Dnes je pondelok 19. mája 2025, meniny má Gertrúda a zajtra Bernard
Tisovec 2008 - uz sa to zacina
Autor |
Správa |
Haldir
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 06.02.2007, 15:29 Príspevky: 675 Bydlisko: stranske
|
kedy presne sa ten tysovec kona? usiel my termyn
_________________ a prejdem ...skype: haldir53
|
Uto, 08.01.2008, 21:53 |
|
 |
MAICO
Ťažký Profík
Registrovaný: Pia, 01.12.2006, 16:44 Príspevky: 402 Bydlisko: Púchov
|
Haldir píše: kedy presne sa ten tysovec kona? usiel my termyn
Neušiel ešte nebol stanovený 
|
Uto, 08.01.2008, 21:56 |
|
 |
Haldir
OFFROAD Expert
|
MAICO píše: Haldir píše: kedy presne sa ten tysovec kona? usiel my termyn Neušiel ešte nebol stanovený  dakujem za info
|
Uto, 08.01.2008, 22:15 |
|
 |
Haldir
OFFROAD Expert
|
MAICO píše: No aj to ale moje víkendy soboty  a zaplňa sa mi kalendár a neviem na kedy si mám nechať volno  daj v robote vypoved a nemusis hlasit dovolenku 
|
Str, 09.01.2008, 9:25 |
|
 |
MAICO
Ťažký Profík
|
Haldir píše: MAICO píše: No aj to ale moje víkendy soboty  a zaplňa sa mi kalendár a neviem na kedy si mám nechať volno  daj v robote vypoved a nemusis hlasit dovolenku 
To je náápad no to by ma nenapadlo hned idem písať  a potom 
|
Str, 09.01.2008, 13:58 |
|
 |
Haldir
OFFROAD Expert
|
|
Str, 09.01.2008, 14:48 |
|
 |
MAICO
Ťažký Profík
|
|
Str, 09.01.2008, 16:44 |
|
 |
Haldir
OFFROAD Expert
|
|
Str, 09.01.2008, 20:03 |
|
 |
MAICO
Ťažký Profík
|
zistim si vykend a ozvem sa dufam ze zas nieco nemas  [/quote]
Ja mám  pracujem a v Nedelu odchádzam na školenie.
Ale potom už slubujem že si skusim najsť čas 
|
Str, 09.01.2008, 20:14 |
|
 |
IvoLUCKY
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 16:02 Príspevky: 968 Bydlisko: Trenčín
|

Priatelia ... kamarati ...
Neviem ako pisat strucne ... Tisovec 2007 so mpresiel na novych BFG AT vskupine s iba MT obutymi . Mal som v aute syna... Ak koli mn niekto stal tak nech mi to pripomenie...
Ja pripominam :
- hodiny som prestal v noci lebo par ozranov nevedelo co zo sebou ( fsetci do jedneho mali MT)
- sekcie kde si ti na MT gumach dokazovali svoje schopnosti som obysiel
- hodiny som v sucte prestal v kolonach kde sa cakalo na MT ckarov , ktori vyzuli gumy, prerazili gumy, spalili spojky, lezali na bruchu apod
- osobne som tahal auta na MT , ktore tak ako ja nestacili v urcitych sekciach
- mna netahal nikto ( ja viem tahal som sa sam )
Presiel som 2/3 trophy s chlapcami , ktori jazdili tak isto so synmi a vecer unaveni a spinavi sme chrochtali blahom. Moj nazor je , ze vo velkej miere to bolo umoznene aj pocasim aj rozumnym spravanim.
VSAK jedno ma trapi a to nie len v mojej OFF praxi . Ludia sa nemozu delit na tych s MT a tych s AT... Zrovna v Tisovci sa mi potvrdilo ze debilov, idiotov ba priam az chujov a ko...tov sa na velkych vozoch a s co najvacsim promile hrdo hra na velkych MT OFFROADAKOV. Ak to tam niekto brzdil tak oni !!!
Tuzil som po MT ale cim viac sa priklanam k nazoru tusim Karlita ze na AT je vacsia sranda. A nebojte sa - nikoho nebudem brzdit ani ohrozovat !!! V Tisovci uz vobec ! Skoda - pacilo sa mi tam
HOWGH
_________________ OFF the ROAD
|
Štv, 10.01.2008, 0:01 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
Ivo samozrejme máš pravdu že je to vždy o konkrétnych ludoch...akí sú a čo majú v hlave(nielen chlast). Ale nechajme to fakt na tisovčanov...oni majú dostatok informácií(aj takýchto) aby s tým niečo vedeli urobiť. A ako si aj sám poznamenal ročník 2007 skutočne výnimočne umožňoval prežiť aj s AT...lenže...uvidíme na jar.
A na odlahčenie...navrhujem aby liehovo "nabudení" vodiči boli zaradení na koniec kolóny. Šak sa niekde zavrtajú do bahna alebo zašprajcujú medzi stromy a môžu bezbolestne triezvieť do rána. 
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Štv, 10.01.2008, 8:43 |
|
 |
IvoLUCKY
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 16:02 Príspevky: 968 Bydlisko: Trenčín
|

UGH ... ked citam moj predosly prispevok , tak zistujem , ze je dost emotivne napisany  . Tak to ma byt = emocie patria k zivotu !!!
Takze :
- suhlasim s chlapmi Tisoveckymi , ze je NUTNA selekcia !
- chapem aj preco to padlo na MT (yes or not)
- avsak nemyslim , si ze takato selekcia prinesie kyzeny vysledok a to sprejazdnenie sekcii - ba priam , ze sa nebude cakat
- niekto hore tu pisal , ze skusobny usek by to riesil a ja si myslim , ze toto je komplexne riesenie, ale zaroven je mi jasne , ze to by cele podujatie muselo zacat vo stvrtok ( ak pride 250 vozov )
- podla mna je tento problem IBA v soferovi ... v minulom rocniku bola moznost vsetky specialy obist a ja si myslim , ze tu sa ponuka urcite riesenie :
Pred kazdou special sekciou usporiadatel bude pustat iba tych, ktori podla jeho osobneho uvazenia technicky (a nemusi sa jednat iba o MT!!!) a mentalne ( tazkeee) vyhoveju a ostatni bypasom dalej a nezdrzovat !!! Nutnost je respektovat taketo riadenie. Ale viem , ze to takto nepojde !
Jedine naozaj univerzalne riesenie su dve trate .. I toto je (zda sa ) neriesitelne...
A este ...
OBDIVUJEM chalanov z Tisovca a TLIESKAM ich entuziazmu.
RÁD  pridem nieco pomoct organizovat priamo v termine konania , lebo na trat sa nedostanem ( holt mam AT a nic na tomto menit nebudem !) Chlapci ozvite sa mi - GSM je v anjeloch , alebo na PM .
_________________ OFF the ROAD
|
Štv, 10.01.2008, 9:22 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|

už som tu viac nechcel písať, ale vyprovokoval si ma, Ivko
predovšetkým si ma prekvapil, ako emotívne si zareaggoval, lebo ťa poznám ako strašného dobráčiska; ale neboj, nekritizujem, podľa mňa ak človeka niečo moc tlačí, mal by s tým ísť von; pokiaľ pritom nikoho neosočujeme, je to absolútne OK
môj osobný názor (okrem toho, čo som tu už popísal) je taký, že najväčším problémom súčasného Tisovca z hľadiska čo najväčšej bezproblémovosti sú dve veci
1) extrémne vysoká účasť
2) nezodpovednosť niektorých účastníkov
- pri tak vyssokej účasti ak budú aj všetci supervystrojení a superjazdci a terén bude rozmočený, bude nevyhnutne kolabs a trať ssa bude neustále každým prejazdom zhoršovať
- nezodpovední účastníci - hlavne tí alkoholoví, ale aj tí, čo seba a svoju techniku zbytočne a pričasto preceňujú, spôsobia problémy aj pri tých najlepších vonkajších podmienkach
zas epilóg: nikto nepochybuje, že situáciu treba riešiť - a ako, to je na organizátoroch; na druhej strane treba chápať ľudí, ktorí sa z dôvodu nesplnenia podmienok dostanú mimo účasť pričom ich srdce bije pre off a pre Tisovec, že sa ich to dotkne
epilóg 2: keby bola možnosť obchádzok špeciálok resp. ľahšia B trať, uvítali by to nielen ATčkári, ale aj tí, ktorí na off podujatia berú rodinných príslušníkov vrátane malých detí, ktorých ťahať do extrémov je kapánek problematické, ale aj tí, čo chcú zašetriť svoju techniku - nie všetci radi v kuse servisujerme poškodené autá...
...ale to je ozaj na organizátoroch, pre koho vlastne tento sviatok offroadu robia 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Štv, 10.01.2008, 10:40 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
Ešte chvíííľu sa tu budeme špŕtať a organizátor povie :
Pôjde prvých 50 prihlásených. Zapisujte sa do poradovníka. Pädesiaty prvý a ostatný majú tento rok smolu...
A bude po chlebe a nikto ani nežbleptne, pretože to bude jediné rozumné riešenie. To, čo sa pokúšajú zjednať teraz (že bude pripustený nelimitovaný počet áut, ale požadujú aspoň určitý minimálny predpoklad prežiť na trase) je len ich dobrá vôľa.
Ivo... a predvlani si bol?... a úplne najlepšia na prvom ročníku ktorý sa išiel celý v daždi? Bolo nás cca 20 (v pohode sme sa vošli na parkovisko pri Brysyrte) a komplet celý deň to bola jedna situácia o hubu za druhou (ja som sa sánkoval 200 metrov bokom dole lúkou...skoro som sa pototo).
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Štv, 10.01.2008, 11:24 |
|
 |
slovacisko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 03.02.2007, 20:57 Príspevky: 555 Bydlisko: Praha
|
Kazdy sa pozera na Tisovec zo svojho pohladu ako ho zazil a tak ho hodnoti. Veci a okolo Tisovca sa este krystalizuju a upravuju, netreba plakat nad mliekomktore sa este nerozlialo. Vsetko podstatne sa postupne bude dostavat na nase klubove stranky, len treba byt trpezlivy...
|
Štv, 10.01.2008, 11:50 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|