Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 04.07.2025, 18:06
Dnes je piatok 4. júla 2025, meniny má Prokop a zajtra nikto

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 33 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
 Kysucký maratón 
Autor Správa
Legenda Offroadu

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Haldir píše:
Rudi píše:
Haldir čo bolo to bolo terazky si Nissan :-D :-D :-D
Mal si nato myslieť skôr! :lol:
ked budeme jazdit nissany ja ta bez problemov zavolam z TVOJIM pajerom :-D :-D :-D :-D

Aj mna zavolas? :smt148

Pon, 15.10.2007, 11:47
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
už som niečo "podobné " zažil vedením detí - ako vedúci - skončilo to podobným fiaskom, nakoľko organizátor neodhadol km a časový harmonogram. Ja to vidím ako bolo hore napísané : katastrofu. :?

Pon, 15.10.2007, 11:55
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Chlapi zdravim Vas nechcem sa vyjadrovat k tomu co som nevidel Haldir ma pozna mal som dve pajera a nemal som snimi problem mozem povedat ze som isiel vsetko .Teraz jazdim PATROLA a nemozem nanho dopustitmozem na Kysuciach jazdime vzdy pod heslom OFFROAD NEPOZNA CESTU SPAT to vedia aj s PAJERO KLUBU vlani som ich viedol ja tiez boli problemi ale spolocnymi silami sme ich vyriesili ja som pocul taku verziu ze v piatok tych spolocnych sil nebolo dost a traktor ktory pomahal nebol vyplateny .Je pravda ze sa to mozno vymklo z ruk ale myslim si ze kazdy vyjazd do lesa je svojim sposobom riziko.Moj klub pripravuje nejake stretko takze budeme vas informovat a chcel by som vas pozvat na preteky ktorych sa zucasnujeme aj s Palinom aby ste videli co je extrem na nasej klubovej stranke WWW.OFFROALAND.SK je viac pisane o nasich aktivitach boli by sme radi keby na EUROTRIAL DO NORSKA islo viac posadiek zo Slovenska v San Marine sme boli len dvaja a bolo nam smutno

Pon, 15.10.2007, 11:55
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
cico píše:
Haldir píše:
Rudi píše:
ked budeme jazdit nissany ja ta bez problemov zavolam z TVOJIM pajerom :-D :-D :-D :-D

my chodime kazdy vykend mozes prist aj tento len daj vediet dopredu ubytovanie aj OSTATNE zabezpecim tento vykend tu bol kmoter z Nitry jazdil so mnou ozvy sa

Pon, 15.10.2007, 12:01
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Uff zareagujem i ja, i ked neskoro lebo vcera som zapol notbuk po chvilke sa sam vypol a uz som ho nenastartoval. Mam vela novych skusenosti, zazitkou a hlavne ponauceni. Pri kazdom vyjazde je treba byt pripraveny na vsetko mozne a nemozne, auto v 100% stave, casovo neobmedzene volny, aby ma nehnala nejaka povinost do krajnosti a tym riskovat rozbitie auta alebo nedajboze zranenie, co sa niekolko nasobne vypomsti. Navijak je jednoducho do lesa nutnost, a akonahle nesuhlasim z nejakym chaotickym a nebezpecnym rozhodnutim idem si svojou cestou pomali a z rozvahou. A najdolezitejsia vec je mat po boku ludi na ktorych sa da spolahnut a hlavne rozmislaju tak ako ja, kludne a z rozvahou. Musim povedat ze mne sa tato akcia velmi pacila a vzdy som nieco take chcel zazit, az do vtedy ked nastal chaos, nervozita a tym padom sme boli vlozeny do ruk traktoristovy ktory to chcel mat vsetko z krku a bolo mu jedno ze taha auta od pol az cez milion a ze v nich su male deti. Ked nas zaprahol 5 aut do vleku kde ja som bol z mojim autom pred vagonom, sportom, a picapom mazdou, auto som vobec nedokazal ovladat a len z velkym stastim som nehodil butku alebo som nejebol do stromu tak vtedy som si prisahal ze bez navijaku sa takejto akcie nikdy nezucastnim. Po tomto tahani som sa okamzite sebecky ale pudom sebazachrany predral na zaciatok kolony kde som to vsetko zvladal sam a traktor som vobec nepoterboval. Musim pochvalit moju rodinu ktora to zvladala celkom v pohode, a dokonca sa pitali na dalsiu akciu, a samozrejme Jana JP ktory mi pomahal, tahal a vysvetloval ze co a ako, nakolko sa priznam ze mam velmi malo skusenosti a som vlastne zaciatocnik, i ked offovozapaleny, takze to ze som mu troska na konci mohol pomoct beriem ako normalne. Ale musim sa priznat ze ma to velmi hreje pri srdci ze ma tak pochvalil :wink: .

Pon, 15.10.2007, 12:01
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
PACO ty budes jeden s prvych co budu na akciu k nam pozvanykonecne sa niekto vyjadril na tu akciu pozitivne aj ked Jano JP to tiez asi az tak hrozne nemyslel

Pon, 15.10.2007, 12:10
Profil WWW
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
PACO píše:
Ked nas zaprahol 5 aut do vleku kde ja som bol z mojim autom pred vagonom, sportom, a picapom mazdou, auto som vobec nedokazal ovladat a len z velkym stastim som nehodil butku alebo som nejebol do stromu tak vtedy som si prisahal ze bez navijaku sa takejto akcie nikdy nezucastnim. Po tomto tahani som sa okamzite sebecky ale pudom sebazachrany predral na zaciatok kolony kde som to vsetko zvladal sam a traktor som vobec nepoterboval.

Uff. Tak tu niekde by som uz ja s nervami koncil. Prave takehoto chaosu sa bojim najviac, ak sa dostanem na nejaku akciu s neznamim kolektivom. Je to tak, ako napisal Janci. Ak by bolo s kym, radsej sa odtrhnut od ostatnych a v partii s niekym, koho clovek pozna, pokracovat samostatne. V hentakej davovej psychoze to nemusi skoncit dobre.

Pon, 15.10.2007, 12:16
Legenda Offroadu

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Haldir píše:
cico píše:
Haldir píše:
Rudi píše:

my chodime kazdy vykend mozes prist aj tento len daj vediet dopredu ubytovanie aj OSTATNE zabezpecim tento vykend tu bol kmoter z Nitry jazdil so mnou ozvy sa

Hmmm, aj my jazdime skoro kazdy vikend, ale tento nemozem dojst, Haldirko, aj ked veeeelmi rad by so prisiel. Dik za pozvanie.Tak snad nabuduce :smt148

Pon, 15.10.2007, 12:17
Mitsubishi Woman
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Haldir píše:
Jano JP píše:
thunder píše:
pekne sa to cita, musel to byt super zazitok, ale zaujimavejsie by to bolo prezit s vami. zavidim... ;-)
ako sa da o takychto akciach dozvediet este pred konanim? mam sice len korejsku kopiu pajera, ale rad by som sa zucastnil...

...díky...
...pozri pajero club.sk a zaregistruj sa, chodia aj nissany, toyky, proste ktokoľvek kto má záujem a nie je to pod jeho úroveň; zatiaľ som bol na druhej akcii klubu a neskromne si myslím, že niektorí účastníci z tohoto fóra sme to tam poriadne oživili a mali sme skvelé zážitky (na Spiši okrem Paca a mňa ešte s Rudim, Eliotom a Hugom, skvelými chlapcami)...
no mna kolega nechcel zobrat lebo mam nissan nabuduce sa mozem zucastni aj ja?nabude to vadit ze mam inu znacku ako mitcubishi? ale aj ja som mal kedysi tri kusy pajer

A jedno z nich este zije a ma sa dobre :D

Pon, 15.10.2007, 16:46
Profil WWW
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Chlapci, to by nebol terén, keby to každý s hociakým autom zvládol, to by vás ani nebavilo, takto mate na čo spomínať. Zážitky sú a to je základ. :wink:

Pon, 15.10.2007, 17:41
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jano JP píše:
...pozri pajero club.sk a zaregistruj sa, chodia aj nissany, toyky, proste ktokoľvek kto má záujem a nie je to pod jeho úroveň

uz som sa registroval, cakam na schvalenie. uz sa tesim na akcie. moj pajero bratranec - galloper s posadkou urcite nikoho v prusere nenecha sameho, minimalne sa do pruseru prida... :-D

Pon, 15.10.2007, 18:28
Profil ICQ WWW
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
chlapci, díky za všetky reakcie, myslím, že pri ohníku by sme si všetci ľahko porozumeli bez rozdielu veku pohlavia a značky :lol:

ako skúsenosť to bolo super a viem si veľmi dobre predstaviť, s akým dešpektom sa na našu adresu mohol vyjadrovať traktorista a domáci sprievodcovia; bohužiaľ práve oni sa prudko sekli v odhade - uznajte, namiesto troch hodín za vidna ísť sedemnásť prevažne tmou s väčšinou menej skúsenými jazdcami a neupravenými autami, to je trošku priveľký omyl; najhoršie však je, keď sa na jednu chybu nabaľujú ďalšie a nedá sa to zastaviť a to sa presne stalo; a ešte jedna zásada - ak sa štrnásti niekam vyberieme, akcia je úspešne ukončená až keď sa štrnásti vrátime;

neviem, či si viete predstaviť ten blbý pocit (a to nie som žiadna padavka), keď po vzhľadom na odídené svetlá silno traumatizujúcom presune naslepo ma ešte niekto nechá bez pomoci kúsok od civilizácie - keby bolo sucho, zbehnem to na brzdách bez motora, ale šmýkalo to tak, že ma aj traktorista odmietol zapnúť pred seba aby ma udržal, ak sa mi to odtrhne a ja nebudem vidieť, kde sa rútim; pritom stačilo tristo metrov vyniesť akúkoľvek baterku, na ktorej by som zišiel posledný padák... (alebo traktorista znalý terénu sa mohol nad padákom opreť o radlicu a mňa spustiť na navijaku, aj tak sa to dalo elegantne, len by sa muselo chcieť)...

aby som dal bodku - dve hodiny som "wapkoval" a ešte nie je všetko ok, ale z auta je zas na nezainteresovaný pohľad "leštenka" :-D; len sa opakujem keď poviem, že super zážitok a kľudne by som si zopakoval - ale zásadne s tým, že aspoň zhruba viem, do čoho ideme a tomu všetko prispôsobím a musím veriť sprievodcovi, jeho zdravému rozumu, alebo ísť ešte s dvoma troma ľuďmi, ktorým verím a ktorí sme schopní v prípade zlyhania sprievodu konať samostatne;

k nevyplateniu odťahu by som len toľko, že keby som mojou chybou dostal niekoho do problémov vyžadujúcich takú pomoc, cítil by som za to zodpovednosť a zacvakal to sám, alebo aspoň zjednal rozumnú cenu; vypýtať si za také hrubé zaobchádzanie s autami riskujúc poškodenia za pekné pálky a pritom sa dalo inak, - po 700Sk za auto je aj pri mojej najväčšej velkorysosti prisilná káva - a to až tak, že jednu dobu som mal blbý pocit, či sa s takým riešením nekalkulovalo odzačiatku, ale chcem veriť, že nie...
škoda zmiešaného pocitu - pekný výkon kontra silná nerozumnosť :smt139

2 robo kop - Robo, mašinka postavená na extrém by tú trasu zhltla jak malinu, akcia ale bola organizovana aj pre neupravené vozy; za mňa osobne Ti bez problémov a úprimne vyjadrujem obdiv, ak sa venuješ offu súťažne, máš upravený špeciál a vieš to s ním; nakoľko som starý pes, musím rovnaký obdiv vyjadriť aj človeku, ktorý dokáže bravúrne zvládať aj málo či vôbec neupravený off a ver mi, niektoré výkony takýchto vozov a ich vodičov sú fakt prekvapujúce; takže nejde ani tak o to, aké parametre ten prekonaný extrém má, ale o to, s akým autom aký terén kto dokáže prejsť... ja verím, že mi rozumieš a trošku aj súhlasíš :smt039

Pon, 15.10.2007, 20:35
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Este nieco dodam, lebo vcera mi blblo pripojenie i v robote a uz som to nemohol napisat. Robo kop to ze je Jano je tak nasrany na to ze tam ostal z mrtvym autom, v tme, kose a malim Samom pochopi asi len ten co tam bol, 6 hodin nam opakovali dookola ze to je len 50 - 100 metrou od ciela pricom sme presli minimalne cez 10 km. Takze nikto nevedel z istotou povedat kde vlastne ostal stat, a kedy sa pre neho niekto vrati, mohlo to kludne trvat i niekolko hodin, tak to na mna posobilo lebo uverit niekomu ze uz sme skoro doma bolo v tej chvili najivne, keby sa to stalo mne tak som urcite jedovitejsi :evil: . A tiez viem ze si to uzival tak ako ja, a spomienky nakoniec zostanu len tie pekne a tie neprijemne sa nastastie vzdy niekam vyparia. K tomu odtahu dodam tolko, keby ma zaprahol sameho, tahal z rozumom a kludne a vytiahol ma pokial bolo treba dam mu kludne liter a aj viac, ale za to co predviedol musi troska na tej cene popracovat.

Robo kop napisal:
PACO ty budes jeden s prvych co budu na akciu k nam pozvanykonecne sa niekto vyjadril na tu akciu pozitivne aj ked Jano JP to tiez asi az tak hrozne nemyslel
Robo kop dakujem a uz sa velmi tesim :lol:

Naposledy upravil PEŤO dňa Štv, 18.10.2007, 14:20, celkovo upravené 1

Uto, 16.10.2007, 15:15
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:shock: No kedze som clenom miestneho klubu, chcem vyjadrit nazor na tuto akciu. Na druhy den som mal ist s kolegom lexom vas v sobotu sprevadzat. Pre pracovne povinosti sme sa toho nezucastnili. Minuly rok som bol spolocne s robocopom ako sprievodca a presli sme kus peknej prirody. Samozrejme ze boli tam useky kde boli problemy ale to mi kazdy offrodak prizna ze v hore a na cestach necestach je to vzdy a zvlast kysucke hory su specifikom. Ako miestny domorodec je pre mna vjazd do tychto hor vzdy vyzvou, lebo vzdy je to ine a aj ked poznate cestu nie vzdy vam priroda a pocasie dovoli prejst po poznanej ceste ako chcete. Kolega to urcite nemyslel zle, ale pocasie urobilo asi svoje, za dazda sa zle manevruje aj dobre upraveny offroad nie to boz lestenka, alebo menej upraveny offroad. Ako citam bolo vas aj dost vela nakolko, kto bol na zraze v tisovci potvrdi ze viac ako 4-6 aut v kolene nema zmysle ist do lesa. vacsi pocet aut sposobi zacpu a velke zdrzanie, ktorymi sme boli svedkami aj v tisovci. Takze ste sa mali rozdelit na viac skupin offroad light a offroad hard a urcite by ste z toho mali viac. Ako spominal robo cop ak budeme robit zraz Kysucky offroad trial klub o.z www.offroadland.sk dame vam vediet. Co sa tyka vseobecne tejto akcie o celonocneho vyprostovanie a vyslobodenia, clenovia nasho klubu mali tuto skusenost na celoeuropskom zraze offroadov v madarsku kde sme zeny a deti nechali na kopci v tabore s dobrym umyslom ist sa pozriet do centra diania o 17.00 hod na 2hod. Dopadlo to tak ze prekazky a nastrahy nam branili sa dostat spat k nim v nepoznanej prirode a v cudzej krajine v cas, podarilo sa nam to az o 2 rano, s defektami a škodami. Bohuzial toto je pani O F F R O A D a ten, kto ho ma rad a zije s nim musi prehltnut aj dakedy nie prave naj situacie. Cest nasim zenam a detom, ktore to beru ako my, no nie vzdy sa zeny zhodnu s nasim konickom. Takze fesaci offroadu zdar a novym nastraham hlavu hore.

Uto, 16.10.2007, 20:52
Profil WWW
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Chose píše:
:shock: ...toto je pani O F F R O A D a ten, kto ho ma rad a zije s nim musi prehltnut aj dakedy nie prave naj situacie.

Čau, Chose, pekne si ten príspevok napísal, len aby sme sa rozumeli - nie som z cukru a niečo znesiem, som chlapec z dediny a z hospodárstva a tak ma nejaká lopota v podobe ťažkého terénu a plahočenia sa ním zas len tak nezaskočí;
vaši chlapci to neodhadli, ale preto sa nezbláznim, sralo ma následné kopenie zlých rozhodnutí a vodenie "zanos", necitlivé zaobchádzanie s technikou pri ťahaní "vláčiku" traktorom bolo vyvrcholením (o tom, že sa na mňa pri poruche vyprdli ani nehovorím);

pre mňa je offroad pasia, radosť, pohoda aj prostriedok na prácu (aj dnes som pracovne jazdil v krásnom teréne 6 hodín (jazdil, nie stál) a to, že som dnes nezapadol, nijak neznížilo kvalitu offroadenia

keď mi niekto povie, že offroad je to, čo sme tam absolvovali, tak si pripadám ako debil - akoby som prvý krát v živote zapadol alebo niekde ostal visieť a preto sa ponosujem, ale to je predsa blbosť , mám za sebou onakvejšie huncútstva

chalani nemali zlý úmysel, to kopenie chýb mali na svedomí aj iní, nechcem sa tu v tom viac rýpať, nechajme to už tak

Uto, 16.10.2007, 22:13
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 33 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný