Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 03.05.2025, 14:43
Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 313 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 21  Ďalší
 Suzuki Vitara - nie tak zHurta 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no neviem klzat sa :D len aby si sa potom nechytal za hlavu ze och ja somra mal som to spravit pevnejsie neni to roboty na vyše ten rosť aje to ochrana o vela % vyššia ako bez toho :-D :-D :-D

OFFROAD CLUB LÚKY

Štv, 22.07.2010, 21:17
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
je to taká ako lyžina hejže? ja na pande mám 2mm hliníkový plech na originál konštrukcii a to také už dostalo rany že bez toho vaňa by bola KO :lol: a pod dif je tiež dobré dať niečo lebo keď si zarytý v blate alebo snehu a musíš cúvať tak ten dif funguje ako rýľ :(
presne ako píše pavol... urobiť nejakú konštrukciu a na to potiahnuť plech najlepšie 4mm z hliníka lebo je ľahký ale to záleží podľa toho na čo to chceš či len imidžovku alebo po skalách...
ale držím ti palce

Štv, 22.07.2010, 21:26
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak ma to sluzit aj ako imizovka,ale zasa ak nechtiac cosi trafis alebo tak,aby to aj cosi pomohlo ved vies....

Pia, 23.07.2010, 0:09
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pavol2078 píše:
zaujimalo by ma aky hlboky dezen mas na tych pneu ?:)

Tak bol som to zmerat a na jednej pneu bolo 7mm a na druhej 8mm :-D ta 7mm bola asi zadna :-D :-D :-D DK :-D

Sob, 24.07.2010, 11:35
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
012Roman_0 píše:
pavol2078 píše:
zaujimalo by ma aky hlboky dezen mas na tych pneu ?:)

Tak bol som to zmerat a na jednej pneu bolo 7mm a na druhej 8mm :-D ta 7mm bola asi zadna :-D :-D :-D DK :-D

ja mam tiez take pneu a asi po 3000km maju este 13mm

Ned, 25.07.2010, 11:13
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pekne si do toho pustil prajem ti vela zdaru pri praci!aj ja by som sa mal pustit do nejakych oprav ale akosi sa ktomu nemozem dostat!!

Ned, 25.07.2010, 11:17
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
MIREC píše:
pekne si do toho pustil prajem ti vela zdaru pri praci!aj ja by som sa mal pustit do nejakych oprav ale akosi sa ktomu nemozem dostat!!

Jasne to poznam...mi sme hu chceli robit uz minuly rok,ale tiez dako sme sa nedostali...ale teraz uz sme museli,lebo uz bola v takom stave ze to uz nemalo ani EK ani STK...a cez tie kontroly by ani nepresla...A k tym gumam...vies mi jazdite na nej ako prasata tak obcas volaky smyk,zahrabanie...ved vies :-D

Ned, 25.07.2010, 12:42
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Takze ked som prisiel tak som videl uz nakupene dake vecicky :twisted: Sylentbloky treba vydrbat z ramien a nalisovat nove,no to bude zabava :-D potom lanka rucnej brzdy,lebo boli polamane....a 2 gulove capy na prednych ramenach tie dole (lebo ostatne su celkom OK :wink: co som kurwa prekvapeny lebo to nase jazdenie...brutus :twisted: ) A na zadnu napravu hore co je to rameno s gulovym capom (ved vitaristi urcite vedia :wink: )
Foto ramu dam inokedy...ale uz pomaly vyvarame tie zhnite casti :wink:
A iba som navrhol ci by sme nespravili tie ocelove lanka na konare a haluze a inu haved,a oni ma hned odpalkovali ze nie :evil: :evil: :evil:
Foto:
Obrázok

Obrázok

Pia, 30.07.2010, 21:04
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pekne vecičky.. ja som lanka na ručnu riešil ala GaboSB a to skodovacke.. inac za kolko a kde si splasil to A rameno dozadu???

Pia, 30.07.2010, 22:51
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Oco ma nejakeho znameho...a zohnal to za 40€ :wink:

Pia, 30.07.2010, 23:41
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Dneska som sa trocha bavkal ked som bol sam doma...Zhodil som dvere,najprv trebalo poodpajat tie kable co idu k ovladaniu okien a centralu :evil: skoro ma drblo :twisted: ale dalo sa v pohode...Potom trebalo odpojit tu blbost co ked otvorim dvere tak ich drzi otvorene aby sa nezavreli...to som kladivom odspodu buchol po tom a ked uz bol skoro nieze by som si vzal kombinacky a pekne ho vytiahol ale ja som este raz drbol a hladal ho po celej garazi :-D :twisted: ale nasiel som :-D povolil som vsetkych 8 srobov a uz nebol problem :wink: Potom som sa dostal k naraznikom...no skoro ma drblo druhy krat :-D predny bol trocha buchnuty tak som chytil kaldivo a ho narovnal dalo sa v pohode...potom prevrtat vsetky zalomene sroby...to bola tiez zabava :twisted: Potom prisiel na rad zadny...to bolo cosi hrozneee :evil: zhrdzaveny jak svina (lebo tam do zadu zatekalo z tej blbej plachty lebo nedosala ako mala :evil: )a bol nabuchany teda poctivo...tak som sa nan vysral...treba novy,lebo s tym uz nik nic nenarobi :-D
Obrázok

Obrázok

Ned, 01.08.2010, 17:33
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Takže po dlhej dobe rám je hotový...vyvarený a natretý iba základom aby nám nezhrdzavel kým budeme robiť karosériu :-D a nové obloženie do zadných bŕzd 8-) konečne pôjde ručná brzda :-D :-D :-D

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Ned, 15.08.2010, 20:40
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tu farbu som niekde uz vydel :D

Pon, 16.08.2010, 20:13
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Počúvaj, 012Roman_0 ,čo keby si dával trochu menšie fotky ? To sa fakt nedá pozerať.
:-D Alebo zacitujem (s dovolením) Tunkiho: "Čo keby si dával ešte väčšie fotky? Takéto malé ma už nebavia." :twisted:

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Uto, 17.08.2010, 11:23
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
012Roman_0 píše:
trebalo poodpajat tie kable co idu k ovladaniu okien a centralu :evil: skoro ma drblo :twisted: .otom som sa dostal k naraznikom...no skoro ma drblo druhy krat :-D

keď čítam z čoho ťa skoro drblo , tak vidím ze moc práce na tom aute nenarobíš :roll: :-D
ale tatko maká ako šrób aby si sa mal na čom voziť, :wink:
neseď stále pri PC ale choď mu aj ty pomocť, aspoň šrobovák podať , kávu uvariť :wink:

~~~~( o) ) – o - - - ( o ) ) – o ---) )

Jeep ZJ 5.2 V8,nápravy patrol Y61, 7.5" long arm,flowmaster a kopec iného..
Jeep XJ 4.0 cestná leštenka

Uto, 17.08.2010, 18:05
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 313 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 21  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný