Dnes je pondelok 12. mája 2025, meniny má Pankrác a zajtra Servác
OFF ROAD Gbelce 2009 17 - 19 jul - Resume
Autor |
Správa |
zdeno
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 20.07.2008, 22:26 Príspevky: 758 Bydlisko: Sliač
|
Čo dodať?! Super, super, super!!! Joso a celá partia, ktorí sa podieľali na
vytvorení tohto areálu - klobúk dole. S plnou vážnosťou považujem túto trať (zatiaľ  ) za suverénne najlepšiu.
Pravdu má JankoJP, že ešte pár zbytočných stromov by mohlo padnúť na oltár našich autobusov - keď prišiel Joso s pílou, to už som visel na jednom
zakvačený ako ryba na háčiku
A nebyť Kapa a jeho milosrdenstva, tak dnes ráno bez kávy som skoro skapal  . To je z mojej strany jediná výhrada - stánky a ich funkčnosť.
Ale verím, že na jeseň v M.O.A. bude všetko tip-top
P.S. Foto nejaké dodám, keď spracujem.
P.S. 2: Andreja chcem poprosiť, ak má kontakt na toho kamaráta čo filmoval náš zjazd do rokliny, či nám ho vie sprostredkovať. Dík.
_________________ Ex: Nissan Patrol GR Wagon, Ironman Foam Cell "C" + 40 mm podložky, Fedima Sirocco 35x10,5 R16, WARN M8274-50, hi-lift Nissan Patrol GR Y60 SWB v celkom slušnej výbave
|
Ned, 19.07.2009, 23:11 |
|
 |
joso
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 29.04.2008, 21:41 Príspevky: 1716 Bydlisko: Gbelce
|

Ludia nemam slov na referencie z M.O.A.. Aj ked ledva vidim na monitor neda mi nenapisat par slov. Nemam club! Nemam organizaciu ! Som firma sukromna, ktora chce nieco vniest do nasho offroad svetu. PS: nie vzdy ide o peniaze ked je pocut temu sukromna firma ! Akciu ja osobne hodnotim za pozitivnu na ucast 71 registrovanych vozidiel. Mooc pekne dakujem ludom tu z fora ktory mi pomohli s akciou. Dajak sa to organizacne zmaklo aspon dufam ze som to dajak zbastlil  jasne aj za pomoci Mirca01,Kapa,RAIDERA,Rolanda,Chnypy,JozefaJoski, fefeho,Andreja,Juraja,essoSk,lop21,kristiho,Riša a ostatnych z dediny.
Poprve v zivote som organizoval akciu takehoto rozsahu v tomto off svete tak negativnu kritiku znesiem od kazdeho ktora ma do buducna nauci obist nedostatky. Ono k nedostatkam mam vlastny nazor co ma do buducna priucilo a budem sa snazit upravit to. Ako vravite bufetary ano mate pravdu a sam som bol prekvapeny z toho ako sa zachovali.
Reflexne vestny na drahe? Povodne boli organozatorom dojednane orange tricka ale ked som den pred akciou dostal do ruk modre nemal som na vyber  a keby sponzori co zaberaju priestor na plagatoch a.t.d. neslubovali tak by mozno aj na reflexne vesty bolo  .
Organizatorom obdobnych akcii sa cudujem ako to zvladaju bo ja som KO ad 1 nervami a ad 2 uťahaný ako kon ale aj tak som stastny ze sa vam v Gbelciach pacilo.
Nie ze by som sa stazoval ze ste ma vycerpali ale takto dopadne vzdy organizator akejkolvek akcie co pripravuje pre vas aby ste si zajazdili.
Mam dosť, ale vopred oznamujem ze v oktobri je dalsia akcia na M.O.A pre vas s pridanymi drahai a inak menežovane  .
Mikrofon sa naucim pouzivat ak ma dakto pred prihovorom nebude rusit a nebude manit plany napr. na poslednu chvilu boli zmeny od prenajimatela voci nam tak stresu co som tento vikend mal neprajem ani tomu co zakerne po odjazdení v sobotu rozjazdil cross drahu krizom krazom.
p. XY vdaka za snahu mi narobit problem u vlastnikov cross drahy ale nemas sajnu mojich vztahov snimi. Pre tvoje info bola prva a posledna moznost jazdit na M.O.A.. Viem o kom a pre koho on vie tiez ale jeho pristup mi zrobit zle ma max nastval a preto bol okamzite vyhodeny z akcie aj s ....... .
Som stastny a rad ze sa nikomu nic nestalo na zdravy a ostatnu kritiku rad si precitam aby som sa poucil aj ked som sa uz poucil dost . Nevzdam sa M.O.A je otvorena a ide sa zlepsovat do oktobra !!
PS: Acka je pre ludi co budu mat povinnu vybavu snazil som na to upozornit ze je zakena a mrzi ma ze slovo tvorcu nepocuvli podaktory tak kritiku necakam  . Bola uzka ale ty co jazdia extrem su nan pripraveny!
Skore 2 x budka a neratam poskodenia na offoch  .
Ohodnotenie nedelneho sprintu a krizenia popisem raz ked budem oddychnuty  .
Nedela po sobotnom lejaku dopadla uzasne aspon podla mna a ty co neboli dosli o cenu vyhrat navijak co dal jeden zo sponzorov 
Naposledy upravil joso dňa Pon, 20.07.2009, 22:50, celkovo upravené 2
|
Ned, 19.07.2009, 23:25 |
|
 |
joso
OFFROAD Expert
|

zdeno píše: Čo dodať?! Super, super, super!!! Joso a celá partia, ktorí sa podieľali na vytvorení tohto areálu - klobúk dole. S plnou vážnosťou považujem túto trať (zatiaľ  ) za suverénne najlepšiu. Pravdu má JankoJP, že ešte pár zbytočných stromov by mohlo padnúť na oltár našich autobusov - keď prišiel Joso s pílou, to už som visel na jednom zakvačený ako ryba na háčiku A nebyť Kapa a jeho milosrdenstva, tak dnes ráno bez kávy som skoro skapal  . To je z mojej strany jediná výhrada - stánky a ich funkčnosť. Ale verím, že na jeseň v M.O.A. bude všetko tip-top P.S. Foto nejaké dodám, keď spracujem. P.S. 2: Andreja chcem poprosiť, ak má kontakt na toho kamaráta čo filmoval náš zjazd do rokliny, či nám ho vie sprostredkovať. Dík.
Vdaka ale strom stale ostal len som ti vyoperoval GRko zneho  . Moja praca je likvidovanie stromov ale M.O.A je krasna priroda ktoru chcem zachovat jednoznacne upravy zrobim  . Omylom si sa dostal na Acku a to bola chyba tratovaka ktory si odflakol svoju povinnost a uz bol aj dostatocne potrestany  .
|
Ned, 19.07.2009, 23:29 |
|
 |
joso-junior
Učeň
Registrovaný: Str, 08.10.2008, 14:12 Príspevky: 11 Bydlisko: mafia vie kde byvam
|
Bolo super, videl som ze vecsine sa pacilo a tak aj mne aj ked ma nohy bolia ake sete nikoho neboleli. dakujem hlavne josovi ktory sa snazil ako len vladal a dal do toho vsetky sili ktore mal taktiez aj organizatorom a vodicom ktory boli tolerantny a pomohli aj ked nemuseli  . Celkovo akciu hodnotim na 1.
_________________ Why So Serious?
|
Ned, 19.07.2009, 23:42 |
|
 |
Romann
Učeň
Registrovaný: Ned, 16.03.2008, 23:24 Príspevky: 87 Bydlisko: Ružindol(TT)
|
aj zelenym mrdkam od trnavy sa velmi pacilo celkom prijemne ma prekvapila trat ktora bola velmi vyvazena a ako zaciatocnika ma celkom potrapila inak super akcia a super ludia
A este jedno velke diki pre raidera ktory mi velmi ochotne zazvaral tlmic aj napriek tomu ze mal svojej prace az az
_________________ cherokee
|
Pon, 20.07.2009, 0:06 |
|
 |
joso
OFFROAD Expert
|
dindaj píše: Perfektne a nad ocakavanie.Viac nemam co dodat. Len podakovat .Joso,Raider,dievcata a vsetci ostatni DAKUJEM.
Jo a dakujem neznamemu ktory mi bol v noci jazdit s autom po rybniku.Rano som mal rybicky az pod strechou.Alebo ze by sa Patrol vybral sam?Vyzera ako kontajner na ryby.
 bola to dobra prca ked som to videl v akcii tie rybycky  .
A uz mas vinnika?
|
Pon, 20.07.2009, 0:13 |
|
 |
teslo
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 16:11 Príspevky: 409 Bydlisko: Bratislava
|

Joso a samozrejme vsetci co ste sa na tejto akcii podielali, patri Vam moje "standing ovation"...skvela ackia.
Trat bola vyborna...a to myslim uplne vazne. Aj co sa tyka terenu, ale hlavne organizacie. Klubuk dole ludia. Na to, ze to bola prva akcia mi to na trati vobec nepripadalo. Z mojho pohladu vsetko na trati prebiehalo hladko a ja som sa nestretol so ziadnym problemom. Mrzi ma ako to dopadlo s pocasim. Ked sa spustil lejak isli sme si sadnut na kavu do dediny. Kedze lejak neprestaval vacsina z nas isla spat do BA. Janom Toyotakom a ja sme sa este vratili pozriet ci sa este nieco deje eventualne by sme este pojazdili. Nasli sme tam ale uz iba zopar ludi a vyzeralo to na koniec akcie( aj som sa niekolko krat pokusal volat Andrejovi, ale nedovolal som sa). Tak sme to otocili aj my...  skoda. mrzi ma to o to viac, ze to naozaj bola super rozbehnuta akcia.
Jedine negativum na tejto akcii boli bufetari, ktori podcenili situaciu. Vtedy ked mohli spravit slusnu trzbu tam neboli. Ale to uz viete...
_________________Range Rover farma 
|
Pon, 20.07.2009, 8:27 |
|
 |
Richard
Čumil
Registrovaný: Str, 18.03.2009, 11:53 Príspevky: 9 Bydlisko: Nitrianske Hrnčiarovce
|
Chcel by som aj ja popriať organizátorom veľa energie a elánu do ďalšej akcie. Táto bola ozaj super, ak neberiem do úvahy to počasie. Ale čo už, všetko sa "vybaviť" nedá. Osobne som veľa nenajazdil, ale to čo som prešiel, bolo parádne. Myslím, že areál má potenciál svojho ďalšieho "rozširovania sa" v podobe nových "zákutí a nástrah".
Bolo to super, dobrá organizácia, dobrí aktéri.....(aj keď, určite sa niečo nájde, čo treba trocha "došolichať" a doladiť).
|
Pon, 20.07.2009, 9:10 |
|
 |
Haldir
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 06.02.2007, 15:29 Príspevky: 675 Bydlisko: stranske
|
_________________ a prejdem ...skype: haldir53
|
Pon, 20.07.2009, 9:14 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
Teslo - soráč ja mal vymlátený telefon tak preto nedovolal.
Napriek počasiu čo bolo v sobotu večer akcia pokračovala.
Takže ďakujem všetkým, ktorý tam prišli videli zabavili sa. Som rád že to dopadlo tak ako dopadlo.
A ešte raz velké diky celému kolektívu ktorý sa podielal na tom čo ste mali možnosť zažiť a vidieť. A som rád že aj moja maličkoať napriek nefeunkčnému autu priložila malu ruku k dielu.
Joso skludom aj nabudúce.
A ty čo nevydržali do soboty možu banovať 
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Pon, 20.07.2009, 9:17 |
|
 |
Fefe
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 16.11.2008, 20:51 Príspevky: 1050 Bydlisko: Bratislava
|

... absolvoval som svoju prvú ( 1 ) oficiálnu Off akciu ...
Ako som už spomenul, tešil som sa a ráno hneď po službe som "letel" na MOA. Z BA do Gbeliec som mal PRÁZDNU cestu ( spodom cez Komárno ) a predbehol som LEN 11 aut po ceste.
9:45 som dorazil do campu a padla mi sánka. Skoro nikto tam nebol ! ( asi len pár skalných ). Stretol sm Josovu Zuzku a dostalo sa mi komplet info čo sa udialo a videl som v jej očiach to sklamanie.
Kúsok ďalej si robil Andrej poriadok vo svojom aute prehodili sme pár slov a išiel som "hore zaparkovať".
Hovorieva sa: kto nič nerobí nič nepokazí.
Bola to Josova ( a teamu ) 1 akcia a takéto akcie sú NAJ NEVĎAČNEJŠIE čo môžem potvrdiť z vlastnej skúsenosti. Starosti nad hlavu, hladký priebeh, riešenie komplikácií, zbieranie skúseností, a pod.
Chodievam na rôzne "iné akcie" ale čo ma prekvapilo bolo tu krásne ČISTO !!! Nevidel som všade sa povaľovať poháre, taniere a všemožný bordel ! Klobúk dole !
Keďže na nedeľu už veľa neostalo pomohol som trocha Josovi aj na slalome, občas niečo preniesol-priniesol-doniesol-podržal  . Mal som v pláne sa neskôr u niekoho aj trocha povoziť ale nebolo už u koho-nevadí vynahradím si to možno nabudúce.
Spoznal som aj Tunkiho ( dik za kávu )  ktorý nedeľu strávil majstrovaním pri aute.
pár poznatkov z jazdenia slalomu:
... bolo to na čas, čiže sa súťažilo a malo to volaké pravidlá. Slalom je o tom, že sa obchádzajú určité prekážky (kolíky) alebo sa jazdí medzi "bránami" a nie o tom, že sa zrážajú prekážky-kolíky. Za vynechanie prekážky, zrazenie by mali nasledovať trestné sekundy čo v konečnom dôsledku by určite namiešalo poradie ( neviem ani aké bolo ). Keď som videl aký sú podaktorí vychcaní na "mojom úseku" a vynechávali aj 3 kolíky, rýchlo som "upravil-pridal" kolíky na trať a aspoň trocha vyrovnal šance pre ďalších.
V celku vládla pohodová atmosféra, pekne svietilo slniečko, okolo obeda ma už bral spánok ale vydržal som do vyhodnotenia.
Keďže som nemal možnosť fotiť, dcéra urobila aj pár obrázkov, ktoré niekde aj možno zavesím na net.
Myslím si, že akcia sa v celku vydarila až na pár pôrodných bolestí sa narodil nový OFF ROAD areál a dúfajme že bude žiť v plnom zdraví !!!
_________________ Nissan Pathfinder R51 2005 128kW malá "expedičná" úprava: ASFIRpredný nárazník + ochrana spodku, IRON MANpodvozok, BFG KO2pneu,navijáčik, ARB uzávierky diferenciálov + kompresor
|
Pon, 20.07.2009, 10:49 |
|
 |
joso
OFFROAD Expert
|
Tak a zas som daco zvoral. Vcera som si vylial dusu na forum ako som ja hodnotil celu akciu. Bola to obrovska psychicka zataz  .
Prvotnu chybu som spravil ja mal som upozornit ze sa mimo vyznacenej trate nejazdi na cross drahe. Ked si skladam kocky v hlave mal som zapaskovat a tym zamedzit moznost sa tam dostat tak beriem hnev spat a dam si v klude kavu s osobami co tam boli a doriesime to. Ospravedlnujem sa za moj vyrok bol unahleny a v strese rieseny.
Dalsi nedostatok neoznamil som Vam pri prihovore kde sa obratit na umytie OFFov co podaktorý si ich oplachli az v nedelu ale prisli zamnou kde sa to da  .
PS: poprosim ludi ktory fotili a natacali ak sa da dostat material na vytvorenie DVD.
|
Pon, 20.07.2009, 10:53 |
|
 |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
Jj, ďalšia vydarená akcia. Joso & company pochlapili ste sa a máte naše uznanie.
Chcem špeciálne poďakovať Josovi, Andrejovi a Raiderovi za pomoc pri oprave môjho listnatého lesa. Dostal som sa pred búrkou z lesa a provizórna oprava vydržala aj cestu domov, takže ešte raz "vďaka chlapi"!.
Pár fotiek je tu: http://picasaweb.google.com/michi4x4/OffMOAGbelce#
|
Pon, 20.07.2009, 10:54 |
|
 |
dzordzo
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 26.02.2007, 14:27 Príspevky: 399 Bydlisko: Bratislava
|
Joso & Co. bolo to na jednicku 
_________________ unlimited
|
Pon, 20.07.2009, 11:19 |
|
 |
janotoyotak
Začínajúci koumák
|
Mnohí chvália a preto ja trochu skritizujem.
Joso, úplne si to posral !
To počasie si nezariadil. Naobed mal fúkať vetrík a poobede nemalo pršať. Až v noci.
A ty si myslíš, že nabudúce ti prídu ľudia na akciu, keď ani len počasie nevybavíš?
Myslím, že iné sa nedá vyčítať.
A predsa ešte niečo. Ale to je kritika do radov účastníkov.
Keď niekto potrebuje niečo opraviť na aute, alebo sa chce pozerať na zdolávanie prekážky iným offom, bolo by slušné, aby sa odpratal niekam nabok, kde nebude prekážať. Ide len o branie ohladu na iných, ktorí by radi pokračovali v jazdení. Je bezohladnosť nechať auto na úzkom mieste a ísť na kofolu.
Inakšie sa mi páčilo. Areál je výborný. Má slubnú perspektívu.
Trať bola vytýčená zaujímavo. Organizátori ochotní.
Rád prídem znovu.
Teším sa, že kalendár oficiálnych podujatí sa rozrastá a latka kvality je posúvaná stále vyššie.
|
Pon, 20.07.2009, 11:23 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|