Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián
Mitsubishi Pajero AMERICAN DREAM
Autor |
Správa |
zuz
Mitsubishi Woman
Registrovaný: Uto, 29.05.2007, 11:34 Príspevky: 1204 Bydlisko: BA
|
dam ti jednu prakticku radu - aj moje pajero kedysi takto nejako vyzeralo. ale prva vec, ktora v terene "odpadla", boli naslapy a tie plastove narazniky. skratka to na to nie je urcene. takze ak jazdenie v terene myslis naozaj vazne (a terenom nemyslim jazdenie po luke), zmier sa s tym, ze to bude musiet ist prec.
_________________ 4x4 za každých okolností
|
Pon, 09.03.2009, 8:35 |
|
 |
Mirecm5
Ťažký Profík
Registrovaný: Pia, 28.11.2008, 16:39 Príspevky: 263 Bydlisko: Žilina
|
no, to si ma moc nepotešila s tými nášlapmi a plastami, rád by som ich tam nechal, budem sa snažiť neotrhať ich v teréne, moooooc by ma to mrzelo  tebe už odpadli?
|
Pon, 09.03.2009, 9:42 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
Mirec pri prvom ostaní na bruchu na nejakom hrbe tie suv nášlapy ohneš  to je fakt realita, su pekné ale akurát tak na cestu. Tie lemy na blatníkoch stačí aby ťa niekam zviezlo, zachytíš ho niekde a už to ide.
Daj aspon pevnustná nášlap, viacej roboty urobý na aute ako tento tenký plech ohnutý.
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Pon, 09.03.2009, 10:04 |
|
 |
Mirecm5
Ťažký Profík
Registrovaný: Pia, 28.11.2008, 16:39 Príspevky: 263 Bydlisko: Žilina
|
Andrej píše: Mirec pri prvom ostaní na bruchu na nejakom hrbe tie suv nášlapy ohneš  to je fakt realita, su pekné ale akurát tak na cestu. Tie lemy na blatníkoch stačí aby ťa niekam zviezlo, zachytíš ho niekde a už to ide. Daj aspon pevnustná nášlap, viacej roboty urobý na aute ako tento tenký plech ohnutý.
nad tými nášlapmi som už rozmýšlal, že by som dal urobiť poriadne nerezové aj by to lepšie vyzeralo aj by to vydržalo čosi viac než tieto, čo sú tam, počkám kým ich odtrhnem aspoň budem mať dôvod vymeniť ich 
|
Pon, 09.03.2009, 10:26 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|