Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 24.06.2025, 13:08
Dnes je utorok 24. júna 2025, meniny má Ján a zajtra Tadeáš

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 76 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalší
 Ssang Yong Actyon Sport 2,0CRDi 
Autor Správa
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
tak nám pribudol ďaľší off člen, ktorým som opustil rodinu 6-valcových motorov na prvý 4-hrnček a ešte k tomu ropák!!!
Má to mercedes motor o 104 kW (identický s C klassa) a 6 stupňový automat spojený aj so sekvenčným radením na páke aj volante, aj keď to tak nevyzerá má to pevný rám, nápravy - zadok aj predok struny, predná záves a zadná pevná.
Ak máte niekto skúsenosť tak dajte na sklo....

Obrázok

Obrázok

korba 1600 x 1300 x 500
Obrázok

Ned, 30.01.2011, 16:11
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
br

Ned, 30.01.2011, 19:38
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
nepoznam tieto ryzojedy ale jedine co asi bude dobre na tom "aute"je motor.

Ned, 30.01.2011, 20:11
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Oron72 píše:
nepoznam tieto ryzojedy ale jedine co asi bude dobre na tom "aute"je motor.

si si isty? pise ze je z mercedesu.....

ex.Nissan Patrol 3.0 DTi, Silverstone 35'', Ironman C foam cell, Superwinch Talon

Ned, 30.01.2011, 20:19
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja som sa zlakol uz tej tovarnej znacky :-)

td42@safe-mail.net

Ned, 30.01.2011, 20:20
Profil WWW
Proviantak
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
... je to asi taky strach ked som bral HYUNDAI TERRACAN a uz 150tis KM sa bojim co sa pojebka ... kua.. :-)

Ned, 30.01.2011, 20:26
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:roll: to je neco toto
otvorte oci v jakej dobe zijeme a predsudky bokom... co na tom asi bude dobre... no to su reci :roll:

ked nepozeram na to jak je to skarede spredu tak proti tymto autam nic nemam. za relativne par korun dobre vozenie... dnes uz sa auta na kvalitu nerobia... a tak ako sa pokazi hjundai,sangyong tak sa pokazi aj raz tak drahy mercedes, vw atd...

ten motor od mercedesu je teda vyhra... podobne dvojlitre commonrail sa davaju do kazdeho auta. to je uplne jedno co je na ventilovom veku... pojdu srat tak ci tak po uplynuti ich zivotnosti. ale staci aby zrali 5 litrov a vydrzali 10 rokov a treba kupit novy. sak kde by sa predavalo tolko aut co sa denne na svete vyrobii? :wink:

YJ KAO: skusenost nemam ale nech vydrzii :smt023 je to aj paradny pracovny voz s tou korbou :-)

Ned, 30.01.2011, 20:27
Profil ICQ WWW
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
zdravim. action nemam ale mam musso a korando od tohto vyrobcu asom velmi spokojny s vybavou ktoru toto auto ma za tie peniaze co ma stali som vtedy lepsi "off" nenasiel,ja som s nimi spokojny

Ned, 30.01.2011, 20:42
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vseobecne ked si pozriete Korejske auta, maju najazdene niekolko 100 tis. km a stale funguju, nic im nie je.

Ned, 30.01.2011, 20:49
Profil WWW
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
moje musso ma 282000 km a ziaden problem mam 2,3 benzin 140 konikov a priemernu spotrebu do 9 litrov

Ned, 30.01.2011, 21:03
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pejo píše:
br
Pejo nespravil si preklep nemalo to byť pŕ?

Pani vsadil som na metódu pokus/omyl pred 4rokmi sme touto metódou kúpili 2ks teraccanou a len s pozitívnymi skúsenosťami a na kóreu som čítal recenzie, testy a nakoniec som zavolal strýcovi do Kanady. Ten ako počul kórea a ssangyong reakcia bola u nás ako teplé rožky len keby neboli také drahé ??? Tak sa zdá, že velkou mlákou sú to velmi oblúbené vozy. V porovnaní s našim maličkým trhom sme tu u amíkov jedna gubernia aj to so slabou kúpyschopônosťou! tak ak je to tam také inn tak poďme na to!

Mám len 550km za sebou za 2dni a môžem povedať ešte do prvého tankovania mám 1/4nádrže a zatial ma to len milo prekvapuje!

Dizajn - podľa mojich očí je to z exteriéru škaredé auto - niečo ako PT cruiser -tiež grc, ale páni ja seriem na to či sa páči Vám ja ho vidím a užívam z vnútra a tam je super!!!
A sranda je že každý si to obzerá a páči sa to celkom dosť ľuďom - neverili by ste koľkým?!? S tých čo som stretol tak 70-80% za 20-30%negatívne..

Z už absolvovaných km hodnotenie :
-motor - paráda na tej 6stupňovej aut.prevodovke !!!
-podvozok - pohodlný odpružený
-brzdy - super asi najviac
-odhlučnenie -výborné
-prevodovka - nenašiel som žiadny iný pick up s automatom chcešl som to!- plynulé radenie trochu často to radí-nikdy neviem čo tam vlastne je pokial nečumím na display pri 2000tis.otáčkach trasie-rezonuje celé auto -spôsobené blbým servisovaním -niekto zabudol prišróbovať silentblock pod redukčnou(chýba velkoplošná podložka ale matica je zakrútená!!!
- korba - plocha na uloženie je super dnes mi tam vošli 4ks pneu 31"T3 a 4ks pneu z oktávky a miesto na niečo drobné ešte je!!!
-trochu znížená nosnosť oproti konkurencií - je to na strunách a nie na perách-odstránenie vložením pneu vankúšov do vnútra strún + kompresor-ovládanie s kabíny -súčasná nosnosť 800kg(tonu to odvezie, asi seriem na to!
-jediné čo mi tu neuveritelne chýba TEMPOMAT-špekulujem ako to dorobiť - ak niekto máte o tom šajnu dajte vedieť
- redukčná prevodovka je pomerne do rýchla - negatívne!!! Na trial to asi nebude !

Celkový pocit a dojem - výborné auto, ktoré by som doporučil (berte do úvahy že som ešte nezistil spotrebu a tých km nebolo až tak veľa!!!), ale uvidíme časom, či sa to bude srať!!! Ak áno okamžite Vás varujem!!!

Porovnanie= výbava+užitkovosť+pohodlie+komfort+ročník/cena
= nemá absolútne konkurenciu

Aby bolo jasno nerobím ani nábor ani predajcu a aut som mal viac než dosť a taktiež mi je jedno či si to ešte niekedy niekto kúpy, ja len popisujem moje osobné postrehy.

Ned, 30.01.2011, 22:19
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
nový údaj - natankované pri jazde 30% jazda mesto, 50% dialnice a zvyšok prímestské trasy.
Na dialniciach poctivo do 140km, mimo -nebudem sa bonzovať
zadokolka pár krát pripojenie predku - minimum.
Údaj vychádza z ubehnutých 765km.
Akcelerácie bez šetrenia s opretím pedálu.
Priemerná spotreba 9,7l/100km

Pon, 31.01.2011, 20:27
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
to sme to dopadli,ked take sracky ako ssang ..,hyunday,daewoo a i.,sa povazuju za auta a este to niekto aj vychvaluje.

Vsetci nakupujeme cinske vyrobky a potom ti co robili nieco dobre,tak skapinaju.
To nemas na poriadne auto?

Pon, 31.01.2011, 21:40
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Oron, bez urazky ale co je podla teba poriadne auto? Poriadne auta sa uz prestali vyrabat davno ak si si nevsimol :wink: ci poriadne auto v tvojom ponimani je placnut 4 rozdielne znaky na 4 rovnake auta a potom zaplatit 50% z ceny len za to, ze mas na kapote olympiadu? :roll: Osobne mi dizajn toho ssangyonga nesedi ani najmenej ale ako sa hovori ucel svati prostriedky a ked ho KAO potrebuje na pracu a nie na pretrcanie sa na parkovisku nakupneho centra tak uplne chapem, ze mu je u prdele nejaky dizajn. Mimochodom pametate si este ako sa vsetci pozerali cez prsty na KIU Sorento? Dnes si myslim je pomerne vaznym konkurentom vo svojej triede aj daleko "renomovanejsim" znackam :wink: Ty chod teda velkoryso zachranovat znacky ktore su sice predrazene a nadhodnotene ale su to podla teba "poriadne" auta a my "chudaci" budeme za svoje peniaze chciet aj nieco viac ako len drahy privesok na kluce :wink:

Ex: Patrol W260, 2.8TD eMHaDecka na 33kach
Patrol Y61 3.0DTi - ma vsetko co treba

Naposledy upravil masurko dňa Pon, 31.01.2011, 22:58, celkovo upravené 1

Pon, 31.01.2011, 22:25
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no tu kiu este znesiem a na tych ostatnych korejcou som si tiez dlho zvykal(aj ked sa mi to nedari) ale ssang..,to uz je privela.Nech je to na co chce.
Viem,ze na tuto temu by sa dalo vela polemizovat a mozno to sem ani nepatri ale radsej si kupim nieco starsie a za rozdiel ceny si to zgeneralkujem ako toto.
A co sa tyka tych kruhov,tak to s tym nema nic spolocne.Vsetci co robia s autami,vedia,ze od r.v.2000 stoji vsetko za hovno.:smt078

Mne to pripada ako ked si niekto kupi novu Daciu a kedze nerozumie autam,tak mysli,ze ked to je nove a ma to v zaruke,tak to musi byt dobre.
Ale to sa isto netyka YJ KAA,podla mna len experimentuje a sam je zvedavy co to vydrzi. No uvidime.

Pon, 31.01.2011, 22:57
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 76 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný