Dnes je pondelok 26. mája 2025, meniny má Dušan a zajtra Iveta
Autor |
Správa |
sparco86
Začínajúci koumák
Registrovaný: Uto, 01.07.2014, 8:39 Príspevky: 110 Bydlisko: Skalica
|
peterss píše: ja som menil celu zadnu cast sasov bola to totalka nemáš nejake foto ?
_________________ Mišáček zerzáček Pajero II 2.5 TD
|
Pon, 30.11.2015, 19:59 |
|
 |
fikl0sss
Koumák
Registrovaný: Str, 19.08.2015, 23:04 Príspevky: 152 Bydlisko: Vislanka
|
Pekne pekne si zacal ale nieje lepsie zhodit kasnu aby si to pekne povyvaral lebo si mylsim ze 2x sa ti to robit nebude chciet tak raz a poriadne a mas pokoj a predsa lepsi pristup ( kasna dole tak za 1 den roboty) ja som mal dost ked mi trebalo 2x davat kasnu dole  a ta podlaha caka mozno aj mna zatial som radsej nepozeral  tak nech sa dari 
|
Str, 02.12.2015, 22:36 |
|
 |
sparco86
Začínajúci koumák
|
Dakujem za podporu ... No viem, ze zhodenie kasne je najlepsi sposob, avsak niesu technicke prostriedky na taku operaciu... Tak aspon takto... Lepsir nez nic... Sak konecne uz by sa malo zacat varit tento vikend, lebo tajne dufam, ze tento rok vyjdem autom z garaze, kedze sa robi len sobota a nedela...
|
Štv, 03.12.2015, 19:29 |
|
 |
sparco86
Začínajúci koumák
|
Tak robota ide pomaly ... málo času... ale začínajú sviatky plechu a co-čka, tak bude trochu času sa povenovať jerrymu ... Dnes už v stave jemnej depresie som nalakoval brzdiče načerveno, nech je na ňom niečo pozitívne, alebo tzv. svetlo na konci tunela  Samému mi to prišlo potom smiešne, ked som sa pozrel, že auto je jak po sovietskej ofenzíve, ale brzdy svietia
|
Uto, 22.12.2015, 19:42 |
|
 |
sparco86
Začínajúci koumák
|
Páni, nedá sa takáto sada kúpiť aj niekde u nás ? Taktiež, čo všetko treba urobiť pri inštalácii... Čo som tu počítal, tak treba predĺžiť tyč riadenia, čo ide k volantu, radiace páky obe, neviem či hadice do chladiča budú stačiť pri lifte 5 cm... Poprípade kolko cm je relatívne bez problémov... videl som 2,5 cm potom 5 cm ... zdá sa mi to až príliš jednoduché, len nabuchať podložky pod kasňu a hotovo... Ak by dakto mal s týmto skúsenosť, dajte pls. vedieť
|
Str, 23.12.2015, 21:10 |
|
 |
Tomas.Z
Začínajúci koumák
Registrovaný: Štv, 08.05.2014, 21:10 Príspevky: 119 Bydlisko: Tvrdošín
|
Tyč riadenia sa dá trošku vysunúť, všetko záleží aký lift ideš robiť. Nebudú ti pasovať hadice do chladiče, sahara ti nebude pasovať na vrtulu na viskospojke, páky na prevodovky sú v pohode, akurát páka z prídavky bude narážať na plech pri zaradení 2H, takže budeš musieť vyrezať trochu do plechu. Hadica na nádrž bude takisto krátka.
_________________ Mitsubishi Pajero stále vo vývoji
00 421 948 529 882
|
Str, 23.12.2015, 21:39 |
|
 |
Iron Uaz
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 18.06.2011, 9:58 Príspevky: 1210 Bydlisko: Púchov
|
toto pajero ma 5cm liftkit pod kasnu
_________________ Uaz 2,5 gurtňe 33X10.5R15 Silverstone,samoser vpredu vzadu opät 100% mechanicka uzavierka,prekopane na strunach,naviják-2x . Tel:0904136171 keby,niečo OFFROAD CLUB LÚKY
|
Štv, 24.12.2015, 8:52 |
|
 |
sparco86
Začínajúci koumák
|
Ahojte, dve otázky mam  Skladám dokopy moje pajero po dvoch mesiacoch a ani zanic neviem prist na tam patri ta hadika co drzim v ruke, viete mi povedať čo s ňou ? ak by sa dalo taktiež, že načo slúži... Otázka 2... Išiel som zabudovat vypinač na zadné svetlá do zaslepenej diery pre vypinač pri ručnej brzde a pod záslepkou bol nacvaknutý konektor aj s káblami, neviete načo je tento konektor ? čo tam pasuje ?
|
Ned, 10.01.2016, 17:11 |
|
 |
MoostanQue
Mašinista
|
To prvé je odvetranie nádrže, bazizák v strede bude buď filtrík alebo jednosmerný ventil, alebo oboje Na Patrole to ide pod podblatník k nalievaciemu hrdlu, a je tam na to taká nádobečka, aby pri brodení nádrž nenassala vodu - takže to proste vyveď niekde (nie do kabíny)
To druhé neviem, zjavne predpríprava na niečo, vyhrievané sedačky možno? Káblový zväzok je totiž často rovnaký, v nižšej výbave chýba vypínač a samotné zariadenie takže pasovať tam bude najskorej vypínač, a obsluhuje niečo čo v aute nemáš - niekde bude nejaký ďaľší konektor nezapojený
_________________Bežný automobil v základnej výbave. Nóóikdyž.. 
|
Ned, 10.01.2016, 17:22 |
|
 |
sparco86
Začínajúci koumák
|
MoostanQue píše: To prvé je odvetranie nádrže, bazizák v strede bude buď filtrík alebo jednosmerný ventil, alebo oboje Na Patrole to ide pod podblatník k nalievaciemu hrdlu, a je tam na to taká nádobečka, aby pri brodení nádrž nenassala vodu - takže to proste vyveď niekde (nie do kabíny)
To druhé neviem, zjavne predpríprava na niečo, vyhrievané sedačky možno? Káblový zväzok je totiž často rovnaký, v nižšej výbave chýba vypínač a samotné zariadenie takže pasovať tam bude najskorej vypínač, a obsluhuje niečo čo v aute nemáš - niekde bude nejaký ďaľší konektor nezapojený Ďakujem ti dobrá víla ... ... jj s tým kontektorom ano, kabelaže vždy rovnake u traktorov to mavame rovnako:) potešilo by mna, keby tam bolo 12V dotiahnutých po zapnuti klučika, nemusel by som tahat ...  len by som zapojil
|
Ned, 10.01.2016, 17:48 |
|
 |
MoostanQue
Mašinista
|
No to by mohlo byť, omeraj
Keď nie zrovna v hentom, tak v nejakom vedľajšom, spravíš odbočku, len potom pozor na záťaž ale jedno dve relátká hocikde v pohode, relátko nežere nič skoro
|
Ned, 10.01.2016, 17:55 |
|
 |
sparco86
Začínajúci koumák
|
hm hm ... a taka otazka, ked to bude čisto len na vypinač, bude to problem v niečom? je tam to relatko nutne ? mal som v pláne to buchnuť normalne len s poistkou a vypinačom bez relátka...
|
Ned, 10.01.2016, 19:11 |
|
 |
MoostanQue
Mašinista
|
Mno, a čo to tam xceš vlastne zapájať?
Neviem koľko majú odber vyhrievané sedačky, a ani nevieme esli je to vlastne z nich
Ide o to že toten prívod je dimenzovaný na nejaké zaťaženie, ktoré nepoznáme, a keď ho preťažíš, tak ti v lepšom prípade prdne poistka niekde, a v horšom sa ti roztečie kábel alebo nejaká grabička z ktorej ide, a zapáli ti auto.
Nejakú 21w žiarovku by som z toho ťahal bez výčitiek svedomia (ale na vlastné riziko, v mojom aute, nie v cudzom), ale dve 55w halogény asi nie, resp. by som zistil odkiaľ ten kábel ide, a odskúšal to. Ak je ten prívodný kábel dosť hrubý, tak to môžeš vyskúšať, zapni na to to čo tam chceš a sleduj čo sa stane, pri náznaku smradu hneď vypať.
|
Ned, 10.01.2016, 19:19 |
|
 |
sparco86
Začínajúci koumák
|
jo jo ... to mi je jasne, že to nezapojim na nejaky vlasek čo slúži na zapnutie kontrolky  idem tam zapojiť zadné svetlá, ale ani keby ma pilou rezali, tak neviem aka je tam žiarovka...
|
Ned, 10.01.2016, 19:35 |
|
 |
MoostanQue
Mašinista
|
No, a ja to mám vedeť? Podla obrázka by som hádal že nejaká halogéna, najskorej H3ka Rozdělať svetlo, zistiť A na toten kábel skús zapojiť nejaké dve halogény a uvidíš čo sa stane
|
Ned, 10.01.2016, 19:41 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|