Dnes je piatok 20. júna 2025, meniny má Valéria a zajtra Alojz
Naposledy som dostal pokutu za:
Naposledy som dostal pokutu za:
Autor |
Správa |
Milos
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 21:15 Príspevky: 2565 Bydlisko: Handlová
|
EssoSk píše: na moto bez papierov
si sa aj nechal????
_________________ Jeep Grand Cherokee 4,7 V8 - zatial sa zoznamujeme
|
Ned, 30.08.2009, 20:25 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
mrzutééé
a to bolo čo za motorbicigel, že si sa s policajtami bavil ???
dýchavičný skúter 50 ccm s prázdnymi kolesami?
ani na babete som poldom nezastavoval. (ida na babete ma dostane len iný jazdec na babete, alebo namakaný borec na horskom bicykli. Určite nikto na aute, alebo na veľkej motorke)
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Ned, 30.08.2009, 20:55 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Už tu jeden bol postrelený pri podobnom.... 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Ned, 30.08.2009, 21:00 |
|
 |
EssoSk
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 18.03.2009, 20:11 Príspevky: 350 Bydlisko: Poprad
|
Milos píše: si sa aj nechal???? Martin 4 píše: mrzutééé a to bolo čo za motorbicigel, že si sa s policajtami bavil ??? dýchavičný skúter 50 ccm s prázdnymi kolesami? ani na babete som poldom nezastavoval. (ida na babete ma dostane len iný jazdec na babete, alebo namakaný borec na horskom bicykli. Určite nikto na aute, alebo na veľkej motorke)
Nenechal som sa chcel som zdrhnuť ale bola tam zatvorená rampa / dodám foto ako dopadla moto / Normálna jazda na chatu (asfaltka cez les) úsek taký kde sa nedá cca 2km nikde odbočiť a zrazu policajná fabia otočka a davaj het oni za mnou moto sprevodovaná do sily max 110tacho... siniem si to a už sa dostavam na poľnú kde ma určite nechytia mierna zákruta vyletím z nej a zrazu predomnou rampa zadná brzda flekom predna... podradit a nako som nestihol dobrzdiť ani vyskočiť prehodilo ma cez moto cez rampu..... zobudil som sa a už nadomnou stali policajti....
_________________ Končím........
|
Pon, 31.08.2009, 13:07 |
|
 |
Tunki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.01.2008, 23:34 Príspevky: 2183 Bydlisko: Prakovce, Myjava a Vrbové
|
Útek je vždy podozrivá akcia 
_________________ ARO m461 2.5TD CactusEdition .... Trooper 2.2TD (RIP) .... alebo .... *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí*
|
Pon, 31.08.2009, 13:10 |
|
 |
Jozef Joski
Frajer
Registrovaný: Ned, 14.01.2007, 11:04 Príspevky: 208 Bydlisko: Trnava
|
Ach jaj,Esko,to si o tej rampe nevedel?Ked chceš robiť takô tak musíš mať naštudované únikové trasy.A čo tak položiť motorku na bok(ľahnúť) ked už je zle?Nehovorím že potom by ta nechytili,ale aspom motorku a seba si mohol ušetriť. 
|
Pon, 31.08.2009, 13:28 |
|
 |
shaman
OFFROAD Expert
|
Jeden muj zamestanec si od kamarada pujcil nejakyho motarda (nebo tak neco) jenom z frajeriny na parkovisti u Kauflandu.
Jen prej na "jedno kolecko po place" - jako ze mu to pohlida, nez si majitel vyzvedne v lekarne recept.
Policajti ho zastavili po 10ti metrech (nevsiml si jich - byli za rohem), protoze nemel prilbu.
Nemel na toho motarda papiry, tak za pul roku autoskola a 15tis flastr.
Hezka 10timetrova projizdka.

|
Pon, 31.08.2009, 13:37 |
|
 |
samuaz
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 27.10.2008, 19:09 Príspevky: 623 Bydlisko: Bacuch
|
na motorke som tiez trafil rampu nahanala ma lesna straz mislel som ze ubrzdim ale neubrzdil  ked to chlap videl hned zabudol na zakon a doteraz sa mi zdravi asi je rad ze ma nema na svedomi a ja zase ze som si rozbil len hlavu 
|
Pon, 31.08.2009, 13:44 |
|
 |
petriiik
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 01.01.2008, 14:27 Príspevky: 1286 Bydlisko: Dohnany
|

EssoSk píše: Martin 4 píše:  ... to si tie papiere akože nemal u seba, alebo ich nemáš vôbec ako také? Papiere nemám resp neviem či je známe mám 17 čapli ma na moto bez papierov a ja tiež... pockaj pockaj mas 17? papiere na moto mozez mat na A1 v 15 a na A v 16. obciansky si mu ukazal? ak nie sral by som na neho mna raz chytili na mustangu ale nemal som prilbu no teda stal som na moste s vypnutym motorom a zastavili sa pri mne (nestopli ma ale ja ich, ale oto nejde) pytal sa na meno som mu povedal ze peter a pytal sa na doklady a ze doma ze dobre a prilba? tiez doma a povedal mi: ,,poviem ti dve veci 1. mas stastie ze mam dobru naladu lebo by som ti vybral ventilky,, potom sa pozrel na zadne koleso na ktorom bol defekt a bol ticho ,,a druha keby si mal prilbu tak sa vykaslem na teba tak vysadnut z motorky a dotlacit domou,, vysadol som z motorky a tlacil asi 1meter pokial nezasli potom som zaradil 1 a potlacil a vozil sa dalej. Odvtedy sa vyhybam statiu na moste. potom raz som isiel na babete ale to som im usiel cez maly podjazd do ktoreho sa zmesta max dve deti, alebo 1 motorka a kym presli cez pol dediny som isiel domou dat druhe tricko a zobral som bycikel. Ale zalezi natom na akych policajtov natrafis.
_________________ lepší je si to posrat podle svýho, než podle toho, co ti raděj ti druhí !!!
|
Uto, 01.09.2009, 21:29 |
|
 |
BBMiso
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 16.03.2008, 18:21 Príspevky: 705 Bydlisko: Banská Bystrica
|
petriiik píše: poviem ti dve veci 1. mas stastie ze mam dobru naladu lebo by som ti vybral ventilky,, potom sa pozrel na zadne koleso na ktorom bol defekt a bol ticho ,,a druha keby si mal prilbu tak sa vykaslem na teba tak vysadnut z motorky a dotlacit domou,, vysadol som z motorky a tlacil asi 1meter pokial nezasli potom som zaradil 1 a potlacil a vozil sa dalej.

_________________ Patrol GR Y61, 2,8TD
|
Uto, 01.09.2009, 22:54 |
|
 |
Tunki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.01.2008, 23:34 Príspevky: 2183 Bydlisko: Prakovce, Myjava a Vrbové
|
Nečuduj sa mu. Ja som tiež nedbal na také banality ako tlak v pneu...............základ bolo palivo a jeho využitie v motore. 
_________________ ARO m461 2.5TD CactusEdition .... Trooper 2.2TD (RIP) .... alebo .... *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí*
|
Str, 02.09.2009, 0:35 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
A zmenilo sa to časom...?  /podla tvojho popisu ani moc nie  /
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Str, 02.09.2009, 10:12 |
|
 |
EssoSk
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 18.03.2009, 20:11 Príspevky: 350 Bydlisko: Poprad
|

petriiik píše: EssoSk píše: Martin 4 píše:  ... to si tie papiere akože nemal u seba, alebo ich nemáš vôbec ako také? Papiere nemám resp neviem či je známe mám 17 čapli ma na moto bez papierov a ja tiež... pockaj pockaj mas 17? papiere na moto mozez mat na A1 v 15 a na A v 16. obciansky si mu ukazal? ak nie sral by som na neho mna raz chytili na mustangu ale nemal som prilbu no teda stal som na moste s vypnutym motorom a zastavili sa pri mne (nestopli ma ale ja ich, ale oto nejde) pytal sa na meno som mu povedal ze peter a pytal sa na doklady a ze doma ze dobre a prilba? tiez doma a povedal mi: ,,poviem ti dve veci 1. mas stastie ze mam dobru naladu lebo by som ti vybral ventilky,, potom sa pozrel na zadne koleso na ktorom bol defekt a bol ticho ,,a druha keby si mal prilbu tak sa vykaslem na teba tak vysadnut z motorky a dotlacit domou,, vysadol som z motorky a tlacil asi 1meter pokial nezasli potom som zaradil 1 a potlacil a vozil sa dalej. Odvtedy sa vyhybam statiu na moste. potom raz som isiel na babete ale to som im usiel cez maly podjazd do ktoreho sa zmesta max dve deti, alebo 1 motorka a kym presli cez pol dediny som isiel domou dat druhe tricko a zobral som bycikel. Ale zalezi natom na akych policajtov natrafis.
v 15ke do 50ccm a 45km/h .... to nemá zmysel..... v 17ke do 11kw a 125ccm tie moto v slušnom stave ak neberiem čínu stoja cez 2500euro čo je na mňa dosť  prečítaj si ešte raz čo som napísal ja som chcel zdrhnúť ale bola tam rampa... o ktorej som nevedel....
_________________ Končím........
|
Str, 02.09.2009, 11:34 |
|
 |
petriiik
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 01.01.2008, 14:27 Príspevky: 1286 Bydlisko: Dohnany
|
ja som cital ale ked si sa snimi rozpraval tak si sa mal vyhovarat ak si sa tak som ticho
_________________ lepší je si to posrat podle svýho, než podle toho, co ti raděj ti druhí !!!
|
Str, 02.09.2009, 11:51 |
|
 |
Karlito
CVOK HOBBISTA
Registrovaný: Štv, 14.06.2007, 22:53 Príspevky: 1442 Bydlisko: Západné čechy - okres ROkycany (pochádzam z Martina)
|
Posledná pokuta - teda prvý stupeň - NAPOMENUTIE od manželky minulý týždeň za neskorý návrat z lesa
-ka-
_________________ Červená je tiež farba...
+420 604 240 223
|
Str, 02.09.2009, 12:03 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|