Sewas!
Uz niekolko mesiacov sledujem rozne temy na tomto skvelom fore a velmi casto mi boli inspiraciou ci podnetom ako sa rozhodnut.
Dovolte mi teda, aby som sa predstavil aj s mojim skromnym rybarskym autickom.
Tymto vozidlom jazdim hlavne po makom bahnitom a husto zarastenom terene, kedze si to vyzaduju moje vychadzky za rybamy na Zahori.
Jun 2009 - kupa autobazar ZM
August 2009
- presustruzene brzdove plochy & nove platnicky, nove capy + silenty predneho ramena, rozbite predne sklo kaotou, ako sme ju zabudli priplesnut a poistka stara nenamazana - nefungovala

, asi mesiac na to na rybacke sa mi utrhol kapor, ale olovo zostalo a letelo priamo do bocnej vyklapacky, takze tiez podstupila nechcenu vymenu
Oktober 2009
- nove filtre a tekutiny
Foto New 2009:
Januar 2011 - nove rozvody
Februar 2011
- lift o 5 cm na silonovych podlozkach nad strunamy (
http://4x4-miuh.webnode.sk/) & 225/75R15 T3 Spider (
http://www.sklep.globgum.com.pl/index.php?typ=3&set=2) - neposielaju cez kuriera, treba ist osobne, alebo cez slovenske firmy, kde treba ratat znacne navysenie
Foto:
Perspektivy:
Kedze auticko ma vela svojich vyhod (lahky prejazd hustejsim lesom, mensi sklon k zapadnutiu v makkom bahne, lahky vyjazd aj do strmsieho kopca, nizka spotreba) a celkovo mi prirastlo k srdcu a rad by som si ho ponechal planujem preto nasledujuce upravy:
- dokladne ocistenie podvozku od povodneho gumoasfaltu a ciastocnej hrdze, vyvarenie, nastriekanie ochrannym materialom, vraj je cosi ceske lepsie cim sa natieraju bazeny koli vodnej izolacii - chcem to urobit naozaj dokladne aby to aj nejaky cas vydrzalo
- nizucky ram (zahradka) proti poskodenie strechy pri noseni nafukovacieho clnu s motorom - foto dodam neskor
- podblatniky
- trubkove prahy
- dlhsie struny aby som mohol eliminovat podlozky, alebo este mierne zdvihnut & nove predlzene tlmice osadene na exscentroch, aj ked momentalne clovek ani nezbada nejake zosikmenie kolies
- posilovac brzd - nasava falosny vzduch
- lahsi predny a zadny pevnostny naraznik - zrejme trubkova konstrukcia
- zakryt podvozok plechom proti poskodeniu
Budem vdacny za akekolvek pripomienky, nazory, skusenosti a rady.
Dakujem.
Juraj