Dnes je štvrtok 1. mája 2025, meniny má nikto a zajtra Žigmund
Aky zaklad pre terenny special bez SPZ
Aky zaklad pre terenny special bez SPZ
Autor |
Správa |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
Kmoter píše: Nikoho tu ani nenapadla španieska kopia Defendra a to Santana PS 10 a omnoho radšej by som si kúpil novú Santanu ako Defa, Santana je ešte stará a jednodúchá konštrukcia, bez moderních PC systémov riadena všeliakých blbostí ale je taká jednoduchá síce spartanská ale spolahliva.
Kmoter podla tohoto prispevku je jasne, ze nemas ani sajnu o com pises.
Santana ma presne tolko elektroniky ako Defender. Je sice jednoducha ale co sa tyka spolahlivosti tak je na tom horsie ako Defender a Defender je taktiez jednoduchy.
Treba si pockat na novy model Santany, ktory bude porovnatelnejsi s Defenderom ale pochybujem, ze si niekto kupi novu "Santanu" aby ju ocesal na special a navyse je to dlhe auto co nie je moc vhodne na special.
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Pia, 08.06.2007, 7:57 |
|
 |
Kmoter
Majster Slovenčinár
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 20:07 Príspevky: 957 Bydlisko: Nitra
|
Mne to už v škole trpieť nemusia a ked museli tak proste museli
Je mi jasné že tu ide o špecial bez ŠPZ ale aby potom raz nebolo kaktusovi lúto že nemôže ísť čo i len na nieakú malú expedičku po slovensku lebo má špecial bez ŠPZ ale myslím si že uplne najidealnejšie je mať špecial na ŠPZ a voziť ho na platáku, lebo ked sa ti dačo na akci dosere vieš si ho odviesť domov na plate a vieš sním ísť aj na nieakú expedičku.
_________________Ja a slovenčina
Toyota LC 61
|
Pia, 08.06.2007, 19:49 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6666 Bydlisko: PB
|
Preboha, zamysli sa nad tym co pises ... Ak ho mam vozit, tak nepotrebujem SPZ, a ked sa mi dokaka, tak ho odveziem zase na plataku nie ?
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Sob, 09.06.2007, 11:21 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Tak tak Kmotre , auto s špz musí mat stk , ek , a aj zákonnú poistku . A taký orezaný , dobúchaný , rozhrklaný , orámovaný špeciál  sa poteší každý policajt
A už vidím ,ako prídeš do ochpodu , že prosím si jeden diferenciál na santánu  , to ta ofroudenie rýchlo a zbesilo prejde  / lebo mnoho tenisiek zoderieš , kým zoženieš nejaký z vraku/
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Sob, 09.06.2007, 23:19 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
Kapo píše: A taký orezaný , dobúchaný , rozhrklaný , orámovaný špeciál  sa poteší každý policajt  Jak to robia susedia ???  Kapo píše: A už vidím ,ako prídeš do ochpodu , že prosím si jeden diferenciál na santánu  , to ta ofroudenie rýchlo a zbesilo prejde  / lebo mnoho tenisiek zoderieš , kým zoženieš nejaký z vraku/
...na vrakovisku sice nie ale ziadny problem diff do Santany dokonca aj ARBecko popripade Offrotec...nie vsak na vrakovisku... 
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Ned, 10.06.2007, 10:28 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Za penýze kušpíš čolokolvek , ale za aké. 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Pon, 11.06.2007, 10:47 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|