Dnes je pondelok 12. mája 2025, meniny má Pankrác a zajtra Servác
Autor |
Správa |
patrik
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 23:06 Príspevky: 775 Bydlisko: slovensky grob
|
Pejo nedala . cena za prenajom je priam hrozna . a vies si predstvit ako by to tam po nas vyzeralo?
_________________ discovery td5
|
Pia, 13.02.2009, 23:08 |
|
 |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
michi píše: /Tisovec, RS, Tornala, Čavoj, Sajgon, Komoča/
ešte som zabudol: Vydrná...
toPejo: iniciatíve sa medze nekadú... Bolo by fajn, keby bola každý víkend nejaká akcia a človek by si vybral, kam pôjde.
|
Sob, 14.02.2009, 0:33 |
|
 |
joso
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 29.04.2008, 21:41 Príspevky: 1716 Bydlisko: Gbelce
|
michi píše: michi píše: /Tisovec, RS, Tornala, Čavoj, Sajgon, Komoča/ ešte som zabudol: Vydrná...
toPejo: iniciatíve sa medze nekadú... Bolo by fajn, keby bola každý víkend nejaká akcia a človek by si vybral, kam pôjde.
Tento rok by som este po brigadach aj ja rad pridal drahu Gbelce tiez mam dilemu kedy  . Aj na Besu si zabudol ci Srbsko
|
Sob, 14.02.2009, 0:48 |
|
 |
joso
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 29.04.2008, 21:41 Príspevky: 1716 Bydlisko: Gbelce
|
Michi okrem tvojich vymenovanych akcii viem ete jednu moznu drahu co chalani riesia ak sa im podari za co drzim palce tak bude stred Slovenska tiez.  . + - par km od stredu. ak im to vyda dalsia office draha na super akcie 
|
Sob, 14.02.2009, 0:54 |
|
 |
zdeno
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 20.07.2008, 22:26 Príspevky: 758 Bydlisko: Sliač
|
patrik píše: Pejo nedala . cena za prenajom je priam hrozna . a vies si predstvit ako by to tam po nas vyzeralo?
Odkiaľ máš informácie o výške prenájmu? Ten areál by po nás nevyzeral nijak - je na to stavaný a ako píše Pejo a pamätníci pamätajú, bývali tam skvelé off akcie. V r. 1999 tam bol dokonca Prvý Česko-Slovenský off road festival, trialovú trať a prejazdovku staval nestor týchto akcií Antonín Císař. Bolo to dobre zorganizované a podporené tuším aj prevádzkovateľom areálu. Stálo by za to zistiť, ako to je teraz s tým priestorom.
|
Sob, 14.02.2009, 0:57 |
|
 |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
joso píše: Tento rok by som este po brigadach aj ja rad pridal drahu Gbelce tiez mam dilemu kedy  . Aj na Besu si zabudol ci Srbsko joso píše: Michi okrem tvojich vymenovanych akcii viem ete jednu moznu drahu co chalani riesia ak sa im podari za co drzim palce tak bude stred Slovenska tiez.  . + - par km od stredu. ak im to vyda dalsia office draha na super akcie 
Joso, mal som na mysli akcie s viac ročnou tradíciou. Nové akcie sa musia presadiť. Najlepšie kvalitou.
Srbská Trophy je na prelome novembra a decembra. To na SK žiadne akcia nehrozí a do Srbska asi viac jak 10 áut aj tak nepôjde.
|
Sob, 14.02.2009, 1:02 |
|
 |
Lubos BA
Koumák
Registrovaný: Pia, 06.10.2006, 1:02 Príspevky: 157 Bydlisko: Bratislava
|
No nepamätám si celkom presne ale ten nájom na dva dni v tom čase Císaŕe pána bol do 200000 / ak chceš zistím presne a ak sa nemýlim vstupné za divákov bral pobys/ na dva dni a kedže to platilo suzuky ktoré s tým nemalo nejaký väčší problém tak sa to dalo. Motocrosári niesu nadšený offmi na ich dráhach a ak si pozrieš diskusiu na crosscountry.sk na sverepec už teraz nadávajú že je rozbitý a platia poplatky za tréningy a tak. Ale do pobysu sa dá zavolať a zistiť nájom tak to skús a uvidíš. Podla mna sa na slovensku črtá viac omnoho lepších možností off pojazdenia ako sverepec.
|
Sob, 14.02.2009, 2:10 |
|
 |
Haldir
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 06.02.2007, 15:29 Príspevky: 675 Bydlisko: stranske
|
pejo píše: Možno by sa dala nejaká akcia urobiť vo Sverepci, v motokrosovom areáli. Bývali tam aj offroadové akcie, pamätníci pamätajú. Pre stavbu dialnice museli areál uzatvoriť, ale už je otvorený. Využívajú ho motorkári a štvorkolkári. mas kontakt na niekoho kto ti to povoli?
_________________ a prejdem ...skype: haldir53
|
Sob, 14.02.2009, 11:00 |
|
 |
pejo
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 02.01.2007, 7:21 Príspevky: 1810 Bydlisko: Lúky
|
Samozrejme, že sa tu nedá urobiť taká off akcia ako Vydrná , Čavoj, atď. Areál vo Sverepci je komerčne zameraný. To znamená, že je tu vysoký prenájom. Sú tu ale výborné terénne podmienky. Dá sa tu urobiť trial, maratón, jazda pravidelnosti. Sú tu prudké a dlhé výjazdy, aj bezodné bažiny. V jednej ostal aj predvádzací H1. Sú tu miesta na stanovanie, reštaurácia, umyvárky s WC a tiež oplotenie. Tiež je tu miesto na zaparkovanie množstva áut a autobusová zástavka vedľa areálu. Na poslednej akcii v r. 1999 bolo odhadujem 10 000 platiacich divákov. Prostriedky získané zo vstupného by boli teda tiež nezanedbateľné. Ďalšie výnosy by plynuly z občerstvenia, štartovného a od sponzorov. Podľa môjho názoru by bola akcia vysoko zisková. Už len nájsť niekoho, kto by sa do toho pustil.
_________________ Nissan Patrol K260 2,8d, mierne ,,vylepšený" a to isté z motorom RB30 v štádiu skúmania. Seat Arosa na ľahké presuny. Múdrejšiemu neraď, silnejšiemu nezdvíhaj!
|
Sob, 14.02.2009, 11:02 |
|
 |
Haldir
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 06.02.2007, 15:29 Príspevky: 675 Bydlisko: stranske
|
michi píše: michi píše: /Tisovec, RS, Tornala, Čavoj, Sajgon, Komoča/ ešte som zabudol: Vydrná...
toPejo: iniciatíve sa medze nekadú... Bolo by fajn, keby bola každý víkend nejaká akcia a človek by si vybral, kam pôjde. nech sa domaci vyjadria ci sa tam nieco uskutocni,ci sa mame tesit
_________________ a prejdem ...skype: haldir53
|
Sob, 14.02.2009, 11:04 |
|
 |
pejo
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 02.01.2007, 7:21 Príspevky: 1810 Bydlisko: Lúky
|
V Považskej Bystrici je offroad klub Amigos. Mohli ste ich vidieť na Koliňáku a Váhu. Nikto z nich sem ale nechodí. Majú to najbližšie a majú aj kontakty na ľudí z areálu. Pri najbližšom nedeľnom popoludní hodím s nimi reč.
_________________ Nissan Patrol K260 2,8d, mierne ,,vylepšený" a to isté z motorom RB30 v štádiu skúmania. Seat Arosa na ľahké presuny. Múdrejšiemu neraď, silnejšiemu nezdvíhaj!
|
Sob, 14.02.2009, 11:32 |
|
 |
pedro 77
Učeň
Registrovaný: Ned, 08.02.2009, 14:08 Príspevky: 24 Bydlisko: ZILINA
|
ok valime 
|
Sob, 14.02.2009, 12:17 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8011 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
Ano akcia Tornala sa bude konat,,,,,zrovna sa zaklada 4x4 offroad club v Tornali, ktory je v stadiu riesenia a ktory uz ma vytycene svoje ulohy so zameranim sa na usporiadanie off akcii......na tento rok, uz mame zabezpecene miesto kde sa bude konat akcia zraz atd....vdaka Trikerovy..a bude sa to konat obdobne ako u predoslich akciach v Strkovci..Datum a cas bude upresneny vcas tu na fore..........planujem to na drruhy tyzden v auguste 
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Sob, 14.02.2009, 12:48 |
|
 |
Juraj
Ťažký Profík
Registrovaný: Sob, 23.02.2008, 18:18 Príspevky: 407 Bydlisko: Dolne Kysuce
|
Chlapi k tejto teme akcii,by bolo vhodne aby niektory z adminov vytvorili na forum prehladny kalendar akcii /aj mensich etse neodskusanych/ a kazdy kto nieco bude chcet zorganizovat,alebo sa zucasnit, ma hned prehlad o volnych terminoch 
_________________ Samik 1,3 Truck2000,Power 4,3t a ostatne co v aute ma byt...
|
Sob, 14.02.2009, 19:08 |
|
 |
bull4x4
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 24.03.2008, 14:40 Príspevky: 2320 Bydlisko: Sliač
|
a toto nestaci?
cal_lite.php
_________________http://www.4x4offroad.skRasto Nissan Patrol Y60 TD 4,2T, Silverstone Extreme 35'', Ironman, 2x Superwinch EP9 ex.Nissan Patrol 3.0 DTi, Silverstone 35'', Ironman C foam cell, Superwinch Talon
|
Sob, 14.02.2009, 19:14 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|