Dnes je piatok 16. mája 2025, meniny má Svetozár a zajtra Gizela
Zlepsenie vztahov s polovnikmi (a vseob. mienkou celkovo)
Zlepsenie vztahov s polovnikmi (a vseob. mienkou celkovo)
Autor |
Správa |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
Nazdo.
Chcel by som sa Vas opytat, kolko z Vas by malo zaujem zlepsit vztahy s polovnikmi na lokalnej urovni (t.j. hlavne vo Vasom okoli, a samozrejme sa to tak nejak odrazi aj vseobecne), a co vsetko by ste preto boli schopni urobit.
Skuste sa prosim odosobnit od nejakych prilezitostne negativnych skusenosti, ak teda mate zaujem sa odosobnit.
Tato anketa ma za ciel zistit viac, nez len Vas zabavat klikanim v nejakej ankete, takze by som Vas poprosil nad nou porozmyslat, nez na nieco kliknete. K vysledkom ankety bude obkec neskor.
Dal by som do pozornosti tu vetu - co som ochotny pre to spravit ...
Dakujem.
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Štv, 20.03.2008, 23:22 |
|
 |
Tunki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.01.2008, 23:34 Príspevky: 2183 Bydlisko: Prakovce, Myjava a Vrbové
|
Spravim co treba ak popýtajú. Či už seno do krmelca odniesť alebo pomôcť pri dohľadaní zveri. Budovanie solísk. Musia popýtať.
_________________ ARO m461 2.5TD CactusEdition .... Trooper 2.2TD (RIP) .... alebo .... *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí*
|
Štv, 20.03.2008, 23:38 |
|
 |
MIrec01
koumák
Registrovaný: Pia, 28.12.2007, 0:25 Príspevky: 1355 Bydlisko: Banska Bystrica
|
Maz asi na mysli daku finacnu zbierku alebo daco take?????
Ano som za aby sme sa dohodli z polovnikmi na dakej roumnej ceste aby oni ne toto a mi tiez ne toto daku rozumnu cestu nasli a vychodiska z tejto situacie ked suu polovnici a lesna straz ako psi 
_________________viewtopic.php?f=4&t=3491&hilit=moj+samikviewtopic.php?t=9904&postdays=0&postorder=asc&start=0 Nerob si starosti s tým, čo si o tebe myslia iní. Tí majú dost starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.
|
Pia, 21.03.2008, 0:12 |
|
 |
marcus
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 09.12.2007, 22:40 Príspevky: 1128 Bydlisko: Nové Zámky
|
Ale áno som za spoluprácu! Rád pomôžem keď treba. Ja npr.predávam aj off pneumatiky a už pár ich kúpili aj poľovníci pravdaže dostali zľavu! Potešilo ich to 
_________________TOYOTA 4 Runner 3.0V6 , off road club NZ, www.4x4nz.sk
|
Pia, 21.03.2008, 0:26 |
|
 |
Peter BR
Koumák
Registrovaný: Uto, 26.02.2008, 4:34 Príspevky: 175 Bydlisko: Brezno
|
Najhorsie ale je ze to zlepsenie vztahov je two way street!
Maju polovnici zaujem o zlepsenie vztahov snami? Verim ze ludia tu na fore (myslim ze su medzi nami tu aj polovnici) su inteligentni ludia a vidia potrebu vychadzat s inimi a pomahat si (to sa mi tu paci) Ale ako vsade aj medzi polovnikmi a lesnou strazov sa najdu ludia (jedinci) ktorym sa odistuje flinta na pleci pri najmensom naznaku auta na lesnej ceste. Problemom asi bude to ze jeden zloduch narobi viac skody ako piati dobraci osohu. A to nemyslim na polovnikov ale aj na neviem ako ich nazvat "ofroadaci" ktori sa vyberu ato do hor len tak odpisat vsade za nim olej, bordel, spina skaza atd.
Bude to asi tazky a dlhy boj o zlepsenie vztahov ale ja som za vsetkymi desiatimi. A ako aj vy ostatni ked mozem pomozem. 
_________________JEEP grand cherokee 99
4.7 V8 
|
Pia, 21.03.2008, 0:35 |
|
 |
KUBIK
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 19.03.2007, 14:55 Príspevky: 768 Bydlisko: PU - PB
|
Samozrejme som zaškrtol Ano. Dokonca sa priznám že už zo dva roky pomáham poľovníkom pretože prvý zámer môjho terénneho auto bol polovačky,deda mám poľovníka,doma poľovného psa a z otcom chodíme pravidelne každú nedelu,samozrejme ak nejdem na výjazdík s chlapcami,ako honci do pohonu.Cez zimu zakrmujeme a vlastne keby niet offu tak to ide tažko.
hunter1 vie o čom hovorí a určite sem prispeje 
_________________ Nissan Patrol Y61 4.2TD Only Black
|
Sob, 22.03.2008, 1:00 |
|
 |
LOSOS
Ťažký Profík
Registrovaný: Pia, 30.11.2007, 22:19 Príspevky: 490 Bydlisko: Nové Zámky
|
Ano pomožem kolega je tiež polovník pravidelne viužívaju moje auto na naloženie krmiva pre zver.
_________________Off road Nové Zámky LOSOS http://www.4x4nz.sk/
Mitshubishi L200 zvíšená , navyják,cb,gurtna,šnorchel a iné maličkosti aké majú mat naši miláčkovia.
|
Sob, 22.03.2008, 7:59 |
|
 |
Milos
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 21:15 Príspevky: 2565 Bydlisko: Handlová
|
ono zlepsovanie vztahov nemusi suvisiet ani tak priamo ze ja ti idem odviezt hento alebo zveziem zver. staci mat kus chochmesu, vediet sa pozdravit, zastavit ked sa zoiada a nie ukazat fuckera a dupnut na plyn.skratka spravat sa ako clovek.
_________________ Jeep Grand Cherokee 4,7 V8 - zatial sa zoznamujeme
|
Sob, 22.03.2008, 10:39 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|

Milos píše: ono zlepsovanie vztahov nemusi suvisiet ani tak priamo ze ja ti idem odviezt hento alebo zveziem zver. staci mat kus chochmesu, vediet sa pozdravit, zastavit ked sa zoiada a nie ukazat fuckera a dupnut na plyn.skratka spravat sa ako clovek.
Miloš, absolutne presne.  To platí napokon úplne všeobecne vo všetkom. Všetci si určite uvedomujeme, že voči polovníkom resp. všetkým čo nás z lesa vyháňajú nemáme žiadnu pozíciu na nejaké vyjednávanie. Kedykolvek to môžu úplne legitímne ukončiť s tým, že "nemáme sa s vami o čom baviť...nemáte čo robiť v lese". Mali by právne úplnú pravdu. Môžme sa len snažiť trochu ovplyvniť ich názor na nás, že povečšinou niesme grázli, čo len devastujú prírodu a chcú sa vytrepať s autom až na gerlach.  Večšina z nás má rada a váži si prírodu podobne ako oni. Snáď nikoho z nás nelákajú lúky či porasty...največšia radosť je už zdevastovaná cestička po LKT a pod.  Ja sa tiež občas nechám uniesť paušalizovaním a kadečo som už na polovníkov chrstol ale večšinou sa v tom zbadám alebo ma zahamuje JanoJP.  Ja som za všetko čo zníži zlobu, nevraživosť a nedorozumenia v čomkolvek...je toho v živote dostatok.
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Sob, 22.03.2008, 11:08 |
|
 |
STOPY
Učeň
Registrovaný: Uto, 30.10.2007, 16:24 Príspevky: 87 Bydlisko: Bratislava
|
Chlapi dobre sa to cita ! Dufam ze budete mat stastie len na tych slusnych polovnikov , ktori nezacnu diskusiu tym ze po vas zacnu ziapat a oplzlo vam nadavat .

|
Sob, 22.03.2008, 11:46 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
diesel píše: ...Ja sa tiež občas nechám uniesť paušalizovaním a kadečo som už na polovníkov chrstol ale večšinou sa v tom zbadám alebo ma zahamuje JanoJP.  Ja som za všetko čo zníži zlobu, nevraživosť a nedorozumenia v čomkolvek...je toho v živote dostatok.
pekne si to napísal, klobúk dolu, už aby sme si dali spolu dáke pifko
ono chalani ťažká je téma medziľudských vzťahov všeobecne a naozaj jeden blbec pokazí dobrú snahu aj desiatok ľudí; ale nevzdával by som to, podľa mňa úplný základ je, že ľudia vôbec začnú uvažovať o lepšej komunikácii; a základom tolerancie je pochopiť sa navzájom - offroaďák poľovníka, že niekedy a niekde je jeho prítomnosť objektívne naozaj nežiadúca a poľovník zas offroaďáka, že ten nejde zničiť prírodu či pytliačiť mu v revíri...
...nato treba veľa trpezlivosti a snahy, ale určite to stojí zato
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Sob, 22.03.2008, 14:26 |
|
 |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
Chlapci, toto mi príde ako veľká utópia. Väčšina poľovných združení a spolkov (aspoň tu na okolí) sa tvári ako majitelia zemegule a priľahlého vesmíru (aj keď väčšinou v revíry len hospodária a nie sú vlastníkmi pôdy) a o nejakú pomoc vôbec nestoja. A ak by si za to ešte chcel nejaký ústupok, napr. prejazd revírom, tak to rovno zabudni. Ja sa tiež spolieham na to, že keď je človek slušný, má šancu sa slušne dohodnúť, ale skúsenosť s poľovníkmi nie je najlepšia. Čo si mám myslieť o človeku, ktorý je už na pozdrav arogantný a počas dialógu sa na demonštráciu sily pohráva s puškou. Možno niekde na ďalekom vidieku, kde sa pozná každý s každým, by sa nejaká dohoda ukula, ale v širokom okolí Ba veľmi ťažko. Nechcem byť pesimista, ale držím všetkým palce.
|
Sob, 22.03.2008, 16:21 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
Michi ani ja nemám ružové okuliare ale vela krát sa stáva že racionálnym myslením sa veci nikam nehnú a zrazu príde jeden spontánny pozitívny nie velmi premyslený počin a všetko sa zrazu dá do pohybu. Netvrdím že toto je určite ten prípad ale snažiť sa treba, hoci aj človek dostane potom často cez hubu.(hlavne obrazne  )
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Sob, 22.03.2008, 17:05 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Nechce sa mi moc o polovníkoch, lebo to náš polovník bude brať zase moc osobne  .
Ale u nás je v Pol. zdr. aj primátor a poslanci, aj predseda družstva, aj predseda urbáru a majitel píly,a zopár podnikatelov a zopár dedkov z hrdzavými pufkami. Občas si sem príde niečo picnut aj prezident.
Ako by sa dali tuto vylepšiť vzťahy ?? Napadá ma jedine neloziť do lesa. 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Sob, 22.03.2008, 17:31 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
Napadov jesto, ale prave tieto vase pripomienky su ziaduce.
Je treba poznat co najviac nazor a problemov.
A ked ta nebudu chciet u vas (alebo tam nebudes chciet ty), pojdes do susedneho zdruzenia.
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Sob, 22.03.2008, 17:57 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|