Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina
Dekarbonizácia - skúsenosti
Autor |
Správa |
palo-cherokee
koumák
|

jankarol píše: Aby som uviedol veci na pravu mieru narazal som na to ci sa neboji ze odpali ten filter ak cez neho pusti tolko sajrajtu....no a bola to aj taka kontra za tie y a i co mi opravoval...  sam sa vyjadril ze je voci dekarbonizacii skepticky teda aspon ked som to dobre pochopil.... jankarol píše: Ja som Pala-cherokee isto nesiel urazit len som prezentoval svoj nazor o ktorom ma nepresvedcil ze je mylní.... Jankarol takto. Y a I som neopravil prvý krát a nie len len Tebe, proste mi to trhá oči. Čo už. A mylný je s Y na konci  A pochopil si to úplne zle. To, že som skeptický (nielen) voči dekarbonizácii bolo myslené tak, že neverím na žiadne zázračné "vodičky" ktoré keď naleješ do vylágrovaného motora tak má zrazu +100 koní a kompresie lepšie ako z výroby a navyše je to celé hyper ekologické. Zázraky sa nedejú. Takže aby to bolo jasné: Nami používaná dekarbonizačná chémia má nejaký (pre mňa postačujúci) účinok definovaný výrobcom tejto chémie. Povedané inak, robí to to, čo má. Nič viac, ale ani nič menej. Teda je to agresívne a smrdí to.
|
Pon, 04.03.2013, 13:06 |
|
 |
samuro
Frajer
Registrovaný: Str, 14.03.2012, 1:45 Príspevky: 219 Bydlisko: Rožňava
|
Keby som mal auto na značkách a nebolo to len na vykendové blaznenie v terene tak isto skusim chémiu no napriek tomu velmi rád experimentujem a chcem skusiť aj vodu nestoji ma to nič chápeš 
_________________ Čím viac upravené auto ,tým ďalej sa ide po traktor "
|
Pon, 04.03.2013, 16:28 |
|
 |
romo11
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 18.03.2007, 10:25 Príspevky: 1805 Bydlisko: Bratislava
|
minimálne ťa to stojí tvoj čas a efekt je neistý, možno aj žiadny. To máš ten motor v tak úbohom stave že sa takejto slamky (dekarbonizácia) chytáš? Alebo to len od nudy? 
_________________ Jeep Grand Gherokee WJ 4,7 V8 Limited QadraDrive + LPG
|
Pon, 04.03.2013, 16:55 |
|
 |
samuro
Frajer
|
motor je v stave perfektnom skvôr od nudy  čital som to na nete a ma to zaujalo 
|
Pon, 04.03.2013, 17:21 |
|
 |
romo11
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 18.03.2007, 10:25 Príspevky: 1805 Bydlisko: Bratislava
|
tak by som sa na tvojom mieste na to radšej vykašlal. Určite nájdeš aj dôležitejšie veci ktoré tvojmu autu viac prospejú 
_________________ Jeep Grand Gherokee WJ 4,7 V8 Limited QadraDrive + LPG
|
Pon, 04.03.2013, 17:29 |
|
 |
samuro
Frajer
|
Ved hej to je tam toho dosť čo treba robiť na nom 
|
Pon, 04.03.2013, 17:45 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|