Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 13.07.2025, 7:57
Dnes je nedela 13. júla 2025, meniny má Margita a zajtra Kamil

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 293 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  Ďalší
 Autom do chranenej oblasti 
Autor Správa
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Sa cudujem ze vobec na tohoto nasadeneho, alebo extremne unudeneho cloviecika vobec reagujete a dokazete za styri dni urobit 8 stranovu temu ktora aj tak nikam nepovedie. :smt134 :smt138

Pon, 03.06.2013, 13:20
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Vonku prší a nemám čo robiť, len vypisovat po nete. :mrgreen:

Pon, 03.06.2013, 13:22
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ondrej, rozdelim tu pritomnych na 2 skupiny.
Diskutujuci a cumilovia.
Na cumilov sa vyjadrit neviem, ale za diskutujucich ti mozem povedat, ze radsej sa zucastnit na oficialnej akcii, ako solo ist do hory, a ked uz musi byt hora, tak s rozumom, minimalne stopy v prirode, a idealne "ked o mne niekto nevie" ...

Ci mas stuple (MT) ci ATcka, na redukcii so seriovym vyfukom sa da ist po hore tak, ze ta prezradia len pukajuce konare (ak ides po lese, kde jazdia traktory, tak ani to).

Samozrejme, bezdovodne sa vjebat do rieky/potoka, kde brod predtym nebol a teraz je, je chrapunstvo.

Btw - ako nazveme cinnost velkych domacich traktorov (resp. komercne traktory v osobnom vlastnictve), ktore si beztrestne stahuju drevo (tak na objatie 2 chlapov), a ostanu po nich rygole, ze ked do neho vletis offom, tak mas po prednej naprave ?

Jeden vydatnejsi dazdik, a mas jarok, ze ho nezasypes, a uz bude len vecsi, a vecsi, a ......

Pon, 03.06.2013, 13:26
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
ondrej123 píše:
Little PEPE píše:
nic proti tebe wondeju ale

bodaj by ti medvedica s pazurmi na holej riti piškvorky hrala :smt147

Zial - Ja jej nenicim biotop.

Nuž tak keď ťa bude tá medvedica niekde na cistinke trhať na kusy, lebo jej neničíš biotop, spomen si ako by ti bolo dobre v tom priroduniciacom offroade.

Pon, 03.06.2013, 13:28
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
ondro skus radsej totok riesit:
http://slavomirogurcak.blog.sme.sk/c/32 ... mlcia.html

:smt017

Pon, 03.06.2013, 13:30
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Problém je, že vidíš svet príliš čierno-bielo. Nechcem sa opakovať, ale nemám pocit, že by som devastoval prírodu svojimi vjazdmi auto (mimochodom s legálnym povolením). Parkrát sa mi už podarilo doliečiť a vrátiť do prírody drobné poranené zvieratá, doma chovám množstvo zvierat pre potešenie - nemám z nich žiaden prospech, v celom dome mám LED svetidlá, slnečné kolektory, separujem odpad a to tak, že ako 4-členná rodina naplníme bežnú 110 l nádobu na komunál za viac ako 4 týždne, atď., tak neviem na akom základe mi tu kážeš, povedz čo konkrétne si životné prostredie urobil ty?

Mne pripadáš dosť infantilný, keď som mal cca. 8 rokov s kamarátmi sme si spravili "pobočku" WWF a chránili sme všetko živé, ale človek s vekom musí primať kompromisy. S takým postojom, ako tu prezentuješ dosiahneš akurát pravý opak.

Citácia:
Ja si myslim, ze raz sa v tomto smere vsetko sprisni. Davam tomu realne 10-15 rokov

Myslíš? zatiaľ sa to vyvíja opačným smerom (napr. zonácia Tatier) a pokiaľ budú mať peniaze svoj lesk tak to tak aj ostane.

Pon, 03.06.2013, 13:38
Učeň

Odpoveď s citáciou
Tomrs píše:
Problém je, že vidíš svet príliš čierno-bielo. Nechcem sa opakovať, ale nemám pocit, že by som devastoval prírodu svojimi vjazdmi auto (mimochodom s legálnym povolením). Parkrát sa mi už podarilo doliečiť a vrátiť do prírody drobné poranené zvieratá, doma chovám množstvo zvierat pre potešenie - nemám z nich žiaden prospech, v celom dome mám LED svetidlá, slnečné kolektory, separujem odpad a to tak, že ako 4-členná rodina naplníme bežnú 110 l nádobu na komunál za viac ako 4 týždne, atď., tak neviem na akom základe mi tu kážeš, povedz čo konkrétne si životné prostredie urobil ty?

Mne pripadáš dosť infantilný, keď som mal cca. 8 rokov s kamarátmi sme si spravili "pobočku" WWF a chránili sme všetko živé, ale človek s vekom musí primať kompromisy. S takým postojom, ako tu prezentuješ dosiahneš akurát pravý opak.

Citácia:
Ja si myslim, ze raz sa v tomto smere vsetko sprisni. Davam tomu realne 10-15 rokov

Myslíš? zatiaľ sa to vyvíja opačným smerom (napr. zonácia Tatier) a pokiaľ budú mať peniaze svoj lesk tak to tak aj ostane.

Vidis, to si ty.
Dalsich 90% nadsencov offroadu jazdi cez potoky, rybniky a rieky, kde nicia biotopy zvieratam. + les, porasty, atd.

Kompromisy.
Ja som za

Jeden napad. Co takto nechat prirodu v klude v case MAREC-JUN - ked zvierata potrebuju klud?

No a sme doma. Za ziadnych okolnosti.

Tak teda kto neprijima kompromisy?
Komprosim je nechat offroady nech jazdia aj v 5 stupni?

Tema sa moze zmazat, pripadne aj LOCKnut. Tolko, uz vazne idem, len nechcem, aby ste ma brali ako prudica, provokatera. Len som diskutoval.

Pon, 03.06.2013, 13:44
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ahoj teda. Povokujúci diskutér Ondrej :-)

Pon, 03.06.2013, 13:56
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Tunki ,nebud smutny,však možno podla bydliska ho možno aj stretneš na Myjave :lol: :lol: ..poznaš ho lahko,je oblečeny v zelenom , s napisom "Grenpeace" a sedi s compom ,niekde v prirode na pňačku a debatuje s medvedmi :smt024

ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk

Pon, 03.06.2013, 14:46
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
ondrej123 píše:
- Dalsich 90% nadsencov offroadu jazdi cez potoky, rybniky a rieky, kde nicia biotopy zvieratam. + les, porasty, atd.
- Jeden napad. Co takto nechat prirodu v klude v case MAREC-JUN - ked zvierata potrebuju klud?
- Komprosim je nechat offroady nech jazdia aj v 5 stupni?

1. Nadsenci ... nevybureni debili ? idealne pod ruskou anonymity na autach bez SPZ ?
2. Neviem, kolko si videl aut ty, ja vcera ani jedno .. Ale crossiek habadej ...
3. Bolo aj tu. Neviem ako chlapci skoncili, ale nasranych a nasadenych bolo celkom dost roznych zloziek :-D, tak to asi mali vesele pri vysluchu ...

Pon, 03.06.2013, 14:50
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
POčuj ondrej ty si fakt v horach ešte nebol som tam kazdý boží ďen marec - jun zvierata potrebujú klud ??? si zobral kde každá zver má iné obdobie kedy potrebuje klud ale najviac v zime kedy robí menšie trasi aby sa nevyčepávala a nemysli si že zvieratám neako tie autá vadia(pokial nemaš vyfuk hukotupokok*t) ked ludí len ako turistov a nehovorim cyklistov vidia za 1 deň plnú rit. A čo tak ťaźba dreva aj tej je celkom dosť takže motorové píli zver sa dokáže prispôsobiť tak isto kao človek keď tam ludia cez den sú tak ide odpočívat niekam kde nie sú a n naoc sa vráti na svoje miesto.

Pon, 03.06.2013, 21:47
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
ale vies, tie stroje tam nechodia pre zabavu... :mrgreen: tento komentar ma skoro zabil, sak to je to... ked ideme my koli zabave prejdeme cez horu za hodinu pomaly, aj ked ideme 3-4 auta tak zver sa na nas diva a neboji sa, podla mna aj ostatnych viac rusia tu zver prave tie stroje ktore tam chodia koli praci, ked idem sam na obhliadku lesa svojim autom tak mam zver tak 5-10 metrov od auta, raz ma zobrali na LKT-cku a zver bola posrata ked videla LKT a zmizla, ten biotop alebo ako si to nazval nicia prave tie stroje ktore tam nechodia pre zabavu a nicia vsetko, ale teraz zas len vymenujes tie zvierata ktore si vyguglil na vikipedii a zas sa budes lucit...
napis prosim ta tvoje povolanie a konicek aby sme mali jasno kto si... to kolko mas rokov nemusis, spravil som si obrazok aj ked mam MOZNO menej ako ty ocom silno pochybujem

Pon, 03.06.2013, 22:40
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Petrik cudoval by si sa, ale staci ked vbehnes do naoko nevinnej kaluze, a mas na krku pruser, lebo biotop moze mat aj len par m2. (nejake bahnisko, ktore zazrakom doteraz unikalo pozornosti miestnych). A to, ze tam je, vediet nemusis, ani ked tam byvas od narodenia. Takze je uplne jedno, ci tam vbehne LKT ci off, s offom to bude v pripade nahlasenia horsie, kedze ma SPZ a nema tam (akoze na rozdiel od LKT, v ponimani beznych obcanov-bomzakov) co robit. (to ci tam je LKT pracovne alebo "pracovne" nahlasovatel na 99% skumat nebude).

Uto, 04.06.2013, 7:46
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Finder nic v zlom ale teraz neviem na koho strane si :smt139

V ziadnom pripade netvrdim, ze by sme mali jazdit kadial sa nam zachce, som toho nazoru, ze musime mat aj my respekt k prirode a respektovat jej zakony. Vzdy sme sa vozili len po lesnych cestach a nie mimo, aj nazov tejto temy je "Autom do chranenej oblasti" a isto by som nesiel do chranenej oblasti jazdit... To vsak neznamena, ze jazdit po hore nebudem vobec, ked sa pozries kolko svinstva vypustaju firmy do vod, ako stat devastuje prirodu - je schopny zrusit jediny park v meste, len aby tam mohol postavit obchodne centrum, skupuju emisie, testuju zbrane v prirode a to nehovoriac o tom ako sa nicia pralesy pre drevo, tu sa pytam co je to nase jazdenie oproti tomuto??? Som si isty, ze mnohi z tohoto fora respektuju prirodu rovnako ako ja a budu jazdit tak aby jej neskodili svojou jazdou. Je jasne, ze keby kazdy jazdi kade sa mu zachce, tak nam to zatrhnu, preto si vazme co mame.

Uto, 04.06.2013, 8:16
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Jojdo Finder len uviedol príklad toho o com tu Ondrej stále splieta, aj keď o tom dokopy nič nevie ( viď medvedík čistotný). Takisto nemá tušenie že drvivá väčšina tohto osadenstva spravila pre prírodu viac ako všetky ochranárskoteroristické združenia dokopy. Zo stoličky pri compre sa toho moc zachrániť nedá. To len Ondrej si myslel, že keď nám sem napíše pár srdcervúcich viet, všetci zahodíme kľúče od áut do kanála a drmoliac ekomantru vyrazíme všetci do miest aby lesná zver mohla v kľude vegetiť v pustých horách :smt147 .

Uto, 04.06.2013, 8:52
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 293 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Google [Bot]