Dnes je pondelok 26. mája 2025, meniny má Dušan a zajtra Iveta
Autor |
Správa |
Harley
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 19.11.2006, 15:09 Príspevky: 646 Bydlisko: Praha
|
Myslíte,že má cenu se stím vyrábět,když existujou takovýhle polotovary? A za dobrou cenu a ještě můžou posloužit jako kopyto pro další výrobu.
http://store.summitracing.com/partdetai ... toview=sku
Já sem haubnu ala ten australan dělal na bejvalý XJ.Bylo to plechový a bylo s tím mraky práce. Teď už bych použil tenhle laminátovej polotovar a ten do haubny vložil.
Je to i v plechu!
http://store.summitracing.com/partdetai ... toview=sku
_________________Jeep Grand Cherokee ZJ LX 5,9 V8,
Jeep Wrangler Sahara TJ 4,0L automat.
www.properform.cz
|
Uto, 08.04.2008, 10:16 |
|
 |
Jacko
OFFROAD Expert
|
Harley,presne také niečo by to malo byť...Lenže keby som chcel to na obrázku,zase by sa to nedalo objednať,lebo blablabla a kolko by sa to ešte navýšilo atd... Takto si to vyrobím sám - alebo kamarát  Amožno si to nechám spraviť z uhlíka nech tuningáčov je..e  Inak v tom Simixe sú alebo dementi,alebo klamú,lebo kamarát im to vysvetloval a furt mleli,že oni také nemajú... - myslím ten silenblok na panhardku. 
|
Uto, 08.04.2008, 23:39 |
|
 |
Harley
OFFROAD Expert
|
S tím Simixem nevím.Já tam nakupuju absolutně bez problémů a sem s nima max. spokojenej. Dám kód zboží co chci a od jaký firmy či distributora a oni mi to do týdne přivezou.
Zrovna Summitracing je přes ně perfektní.Takže nechápu,když někdo řekne,že chce od Summitu ten a ten kód,že je s tím takovej problém.
Zítra tam jedu pro novej katalizátor(mimochodem,taky ze Summitu) ,tak jestli chceš,já ti tam ten silentblok objednám.
Jinak ta nástavba na haubnu by přes ně vyšla asi na 4500Kč.
www.properform.cz
|
Str, 09.04.2008, 0:27 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Harley píše: S tím Simixem nevím.Já tam nakupuju absolutně bez problémů a sem s nima max. spokojenej. Dám kód zboží co chci a od jaký firmy či distributora a oni mi to do týdne přivezou.
Povedia ti rovno aj cenu tovaru v CZ s postovnym ? Alebo je to v tvojej rezii ?
|
Str, 09.04.2008, 6:33 |
|
 |
Jacko
OFFROAD Expert
|
No ak je to tak,tak potom ma vodí za nos kamarát,ale nechápem prečo mi to nepovie rovno  Pošlem mu maila.Inak včera mi dočasne požičal starú panhardku Palo-Cheero,takže teraz mám viac času.
|
Str, 09.04.2008, 6:40 |
|
 |
Harley
OFFROAD Expert
|
Vždy mi řeknou cenu v Czk,konečnou,kolik u nich zaplatím.
Třeba u Summitracing já se na ceny už neptám,jelikož vím kolik to stojí v USA a oni počítají dolar x asi 45 (já mám slevy,takže mě jinak) . Vždycky tam příjdu s vytisknutou stránkou Summitu,ukážu jim co chci a mám to. Sice takhle riskuju,že když já zvorám typ zboží ,že třeba nepasuje a tak,tak je to můj problém,jelikož já si to vybral,na druhou stranu,nemusím nechat výběr zboží na nich a prostě mi příjde co chci a oni mají jednodušší práci bez zodpovědnosti.
Marty taky vozí Summit ,má lepší finální ceny ale zase neobjednává každej tejden ,takže se musí tak měsíc- a půl počkat.
Já osobně Summitracing preferuju,neboť toho mají spoustu,perfektní vyhledávač na jejich stránkách i s popisem aplikací a sou velice solidní. Kdybych nebyl línej,tak u nich nakupuju přímo .Jsou ochotní posílat do evropy.
www.properform.cz
|
Str, 09.04.2008, 9:37 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|