| Dnes je nedela 26. októbera 2025, meniny má Demeter a zajtra Sabína 

| Autor | Správa |  
			| diesel OFFROAD Expert 
   | www.dyk-palermo.rompatrik píše: Andrej a maju aj neaku stranku tam kde budeme  spat    asi ne, de by ju vzali,? neboj je to ok  _________________
 Strieborný Šíp & Čierny Hawran

|  
			| Pon, 07.04.2008, 14:28 | 

|  
		|  |  
			| patrik OFFROAD Expert 
   | ale ja som nasiel teda  dufam ze je to ono 

|  
			| Pon, 07.04.2008, 18:25 | 

|  
		|  |  
			| masurko OFFROAD Expert 
   | caf radko nd prosim ta ty si zohnal aj to novi ubytko ? ja pojdem s nim zajtra mi ma dat vedet co a ako tak potom by si vedel aj pre mna nejaku tu kanapu zohnat ?      diky moc_________________
 "Bolesť trvá len chvíľu, víťazstvo trvá navždy"
 Ex: JEEP CHEROKEE 4.0i, 4.5" lift
 Ex: Patrol K260, 2.8D homemade pickup
 Ex: Patrol W260, 2.8TD eMHaDecka na 33kach
 Patrol Y61 3.0DTi - ma vsetko co treba

|  
			| Pon, 07.04.2008, 18:32 | 

|  
		|  |  
			| Jaro KE Učeň 
   | Ahoj všetci .  ( hlavne organizátori )Keď bude ešte trochu pršať mám obavy , že trať bude nezjazdná. Neuvažovali ste o zrušení akcie prípadne o nejakom náhradnom programe ? ( jazda na koňoch, bowling ) Aby sme zbytočne nezničili autá a prírodu . Prípadne posunúť termín na neskôr ? 

|  
			| Pon, 07.04.2008, 20:05 | 

|  
		|  |  
			| rado nd OFFROAD Expert 
   | masurko píše: caf radko nd prosim ta ty si zohnal aj to novi ubytko ? ja pojdem s nim zajtra mi ma dat vedet co a ako tak potom by si vedel aj pre mna nejaku tu kanapu zohnat ?      diky mocNeskoro, na obed som ponúkal dve miesta.
 Jedine skúsiť prístelku, zavolaj mi zajtra, dám ti číslo na majiteľku.

|  
			| Pon, 07.04.2008, 20:17 | 

|  
		|  |  
			| slovacisko OFFROAD Expert 
   | Jaro KE píše: Ahoj všetci .  ( hlavne organizátori )Keď bude ešte trochu pršať mám obavy , že trať bude nezjazdná. Neuvažovali ste o zrušení akcie prípadne o nejakom náhradnom programe ? ( jazda na koňoch, bowling ) Aby sme zbytočne nezničili autá a prírodu . Prípadne posunúť termín na neskôr ?To by boli trosku drsne opatrenia, nic take sa neplanuje pokial viem. Konecne snad ATckari pochopia ze na taku trat treba pneu aj vybavu. Sak sranda musiii byt    

|  
			| Pon, 07.04.2008, 20:18 | 

|  
		|  |  
			| shaman OFFROAD Expert 
   | ping-pongovy turnaj v telocvicne zotavovny ROH !

|  
			| Pon, 07.04.2008, 20:19 | 

|  
		|  |  
			| dindaj OFFROAD Expert 
   | Jaro KE píše: Ahoj všetci .  ( hlavne organizátori )Keď bude ešte trochu pršať mám obavy , že trať bude nezjazdná. Neuvažovali ste o zrušení akcie prípadne o nejakom náhradnom programe ? ( jazda na koňoch, bowling ) Aby sme zbytočne nezničili autá a prírodu . Prípadne posunúť termín na neskôr ?Blaznis?Neviem sa dockat.    _________________
 Bývalý offroadak

|  
			| Pon, 07.04.2008, 20:22 | 

|  
		|  |  
			| DanoDEF OFFROAD Expert 
   | Jaro KE píše: Ahoj všetci .  ( hlavne organizátori )Keď bude ešte trochu pršať mám obavy , že trať bude nezjazdná. Neuvažovali ste o zrušení akcie prípadne o nejakom náhradnom programe ? ( jazda na koňoch, bowling ) Aby sme zbytočne nezničili autá a prírodu . Prípadne posunúť termín na neskôr ?Ja som za exkurziu v kamenolome..._________________
 Ak mozem vytiahnem....potiahnem.

|  
			| Pon, 07.04.2008, 22:48 | 

|  
		|  |  
			| MARTINO OFFROAD Expert 
   | DanoDEF píše: Ja som za exkurziu v kamenolome...Ty kokso,ale ja som v živote nebol na Prednej hore ,nemožme po tom kamenolome , aj tam kuknut?       len či ma s tym pivom tam pustia   _________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk 

|  
			| Pon, 07.04.2008, 22:53 | 

|  
		|  |  
			| MAICO Ťažký Profík 
   | Jaro KE píše: Ahoj všetci .  ( hlavne organizátori )Keď bude ešte trochu pršať mám obavy , že trať bude nezjazdná. Neuvažovali ste o zrušení akcie prípadne o nejakom náhradnom programe ? ( jazda na koňoch, bowling ) Aby sme zbytočne nezničili autá a prírodu . Prípadne posunúť termín na neskôr ?Napíš adresu potom ti pošleme DVD    

|  
			| Pon, 07.04.2008, 22:55 | 

|  
		|  |  
			| cico Legenda Offroadu 
   | Jaro KE píše: Ahoj všetci .  ( hlavne organizátori )Keď bude ešte trochu pršať mám obavy , že trať bude nezjazdná. Neuvažovali ste o zrušení akcie prípadne o nejakom náhradnom programe ? ( jazda na koňoch, bowling ) Aby sme zbytočne nezničili autá a prírodu . Prípadne posunúť termín na neskôr ?  cakal som ze  z teba nieco take vyjde       

|  
			| Uto, 08.04.2008, 8:00 | 

|  
		|  |  
			| Juraj Ťažký Profík 
   | MARTINO píše: DanoDEF píše: Ja som za exkurziu v kamenolome...Ty kokso,ale ja som v živote nebol na Prednej hore ,nemožme po tom kamenolome , aj tam kuknut?       len či ma s tym pivom tam pustia   a ake pivko mas    ,Predna hora 3 posadky, co ja viem_________________
 Samik 1,3  Truck2000,Power 4,3t a ostatne co v aute ma byt...

|  
			| Uto, 08.04.2008, 9:41 | 

|  
		|  |  
			| MARTINO OFFROAD Expert 
   | Juraj píše: a ake pivko mas    ,Predna hora 3 posadky, co ja viemsamozrejme ,že šariš      tak si vezmi nejaky poriadny ,,krigel,,   _________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk 

|  
			| Uto, 08.04.2008, 9:54 | 

|  
		|  |  
			| Juraj Ťažký Profík 
   | slovacisko píše: Juraj píše: pytam sa ako neskuseny,...a pri starte sa nebude dostavat k itineraru zhruba mapka s vyznacenim specialok, resp.niektorych bodov od ktorych sa da pri zabludeni opat odpichnut? cico, viem ze si pozadoval zaznacenie obcerstvovaciek , ale tie nepresli, tak nech su tam aspon orientacne body pre zabludenych  Bez bludenia je to nuda... Nejde sa sutazit, zabludit znamena spestrit si to. Zaujimave ze su posadky, ktore sa podla itiku bez problemov prederu celou tratou a zas iny co nadavaju aky je itik nanic spraveny a bludia    . Co sa specialok tyka, budu oznacene v itiku a to na obidenie bude stacit.Slovacisko, a mate v Tisovci v novinovom stanku normalne Turisticke mapy, alebo sa budu dat kupit v off centre, treba 134 alebo 135?
 To aby sme nejaku turu stihli,kym sa bude hodiny cakat v kolone ako sa dozvedam od skusenych  _________________
 Samik 1,3  Truck2000,Power 4,3t a ostatne co v aute ma byt...

|  
			| Uto, 08.04.2008, 10:12 | 

|  
		|  |  
		|  |  

| Kto je on-line |  
		| Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |  

|  | Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre