Dnes je nedela 25. mája 2025, meniny má Urban a zajtra Dušan
Moje malinké rybárske autíčko - Pajero
Autor |
Správa |
LOSOS
Ťažký Profík
Registrovaný: Pia, 30.11.2007, 22:19 Príspevky: 490 Bydlisko: Nové Zámky
|
MIrec01 píše: To to je leštenka 
Tá leštenka by ti dala na frak 
_________________Off road Nové Zámky LOSOS http://www.4x4nz.sk/
Mitshubishi L200 zvíšená , navyják,cb,gurtna,šnorchel a iné maličkosti aké majú mat naši miláčkovia.
|
Str, 23.07.2008, 18:10 |
|
 |
Freddy
Začínajúci koumák
Registrovaný: Pia, 11.07.2008, 10:08 Príspevky: 140 Bydlisko: Marianka
|
teslo píše: podla fotiek sa mi zda, ze tam mas origo naraznik aj s ramom. Ak je to tak, tak by mal ram( alebo naraznik...uz neviem) mat origo miesto na instalaciu navijaku...tzn. nemusis nic nejako brutalne riesit a spulka Ti tam vojde ako rit na serbel( kamarat si tam dal 12000lbs cinu). Dokonca montazne otvory sedeli presne.
Je to originál, ale na uchytenie toho navijáku som este velmi nekukal. Ja mám na to takého šikovného mechanika, tak to neriešim.  Ale špekulujem tam dať pevnostňáky, tak určite budú upravené na to aby tam navijáčik sadol ako tá riť na ten šerbel! 
_________________ Mitsubishi Pajero 2,5 TD, BF Goodridge M/TR 31 x 10,5 x R15,OLDMAN EMU, ťažné 2,8 t, gurtňa 6m 4tony, prídavné svetlá, naviják 12000 lbs
|
Štv, 24.07.2008, 7:40 |
|
 |
Freddy
Začínajúci koumák
|
LOSOS píše: MIrec01 píše: To to je leštenka  Tá leštenka by ti dala na frak 
Opatrne prosím, jedná sa o historický kus. To pajerko je rok výroby 88, takže opatrne s ním. Není to žiaden pretekár, ale zatial ma nenechalo nikde a podla mojich skúseností to prejde ozaj vela. Hlavne kto pozná to skvelé mazľavé blatko pri rieke morave vie o čom hovorím. Tam už stroskotali iné koráby.
_________________ Mitsubishi Pajero 2,5 TD, BF Goodridge M/TR 31 x 10,5 x R15,OLDMAN EMU, ťažné 2,8 t, gurtňa 6m 4tony, prídavné svetlá, naviják 12000 lbs
|
Štv, 24.07.2008, 7:50 |
|
 |
teslo
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 16:11 Príspevky: 409 Bydlisko: Bratislava
|
Freddy píše: Je to originál, ale na uchytenie toho navijáku som este velmi nekukal. Ja mám na to takého šikovného mechanika, tak to neriešim.  Ale špekulujem tam dať pevnostňáky, tak určite budú upravené na to aby tam navijáčik sadol ako tá riť na ten šerbel! 
Predok ma podla mna toto Pajero velmi vydareny, takze mozno by uvazoval iba nad upravou( spevnenim) existujuceho. Najazdovy uhol vpredu mas tiez celkom dobry, takze tam vela neziskas.
Vzadu je situacia ina. Tam naraznik dostava dost na frak( aspon kamaratov). Tam sa naozaj oplati nieco poriesit. Hlavne tie rozne casti naraznika trcia dost von a nemuseli by.
_________________Range Rover farma 
|
Štv, 24.07.2008, 8:12 |
|
 |
Freddy
Začínajúci koumák
|

teslo píše: Freddy píše: Je to originál, ale na uchytenie toho navijáku som este velmi nekukal. Ja mám na to takého šikovného mechanika, tak to neriešim.  Ale špekulujem tam dať pevnostňáky, tak určite budú upravené na to aby tam navijáčik sadol ako tá riť na ten šerbel!  Predok ma podla mna toto Pajero velmi vydareny, takze mozno by uvazoval iba nad upravou( spevnenim) existujuceho. Najazdovy uhol vpredu mas tiez celkom dobry, takze tam vela neziskas. Vzadu je situacia ina. Tam naraznik dostava dost na frak( aspon kamaratov). Tam sa naozaj oplati nieco poriesit. Hlavne tie rozne casti naraznika trcia dost von a nemuseli by.
A navyše sú v tom zadnom nárazníku dosť naprd umiestnené hmlové svetlá a ked človek trošku brodí v blatku a podobne, tak to všetko hádža akurát na elektriku a podobne(strašne naprd sa to blato odtiaľ vyškrabuje). Dokonca mám jeden bok na nárazníku aj utrhnutý, tak preto tam chcem dať niečo iné, hlavne pevnejšie. Zadný nájazdový uhol mám dosť zmenšený aj hlavne tažnému. Dokonca predchádzajúci majiteĺ ho nechal napísať na 2,8tony, čo je dooosť dobré. Neviem síce čo to spraví ked toľko aj potiahnem(ten kraťák sa asi dobre rozhúpe), ale je dobré mať zapísané aj viac, nikdy nevieš čo príde.  A predný tiež dáme nejaký nový, tento už má čo to za sebou. Jeden známy sa mi ponúkol že keď bude mať čas, tak to porobíme, spolu aj so záhradkou. Len musím niekde zohnať origoš úchyty na ňu.
|
Štv, 24.07.2008, 8:58 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
Freddy predný pevnosťák by som v Tvojom prípade neriešil,ako píše Teslo vpredu to Pajerko je v pohode,zbytočne zaťažíš p.tlmiče.Ale v zadu naozaj niečo porieš lebo tie zadné bočné rohy odchádzajú ako prvé. 
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Štv, 24.07.2008, 9:22 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Inak pekný držiak záhradky by mal mať v ponuke aj Rado:
viewtopic.php?t=4348

_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Štv, 24.07.2008, 9:27 |
|
 |
Freddy
Začínajúci koumák
|
[quote="Kapo"]Inak pekný držiak záhradky by mal mať v ponuke aj Rado:
viewtopic.php?t=4348
nevypáda špatno, mal by som asi kontaktovať výrobcu, ale videl som aj origoš, 4 ks stáli nejakých 800 Sk.
|
Štv, 24.07.2008, 10:13 |
|
 |
Freddy
Začínajúci koumák
|
Takže niekde nastala chybička a to malé zadné odsúvacie okienko mám teraz z plexiskla. Nemáte niekto doma nejaké zvyšné v stodole??  Jedná sa o okienko zo strany spolujazdca. Díky moc.
|
Štv, 31.07.2008, 13:46 |
|
 |
MIrec01
koumák
Registrovaný: Pia, 28.12.2007, 0:25 Príspevky: 1355 Bydlisko: Banska Bystrica
|
LOSOS píše: MIrec01 píše: To to je leštenka  Tá leštenka by ti dala na frak 
Nemyslim si to
A preco no lebo medveď 
_________________viewtopic.php?f=4&t=3491&hilit=moj+samikviewtopic.php?t=9904&postdays=0&postorder=asc&start=0 Nerob si starosti s tým, čo si o tebe myslia iní. Tí majú dost starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.
|
Štv, 31.07.2008, 14:41 |
|
 |
Freddy
Začínajúci koumák
|
Nežerte se a neperte se. Každé auto má svoje + aj -.
Napríklad výhodou Samíka je celková hmotnosť, preskáče aj krista, ale co sa týka komfortu, tak v serii je to niečo hrozné(moj názor - tak ma prosím samuraiovia neukamenujte). Skáče to, tvrdé to je, proste platničky si užili svoje, mal som to asi dva mesiace doma. Navyše tá 1,3 motor mne na moje účely nestačila. Ale prejde toho fakt to auto dosť, to uznávam, ale tahat vozík sa mu nechcelo a nejak sa pri tom zajakával. Preto som vsadil na tohto myšiaka, tento staručký ma navyše dobre odpruženú vodičovú sedačku(nastelujes váhu vodiča a len sa pohupuješ), proste mňam. Moj zadok a ja sa v nom citime dobre, a to je hlavné.  A tiež toho toto autíčko zvládne docela dosť, minulý týždeň som si na vozíku z lesa doviezol cca 3metre dreva naraz, takže koník to je dobrý. Len fakt mu nedávam brutálne knedle, chcem aby mi aspon nejaký ten ročik vydržalo a trošku mi toho dreva a moju maličkosť na rybky povozilo.
|
Štv, 31.07.2008, 15:28 |
|
 |
MIrec01
koumák
Registrovaný: Pia, 28.12.2007, 0:25 Príspevky: 1355 Bydlisko: Banska Bystrica
|
Dobre si napisal  Mne osobne sa paci to tvoje afticko len ja mam rad vysokoobrátkovi motor cize samik ma prednosť a vela veci tam pripasujem z inych lacnych tipov aut heee 
_________________viewtopic.php?f=4&t=3491&hilit=moj+samikviewtopic.php?t=9904&postdays=0&postorder=asc&start=0 Nerob si starosti s tým, čo si o tebe myslia iní. Tí majú dost starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.
|
Štv, 31.07.2008, 20:17 |
|
 |
Freddy
Začínajúci koumák
|
Ty vysokoobrátkové, ja mám radšej traktorky, co si len tak pradú a žerú a žerú a žerú. Ten Tvoj samuraiko vyzerá dost dobre, ale na moje potreby je lepšie toto pajerko. Uz dlhšie sa chystám nafotit ho v teréne, ale nejako je stále málo mazlavo. Inač mimochodom som bol aj "hrdým" vlastníkom ARO 242. Tiež toho zvládlo vela, dokonca na tých galuskách co som tam mal obuté, ale také pojazdné fitnesko som doma ešte nemal. Zena, ked auto stálo na mieste volantom ani neotočila, ja som mal tiez problémy, ked som sz toho vystúpil, tak som sa radsej ani vyčúrať nešiel, bál som sa že si ho ušklbnem. Skvosty typu štartér Bendix a geniálne umiestnené výfukové potrubie tu radšej ani nespomínam. Mal som to auto pol roka a výfukové som menil 3x, kedže v lese stačila malá halúzka a už som išiel s rachotom.
|
Pia, 01.08.2008, 7:14 |
|
 |
Freddy
Začínajúci koumák
|
Konečne to vyzerá k svetu, len ktorý hnup to bude umývat?
Zas som v tom zrejme sám!
Ale po tom pekne mazlavom blatku to bola uplna paráda, dokonca som absolvoval aj drobné brodenie(miesto umývania), ale nepomohlo to moc!

|
Uto, 10.03.2009, 18:06 |
|
 |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
Freddy píše: ... dokonca som absolvoval aj drobné brodenie(miesto umývania), ale nepomohlo to moc! 
Keď chceš auto umyť pri brodení, musíš ísť brodiť do Tagliamenta. Tu u nás Ti to nepomôže.
|
Uto, 10.03.2009, 18:59 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|