Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Štv, 15.05.2025, 15:43
Dnes je štvrtok 15. mája 2025, meniny má Žofia a zajtra Svetozár

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 4 ] 
 Suzu Vitarka 
Autor Správa
Čumil
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Sewas!

Uz niekolko mesiacov sledujem rozne temy na tomto skvelom fore a velmi casto mi boli inspiraciou ci podnetom ako sa rozhodnut.
Dovolte mi teda, aby som sa predstavil aj s mojim skromnym rybarskym autickom.
Tymto vozidlom jazdim hlavne po makom bahnitom a husto zarastenom terene, kedze si to vyzaduju moje vychadzky za rybamy na Zahori.

Jun 2009 - kupa autobazar ZM

August 2009
- presustruzene brzdove plochy & nove platnicky, nove capy + silenty predneho ramena, rozbite predne sklo kaotou, ako sme ju zabudli priplesnut a poistka stara nenamazana - nefungovala :x , asi mesiac na to na rybacke sa mi utrhol kapor, ale olovo zostalo a letelo priamo do bocnej vyklapacky, takze tiez podstupila nechcenu vymenu :evil:

Oktober 2009
- nove filtre a tekutiny

Foto New 2009:

Obrázok

Januar 2011 - nove rozvody

Februar 2011

- lift o 5 cm na silonovych podlozkach nad strunamy (http://4x4-miuh.webnode.sk/) & 225/75R15 T3 Spider (http://www.sklep.globgum.com.pl/index.php?typ=3&set=2) - neposielaju cez kuriera, treba ist osobne, alebo cez slovenske firmy, kde treba ratat znacne navysenie

Foto:

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Perspektivy:

Kedze auticko ma vela svojich vyhod (lahky prejazd hustejsim lesom, mensi sklon k zapadnutiu v makkom bahne, lahky vyjazd aj do strmsieho kopca, nizka spotreba) a celkovo mi prirastlo k srdcu a rad by som si ho ponechal planujem preto nasledujuce upravy:

- dokladne ocistenie podvozku od povodneho gumoasfaltu a ciastocnej hrdze, vyvarenie, nastriekanie ochrannym materialom, vraj je cosi ceske lepsie cim sa natieraju bazeny koli vodnej izolacii - chcem to urobit naozaj dokladne aby to aj nejaky cas vydrzalo
- nizucky ram (zahradka) proti poskodenie strechy pri noseni nafukovacieho clnu s motorom - foto dodam neskor
- podblatniky
- trubkove prahy
- dlhsie struny aby som mohol eliminovat podlozky, alebo este mierne zdvihnut & nove predlzene tlmice osadene na exscentroch, aj ked momentalne clovek ani nezbada nejake zosikmenie kolies
- posilovac brzd - nasava falosny vzduch
- lahsi predny a zadny pevnostny naraznik - zrejme trubkova konstrukcia
- zakryt podvozok plechom proti poskodeniu

Budem vdacny za akekolvek pripomienky, nazory, skusenosti a rady.

Dakujem.

Juraj

Pon, 07.03.2011, 17:35
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vitam dalsieho vitaraka v nasich radoch...
Vitarka ma velky potencial.. dlhsie zadne pruziny ries bud skodovacke alebo grand vitara.No riesit potom treba aj tlmice najlepsie dlhsie.. ja mam vzadu pruziny z passata B3 zadne ktore som musel na vrchu trochu orezat a tlmice som pouzil z wranglera predne... dopredu snad fakt len podlozka pod tlmic aj pruzinu alebo potom predlzit ramena, poloosi a posunut ulozenie tlmica tak ako ma GaboSB tu z fora. pevnostak mam ja normalne plech 3mm hruby a sice ho nemam povazeny ale vazi menej nez trubkovy ram co som mal predtym.. normalne sa da udrzat jednou rukou. zadny budem riesit v blizkej buducnosti ale je tu par ludi co to uz maju spravene takze inspiracie je dost...
prahy no ja som moje zmontoval kedze boli len an skodu musis to dobre prespekulovat... hodne zdaru a vela off i neoff km prajem ;-)

Pon, 07.03.2011, 17:52
Profil ICQ
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Aj ja ťa tu vítam .Zase nová vitarka 8-)

Prajem ti nech sa nekazí a veľa šťastných off kilometrov.

A ako písal PATaMAT na fóre je tu toho dosť.Tak inšpirácie sú :-D

Pon, 07.03.2011, 18:12
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Aj ja viitam noveho Gitaristu :D Na fore najdeš všetko čo budeš k uprave svojej Gitarky potrebovať. Veľa zdaru :-D ;-)

Suzuki GSX-R 600 K2 :)

http://www.youtube.com/xsimivw
http://amass.sk/

Uto, 08.03.2011, 21:01
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 4 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný