Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 03.06.2025, 20:06
Dnes je utorok 3. júna 2025, meniny má Karolína a zajtra Lenka

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 471 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 32  Ďalší
 Tisovec 2010 - !!! Novy termin !!! 15. 4. - 18. 4. 
Autor Správa
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
To, ze su nalepky nekvalitne je pravda. Tisovcania za to nemozu, nalepky si dodava v 90% sponzor. Niekto nechce mat nalepky po akcii - samozrejme ani ja ! Ale preboha vsak odtrhnite len rosky a prilepte tie, potom to ide dole lahko.
Tomu, ze niekto nechte nalepit nalepky preto, ze uz zaplatil vstupne nerozumiem.

thunder píše:
.....nikto z ich sponzorov mne osobne neprinasa nijaky uzitok a ani sa nepodiela na mojich nakladoch.....

Preco vlastne ocakavas od "ich" sponzozrov uzitok v prospech seba ?

A nakoniec ja osobne som uzitok mal. Kupit komplet hoby 12 000 lb navijak zo syntetickym lanom za 300€ sa mi podarilo len v Tisovci. To nie je uzitok ?

Pia, 15.01.2010, 9:56
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ok, naposledy k teme sponzorov:

- nezaujimaju ma ani naklady, ani zisky organizatora, to je ich vec a sikovnost, pre mna je podstatna len cena a aj to len do tej miery, ci si to mozem dovolit alebo nie... toto si este stale dovolit mozem, aj ked je to uz mierne cez moju psychologicku hranicu, co by sa mi pacilo...

- nemam nic proti sponzorom. na ich prezentaciu by ale mohla sluzit nalepka akcie a plochy, ktore ma k dispozicii organizator. moje auto je moj sukromny majetok, o ktoreho pouziti rozhodujem vyhradne ja a principialne nesuhlasim s tym aby tam boli ine nalepky, ako nalepka akcie. za ucast si platim, a nie malo, tak mam snad na to pravo... rokujem s vlastnymi sponzormi, ktori mi naklady na akciu zaplatia, alebo na ne minimalne prispeju, ich nalepky tam dam rad. nemam zaujem propagovat na mojom aute sponzorov niekoho ineho...
mozno by som mal na toto cele iny nazor, keby nebolo minulorocnej neprijemnej buzeracie. ak tam budem tento rok, mam 100 chuti dat tie debilne papierove nalepky odstranit tomu panovi, co mi ich tam kazal nalepit...

Pia, 15.01.2010, 10:11
Profil ICQ WWW
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
thunder píše:
dalsia vec je ignoracia tohoto fora. z pozicie coho? najvacsej slovenskej akcie? a co? mne toto forum dava v konecnom dosledku viac, ako cely tisovec... stojim jednoznacne za finderom...

Ja k tomuto len tolko, ze odhliadnuc od toho ze doslo k comu doslo, nie vsetkym ludom v tisoveckom klube sa situacia paci, a mienia ju riesit, tak uvidime. (povedzme ze je to "in progress").

Pre zvysok Vas -aj ked tato tema je povazovatelna za reklamu, rozhodol som sa na ziadost/prosbu JuraBSP a inych sa povzniest nad momentalne "spory" (ak to tak nazvem) a nechat to zit, nakolko (minimalne mna a myslim ze aj zvysok staffu) tesi, ze toto forum povazuju ludia svoje primarne ...

Pia, 15.01.2010, 10:31
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
603 píše:
ja som sa minuly rocnik zucastnil ako divak.. aby som takuto akciu podporil i ako divak dohabal som sa tam s jeepom, chcel som pozret auta ako su upravene, nieco nacerpat nejaku inspiraciu, a pozret ako si auta poradia v terene... bol som piatok, sobota, nedela dochadzal som z myta... ked som dorazil organizatori ma poslali akoze slusne dokelu.. a na otazku ako sa dostanem k nejakym zaujimavim usekom i pre divakov ma poslali druhykrat do kelu....

603 my sme tiez boli len ako divaci uz po dva posledne rocniky, proste som nesplnal podmienky ucasti a priority su ine takze neostaval rozpocet na ich splnenie.

To ze z hlavnej trophy toho bezny divak vela neuvidi je jasne uz vopred, neviem ci je v moznostiach organizatora a priesotru umoznit bezpecny pristup ludom do niektorych divacky zaujimavych miest, skorej asi nie, ale mozno by to stalo za zvazenie.

V dolinke je ale moznost pokukat sa do sytosti.

My sme to riesili tak ze sme prisli rano na start, pokecali, pofotili, popozerali a ked sa to tam ukoncilo (tzn. auta vyrazily na trat) tak sme vyrazily na nas program, minuly rok napr. tura na Muran, rok predtym vylet vlakom cez Telgartsku slucku a nazad.

Nasledne sme sa poobede/k veceru vratili do tisovca kde sme sa najedli a pokecali s ludmi co sa vracali z trate.

V nedelu sme sli klunut dolinku a tam uz sa dalo pozerat cely den.

Tentor rok to spravime asi tak isto, okolo Tisovca je toho kopec zaujimaveho na pozeranie takze s tym neni problem.

K ostatnemu asi nema zmysel pisat, organizator si stanovil podmienky a je na kazdom ci ich splni a akceptuje alebo nie. Ja ich pridem zatial podporit aspon ako divak, ked uz pre nic ine aspon kvoli ludom co tam postretam a pokecam. :)

Pia, 15.01.2010, 12:00
Profil ICQ WWW
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Roman, to nevysvetlíš, ale ja ti rozumiem... každý máme k Tisoveckej akcii nejaký vzťah a vyjadrenia sú logicky ovplyvnené aj emóciami

asi väčšina z nás by sa opäť rada stretla v Tisovci, kvôli offroadeniu a kamarátom

zmenou podmienok sa mení rovnováha medzi ísť/neísť no a komu to rupne na opačnú stranu, ako by si želalo "jeho srdce", má potrebu poukázať na veci, ktoré ho odradzujú

a čo ja osobne? nuž pri zvážení neistoty, či budem mať v daný termín určite voľný čas, v kombinácii s riskantne skorým termínom (potenciálne priveľa snehu), nemalými nákladmi (cesta, pobyt, štartovné, prípadné škody) a pri storne nenávratnosť štartovného pokiaľ ho osobne na niekoho nepresuniem, je výsledok jasný - neregistrujem sa, aj keď by som sa rád

každému, kto ma teraz za môj postoj považuje za paka oznamujem, že môj postoj nie je kritikou podmienok, ktoré organizátor dal (on vie, prečo a ja nie, tak ho nesúdim), je to len moje momentálne racionálne rozhodnutie vzhľadom na okolnosti a nič natom nemení fakt, že by som išiel strašne rád...

Naposledy upravil Jano JP dňa Pia, 15.01.2010, 12:20, celkovo upravené 2

Pia, 15.01.2010, 12:12
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Thunder, ono nečakáš snáď, že hora príde k Mohamedovi, teda k offrouďákovi.
Myslím si, že som vyriešil k spokojnosti aj horšie veci, ako nejaké debilnô nálepôčky.
/Som prekvapkaný, že niekto bol buzerovaný za nálepky, ja som ich nikdy nelepil/
Je problém na miesto, kde sa nálepky nalepia urobiť lahko odlepitelný podklad? Nap. papierová karosárska lep. páska? :wink:

Naposledy upravil Kapo dňa Pia, 15.01.2010, 12:36, celkovo upravené 1

Pia, 15.01.2010, 12:17
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
zaujimava debata ...
suhlasim v podstate so vsetkymi ...
Thunder = suhlasim , ze lepit si na vlastne auto nalepky sponzorov je DRZOST toho najarogantnejsieho medialneho charakteru, (v tesku mi tasku s napisom Tesco daju zadara ) a moje auto NIE JE reklamny priestor ku prenajmu (alebo zeby som to prenajal za 70€ ?)
ALE po zvazeni ci toto je dovod preco neist som vyhodnotil ze nie je (stiplave reci v Tisovci si iste neodpustim)
Kapo = to ze Ty si nemal problem neznamena ze neexistuje
JanoJP = chlape budes mi chybat !!! velmo!!! ale plne chapem tvoje velmi triezve a naozaj dospele dovody neucasti
Finder = Tvoje adminovske spravanie ma moju plnu podporu
JuroBSP = Duri dik za tuto sekciu , bo by mi chybala (si sikovny diplomat)

Co dodat = regol som sa a som rozhodnuty byt narocnym zakaznikom

Pia, 15.01.2010, 12:28
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ivko, to neznamená, že keď v tescu dostaneš igelitku zadara, tak to platí všade. V bille či v lidly si ju musíš kúpiť za lóve aj z reklamným nápisom.:-D

Pia, 15.01.2010, 12:40
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kapo presne !!!
Nechcel som sa rozpisovat tymto smerom = ale toto je dovod preco si reklamne tasky NEKUPUJEM . Ja niekde urobim "outratu" a mam si kupit tasku s ich reklamnym napism = NIE , nikdy. Cistobielu ano , lebo ide o ten reklamny princip.
Add Tisovcania :
- chalani pozor !!! je velmi tenka deliaca ciara medzi hrdym a sebavedomym spravanim niekoho kto je naozaj "dobry" a medzi nafukanou aroganciou . Za seba Vas prosim neprekrocte tuto ciaru .

Pia, 15.01.2010, 12:50
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Chlapci sponzor dal dake € organizatorom. Za svoje € chce mat na kazdom aute nalepku. Vdaka € od sponzora je startovne nizsie. Ak nechces nalepku = zaplat startovne (celkove naklady na akciu)/300.

Pia, 15.01.2010, 13:12
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať ...
To BBMiso:

Tak to hádam nemyslíš až tak vážne, že príspevok sponzorov(nevidím do toho, iba uvažujem tak ma neukameňujte) až tak výrazne ovplyvňuje výšku štartovného, alebo áno ???.
A na margo 300€ : Za to obídem týždennú Romániu v termíne ktorý mi vyhovuje s jazdením kde mi pohľad a odvaha dovolí na LPG aj 2x a bez nadsázky. Trakže trošku opatrnejšie narábať s tými sumami .... si myslím, ale mýliť sa samozrejme môžem ....

Ex. Lada Niva 1.6

Pia, 15.01.2010, 14:01
Profil ICQ
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Pato Zvolen píše:
To BBMiso:

Tak to hádam nemyslíš až tak vážne, že príspevok sponzorov(nevidím do toho, iba uvažujem tak ma neukameňujte) až tak výrazne ovplyvňuje výšku štartovného, alebo áno ???.

Ja dotoho vydim (nie priamo Tisovec) a odpoved je - ano. A sponzor ,ktory ti da hotovost je hotovy panboh, takeho len tak nenajdes.

A tych 300€ nie je premrstene. Startovne 70€, phm. 40€ - 100€, ubytovanie so stravou pre 2 osoby.(ja radsej spim v hoteli a radsej si priplatim) 120 € - 150€. (napr. Predna Hora akcia Vitalny svet + 1 noc doplatit))

Pia, 15.01.2010, 14:32
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
To je vzorec na vypocet startovneho "(celkove naklady na akciu) delene 300" nie suma 300€.

Pia, 15.01.2010, 14:38
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 300
Aaaaha, ušlo mi - nejak som prehliadol .... sorry ...

Ex. Lada Niva 1.6

Naposledy upravil Pato Zvolen dňa Pia, 15.01.2010, 15:01, celkovo upravené 1

Pia, 15.01.2010, 14:45
Profil ICQ
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať re
Niekto si tu pletie sportovu akciu s objednanim dovolenky,dokonca sa to prirovnava k nakupu v Tescu.Zučastnil som sa viacerych napr country crosovych akcii a usporiadatelovi su tvoje naklady ukradnute a ked nesplnis startovne predprocedury si diskvalifikovany.Kto nechce alebo nemôze alebo na to nema jednoducho nejde .

Pia, 15.01.2010, 14:57
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 471 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 32  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný