Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 18.07.2025, 1:32
Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 127 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Ďalší
 OFFROADMEN SETKÁNÍ IV 1-3.7.2011. 
Autor Správa
Frajer

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nechtěl jsem, ale musím se i já připojit k názoru že za vše je zodpovědný organizátor akce. Ano jsou chlapi kteří i po pěti pivech jsou schopni ovládat sami sebe i svůj stroj. Ale jsou takoví kteří již u stolu při pivu a kořalce v kempu dávájí najevo svou aktivitu v ježdění a pak se pustí do terénu. A na ty je třeba dávat pozor. Ne vždy to může dopadnout dobře. Tito hrdinové jsou sice i pro ostatní přihlížející v daný moment Hrdinové, ale pokud by došlo k nenadále situaci tak přihlížející jdou mimo a organizátor nese plnou zodpovědnost za vše. Sám jsem to zažil při svých akcích a valil jsem oči když jsem se dozvěděl že i můj dost dobrý přítel nezvládl svůj stroj na poslední akci. A to jej nejen já považuji za profíka i po třech pivech. Jenže kde se vzal tu se vzal v zarostlém terénu nějaký skrytý větší kámen a bylo hotovo.

Rescue napísal : takže je to len a len na Vás, či povolíte jazdcom jazdiť pod vplyvom alkoholu. ale ak ano, musíte rátať s tým, že pokiaľ sa čokoľvek stane ste ako organizátori zodpovedný vy! darmo budete mať podpísané dajake papiere o prevzatí zodpovednosti jazdcami...

Presně tak, takovými papírami si pak můžete pouze ....... i to jsem zažil kdy po mě chtěl poškozený účastnik úhradu za způsobenou škodu na svém stroji. A to byl zcela střízlivý. Ale nechme předpovědí a věřme že vše proběhne v pohodě a bez problémů.

Takže přeji organizátorům pevné nervy při zdolávání těchto možných nastálých situacích. Ať vyjde počasí, ať funguje cisterna jako spojka pro čerpání vody a Bagetka s Ovcí a ostatními se už postarají o tu správnou Off Road zábavu. Držím vám palce :smt039

Uto, 21.06.2011, 22:04
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja som nebol na offroadmen I-III, kto to tam vlastne organizuje?

Str, 22.06.2011, 9:53
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dobra otazka... :roll:

ako spomienku na vlastika gaseka (offroadmen) a romana spaceka, ktori zial uz medzi nami nie su, to organizuju ich priatelia z ciech (strycu, mira rocky a spol.).
oficialne zastresit a pomahat by im pri tom mal laugofan...

Str, 22.06.2011, 10:09
Profil ICQ WWW
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja sa este vratim k tomu alkoholu
pejo, pozri sa, ked si organizator da podmienku 0vu toleranciu tak ak ides na tu akciu mas to respektovat. ak si da organizator podmienku ze pusti na trat len ruzove auta, tak je to jeho rozhodnutie. bodka. nikomu nezakazujeme si dat pivo... ja po pive nenafukam, kludne si dam... ale zasadne si nedam pivo a sadnem za volant aj ked viem ze nenafukam... ale su taky co po malom pive nafuka aj za hodinu... a ako by to vyzeralo ked sa potom budu hadat ze toho si pustil aj ked nafukal - mozno len 0,1prom, ale to uz nikto nepovie - a ja som tiez nafukal - mozno 0,5prom - a mna nechces pustit... chapes co sa tu snazim vysvetlit???
tym ze je dana takato hranica sa snazime chranit divakov, VAS ale hlavne SEBA !!! ked sa ideme vozit nemame chlastat, neviem co je na tom nepochopitelne. aj chalani z PD na saigone po prevej jazde si isli dat pivo a ja som ich upozornil ze sa bude aj druhe kolo fukat, tak si dali bez problemov mineralku.... po odjazdeni isli na pivo... ulpne v pohode...
a k tej nulovej tolerancii v inych krajinach ti mozem povedat tolko, ze to nie je koli tomu ze povoluju ludom pit za volantom, ale koli tomu ze dnesne pristroje dokazu zachytit alkohol z potravin, zo zuvaciek, z kompotov, z beznych jedal, z cigaretoveho dymu sa da nafukat... / aj ten pristroj co mame my dokaze zistit pritomnost alkoholu v potravinach a napojoch len z vyparov / a kedze musia mat pristroje nakalibrovane presne neda sa takato odchylka posunut na pristroji, tak preto je tam tato tolerancia. a viem o com hovorim, pretoze priatelka robi vo firme co predava testery na alkohol, a ako jedina na SR ich aj kalibruje. takze tak

Str, 22.06.2011, 10:48
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
aby ste sa nevadili, kym neprisli dregery bola tolerancia pri odbere krvi 0.03 ‰
az po nastupe elektroniky bola koli moznej odchylke a prirodzenemu obsahu alkoholu v organizme (cca 0.3g na 1kg) stanovena tolerancia pri kontrole na 0.3‰ - veci o pozivani latok a bla bla hadam nemusim opakovat(ak by bol problem vysvetlim)

v zasade moze nastat problem, ze niekto nepije a nafuka 0.3‰!

P.S. ak mi koncene auto dovoli, rad pridem kludne zabehnut motorik

ex.Nissan Patrol 3.0 DTi, Silverstone 35'', Ironman C foam cell, Superwinch Talon

Str, 22.06.2011, 11:42
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
v zasade ked nepijes a stane ze nafukas, staci si vyplachnut usta vodou a fuknut druhy raz. isto sa nestane ze zase nafukas.
ale toto nie je o tom ci niekto nafuka alebo nie. toto je o principe, ze ked jazdim nepijem, ked pijem nejazdim... :D

Str, 22.06.2011, 11:49
Profil WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Caute, rad by som vedel, ci sa da pojazdit v areali, kde sa kona Offroadmen aj mimo riadnej akcie. Ak ano, za akych podmienok?

K tej hranici O,3 promile len tolko, ze je to vlastne preto, lebo sa bezne stava, ze clovek napr. trpiaci cukrovkou ti bezne nafuka aj 0,1-0,3 promile aj ked pred tym nic nepil. Nehovorim, ze je to pravidlo ale stava sa to dost bezne a nepomoze mu ani vyplachnut si usta, skratka nafuka ti tak vzdy, lebo jeho telo ma iny metabolizmus a skratka produkuje nejaky ten alkohol.
To ale len na upresnenie, samozrejme zdielam nazor, ze rozhodnutia organizatorov treba respektovat a nie nad tym spekulovat.

ex. Mitsubishi Pajero sport 2,5 TD
ex. Lada niva 1,7i r. v. 2005
ex. Lada Niva 1,7i r. v. 2002
ex. Uaz 469
ex. Praga V3S

Str, 22.06.2011, 13:23
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
andy, mas pm...

ak by mal niekto zaujem o pouzitie rescue arealu v trencine (offroadmen) alebo v opatovej (saigon), napiste mi pm. som oficialne za rescue spravcom oboch arealov a dohodnut sa da vzdy... :)

Str, 22.06.2011, 15:25
Profil ICQ WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Už bych asi ten alkohol neprobíral,na každé takovéto akci se pije a pít bude.
Myslím si že jsme se s tím většinou dobře poprali a co si pamatuju za těch pár setkání co se snažíme pořádat tak byly dva menší problémky které se vždy podařilo spacifikovat a nic se nestalo.

Raději tu budem probírat třeba baby to je lepší téma než chlast NÉ.
A když né baby tak třeba úpravy co musíme dodělat do setkání.

Str, 22.06.2011, 21:15
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dik Thunder, odpoved a podrobnosti planovanej akcie mas v PM.

ex. Uaz 469
ex. Praga V3S

Str, 22.06.2011, 21:40
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
len na pripomenutie: akcia uz buduci vikend... :!:

Ned, 26.06.2011, 22:25
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Parada, cely vikend v robote :evil: :evil: V sobotu mozno pridem pozriet.

ex. Uaz 469
ex. Praga V3S

Ned, 26.06.2011, 22:28
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Andy NM píše:
Parada, cely vikend v robote :evil: :evil: V sobotu mozno pridem pozriet.

Tak to je smůla ,alespon na čumendu tedy doraž.

Ned, 26.06.2011, 22:32
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ak nebude moc roboty, urcite pridem na chvilu pozriet. Tym stastnejsim prajem nech Vam akcia vyjde. Ja mozno nabuduce.

ex. Uaz 469
ex. Praga V3S

Ned, 26.06.2011, 22:37
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
v kempe bude hadam miesto aj pre moje auto, bohuzial este do terenu nemam s cim ist (ale pracuje sa na tom)

Pon, 27.06.2011, 7:54
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 127 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný