Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 20.06.2025, 19:00
Dnes je piatok 20. júna 2025, meniny má Valéria a zajtra Alojz

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 185 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Ďalší
 Naposledy som dostal pokutu za: 

Pas 5%  5%  [ 10 ]
Rychlost 38%  38%  [ 81 ]
Nespravne predbiehanie 3%  3%  [ 6 ]
Nesvietenie 5%  5%  [ 10 ]
Nekompletna vybava auta (lekarnicka, ziarovky, ..) 3%  3%  [ 7 ]
Ine (zle parkovanie, atd. ) 29%  29%  [ 61 ]
Ziadna pokuta za mojej existencie :) 18%  18%  [ 38 ]
Celkom hlasov : 213

Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
EssoSk píše:
na moto bez papierov

si sa aj nechal????

Ned, 30.08.2009, 20:25
Trvalá prekážka
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
mrzutééé :(

a to bolo čo za motorbicigel, že si sa s policajtami bavil ??? :shock:

dýchavičný skúter 50 ccm s prázdnymi kolesami?

ani na babete som poldom nezastavoval. (ida na babete ma dostane len iný jazdec na babete, alebo namakaný borec na horskom bicykli. Určite nikto na aute, alebo na veľkej motorke)

Ned, 30.08.2009, 20:55
Profil WWW
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Už tu jeden bol postrelený pri podobnom.... :?

Ned, 30.08.2009, 21:00
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milos píše:
si sa aj nechal????

Martin 4 píše:
mrzutééé :(

a to bolo čo za motorbicigel, že si sa s policajtami bavil ??? :shock:

dýchavičný skúter 50 ccm s prázdnymi kolesami?

ani na babete som poldom nezastavoval. (ida na babete ma dostane len iný jazdec na babete, alebo namakaný borec na horskom bicykli. Určite nikto na aute, alebo na veľkej motorke)

Nenechal som sa chcel som zdrhnuť ale bola tam zatvorená rampa / dodám foto ako dopadla moto / Normálna jazda na chatu (asfaltka cez les) úsek taký kde sa nedá cca 2km nikde odbočiť a zrazu policajná fabia otočka a davaj het oni za mnou moto sprevodovaná do sily max 110tacho... siniem si to a už sa dostavam na poľnú kde ma určite nechytia mierna zákruta vyletím z nej a zrazu predomnou rampa zadná brzda flekom predna... podradit a nako som nestihol dobrzdiť ani vyskočiť prehodilo ma cez moto cez rampu..... zobudil som sa a už nadomnou stali policajti....

Pon, 31.08.2009, 13:07
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Útek je vždy podozrivá akcia :-P

Pon, 31.08.2009, 13:10
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ach jaj,Esko,to si o tej rampe nevedel?Ked chceš robiť takô tak musíš mať naštudované únikové trasy.A čo tak položiť motorku na bok(ľahnúť) ked už je zle?Nehovorím že potom by ta nechytili,ale aspom motorku a seba si mohol ušetriť. :roll:

Pon, 31.08.2009, 13:28
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jeden muj zamestanec si od kamarada pujcil nejakyho motarda (nebo tak neco) jenom z frajeriny na parkovisti u Kauflandu.
Jen prej na "jedno kolecko po place" - jako ze mu to pohlida, nez si majitel vyzvedne v lekarne recept.
Policajti ho zastavili po 10ti metrech (nevsiml si jich - byli za rohem), protoze nemel prilbu.
Nemel na toho motarda papiry, tak za pul roku autoskola a 15tis flastr.

Hezka 10timetrova projizdka.
:shock:

Pon, 31.08.2009, 13:37
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
na motorke som tiez trafil rampu nahanala ma lesna straz mislel som ze ubrzdim ale neubrzdil :-D ked to chlap videl hned zabudol na zakon a doteraz sa mi zdravi asi je rad ze ma nema na svedomi a ja zase ze som si rozbil len hlavu :oops:

Pon, 31.08.2009, 13:44
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
EssoSk píše:
Martin 4 píše:
:shock: ... to si tie papiere akože nemal u seba, alebo ich nemáš vôbec ako také?

Papiere nemám resp neviem či je známe mám 17 čapli ma na moto bez papierov a ja tiež...
pockaj pockaj mas 17? papiere na moto mozez mat na A1 v 15 a na A v 16. obciansky si mu ukazal? ak nie sral by som na neho mna raz chytili na mustangu ale nemal som prilbu no teda stal som na moste s vypnutym motorom a zastavili sa pri mne (nestopli ma ale ja ich, ale oto nejde) pytal sa na meno som mu povedal ze peter a pytal sa na doklady a ze doma ze dobre a prilba? tiez doma a povedal mi: ,,poviem ti dve veci 1. mas stastie ze mam dobru naladu lebo by som ti vybral ventilky,, potom sa pozrel na zadne koleso na ktorom bol defekt a bol ticho ,,a druha keby si mal prilbu tak sa vykaslem na teba tak vysadnut z motorky a dotlacit domou,, vysadol som z motorky a tlacil asi 1meter pokial nezasli potom som zaradil 1 a potlacil a vozil sa dalej. Odvtedy sa vyhybam statiu na moste. potom raz som isiel na babete ale to som im usiel cez maly podjazd do ktoreho sa zmesta max dve deti, alebo 1 motorka a kym presli cez pol dediny som isiel domou dat druhe tricko a zobral som bycikel. Ale zalezi natom na akych policajtov natrafis.

Uto, 01.09.2009, 21:29
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
petriiik píše:
poviem ti dve veci 1. mas stastie ze mam dobru naladu lebo by som ti vybral ventilky,, potom sa pozrel na zadne koleso na ktorom bol defekt a bol ticho ,,a druha keby si mal prilbu tak sa vykaslem na teba tak vysadnut z motorky a dotlacit domou,, vysadol som z motorky a tlacil asi 1meter pokial nezasli potom som zaradil 1 a potlacil a vozil sa dalej.

:shock:

Uto, 01.09.2009, 22:54
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nečuduj sa mu. Ja som tiež nedbal na také banality ako tlak v pneu...............základ bolo palivo a jeho využitie v motore. :-D

Str, 02.09.2009, 0:35
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
A zmenilo sa to časom...? :smt021 /podla tvojho popisu ani moc nie :-D /

Str, 02.09.2009, 10:12
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
petriiik píše:
EssoSk píše:
Martin 4 píše:
:shock: ... to si tie papiere akože nemal u seba, alebo ich nemáš vôbec ako také?

Papiere nemám resp neviem či je známe mám 17 čapli ma na moto bez papierov a ja tiež...
pockaj pockaj mas 17? papiere na moto mozez mat na A1 v 15 a na A v 16. obciansky si mu ukazal? ak nie sral by som na neho mna raz chytili na mustangu ale nemal som prilbu no teda stal som na moste s vypnutym motorom a zastavili sa pri mne (nestopli ma ale ja ich, ale oto nejde) pytal sa na meno som mu povedal ze peter a pytal sa na doklady a ze doma ze dobre a prilba? tiez doma a povedal mi: ,,poviem ti dve veci 1. mas stastie ze mam dobru naladu lebo by som ti vybral ventilky,, potom sa pozrel na zadne koleso na ktorom bol defekt a bol ticho ,,a druha keby si mal prilbu tak sa vykaslem na teba tak vysadnut z motorky a dotlacit domou,, vysadol som z motorky a tlacil asi 1meter pokial nezasli potom som zaradil 1 a potlacil a vozil sa dalej. Odvtedy sa vyhybam statiu na moste. potom raz som isiel na babete ale to som im usiel cez maly podjazd do ktoreho sa zmesta max dve deti, alebo 1 motorka a kym presli cez pol dediny som isiel domou dat druhe tricko a zobral som bycikel. Ale zalezi natom na akych policajtov natrafis.

v 15ke do 50ccm a 45km/h .... to nemá zmysel..... v 17ke do 11kw a 125ccm tie moto v slušnom stave ak neberiem čínu stoja cez 2500euro čo je na mňa dosť :lol: prečítaj si ešte raz čo som napísal ja som chcel zdrhnúť ale bola tam rampa... o ktorej som nevedel....

Str, 02.09.2009, 11:34
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja som cital ale ked si sa snimi rozpraval tak si sa mal vyhovarat ak si sa tak som ticho

Str, 02.09.2009, 11:51
CVOK HOBBISTA
Obrázok užívateľa

Bydlisko: Západné čechy - okres ROkycany (pochádzam z Martina)
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Posledná pokuta - teda prvý stupeň - NAPOMENUTIE od manželky minulý týždeň za neskorý návrat z lesa :-D :-D :-D

-ka-

Str, 02.09.2009, 12:03
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 185 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný