Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina
Autor |
Správa |
rado nd
OFFROAD Expert
|
[quote="Kmoter"]Jeden známikupoval CZ 75 D a chcel zrovna toto prevedenie, nie kasickú CZ 75. CZ sú velmi kvalitné zbrane čekej víroby ale to asi všetci viete. [quote]
A toto si kde nabral?
|
Pia, 26.01.2007, 20:58 |
|
 |
ludo
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 01.11.2006, 12:26 Príspevky: 424 Bydlisko: Bratislava
|
Xader mam jej repliku ma softball....je to v mieke 1:1...fakt si neviem predstavit s tym strielat....ale ked ma niekto ruky ako lopaty a 2 metre tak ...... 
_________________ Grand Cherokee V8 4,7 WJ
Jeep Wrangler 2,5 YJ
|
Pia, 26.01.2007, 20:59 |
|
 |
Xader
|
No to je pravda
Ale treba preferovat zbran s ktorou sa da aj strielat normalne , nie len sa ukazovat , ze AHA JA MAM ZBRAN ZA 50 TISiiiiiC
Kmoter CZety nie su zle zbrane , ale nepovedal by som , ze su dobre. Su to stare potvory co kopu , ale da sa s nimi strielat aj presne , ale nie su to moc prijemne zbrane na dnesnu dobu , aj ked ich nasi prislusnici stale maju  zasaknute naboje nie su nic prijemne ...
Ich vyhoda je asi len cena 
|
Pia, 26.01.2007, 21:03 |
|
 |
Igor
Frajer
|
Ad1: Na trening na strelnici by som volil nieco ine ako P22.Radsej nieco ako S&W,alebo Browning.Obaja robia mimoriadne vydarene a spolahlive 22vojky.P22 je vyberava na strelivo a potrebuje zopar uprav,ktore ti spomenute modely usetria.
Ad2: Na nosenie...sam mam P99 prvu generaciu,doteraz ma strelenych nieco cez 50 000 ran.Povodna vratna pruzina,povodne podavacie pruziny v zasobnikoch,hlaven bez stop opotrebenia.Nepouzivam zasadne strelivo S&B,slovenske (madarske)MFS ani srbsky Prvi Partizan.Najradsej Geco,alebo Federal.Ak pistol na nosenie tak G19 a mensie,P99,SigSauer SP2022.Podobne ceny,kvalita,rozhoduju osobne sympatie.Ak si patriot,tak slovenska K 100(slusna kvalita,dobra cena,spolahliva,biedny image)Ak revolver tak najradsej subkompaktny S&W,kal. staci .38Special,v kratkej 2" hlavni ta bude .357Mag neprijemne kopat.Hlavne ak to ma byt nejake ultralight prevedenie z titanovej zliatiny.
_________________ EX: Nissan Patrol GR SUVčkár...
|
Pia, 26.01.2007, 21:19 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|

Tomrs píše: desert eagle je dobra akurat do akcneho filmu
- máš pravdu, Tom, akčné filmy tejto inak skvelej zbrani nijak neprospeli, aj keď niekoho možno rajcuje strieľajúce žieňa subtílnej postavy páliace z dvoch týchto zbraní naraz...
- jasné, že to nie je na nosenie, tam kde je to legálne je to zaujímavé na lov a na strelbu z pasie je to tiež príjemné - ťažká zbraň akumuluje viac spätného tlaku (kopania - pre toho, kto by nerozumel)
- mne sa páči thompson center kontender - ľubovolne univerzálne vymeniteľné hlavne v spústa kalibroch (aj dĺžkach) - aj guľovnicových, aj iné vymeniteľné časti (napr. pažby) v rôznych prevedeniach, a hlavne elegantný jednoranový zlamovací absolútne spoľahlivý a presný systém...
- zbožňujem strelbu typu 1 rana = jeden úlovok (síce s guľovnicou, ale túto sezónu som zavŕšil sériu nepretržitých 15 rán = 15 úlovkov...dokelu, zas naserem ultrazelených...)
- ale to je samozrejme o inom, nie o nosení na obranu...na to mám 357Mag Taurus v nerezovom prevedení - ťažká, ale spoľahlivá a v teréne aj za mokrého počasia odolná zbraň...a perfektne presne to strieľa, škoda že nebola poruke v 6" prevedení, aj keď by tak bola ešte väčšia, tých 5cm hlavne navyše by som nosil rád...
2 Igor: súhlas bez výhrady, máš viac info ako ja... 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
Naposledy upravil Jano JP dňa Sob, 27.01.2007, 12:13, celkovo upravené 2
|
Pia, 26.01.2007, 22:59 |
|
 |
Xader
|

Igor píše: Ad1: Na trening na strelnici by som volil nieco ine ako P22.Radsej nieco ako S&W,alebo Browning.Obaja robia mimoriadne vydarene a spolahlive 22vojky.P22 je vyberava na strelivo a potrebuje zopar uprav,ktore ti spomenute modely usetria.
Ad2: Na nosenie...sam mam P99 prvu generaciu,doteraz ma strelenych nieco cez 50 000 ran.Povodna vratna pruzina,povodne podavacie pruziny v zasobnikoch,hlaven bez stop opotrebenia.Nepouzivam zasadne strelivo S&B,slovenske (madarske)MFS ani srbsky Prvi Partizan.Najradsej Geco,alebo Federal.Ak pistol na nosenie tak G19 a mensie,P99,SigSauer SP2022.Podobne ceny,kvalita,rozhoduju osobne sympatie.Ak si patriot,tak slovenska K 100(slusna kvalita,dobra cena,spolahliva,biedny image)Ak revolver tak najradsej subkompaktny S&W,kal. staci .38Special,v kratkej 2" hlavni ta bude .357Mag neprijemne kopat.Hlavne ak to ma byt nejake ultralight prevedenie z titanovej zliatiny.
Super odpoved
Na nosenie uvazujem nad S&W revolverom , len este vyberam , tak necham si poradit teda
Zase nechcem , aby to malo az prilis kratku hlaven nech aj na strelnici nieco trafim , ale zase to chcem nosit , tak to nesmie byt prehnane
Nad Glockom ako pises som tiez uvazoval , ale neviem ktory to bol model,ale ma tusim zasobnik na 17 ran som pocul , ze je dost maly a nedobre sa drzi v ruke
Fakt treba najst nieco co cloveku padne do ruky , kazdy sme iny a kazdemu vyhovuje nieco ine...
|
Pia, 26.01.2007, 23:58 |
|
 |
low
Koumák
|
na noseni, glock 26. 550g bez naboju hovori za vse a je to DAO, na strelnici CZ75.
ad revolver, takova Kora vuubec neni spatna
|
Sob, 27.01.2007, 0:57 |
|
 |
petertn
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 04.12.2006, 15:26 Príspevky: 1254 Bydlisko: Trenčín
|

Na nosenie ma G31C a mal som aj G19 a osobne si myslim ze tieto zbrane padnu do ruky hocikomu. Akurat si musia zvyknut na sklon rukovate. Z 31 striela aj moja manzelka a bola spokojna, teda az na mohutny zvuk kompenzatora
Inac rozmyslam Gcko predat a kupit K100 od Kuracinu, posledne modely su cool a 9mm Luger bohato staci a nie je problem zohnat prazdne nabojnica s cim mam pri .357SIG dost velky problem.
Ked chce niekto jednoznacne revolver len na nosenie a obcasne strelenie na strelnici tak odporucam nejaku lahucku variantu so skrytym kladivkom, nezachytava sa to pri strelbe z vacku v pripade sebeobrany.
Inac tuto techniku odporucam natrenovat kazdemu kto nosi zbran na sebeobranu aj vo vacku nie len v puzdre.
Add Walt. 22: valstni ju moj otec v kratkom a aj v dlhom prevedeni. Je to dost mlstna zbran na strelivo. Hlavne ta kratsia. DSlhsie prevedeni zerie skoro vsetko. Len stare SB trosku prskaju pri otvoreni zaveru pri strelbe.
Presnost je super.
Chod spuste uspokojivy ale da sa dostelovat 
_________________ na cestach umiera cim dalej tym viac ludi...budem radsej jazdit po chodniku...
Nikdy nesúper s blbcom.
Stiahne Ťa na svoju úroveň a tam Ťa prevalcuje svojimi skúsenosťami....
"Byť človekom nie je fakt, ale možnosť ..."
|
Sob, 27.01.2007, 10:01 |
|
 |
jogistar
Koumák
Registrovaný: Pon, 23.10.2006, 15:36 Príspevky: 195 Bydlisko: Nove Mesto nad Vahom
|
to xader: mas zbrojak aj na nosenie???
ja mam osobne zatial len plynak P22 a musim povedat ze nieco lepsie som este v ruke nedrzal... 
_________________ LR Defender, 2.4 TD, 32x9.25 R16 a usmiaty cloviecik za volantom...
|
Sob, 27.01.2007, 11:36 |
|
 |
petertn
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 04.12.2006, 15:26 Príspevky: 1254 Bydlisko: Trenčín
|
no osobne by som plynak na nikoho nevytahoval, akurat tak na papierovy terc, to si koledujes o riadny pluuuuuser 
_________________ na cestach umiera cim dalej tym viac ludi...budem radsej jazdit po chodniku...
Nikdy nesúper s blbcom.
Stiahne Ťa na svoju úroveň a tam Ťa prevalcuje svojimi skúsenosťami....
"Byť človekom nie je fakt, ale možnosť ..."
|
Sob, 27.01.2007, 12:27 |
|
 |
Xader
|
jogistar píše: to xader: mas zbrojak aj na nosenie??? ja mam osobne zatial len plynak P22 a musim povedat ze nieco lepsie som este v ruke nedrzal... 
Nevidim problem mat Acko , ked pouzivas zbran pri praci ... 
|
Sob, 27.01.2007, 12:43 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6666 Bydlisko: PB
|
petertn píše: no osobne by som plynak na nikoho nevytahoval, akurat tak na papierovy terc, to si koledujes o riadny pluuuuuser 
Ja mam predstavu ale ostatnych by to mozno zaujimalo .. Vysvetli ...
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Sob, 27.01.2007, 12:48 |
|
 |
Xader
|
petertn píše: no osobne by som plynak na nikoho nevytahoval, akurat tak na papierovy terc, to si koledujes o riadny pluuuuuser 
To je pravda... (vlastna skusenost) ... bohuzial. Najhorsie je , ked mas NAHOVNO NABOJE - myslim neucinne a dojdu ti ...  a pokial nemas nervo-paraliticke naboje , tak ti to je naprd ... mimochodom tieto naboje u nas ani nedostanes (oficialne) , lebo su zakazane.
|
Sob, 27.01.2007, 13:02 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
Ty kokšo normalne sa to tu rozbehlo militari sekcion  Kúpim tank a bude  No pač mne sa skor pačia chladné zbrane a také mooc prefíkané nevidíš neregistruješ a majú devastujúci účinok 
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Sob, 27.01.2007, 13:05 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 12.10.2006, 20:37 Príspevky: 3297 Bydlisko: Nitra
|
Ak ide chlapik a doga mu pobehuje okolo staci vytiahnut aj plynak s tym ze ked sa k tebe priblizi mu ho zastrelis,radsej si ho pri tebe uviaze.A nervove v Nemecku v pohode dostat.
_________________ Patrol GR, kde neprejdem tam pretiahnem!!!
|
Sob, 27.01.2007, 13:33 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|