Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 12.07.2025, 23:54
Dnes je sobota 12. júla 2025, meniny má Nina a zajtra Margita

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 501 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 34  Ďalší
 Offroad Tisovec jar 2007 
Autor Správa
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Poslať 
Ja som bol v Tisovci prvykrat z Nivou v. r.2004 (alebo 2003 ?) Trophy som presiel ako-tak. Raz ma vytahovali a raz som zalial rozdelovac. Na trial som si netrufol. Potom som ju zdvihol, obul poriadne MT a chystal som sa na dalsi rocnik. Medzitym som ju predal a kupil ZJ. Minuly rok som si trufol uz aj na trial. Aj ked nastup nebol zrovna slavny, aspon som pobavil divakov. Teraz ked je ZJ zdvihnute o dalsie 2" tak dufam ze ten trial uz prejdem. Aj ked niektore pasaze zostanu pre mna stale zapovedane.

Pon, 05.02.2007, 15:02
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
Martin 4 píše:
inak... dal by som do pozornosti že na Google Earth je už Tisovec a okolie odfotený v peknom rozlíšení.....

ano aj ine casti su detainejsie...skoda, ze nie su niekde vyznacene detailne oblasti

Pon, 05.02.2007, 19:51
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
DanoDEF píše:
Martin 4 píše:
inak... dal by som do pozornosti že na Google Earth je už Tisovec a okolie odfotený v peknom rozlíšení.....

ano aj ine casti su detainejsie...skoda, ze nie su niekde vyznacene detailne oblasti

Detailnejsie sa na Tisovec kukneme pekne z blizka :shock: nie cez satelit,uz asi pada ked je pri zemi. :-D

Pon, 05.02.2007, 22:10
Učeň
Obrázok užívateľa

xxxx

Naposledy upravil MiroTisovec dňa Uto, 13.02.2007, 18:49, celkovo upravené 1

Pon, 05.02.2007, 22:46
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Poslať 
A m"žu tam jazdiťaj autobusy :-D

Uto, 06.02.2007, 0:27
Profil WWW
Majster Slovenčinár
Obrázok užívateľa

Poslať 
Šak bude aj BusOFFRoad trial :-)

Uto, 06.02.2007, 0:46
Profil WWW
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Poslať 
Kedze sa pojde aj nocna cast....povedzme si na rovinu, bude to hardcore. Minuly rok v R.S. trochu poprsalo a bol problem. Neviem si predstavit co to bude v Tisovci. Btw. v noci mam problem z orientaciou. :oops: :roll:

Uto, 06.02.2007, 12:49
Profil WWW
Poslať 
Ta ucast v noci snad nie je povinna aj pre tych co chcu ist len na Trophy ?
Rad by som one ... vecer aj niekde v klude bol :smt146

Uto, 06.02.2007, 13:58
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
dado píše:
Kedze sa pojde aj nocna cast....povedzme si na rovinu, bude to hardcore. Minuly rok v R.S. trochu poprsalo a bol problem. Neviem si predstavit co to bude v Tisovci. Btw. v noci mam problem z orientaciou. :oops: :roll:

neboj Slovensko je male nastratime sa.

Uto, 06.02.2007, 14:01
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
Takze co znamena "nocny prolog" co tym organizator myslel ?

Je mozne dojst v Sobotu rano na Trophy ?

Uto, 06.02.2007, 14:04
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
Netreba sa toho bat a hned stresovat. DanoDEF nebudes tam predsa sam, sak vacsinou sa chodi v skupinkach, po dalsie, co nechces neabsolvujes, je to len na tebe, nikto ta predsa do toho nebude nutit. Ze v RS to bol vlani problem? Hmmm, podla mna to len zatraktivnilo podujatie, jediny problem som tam videl v tom ze chudaci organizatori na polednu chvilu museli menit itik a tiez sa nam podarilo zabludit. Offroad nie je o tom vozit sa po polnych cestach a ukazovat kamaratom aky pekny je ten novy navijak. Predvlani sme v RS fajne v noci zapadli a bol to v celku vopruz dostat sa s toho, s nami tam vtedy visela kolona niekolkych aut a da sa povedat ze skoro kazdy podal pomocnu ruku k dielu, prisli sme do ciela rano o stvrtej myslim, ale bolo sa o com rozpravat este mesiac. Inac ten niocny prolog som nepochopil ani ja :lol: , idem zistit co to akoze ma byt...

Uto, 06.02.2007, 15:46
Profil WWW
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Poslať 
to Slovacisko : som rad, ze aspon niekto pochopil, ze robit zmeny v itinerary na poslednu chvilu nie je jednoduche. Dufam ze takych ludi bude viac, ktory vedia, ze zapadnutie patri k offroadu a samozrejme aj vyhrabanie sa bez pomoci traktora.

Uto, 06.02.2007, 16:03
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
to Slovacisko...tak teras si ma absolutne nepochopil...RS poznam aj 2005, 2006 aj so vsetkym blatom, navijakovanim a pomahanim, Tisovec iba 2006.... nemyslel som problemy...

Co znamena ten prolog... kolko km kde asi a tak...viacmenej sa chystam prist rano v Sobotu na Trophy...tak ma zaujimaju info takeho charakteru.

Uto, 06.02.2007, 16:43
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
No s usmevom spominam na vlanajsi rocnik RS, ako zapadol v nedelu traktor ked nas tahal z baziny :lol: . A ako by to nestacilo dosiel nam aj benzin, teda mne nie, ja ako spolujazdec snad za mnozstvo paliva nezodpovedam ;-) :smt075 .

To dado: poviem to asi tak, kto neskusil zorganizovat neaku taku akciu, nevie co vsetko to obnasa. kazdy sa proste pride rad povozit, ale malokto dokaze pripravit tak rozsiahlu akciu, ktora je neak organizovana. Nie vzdy je vysledok dokonaly, ale vzdy to stoji neaky ten cas, usilie a peniazky. Zvladat popri pracovnych povinnostiach neaku tu pripravu podujatia plus poladit auto aby bolo na preteky pripravene je v celku boj o cas :smt140 .

Uto, 06.02.2007, 16:57
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
DanoDEF píše:
to Slovacisko...tak teras si ma absolutne nepochopil...RS poznam aj 2005, 2006 aj so vsetkym blatom, navijakovanim a pomahanim, Tisovec iba 2006.... nemyslel som problemy...

Co znamena ten prolog... kolko km kde asi a tak...viacmenej sa chystam prist rano v Sobotu na Trophy...tak ma zaujimaju info takeho charakteru.

Dano sorry az som ta nepochopil, idem radsej tahat kacera na dvor :smt083 . Ale nie, uz neprovokujem... No k tomu prologu, znamena to tolko, ze sa pojde asi 20 km usek trate, je to v podstate ukazka ako to bude asi vyzerat, proste briefing v terene a bodovany. Prave preto je v programe tak zdoraznene ze sa zacina uz v piatok. Podrobnosti vam snad napise MiroTisovec, pretoze ja viac nefim...

Uto, 06.02.2007, 17:11
Profil WWW
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.   [ Príspevkov: 501 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 34  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný