Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 03.06.2025, 21:28
Dnes je utorok 3. júna 2025, meniny má Karolína a zajtra Lenka

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 227 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Ďalší
 Saigon 2010 - resume 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jenki = na oplatku ... Ja tebe automat a ty mne jet-knipel ??? Len srandujem, ale napriek tomu , ze mi ich preslo kua vela cez ruky, tak som iba vrtulaky ...

Jasne ze dojdi = rad pokecam , poziciam ,ukazem ...

Uto, 01.06.2010, 19:15
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Príjazd do areálu je možný jedine priamo z centra mesta, zo svetelnej križovatky pod hradnou skalou, pred hotelom Tatra.

Zo Žiliny odbočka vpravo, z Bratislavy a Bánoviec nad Bebravou odbočka vľavo, cez podjazd pod železnicou, smerom na časť Sihoť.

Ďalej podľa mapky:

Obrázok

Uto, 01.06.2010, 19:46
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať ???
Aj v Opatovej je most cez kanál. Nebolo by jednoduchšie a pre príchodzích zo severu aj podstatne bližšie prejsť cez most tu, ako ísť do TN, prejsť cez most pri lodenici a zase naspäť 4km proti prúdu Váhu?

Uto, 01.06.2010, 20:10
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
to Thunder: daj súradnice, ak máš.
to Ivo: teším sa, len čo tá voda, kua. A jet-knipel nepožičiam :twisted: , sám mám málo. Jet už nemám siedmy rok, ten čas ale letí... samému mi to chýba. Preto som sa dal na Trola. Abstinenčný príznak. Prídem leštenkou a má len zimné botky. Dúfam, že tá voda dostane rozum.

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Uto, 01.06.2010, 21:43
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
pejo píše:
Aj v Opatovej je most cez kanál. Nebolo by jednoduchšie a pre príchodzích zo severu aj podstatne bližšie prejsť cez most tu, ako ísť do TN, prejsť cez most pri lodenici a zase naspäť 4km proti prúdu Váhu?

Bolo.

Ale radšej to nekomplikuj.
Môžeš ísť už od železničného mosta, snáď to bude dovtedy priechodzie.

Uto, 01.06.2010, 22:10
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
chcel by som upozorniť, že prejazd cez most v Opatovej nie je možný, nakoľko je tam uzamknutá závora !!!

Str, 02.06.2010, 1:10
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pejo: ale kreativite sa medze nekladu... :-D

Da sa aj od nemsovej, po lavej strane vahu, suradnice kempoviska su v prvom prispevku...

Dalsie info po navrate rescue-zs z povodni...

Str, 02.06.2010, 1:20
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
podla poslednych (zatial neoverenych) informacii je saigon draha opat pod vodou a tentokrat vraj hlbsie ako pred par tyzdnami...

nadej vsak umiera posledna a zatial nic nerusime. prinajhorsom budeme na drahe clnkovat a rybarcit.... :-D

zajtra skusim spojazdnit aspon jeden z flotily thunderovskych offroadov (obavam sa, ze to bude "sluzobne" punto alebo bicykel) a pojdem informacie overit...

Str, 02.06.2010, 22:56
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
...dnes som šiel poobede ZV-BA... po Nitru husto, resp. kur...sky husto pršalo, po Moravce 6 áut mimo cestu kvôli vode, z toho jeden až na streche za N.Baňou, na Pajerku mi aj 4-kolka bola dobrá... Váh medzi Šoporňou a Dolnou Stredou (Kráľová) má tak 2metre od vrchu hrádze. :shock: Od Nitry ďalej to bol iný svet, sucho, chvíľku aj slniečko...

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Štv, 03.06.2010, 0:23
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
vyzera to nadejne, dnes tu bolo celkom pekne a vah priamo v trencine bol tiez v povodnom koryte.
o saigone ale nie je ziadne nove info, lebo chalani z rescue este stale zasahuju na povodniach a ja som uz sice doma, ale tiez som tahal vodu z vlastnej pivnice :D .
ak nebudeme musiet vystriedat unavenych kolegov, tak skusim podat info zajtra alebo cez vikend...

Štv, 03.06.2010, 20:05
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
info:
pripravy saigonu a informacie o nom trochu viaznu, pretoze cely rescue team je plne zaneprazdneny povodnami po celom slovensku. ja s thunderkou a luckym sme sa prave vratili z velkej mane a zatial sa zda, ze dalsich akcii sa nebudeme musiet zucastnit, tak sa tomu mozeme opat venovat.
boli sme tam dnes s jankou pozriet a situacia je asi taka, ako ked som tam pred prvym terminom zapadol s wranikom - cize vacsina arealu pod vodou. kedze sa nam ukazuje na dalsi tyzden pekne pocasie, verim, ze sa to dostane do takeho stavu, ze draha bude pouzitelna a bude sa dat aj kempovat.
bola tu pred casom otazka na prijazd karavanu do kempoviska a s tym suvisi aj prijazd suv, alebo osobnych aut. kym voda opadne a bude sa dat realne robit na drahe, pokusim sa upravit, pripadne zabezpecit upravu prijazdovej cesty tak, aby s trochou opatrnosti a soferskej zrucnosti bola zjazdna aj pre ine auta ako offroad. dam potom fotky, aby sa kazdy mohol rozhodnut sam...
fotky z dneska zverejnim neskor... ak nezaspim... :-D

Sob, 05.06.2010, 20:49
Profil ICQ WWW
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kazdopadne znie to zaujimavo ak bude aspon prijatelne pocasie sa hlasim aj s nejakou tou posadkou k akcii :D

Ned, 06.06.2010, 20:07
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
vcera som predsa zaspal, takze vcerajsie foto az dnes...

toto miesto, kde je voda, je za normalnych okolnosti asi 2-3 metre vysoky zjazdik do suchej casti jazierka, kade mala ist (a verim ze aj pojde) cast trate:
Obrázok

a toto je prijazdova cesta nedaleko kempoviska. kempovisko samotne je nastastie asi o meter vyssie. zial zatial som sa k nemu nevedel dostat, takze skusim zase v pondelok, myslim, ze uz by to mohlo ist:
Obrázok

Obrázok

a pre tych, co sa cuduju, ze co je to za kapota na mojom aute: ano, je to kapota gallopera. po pol roku konecne opustil garaz a jazdi ako za mlada... :-D
wranik sa opat stava lestenkou a ak pocasie po saigone dovoli, tak aj kabrioletom... :smt162

Ned, 06.06.2010, 23:01
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dnes som nemal moc casu, ale obzrel som to len tak od cesty od opatovej a vyzera to celkom nadejne, okolie uz pod vodou nebolo. zajtra tam pojdem na 100% popracovat, tak dam zase foto...

Pon, 07.06.2010, 22:13
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Včera sa tam bol popreháňať Peťo z Opatovej, a takýmto optimizmom zďaleka nesálal.

Pažijom, pasmatrim.

Pon, 07.06.2010, 22:37
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 227 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný