Ahojte. Dnes a aj predtym som mal par telefonatov s LubosomBA, dnes aj s Radoffroadom , predtym davnejsie s KAKTUSOM.
Moj dovod odchodu bol ten , ze ma to proste prestalo bavit. Toto natahovanie, hadanie a rozculovanie sa po veceroch , ked chcem mat klud a oddychnut si.
Aby som dal veci na spravnu mieru , tak:
Moj odchod z fora:
Kvoli tomu, ako som uz pisal ... ze mam TOHO DOST !
Dalsia kvapka bola , ze jeden vecer sa tu 2 osoby (uz neviem kto) natahovali a ja som do toho vstupil s tym, aby som ako admin ukludnil situaciu a napisal, ze v pripade problemov nech napisu mne , alebo Finderovi. No neuvedomil som si , ze na fore je dalsich X inych adminov a medzi nimi aj Radoffroad , ktoreho sa ten dany spor tykal a vykrical mi , ze som alibista a on po nociach chodi na forum a podobne ... na druhy den to bolo zmazane niektorym z adminov !
-> tento problem sme dnes s Radoffroadom telefonicky vyriesili a myslim si , ze to je OK - z mojej strany urcite !
Nejasnosti:
V dobe mojho odchodu z fora som casto komunikoval z KAKTUSom telefonicky a dozvedel som sa od neho , ze sa zo mna ZEVRAJ smeju ako ma Radoffroad OJEBAL na podvozku , kolko na mne zarobil a podobne veci !
(Neviem od koho to je , no po dnesnom telefonate s LubosomBA - ktory hned volal s bratom a ten povedal , ze od nich to nejde , tak NETUSIM ODKIAL , kedze sa na mne vsetci smeju)
...A NECH ZAROBIL ! Je mi to jedno !
Dal mi cenu , na ktorej sme sa dohodli , ja som na nu pristupil , vyplatil a podvozok bol namontovany. Je to moja vec, aj keby som ho kupil za 500 000,-SK !
Druha vec je , ze som mohol skusit aj u inych firiem si spravit cenu, ale toto neriesim, podvozok mam , pre mna to je uzavreta kapitola !
Dalej Radoffroad mi objednaval volnobezky AVM na patrola pred Tisovcom. Cenu si uz nepamatam , ale bola dohodnuta telefonicky ... KAKTUS mi ich vyzdvihol u neho za co som mu VELMI VDACNY ! No cena bola vyssia o 700,-SK tusim ...
Preco to pisem ? dnes sme si s Radom vyjasnovali veci a chcem dat vsetko na spravnu mieru a snad sa to tu uz ukludni.
Dalej co sa tyka OZ a 4x4clubu ... chalani zoficialnili "nazov" 4x4club ... mohol to spravit hocikto ... no oni boli prvy , tak nech ! To ze nas / vas tu je viac co "lubime" offroad je nieco uplne ine

na tom sa nic nemeni. Aj tak sem vsetci budeme patrit , lebo uznavame/uznavate rovnake hobby cim je offroad.
To co sa pisali v sekcii o fore - prispevky od LubosaBA ... boli napisane a chapane tak - aspon som to tak pochopil a boli mi aj vysvetlene a snad sa na mna nenahneva Lubo , ze to pisem

, ale aby ste viac pocuvali ludi - oni robia offroad a su to kamarati.
Snad to je vsetko co som chcel napisat.
Aha este nieco, odisiel som preto , aby som mal pokoj od tohto vsetkeho , tak PROSIM NEVOLAJTE MI ohladom vasich problemov co tu riesite , nezatahujte ma do toho. Povedal som co som mal a tym KONCIM ! Ak sa citi niekto ukrivdeny, alebo urazeny , alebo ja neviem co , tak to je jeho osobna vec a mna to nezaujima. Mam ine problemy a nie riesit kto co kedy povedal a koho kde ako a preco ohovaral ! Je mi to jedno !
P.S.: Lubo,pato,dieselko,teslo...sorry, ale nestiham teraz nic ... ale v july urcite pridem na husacinku

a dieslovi dlzim este nejake lokse , tak urcite sa vidime chalani
Novemu OZ 4x4club drzim palce v posobnosti a v skvalitnovani offroadu na Slovensku.
S pozdravom
Zabudnuty a offroad minimalne pouzivany Vas zatracovany Xader