Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 18.07.2025, 10:37
Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 210 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Ďalší
 Opäť som bol v Lidli 
Autor Správa
Trvalá prekážka
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
... ten sekeromlat by som moooc chcel, ale toľko zaň nedám :? (aspoň teraz nie :? :? :? ) , lano zo spružinkou je pikačovina, videl som ako sa trhá a odlieta v diaľ ... gurtne ktoré bežne používame sú ďaleko lepšie, na samoopravný sprej som sa pýtal pri inej príležitosti a na inom mieste a dozvedel som sa, že do 33" kolesa by som musel vytlačiť tak tri a baterka s neónkou je dtto kravacina - bo neónka je fajn, LEDky tiež, ale pre kieho elementa ten čo tú lampu vymyslel dal do stredu obrovského krytu malilinkú paraboličku pre halogén. Ten je tam tým pádom stratený svieti na milú kedveš. Dajú sa vystihnúť aj lepčie lampáše.

Ničmenej na inom mieste tohože katalógu je za 89 € mrňavá digitálne kamera s prísavkou na pricucnutie na sklo. Celkom by osm si ju vedel predstaviť na robenie trvalého záznamu čo sa deje pred autom ... najmä pri tlačenici na zlatomoraveckej :x

Uto, 16.02.2010, 21:52
Profil WWW
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Martin 4 píše:
... ten sekeromlat by som moooc chcel, ale toľko zaň nedám :? (aspoň teraz nie :? :? :? )

Maju tam aj kadejake ine zverstva ....

link

Uto, 16.02.2010, 22:10
Trvalá prekážka
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja mám od nich toto (via Metro) link

Uto, 16.02.2010, 22:18
Profil WWW
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
trocha od tematu.
v lidli nakupujem casto a relativne rad (oproti inym megastorom)paci sa mi ,ze predavaju s paliet- naco sa obtazovat vykladanim do regala :wink: niektore veci sa fakt nedaju jest a pit, no da sa vybrat!niektore veci je ciste zufalstvo nakupovat v "megastoooroch" - ako sada bitov,gola sada,sada vrtakov....kluc na kolesa...ja neviem.No niektore je priam NUTNE si tam kupit :lol: -veci ktore nemusia mat kvalitu.napr. autoradio ,nabijacka na autobateriu (ma take iste parametre ako ina za 2-3 nasobok a o rok dlhsiu zaruku. dufam ze ma neukamenujete) ,dielenske svetlo,zrkadielko a magnety na "antenke",masivne noznice na "smirgelpapier",polohovacie sverkove klieste...
Vercajch musi byt kvalitny to je fakt.Ale niektore veci co vlacim v aute a mozno ich nepouzijem -tak ten jeden dva pouzitia na 1000 percent zmaknu :wink: (napr. kompresor za 7eur na vozik -lebo s prazdnym na kolesach 3,5atm to nende a naopak...)

Uto, 16.02.2010, 22:56
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
..ono niekedy nekvalita nie je na škodu veci :lol: minule som potreboval "očkovou" 13 klučom povolit jednu maticu a kluče od Tony pukli hned dva kusky po sebe ,ale ked som použil očkovu 13stku z Lidla tak nepukla ,ale začala sa pekne ohybat a tvarovat ..ale vydržala,hoci potom už išla tak akurat do koša :lol:

ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk

Uto, 16.02.2010, 23:12
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja som sa zasa pokusal tou lidlovou 13kou zaistit smycku na lane pri vyprostovani. Nasiel som uz len polku znej...

Str, 17.02.2010, 0:54
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
marek sk,lm píše:
trocha od tematu.
ma take iste parametre ako ina za 2-3 nasobok a o rok dlhsiu zaruku.

Tu by som sa trošku pozastavil. S tými 3 rokmi nie som až tak istý. Jedna vec je čo píše a "kreslí" leták, druhá je realita. Je tu niekto, kto REÁLNE reklamoval (to je jedno ci v LIEDLi alebo KAUFLANDe) niečo po 24 mesiacoch ???

Ex. Lada Niva 1.6

Str, 17.02.2010, 10:20
Profil ICQ
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Reklamacie v retazcoch su velmi individualne. Konkretne v RS Kaufland vymiena bez zistovania stavu za ten isty tovar, alebo za peniaze - clovek si moze vybrat co chce. Odskusane na vysavaci (15 mesiacov), vrtacka (9 mesiacov). V Hypernove su hajzli, po mesiaci cakania, nic. Termin presvihli o tyzden, podla vyhlasky mi mali dat peniaze, kedze nedodrzali termin. Peniaze mi vratili,ale musel som s nimy o tom hadat a dokazovat. (mikrovlnka vydrzala 6 mesiacov)

Str, 17.02.2010, 10:38
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Dado, jasné čo reťazec a AJ ČO nezriedka prevádzka je to rôzne.
Ja som však zvedavý, komu sa reálne podarilo niečo vyreklamovať po 24 mesiacoch keď s na to kolega vyššie odvolával ako na benefit.

Ex. Lada Niva 1.6

Str, 17.02.2010, 11:08
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Paťo, ja som reklamoval 2x vo Zvolenskom Lídli, ani sa na to nejak nepozerali, neponúkli výmenu, len mi vrátili peniaze. Boli to 1x dcérkine hodinky a 1x nejaké šlapky...ale chceli samozrejme bloček.
V Baumaxe som si chcel kúpiť pneumatické kladivo Bosch (7000,-Sk)a chlap za pultom mi ponúkol nejaký nemecký šmejd... niečo ako Einhel (1200,-Sk), s 3-ročnou zárukou a s tým, že mi to určite nebudú v prípade závady opravovať (min. 30 dní čakania) lebo na to nie je u nás servis, ale mi to vymenia za nový, alebo vrátia peniaze. Jeden stroj sme zrušili na stavbe za cca 9 mesiacov, dali mi bez reptania druhý kus... a ten za boha nejde pokaziť a to už maká viac ako 2 roky. Že by šťastie? :-D

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Str, 17.02.2010, 12:03
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Onoho casu som pracoval v TESCU a pracovnici v centre sluzieb zakaznikom mali prikaz riesit reklamacie k spokojnosti zakaznika a ,,diskretne" aj vtedy ked bolo jasne, ze nie je vsetko OK,pretoze nerobi dobru reklamu, ked sa zakaznik rozculuje na celu predajnu... Obchodne retazce pri ich obrate a obchodnej politike neriesia taketo straty...

Str, 17.02.2010, 14:43
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
neni to z Lidla ale z Metra a vobec to nesuvisi s offom ako takym... ale maju tam brutalne dobru tlacenku :-D a anio cena neni nejak prehnana...

Štv, 25.02.2010, 21:47
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Co poviete na toto http://www.lidl.sk/sk/home.nsf/pages/c. ... ysielaciek
oplati sa alebo je to blbost.

Str, 10.03.2010, 20:32
Profil WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja by som sa tým na tvojom mieste ani nezaoberal, niečo podobné som mal teraz cestou na lyzovacku a z auta do auta to moc neftčí, hlavne v členotom teréne to nemá žiadny dosah.
Ešte keď tak stojíš vonku a máš priamu viditeľnosť na druhú "vysielačku" tak to na kúsok ide...

Str, 10.03.2010, 20:38
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ale za tú cenu :-D čo je doma to sa počíta prinajhoršom to dakomu daruješ pod stromček :-D :-D

Str, 10.03.2010, 20:57
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 210 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný