|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je štvrtok 1. mája 2025, meniny má nikto a zajtra Žigmund
Autor |
Správa |
OGO
OFFROAD Expert
|
[quote="local.sk"] ... Kolkokrat som uz pocul od znamych ze mozu na ceste jazdit rychlejsie lebo maju 4x4 a podobne nezmysly... urcite to aj sami z vlastnej skusenosti poznate....[/quote]
Tu dlžno povedať, resp. napísať, že pokiaľ by to nebola pravda, tak pohon 4x4 by bol zbytočný. Len by som doplnil, že výrazne badateľné je to na šmykľavom povrchu.
|
Str, 31.01.2018, 17:51 |
|
 |
Frantisek
Ťažký Profík
Registrovaný: Ned, 03.01.2010, 21:01 Príspevky: 308 Bydlisko: GA Jelka
|
OGO píše: local.sk píše: ... Kolkokrat som uz pocul od znamych ze mozu na ceste jazdit rychlejsie lebo maju 4x4 a podobne nezmysly... urcite to aj sami z vlastnej skusenosti poznate.... Tu dlžno povedať, resp. napísať, že pokiaľ by to nebola pravda, tak pohon 4x4 by bol zbytočný. Len by som doplnil, že výrazne badateľné je to na šmykľavom povrchu. Áno a potom je ich na jar tolko napredaj že burane 
|
Str, 31.01.2018, 18:32 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|