Dnes je sobota 31. mája 2025, meniny má Petronela, Petrana a zajtra Žaneta
Autor |
Správa |
Karlito
CVOK HOBBISTA
Registrovaný: Štv, 14.06.2007, 22:53 Príspevky: 1442 Bydlisko: Západné čechy - okres ROkycany (pochádzam z Martina)
|
pneukaktus píše: kapo ->  <- karlito karlito ->  <- kapo kapo ->  <- karlito karlito ->  <- kapo kapo ->  <- karlito Ale napokon sa to všetko snád na dobre obrati: kapo ->  <-karlito karlito ->  <- kapo kapo ->  <-karlito 
No... Peukaktusko.... aby nebol průser z toľkých smajlov.... vieš ako sú na velíne háklivý  (to bola srandááááááá)
Hlavne že to funguje a Kapičkovi termostat termostatuje, aj keď teda sa dušoval (v inej sekcii), že termostat funguje 100%ne.... no...
Kapičko občas napíše niečo čo nesúvisí celkom s témou a ježia sa mi chlpy, ale neriešim... sme tu vo virtuálnej kaviarni pre potěšenie, radu a chuť zdieľať spoločné posadnutie...
-ka-
PS: ak to tu nepatrí, tak to adminištrátori odmažte alebo pošlite SS, BAN nie.... radšej... a odmažem to aj sám. Aby sa zachovala prehľadnosť.... tak a letím plánovať inventúru.... kozám smrť a offroadom ZDAR!
_________________ Červená je tiež farba...
+420 604 240 223
|
Pon, 07.01.2008, 12:21 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Karlito píše: .... aj keď teda sa dušoval (v inej sekcii), že termostat funguje 100%ne....
Tak tak , síce fungoval , ale nie na 100 %.
Povädšine termostat buď funguje , alebo nefunguje .U mňa bol tretí prípad , hold nezvyčajný.
Karlítko občas tiež napíše niečo čo nesúvisí celkom s témou a ježia sa mi tiež chlpy, ale neriešim...
...mám ho aj tak rád . 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Pon, 07.01.2008, 14:05 |
|
 |
rado nd
OFFROAD Expert
|
pejo píše: A ešte som vysklil bočné sklo na nadstavbe.
To si len týždeň bez dozoru.
|
Pon, 07.01.2008, 14:58 |
|
 |
pneukaktus
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 31.12.2006, 21:52 Príspevky: 561 Bydlisko: Myjava
|
Karlito píše: No... Peukaktusko.... aby nebol průser z toľkých smajlov.... vieš ako sú na velíne háklivý  (to bola srandááááááá)
OK, tak som jedneho v druhom riadku premazal  (doli tam dabl)
A čo to ty maš s tými kozami? 
_________________1. Moje pravopisne chyby kludne opravte, slovenčina nebola nikdy moj kobylka
2. Nerobim kvalitne, ale pomaly!
|
Pon, 07.01.2008, 15:02 |
|
 |
rado nd
OFFROAD Expert
|
Kapo, v akej polohe máš vlastne ručičku teplomera pri ustálenej jazde niekde okolo 80-ky a kde, keď to chvíľu túruješ v blate?
Aj ja sa cítim podchladený, aj keď kúril dosť aj v silných mrazoch.
|
Pon, 07.01.2008, 15:03 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
|
Cez leto mi ručička teplomera neprešla cez polovičku , tam kde iný varily som mal stále teplotu v pohode .
Až teraz , ked bolo tak okolo -10 C , som si všimol , že ručička sa ledva pohla a samozrejme aj kúrenie sa flákalo . Ked som mu nakladal po dialnici stofku , tak sa teplomer dostal horkoťažko na štvrťku .
Ak je termostat dobrý , tak by mal teplomer ukazovať v lete v zime rovnako .
Teraz , ked som tú rozpadnutú navulkanizovanú gumu nahradil tekutým kovom , tak cca po dvoch km mám teplotu na polovičke a v aute trenková teplota .
Inak , keď som lial vodu do chladiča , tak som chladiacu sústavu nemohol ani za boha odvzdušniť a kedže nemám žiadnu POŚTÁRSKU LITERATÚRU  , tak som proste odpojil hadicu , čo vchádza do kúrenia / na strane vodiča , je najvyššie / , a ked tade začala tiecť voda , tak bolo hotovo .
|
Pon, 07.01.2008, 21:03 |
|
 |
rado nd
OFFROAD Expert
|
Kapo píše: a kedže nemám žiadnu POŚTÁRSKU LITERATÚRU  ,.
Hat, čo nič nepovieš, niečo by sa hádam našlo.
Mne sa pri bežnom jazdení (aj v teréne) v lete v zime drží na štvrťke, keď to trochu osolím po diaľnici (90-100), tak ide na polovičku, a keď to musím ozaj huliť, tak to vylezie na 3/4.
Je to dobre alebo aj ja mám kúpiť tekutý kov?
Na trenkovú sa dostanem aj ja, ale až tak po 7-8 km.
2 finder:zdá sa, že ten sajrajt od Jura zafungoval, je to tam suché..
|
Pon, 07.01.2008, 21:15 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
rado nd píše: 2 finder:zdá sa, že ten sajrajt od Jura zafungoval, je to tam suché..
Uz si sa konecne odhodlal to tam naliat cele, ci si bol kontrolovat u mna ?
Mna by zaujimalo, ako to vyzera u mna, ale budem musiet pockat nez sa otepli, potom to checknem.
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Pon, 07.01.2008, 22:59 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
|
rado nd píše: ...Je to dobre alebo aj ja mám kúpiť tekutý kov?
Na trenkovú sa dostanem aj ja, ale až tak po 7-8 km....
Ťažko povedať , ja ked som v trenkoch , tak iný pijú ešte len prvé pivo 
|
Pon, 07.01.2008, 23:13 |
|
 |
Karlito
CVOK HOBBISTA
Registrovaný: Štv, 14.06.2007, 22:53 Príspevky: 1442 Bydlisko: Západné čechy - okres ROkycany (pochádzam z Martina)
|
Kapo píše: rado nd píše: ...Je to dobre alebo aj ja mám kúpiť tekutý kov?
Na trenkovú sa dostanem aj ja, ale až tak po 7-8 km....
Ťažko povedať , ja ked som v trenkoch , tak iný pijú ešte len prvé pivo 
exibicionista jeden
-ka-
_________________ Červená je tiež farba...
+420 604 240 223
|
Pon, 07.01.2008, 23:51 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|