Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 03.05.2025, 14:39
Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 76 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalší
 Ssang Yong Actyon Sport 2,0CRDi 
Autor Správa
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Oron72 píše:
to sme to dopadli,ked take sracky ako ssang ..,hyunday,daewoo a i.,sa povazuju za auta a este to niekto aj vychvaluje.

Vsetci nakupujeme cinske vyrobky a potom ti co robili nieco dobre,tak skapinaju.
To nemas na poriadne auto?

Oron ja sa priznám že nie som 20 ani 30 ročný chalan a čo to mám už za sebou len pre seba mám 4 autá a manželka má svoje tiež- mal som aj tie značky - podľa teba poriadné autá v motorkách by som si dovolil tvrdiť že som si už nemohol kúpiť nič lebo tá moja je na konci cesty motorkára - no vo všeobecnosti platí že tento patriotizmus, by bol na mieste, keby sa ľudia v tých poriadných značkách o niečo snažili -kvalitatívne - osobne poznám niekolko školitelov do výroby na rozbehnutie koncernu W group z nemeckej materskej firmy(audi,W,porshe,škoda,seat, .....)ktorí chodia a sú posielaný do číny, indie, južnej afriky(kontinent-nie štát -Bernt/kamarát z nemecka z materskej W - školí vedúcich výroby pred zavedením nového modelu do linky,pripadne pred otvorením pobočky), Ich politika je vyrábať na východných trhoch a čo najlacnejšie voziť ale aby ich nepochovali tak držia sociálnu výrobu aj v EU-inak pre W nezaujímavú. Serú ti na kvalitu zaujímajú ich vstupy a najmä výstupy, veď je to značka. Bernt bol posledné 3roky v indií a pred tým 2roky v Číne čo myslíš prečo???

Kórea je v USA lídrom na trhu a ceny týchto aut sú tam ovela drahšie ako ich domáce modely. Len pre kvalitu prevedenia a to že o niektorých značkách tu nemáme ani potuchy a na oveľa väčšom trhu sú to hitovky je náš problém. Veď hlúpy európan prachy dá, tak prečo mu to uľahčovať lacným ale kvalitným modelom a niekto aj mnohokrát nevpustí danú značku na trh aby ho mzbytočne nevytláčala a čo ja viem prečo ešte!!!
Ak sa na tom odvezieš potom to hodnoť inak je to diletanstvo a machrovanie!!!
Ja sa s tým nechválim, ale na tomto fóre som takéto auto ešte nevidel a pripadalo mi dobré o tom oboznámiť aj ostatných. Je to tu o odovzdávaní skúseností a informácií. Mimochodom nikto ti nevnucuje svoj názor a to neviem na kolkoročných skúsenostiach je vytvorený, ale ak niesi úplne vymazaný testosterónom(do 20 rokov, aj keď u mňa bola veková hranica oveľa vyššia) čo je opodstatnený dôvod na tvoje tvrdenia, tak skús porozmýšlať nad svojou reakciou, mal by si prísť k iným záverom...

Čo sa týka toho že experimentujem to absolútne súhlasím, ale má to všetky predpoklady na dobrého pracanta- motor ako som písal je z méďa a to z najludovejšej verzie -C klasa (vždy boli najlepšie bo sa ich najviac predávalo a tak sa vychytali chyby že E clasa bola v riti, nápravy (zadná mi pripadá ako Dana 35 dnes som to obzeral a na 99% je top ona predok bude asi niečo obdobné ale je to tak poprekrývané že to zatial neviem určiť na dlhý kardan na zadnú nápravu urobili slušne domec s ložiskom aby rozdelili silu aj sklon - mto nemá ani jeep kua takže po mechanickej celkom ok, ale napríklad pod nádržou nieje ani hovno a je prvá na rane -dokonca nieje prične ale po dĺžke -úplne zlé!!! a má to kopec iných vychytávok -budem postupne dávkovať. Faktom je že mi to spraví ovela väčšiu službu ako navara ktorej sa serie motor ako na páse a nekúpiš ho pod 2500€, alebo micina ktorá je síce super ale stojí raz tolko o toyke (long verzia so 4,0l benzín mňam môj sen na robotu -ani nehovorím v takejto výbave je to ranec !!! A ani jedno z týchto obdobných aut nedisponujeje automatom a už vôbec nie 6stupňovým, tak prečo nie ??? z dôvodu predsudkov???? by mi muselo vyhrávať!!!

Pon, 31.01.2011, 23:26
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
-mimochodom som rád že svoje názory prezentujete aj tie negatívne!!!

len doňho dajte mu!!!

Pon, 31.01.2011, 23:48
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Teda...keď tak veľmi chceš, no...fakt je škaredý :twisted:
Ale tým jeho pozitívnym vlastnostiam kompletne verím.
Len si pozri antikoróznu úpravu, tá bola podľa modelu/krajiny určenia výrazne rozdielna, aby ti neuhrdzavel kus auta za jazdy. Naše podmienky sú v tomto jedny z najhorších, sypeme a sypeme...

Kto si myslí, že všetci Japonci sú vyrábaní v Japonsku, veľmi sa mýli.
Honda, Suzuki, Toyota napr. Pakistan a nikto sa nad tým nepozastavuje, lebo sa to tu ani nemá ako dozvedieť - kým tam neprídeš. Kórejci sú ďalej, môžu už nielen vyrábať, ale aj vyvíjať pod svojou značkou. Ale to je iná story.
Každopádne máš pekne škaredé auto. :smt129

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Uto, 01.02.2011, 0:37
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
S tým Masurkom sa voľačo deje.

Netreba ho skontrolovať?

Uto, 01.02.2011, 8:54
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dizajn je velmi individualna vec. Jedna vec je auto vidiet na fotke a druha na zivo.
Bohuzial je to tak, Korejci su uz daleko vpredu. Kvalitou su na poprednych miestach. Ja sa na to mozem vykaslat ze TUV testy v spolahlivosti aut vyhra Porsche, ktore je pre mna absolutne nepouzitelne...
Cina nas zachvilu zozerie. A kedze USA su najvacsim dlznikom Ciny, a dlh nesplacaju, cochvilu sa Cina na nich vyserie a az potom uvidite ako sa zapalvi trh EU vyrobkami z vychodu.

Uto, 01.02.2011, 9:15
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Oron ja sa priznám že nie som 20 ani 30 ročný chalan a čo to mám už za sebou len pre seba mám 4 autá a veď je to značka.
ale ak niesi úplne vymazaný testosterónom(do 20 rokov, aj keď u mňa bolaveková hranica oveľa vyššia)

sorry,ze som sa tak rozhorcil a prave fakt,ze som zo starej skoly(tym testosteronom prekypuje teraz moj 18rocny syn a auta robim a vozim zvonku uz pomaly 17 rokov) ovplivnil to co som tu pisal.
Som typ cloveka co nosi radsej 5rokov adidasi ako nejake salomony,radsej budem mat telku panasonic ako samsung,radsej starsie BMW ako nova dacia.
Aj ked musim priznat,ze je to pre ludi lakavejsie a to,ze kedysi kvalitne znacky uz nie su to co byvali je z velkej casti tiez vina vychodu lebo sa museli prisposobit dopytu po lacnych haraburdach.Ale to uz je debata o niecom inom.Hneva ma to v podstate vseobecne,nejde mi az tak konkretne o ten ssang... Aj ked som velmi zvedavi ako s nim dopadnes.

Ja sa len neviem zmierit ako nas poziera vychod,su v kazdej riti.

Uto, 01.02.2011, 9:56
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
skoda,ze nemozem prist do krpacova,pokecali by sme o tom.

Uto, 01.02.2011, 10:04
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Neda mi. :-D LCD obrazovky Samsung su o min. o 3 stupne na vyssej urovni ako LCD pouzite v televizoroch Panasonic (sam mam tuto znacku) A chcel som kupovat aj LCD ale jedoducho obraz na Panasonic LCD je hrozny, to iste Sony. (v tomto segmente vedu Samsung a LG )

Uto, 01.02.2011, 10:27
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ale v plazmách je to opačne.

Uto, 01.02.2011, 10:36
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
...chlapci...korea, samozrejme južná je troška viacej pred nami ako si myslíte...
...bolo by zaujímave sa opýtať čo si mysleli o japonsku naši starý rodičia :-D .... a čo si myslíme teraz my :-D ....
..a tak to bude aj o korei, ked sa budú naše deti rozprávať o neviem kom teraz sa práve rozvíjajucom a korea bude brana ako samozrejmosť

...predávam značkovú záhradnu a lesnú techniku a 20 % dielov je z korei...samozrejme pod značkou " europskej silnej značky " a pritom tu v europe robia možno 30% produkcie a zamestnanci su z 90% z balkánu :-D

Uto, 01.02.2011, 10:40
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Martinoff píše:
Ale v plazmách je to opačne.

Presne tak. Len tie ceny. :roll:

Uto, 01.02.2011, 10:40
Profil WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
je to nieco nove, pacia sa mi tie aero tvary vpredu, moze to byt dobry pracant 800 kil nosnosti je akurat na dnesnu dobu ked sa snazia vyrobit pickup pohodlnejsi aj ked je nezatazeny ako navara, L200... z coho aspon lepsie krizia.. tak nech ti maka! :D

Uto, 01.02.2011, 12:49
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dado píše:
Neda mi. :-D LCD obrazovky Samsung su o min. o 3 stupne na vyssej urovni ako ...

Ak sa nemýlim, dlho bol Samsung jedným z troch monopolných výrobcov širokoformátových LCD plástov na výrobu obrazoviek (dnes už neviem). Takže väčšina z tých TV Panasonic, Sony a podobné LCD značky boli vyrobené pravdepodobne zo Samsungu.
Najkvalitnejšie (profesionálne) monitory CRT boli vždy len zo Samsungu. :-D Sorry, život je mrcha a pravda niekedy prekvapí.
Ale aj tak je podľa mňa je tento Samsung Actyon pekne škaredý :smt121
A majiteľ furt ništ :wink: Dúfam, že mi neobíde moju leštenku 50centovkou...

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Uto, 01.02.2011, 15:17
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ako može mať tak hnusné auto také pekné meno??? :)
Za toto určite spáchal nejaký ryžožrút čo to načarbal v CAD samovraždu! :)

Uto, 01.02.2011, 15:26
koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
2Jenki: s tými CRT nemáš úplne pravdu. Špeciálne CRT kalibračné monitory
(sku..ne drahé a bohovo kvalitné) dávno pred Samsungom robilo Ikegami (Silicon - Intergraph). Mám napríklad nejaký na stole -síce pri uhlopriečke 22´´ to má 49 kg :shock: ale dot pitch je 0,12 a vernosť farieb neskutočná.

2 YJ KAO: predsudky sem, predsudky tam - kórejci už sú dnes úplne inde ako boli pre 15 rokmi. Ja by som sa skôr bál kvality MB crd motora (hlavne palivo a vstreky) ako zvyšku auta. A inak (ak je to ten istý diesel ako C-klasse, A-Klasse. PT cruiser...tak je tam radosť meniť žhaviče)

Uto, 01.02.2011, 18:41
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 76 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný