|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je štvrtok 29. mája 2025, meniny má Vilma a zajtra Ferdinand
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Autor |
Správa |
Milan48
Čumil
Registrovaný: Uto, 07.08.2007, 14:08 Príspevky: 7 Bydlisko: Kutná Hora CZ
|
Zdravím všechny, dneska jsem vlezl pod auto ( Grand 2.5 TD ) a zjistil jsem, že mi od někud uniká nafta. Konkrétně, asi to zní zvláštně, objevuje se na kompresoru klimatizace. Díval jsem se i víc nahoru a tam je sucho. Všechny hadičky jsou dobře dotaženy a nikde nerosí. Připadá mi to, jako by to unikalo přímo z kompresoru ( to je ale asi blbost ). Podotýkám, že filtr je taky v pohodě. Prosím poraďte odkud by to mohlo být. Předem díky.
|
Ned, 19.08.2007, 21:11 |
|
 |
palo-cherokee
koumák
|
Milan48 píše: Zdravím všechny, dneska jsem vlezl pod auto ( Grand 2.5 TD ) a zjistil jsem, že mi od někud uniká nafta. Konkrétně, asi to zní zvláštně, objevuje se na kompresoru klimatizace. Díval jsem se i víc nahoru a tam je sucho. Všechny hadičky jsou dobře dotaženy a nikde nerosí. Připadá mi to, jako by to unikalo přímo z kompresoru ( to je ale asi blbost ). Podotýkám, že filtr je taky v pohodě. Prosím poraďte odkud by to mohlo být. Předem díky.
mohol by to byť "fuel timing solenoid" - to je ventil ktorý riadi otváranie a zatváranie prívodu paliva (napríklad pri vypnutí motoru)
Je umiestnený pod čerpadlom paliva - teda kúsok od kompresora klimy
|
Pon, 20.08.2007, 12:07 |
|
 |
Milan48
Čumil
|
Ten ventil je přímo nad kompresorem, nebo tak jako šikměji nahoře. Ptám se proto, že nafta se mi objevuje ve spodní části kompresoru. Myslím tím, když ležím pod autem tak dole směrem k zadní části auta. Je od toho " poblitá " i část převodovky v místě u kompresoru. Jinak díky 
|
Pon, 20.08.2007, 12:18 |
|
 |
Milan48
Čumil
|
Zdravím všechny, tak se mi to povedlo vyřešit. Byla to záslepka přepadu na čtvrtém válci. Špatná těsnost.Nafta tekla po bloku motoru až ke kompresoru klimatizace. 
|
Sob, 25.08.2007, 15:55 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|