|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je piatok 30. mája 2025, meniny má Ferdinand a zajtra Petronela, Petrana
BEŠA 9.-10.X.2009 - Resumé
Autor |
Správa |
Disco
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 06.06.2008, 11:01 Príspevky: 715 Bydlisko: New Castle SVK
|
Chalani ja len jednu fakticku ! Gulasik som sice menezoval a urobil som mu prezentaciu ,ale bolo by to prd platne, keby nebolo uz spominaneho kuchara a sponzora Joziho Cigana, ktory patri do "Inoveckeho gangu" spolu s Jojom, Jurom, Fidom ,Jankom ..., ale su to chalani, ktorych mame strasne radi a dufam,ze to este dlho tak zostane  .
_________________LR Diskovery II tD5, Fishing & Hunting +421905264896, nkdisco@gmail.com
|
Ned, 11.10.2009, 23:12 |
|
 |
OFFroad Srbsko TOPOLA
Začínajúci koumák
Registrovaný: Pon, 26.05.2008, 8:29 Príspevky: 144 Bydlisko: Nitra
|
Tak az teraz... Chcem podakovat v prvom rade vsetkym chalanom z OFFroad klubu Beša lebo bez nich by sa tato skvela akcia nedala zrealizovat a v druhom rade vsetkym zucastnenym dakujem za ucast a dysciplinu. Nas vsetkych z Beši tesi ze sa zucastnujete lebo len tak ma zmysel nieco robit. Este raz velka vdaka aj starostovi obce panovi DRAPPANOVI za pohar starostu obce a aj za vsetku ostatnu pomoc okolo nasich aktyvit.
Ak by mal niekto do buducna volny vikend a nevie co s nim tak sa treba len ozvat na 0904 233 332 a my vam zabezpecime to co budete chciet v ramci OFFroadu ale aj inych sportou napriklad strelnica alebo termal kupko.
treba si len povedat...
Este raz vdaka vsetkym... 
|
Pon, 12.10.2009, 14:23 |
|
 |
Dusky
Učeň
Registrovaný: Pon, 14.09.2009, 23:18 Príspevky: 68 Bydlisko: Nitra
|
Takže pripájam sa aj ja. Zajazdili sme si najprv perfektný SOFT, i keď nám tam nešla zaradiť dvojka a stratili sme tým drahocenné skoro až minuty. A počas toho dažďa sa nám podarilo vybehnúť na trať, ale už ten SOFT bol dosť zaujímavý, až nezjazdný.
Ďakujeme Lacimu a spol. za peknú sobotu.
Niekedy zabehneme aj s *PT* zajazdiť cez vikend.
Pripájam pár foto.

_________________ bugina - špeciál, asi Pajero 2,5 TD
kríženie ako skateboard
4 x 4 napevno !!
|
Pon, 12.10.2009, 21:51 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|