|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je pondelok 26. mája 2025, meniny má Dušan a zajtra Iveta
Autor |
Správa |
bacilpyrin
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 10:33 Príspevky: 747 Bydlisko: Trenčianske Teplice, Košice
|
:[/quote]
Takže Bacil - pekne sa ty kukni koľko dierok alebo zárezov máš na tesnení aďalej sa uvidí  [/quote]
Nooooo zárez mám len jeden, je tam číslo 13521000 C5 (asi, lebo je to ťažko čitateľné), takže je to to najhrubšie tesnenie.  A keďže hrubšie nie je tak potom to.
Koľko by stála celá sada tesnení? Vymením radšej všetky.
_________________ Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekdo by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
LAND ROVER Discovery II.
|
Ned, 13.04.2008, 19:02 |
|
 |
bacilpyrin
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 10:33 Príspevky: 747 Bydlisko: Trenčianske Teplice, Košice
|
No nič. Už som kúpil u nás.
_________________ Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekdo by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
LAND ROVER Discovery II.
|
Pia, 18.04.2008, 7:41 |
|
 |
palo-cherokee
koumák
|
bacilpyrin píše: No nič. Už som kúpil u nás.
ani som nevedel že zháňaš  - nečítam fórum až tak často a nie vždy čítam všetko.
preto prosím všetkých, ktorí niečo zháňajú na Jeep, kontaktujte priamo mňa, prípadne Andreja (pre západné SK) a Martina (pre východ Sk)
|
Pia, 18.04.2008, 11:29 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|