Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 02.05.2025, 15:07
Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 66 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
 niva vs samurai seriova 

Ktoré auto sa Vám viac pozdáva v sériovom stave ?
suzuki samurai 58%  58%  [ 29 ]
lada niva 42%  42%  [ 21 ]
Celkom hlasov : 50

niva vs samurai seriova 
Autor Správa
Učeň

Odpoveď s citáciou
roman lh píše:
jankarol píše:
Praveze ju neporovnam lebo sa porovnavat neda!!!jasne som napísal ze je kopec lepších konfortnejsich spolahlivejsich aut...ci uz v Japonsku Amerike ci Európe...ked je taka super prečo každý jazdi na patroloch land cruiseroch defenderoch ci pajerach...mne to pripada ze niekto píše o tom aká je Niva super len preto aby oponoval alebo čosi napísal...ešte raz môj názor je to neekonomicke slabo upravitelne nepohodlne a nespolahlive vozidlo...aj ked možno lacné na údržbu...pre každého to bola volakedy ikona no tie časy sú dávno prec!!!

Ups, a ja som predal pajero a kúpil som si nivu.

A da sa porovnat pajero v terene nivou.

Uto, 16.07.2013, 9:00
Učeň

Odpoveď s citáciou
No tak mohlo bi to skoncit remizou nech su vsetci spokojny.

Uto, 16.07.2013, 9:03
Učeň

Odpoveď s citáciou
Na zaciatok upozornim- nechcem do nikoho rypat ani sa vystatovat nivou, ja viem o jej slabinach a v zasade suhlasim s tym, ze to neni tazky off road, ale napriek tomu sa najdu ludia (napr. ja) ktorym vyhovuje. Ale jedna reakcia ma tu zaujala- ze sa niva nemoze porovnavat s x trailom v terene... Co sa tyka spolahlivosti a komfortu, by som si porovnanie nedovolil, ale s priechodnostou som na pochybach... Teraz sa naozaj pytam- x trail je nejako terennejsi ako bezne SUV? Mam jedneho znameho, co ho ma, viezol som sa nim a nemal som pocit, ze by sa mal v terene niekam dostat okrem suchej luky... (myslim neupraveny, nezdvihnuty, bez T3 gum....) skor som ho povazoval za mestske SUV ako quasquai a pod...

Naozaj sa nechcem nikoho dotknut- nemal som to auto moznost vyskusat ani som ho nikdy nevidel v terene. Preto by ma zaujimal objektivny nerozohneny nazor....

Uto, 16.07.2013, 15:05
Učeň

Odpoveď s citáciou
Beduin píše:
Na zaciatok upozornim- nechcem do nikoho rypat ani sa vystatovat nivou, ja viem o jej slabinach a v zasade suhlasim s tym, ze to neni tazky off road, ale napriek tomu sa najdu ludia (napr. ja) ktorym vyhovuje. Ale jedna reakcia ma tu zaujala- ze sa niva nemoze porovnavat s x trailom v terene... Co sa tyka spolahlivosti a komfortu, by som si porovnanie nedovolil, ale s priechodnostou som na pochybach... Teraz sa naozaj pytam- x trail je nejako terennejsi ako bezne SUV? Mam jedneho znameho, co ho ma, viezol som sa nim a nemal som pocit, ze by sa mal v terene niekam dostat okrem suchej luky... (myslim neupraveny, nezdvihnuty, bez T3 gum....) skor som ho povazoval za mestske SUV ako quasquai a pod...

Naozaj sa nechcem nikoho dotknut- nemal som to auto moznost vyskusat ani som ho nikdy nevidel v terene. Preto by ma zaujimal objektivny nerozohneny nazor....

JA SICE ESTE OF ROAD AUTO NEMAM ALE UZ DLHU DOBU CHCEM NIVA SA MI HROZNE VIDI A UZ SA TOMU ZO PAR ROKOV VENUJEM A MYSLIM SI ZE X TRAIL SA DO OZAJ NEDA POROVNAT A MOJ NAZOR JE AKO SOM UZ NA ZACIATKU PISAL ZE KLUDNE V TERENE SA MOZE POROVNAT SKORO HOCIKTORYM OFF ROADOM

Uto, 16.07.2013, 15:19
Pandík

Odpoveď s citáciou
samurai vs niva = remíza fúha
podľa mňa ten čo to chce kúpiť mal by sa previezť na oboch autách a rozhodnúť sa sám lebo väčšinou ten kto má nivu bude za nivu a ten kto má samurai je za samurai, a ten kto off road nemá bude uvažovať podľa toho kto čo napísal,
stále nikto nevie čo chce kupujúci s tým robiť kde jazdiť ale aj tak ja som za Samurai už len kvôli tuhým nápravám na ktorých sa nemá čo pokaziť a kvalitou dielov ako plechy a pod. ako písal Radoffroad niva je stále len žigula s predným náhonom bohužiaľ je to tak

teraz všetci na mňa

Uto, 16.07.2013, 17:19
Učeň

Odpoveď s citáciou
OFFroad4wd píše:
samurai vs niva = remíza fúha
podľa mňa ten čo to chce kúpiť mal by sa previezť na oboch autách a rozhodnúť sa sám lebo väčšinou ten kto má nivu bude za nivu a ten kto má samurai je za samurai, a ten kto off road nemá bude uvažovať podľa toho kto čo napísal,
stále nikto nevie čo chce kupujúci s tým robiť kde jazdiť ale aj tak ja som za Samurai už len kvôli tuhým nápravám na ktorých sa nemá čo pokaziť a kvalitou dielov ako plechy a pod. ako písal Radoffroad niva je stále len žigula s predným náhonom bohužiaľ je to tak

teraz všetci na mňa

AK IDE OMNA SOM SA VIEZOL NA OBOCH AUTACH SICE NIE MOC ALE SKUSAL UZ SOM TO PISAL PREDTYM A PRETO SOM AJ NAPISAL ZE PODLA MNA SERIOVA NIVA V TRERENE JE LEPSIA.ALE PRAVEZE CORAZ VIAC SOM CITAL NA FORACH AJ INYCH AKA JE NIVA ZLA A SROT A SAMURAI SUPER STROJ KVALITOU VIEM ZE JE LEPSI

Uto, 16.07.2013, 17:51
Učeň

Odpoveď s citáciou
SAMURAI VS NIVA=X2

Uto, 16.07.2013, 18:03
Pandík

Odpoveď s citáciou
narážal som všeobecne, proste treba zažiť a vidieť
tiež som bol taký že som si myslel že ťažký patrol nikde neprejde, až kým som nevidel na vlastné oči čo je to za šelma samuraie v blate boli bez šance kde ťažký patrol šiel na voľnobeh, jasné že každé auto ma svoje hranice niekedy zas taký samurai vytre zrak patrolistom ale aj tak no
a nehovorím, že niva je šrot alebo čo, tá prejde fakt dosť, ale spoľahlivosťou a výdržou u mňa víťazi auto, kt. má čo najmenej prvkov ktoré sa môžu pokaziť, ako manžety kĺbov, silenbloky, čapy, kĺby slabý obla diferáku alebo úchyty....
ale zas niva je populárnejšia ako nejaké supuski :P

Uto, 16.07.2013, 18:48
Učeň

Odpoveď s citáciou
OFFroad4wd píše:
narážal som všeobecne, proste treba zažiť a vidieť
tiež som bol taký že som si myslel že ťažký patrol nikde neprejde, až kým som nevidel na vlastné oči čo je to za šelma samuraie v blate boli bez šance kde ťažký patrol šiel na voľnobeh, jasné že každé auto ma svoje hranice niekedy zas taký samurai vytre zrak patrolistom ale aj tak no
a nehovorím, že niva je šrot alebo čo, tá prejde fakt dosť, ale spoľahlivosťou a výdržou u mňa víťazi auto, kt. má čo najmenej prvkov ktoré sa môžu pokaziť, ako manžety kĺbov, silenbloky, čapy, kĺby slabý obla diferáku alebo úchyty....
ale zas niva je populárnejšia ako nejaké supuski :P

TA PANDA SA MI NAPRIKLAD VIDI TIEZ TO NEMA TIEZ TUHE NAPRAVY A SERIOVA MA AJ REDUKCIU,UZAVIERKU,DIK ZA ODPOVED

Uto, 16.07.2013, 19:43
Pandík

Odpoveď s citáciou
čo? o čom je teraz reč? panda seriovka s redukciou? :shock: spomínal tu niekto pandu? :shock:

Uto, 16.07.2013, 20:33
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
off fans píše:
TA PANDA SA MI NAPRIKLAD VIDI TIEZ TO NEMA TIEZ TUHE NAPRAVY A SERIOVA MA AJ REDUKCIU,UZAVIERKU,DIK ZA ODPOVED

Tak ty sa mi zda si budúcna legenda slovenskej off road scény ... hmmm

Uto, 16.07.2013, 20:34
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
OFFroad4wd píše:
čo? o čom je teraz reč? panda seriovka s redukciou? :shock: spomínal tu niekto pandu? :shock:

Pandik asi sa tu rodi tazka konkurenia... :smt010

Uto, 16.07.2013, 20:38
Učeň

Odpoveď s citáciou
jankarol píše:
off fans píše:

Tak ty sa mi zda si budúcna legenda slovenskej off road scény ... hmmm

ja om sa pytal ze ako je na tom panda lebo neviem

Str, 17.07.2013, 7:24
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Tak skús písať ako človek, lebo ani divá sviňa sa nevyzná v tvojom príspevku.

LAND ROVER Discovery II.

Str, 17.07.2013, 8:46
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
par krat som sa v terene vozil s pandou 4x4... sice vcelku prekvapila, ale na suchu. V blate nic moc. Ma to slabulinky motor. A ako pisal Tibor - redukcia a uzavierka? :shock: Uzavierka mozno tak stredoveho difu a aj to pochybujem... Dalsia nevyhoda je ulozenie kardanu na rovnej podlahe. Staci mensia nerovnost, chytis kardan a minimalne posunies uchyt. A uz sa s tym neda ist lebo ti trase s celym autom. Jedina vyhoda je to, ze je malinka a natrepes sa s nou snad vsade.
Ale o pandach ti tu skor Tibor moze rozpisovat cele eseje. Alebo rovno mozes kupit jeho uz upravenu pandu :-D
viewtopic.php?f=4&t=11397&start=1065

Str, 17.07.2013, 8:49
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 66 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný