Dnes je pondelok 12. mája 2025, meniny má Pankrác a zajtra Servác
Autor |
Správa |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
no asi nejdú tou najlepšou cestou
jedna vec je akcia klubu jeep, druhá je urobiť pre verejnosť trochu šou a tak možno získať aj potenciálnych zákazníkov
mám to za domom, tak ak ma neodradí počasie, lebo má pršať, tak sa pôjdem pozrieť, aj keď môj jeep je momentálne off(mimo provoz), ale však ako vravím, aj mitsu je džíp, dokonca aj jeep je džíp
tie poplatky sú v poho pre členov klubu, ktorí si zároveň takto zabezpečujú ful servis (ubytko a strava), len ma prekvapuje, prečo dopredu vyháňajú majiteľov iných džípov ako je značka jeep...
s mitsu klubom napr. chodia aj iné džípy - toy, nissan, jeep...a nikoho nevyháňajú; nie je dobrá propagácia značky odháňať od seba záujemcov...
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Štv, 18.06.2009, 9:48 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
Jano tak ako pišeš  ale nechcem a ani nie som kompetentny, aby som kritizoval ,ale zoberme ,že mohol by to byt pekny rodinny vylet ale 2 dospele + 2 deti cena dokopy na dva dni 172 Eur ..... ale rešpektujem cenu ubytovania ,len čo ja viem ,či by sa nedalo nejak znižit ,nakolko je tam asi generalny sponzor +menšie sponzorske firmy..a tiež pozeram ,že kapacita je obmedzena na 50 registrovanych učastnikov ,čo znamena// ak som spravne pochopil// ,že len ked v aute su 2 osoby tak maximalne može prist asi 25 aut resp. už nevravim ked sa bude zvyšovat počet osob v autach.... Neviem ,nechcem ozaj kritizovat ,viem ,že organizovat niečo take nie je lahke,ale sa mi zda ,že toto je asi až velmi "oficialne" a tak zložito vymyslene  a pre priemernych ludi s priemernym Jeepom asi nie celkom zaujimave .
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Štv, 18.06.2009, 11:59 |
|
 |
blato-Lubo
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 22.11.2006, 13:12 Príspevky: 1103 Bydlisko: Lipt.Hrádok /LM/ Dohňany /PU/ Brezno - práca
|
hoši mrzí to aj nas liptakov offroadistov, chceli komercnu a vip akciu tak nech ju maju, nebojte par nadšencov tu je v okoli aj myslienky sa zbiehaju, len to chce vsetko doladit a zorganizovat...a bude aj neoficialny zraz na LIPTOVE, len to chce ešte čas....a pevné nervi...už aj tu snorime lokality a povolenia, okukujeme ,vipitujeme....tak sa uvidí...
_________________Niva1,6 Niva1,7i Galloper2,5 TDi Patrol2,8-3,0 LR Disco1 300Tdi Honda CRV2,0 LR Disco1 200Tdi Nissan Terrano2W2,7tdi LR DiscoIITD5 autodolesa.sk Land Rover Club Liptov LandOFF service Offroad Club Luky offroadclubliptov@gmail.com 0908 384 826
|
Štv, 18.06.2009, 12:21 |
|
 |
PEŤO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 18.02.2007, 18:42 Príspevky: 566 Bydlisko: senk
|
Som zvedavy ake to nakoniec bude tento rok. Minule to bola taka kolotocarska akcia s kopou ludi, hluku, atrakcii a to ja zrovna nemusim. Tento rok nejdem a pockam co kto napise.
|
Štv, 18.06.2009, 12:39 |
|
 |
RENSO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 04.08.2008, 15:31 Príspevky: 1393 Bydlisko: Revúca
|
noo ja som sa tam tiež povodne chystal, a aj ked byvam momentalne v poprade tak nakoniec nejdem... nieje to akcia mojho štylu a ...
_________________ vek: 25 ex: Wrangler 2,5i ex: Wrangler 4,0i ex: Cherokee 4,0i ex: Cherokee 2,5TD ex: Cherokee 4,0i ex: Cherokee 4,0i závodný špeciál ex: Grand Cherokee 4,7 WJ cestná leštenka now: Ford Explorer
|
Štv, 18.06.2009, 16:44 |
|
 |
603
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 27.11.2008, 23:39 Príspevky: 529 Bydlisko: ba//mi
|
skoda ze nemam jeep...
_________________www.khvmi.sk
|
Štv, 18.06.2009, 18:19 |
|
 |
thunder
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.05.2007, 22:16 Príspevky: 1999 Bydlisko: Trencin
|
ja by som zase rad isiel cez vikend, vyhodil som uz aj viac penazi a za vacsie somariny, ale nemozem z casovych dovodov, slubil som sa kamosovi na inu akciu na vozenie detureniec na otvorenom jeepe. budem tam ale s najvacsou pravdepodobnostou zajtra na vip jeep akcii, tak mozem v noci este napisat, ako bolo...
jeep klub by mohol mat zmysel pri rozumnom vedeni a cinnosti a aj zvazujem intenzivne vstup. chcel som sa rozhodnut na zaklade tejto prvej akcie, ale budem sa musiet spolahnut na postrehy ucastnikov...
|
Štv, 18.06.2009, 18:37 |
|
 |
thunder
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.05.2007, 22:16 Príspevky: 1999 Bydlisko: Trencin
|

takze som tam dnes bol aj s thunderkou a musime uznat, ze to bol velmi prijemne straveny den. kedze islo len o nie prilis mnoho pozvanych hosti, vozenia bolo do sytosti, tak ako aj jedla a pitia.
jazdilo sa na motokrosovej drahe v liskovej. nebola nijak extremne narocna, ale laik s doposial nedeformovanym pudom sebazachovy si mohol uzit jeden velmi pekny padacik a za nim este krajsi stupacik, dve blatove jamy, kde z druhej z nich nastupoval hned mierny kopcek do ktoreho sa postupne vynasalo blato.
jazdilo sa na wrangleroch roznych typov a k dispozicii boli aj nejake cheera a grand cheera. vsetko viac-menej v seriovom prevedeni a civilnejsie posobiace lestenky dokonca na letnych pneu. na tych bolo podstatne viac srandy v blate aj vyjazdoch, ale vsetko sa perfektne zvladlo. ak v noci alebo zajtra poprsi, moze tam byt slusne sado-maso aj pre adrenalinuchtivych jedincov.
skoda ze nemozem ist na zajtrajsiu jeep-club akciu, zda sa, ze to nebude vobec zle...
thunderka dokonca vyhrala 2. cenu v sutazi zrucnosti a jazde na stvorkolke, za co jej aj na tomto mieste gratulujem 
|
Pia, 19.06.2009, 23:20 |
|
 |
PEŤO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 18.02.2007, 18:42 Príspevky: 566 Bydlisko: senk
|
Takze tento rok to nebola masovka ako minule?
|
Štv, 25.06.2009, 14:31 |
|
 |
Spoofer
Učeň
Registrovaný: Str, 02.01.2008, 16:09 Príspevky: 74 Bydlisko: Kosice
|
masovka to mala byt...za predpokladu, ze by v sobotu kompletne neprsalo...doobedu jazdili na drahe 3 wranglery, kt. mali aspon naznak terrenych pneumatik (samozrejme sa podhustovalo) a ostatne davali len okruznu jazdu po poli...ale aj napriek dazdu prislo celkom dost ludi...ale vela z nich to hned vzdalo a tym padom akcia skoncila o 15h...
_________________ Jeep Grand Cherokee 5.9 V8...it's a JEEP thing
|
Štv, 25.06.2009, 14:54 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
prechádzal som v piatok okolo obeda okolo v rámci roboty a bolo tam málo ľudí; cestou naspäť som sa stretol s dobre sa zabávajúcimi sympaťákmi Thunderovcami s ktorými som podvečer strávil v areáli nejaký čas - najviac sa páčilo malému Samovi, povozil sa troška na jepkách
na sobotu som sa tešil, priznám sa trošku ma lákalo chlapcom ukázať, čo dokážu fedimy sciroko na športíku, ale počasie bolo mizerné a navyše som si uvedomil, že chlapci od jeepa by ma nemali radi za prezentáciu inej značky...a tak som to vypustil
poznámka: keby tie samosvory vydržali na tých jeepkách spoľahlivo fungovať počas celej životnosti auta, bola by to paráda - v strmine sa dalo bez brzdy spoľahlivo stáť a bez prehrabnutia na nie bohvieakých gumkách aj plynule pohnúť...
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Štv, 25.06.2009, 15:11 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
No Janči na tých nových jeepoch je to inej konštrukcie ako na starších, pri správnej udržbe a jazdení je to skoro na celu životnosť auta, nakolko to nieje stále v zábere. No ale špera je špera to je raz už tak.
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Ned, 28.06.2009, 11:06 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|