Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 30.05.2025, 12:03
Dnes je piatok 30. mája 2025, meniny má Ferdinand a zajtra Petronela, Petrana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 471 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  Ďalší
 Tisovec 2010 - !!! Novy termin !!! 15. 4. - 18. 4. 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ak ide niekto v sobotu ráno z Tisovca do BA autom a je ochotný odviezť 1 osobu, volajte prosím 0918 43 77 88. Palivový polatok samozrejmosťou.
Ďakujem.

Štv, 15.04.2010, 0:57
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
JohnnyPajero píše:
Ak ide niekto v sobotu ráno z Tisovca do BA autom a je ochotný odviezť 1 osobu, volajte prosím 0918 43 77 88. Palivový polatok samozrejmosťou.
Ďakujem.

my ideme v sobotu po okruhu hned domov

milujem prírodu a relax :)
Hyundai Terracan 2,9 CRDi 110KW 2004

Štv, 15.04.2010, 1:56
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Diky, ale my potrebujeme v sobotu RANO.

Štv, 15.04.2010, 2:01
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
JohnnyPajero píše:
blato-Lubo píše:
je k dispozícii jedna registrácia...

volať na 0908 384 826

Lubo, dúfam, že sa vidíme !!! :wink:
jasneJony vidime sa, asi pojdem zajtra robit spolujazdca ROMANOVI...

autodolesa.sk
Land Rover Club Liptov
LandOFF service
Offroad Club Luky

offroadclubliptov@gmail.com
0908 384 826

Štv, 15.04.2010, 8:04
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Máme za sebou prvý deň jazdenia a keďže ide o Tisovec, patrí sa pochváliť a poďakovať organizátorom:
- v prvom rade vďaka za trať, na ktorej sa našej v porovnaní s ostatnými
špičkovo vybavenej 5 člennej skupine podarilo v teréne za 9 hodín uraziť
skoro cca 10 /desať/ kilometrov
- vďaka za podmienku, že autá musia mať MT pneumatiky
- vďaka že na trať organizátori pustili aj zo dvadsať áut z pneumatikami
AT, a aj s obyčajnými zimnými alebo letnými. Aspoň nás ostatných cca
280 áut s minimálne MT mohlo 6-8 hodín nerušene pozorovať prírodu.
Však napr. aj z Dečína sem prišli hlavne kvôli tomu.
- vďaka, že všade kde bolo treba bol napomoc nejaký traktor a pod.
- vďaka za tých 100 km tratí, veď aj preto je Tisovec najväčší a to sa
rovná aj najlepší. Určite je to viac km ako v takom Brezne, kde
na ich akcii za 7 euro je síce v cene aj guláš aj pivo, ale urobí sa len
zo 15-20 km, čo je menej ako 100. Alebo je správne, že je to viac ako
10 km?

Pia, 16.04.2010, 23:00
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
práve pre tieto zápchy ešte možno nikto neprešiel tých 100km. Ale možno sa mýlim. Veľa ich ale určite nebude. Zúčastnil som sa Tisovca 3x ako priamy účastník, viem o tom svoje.
Stále sa totiž nájdu experti, ktorý tvrdia, že na AT prejdú práve oni viac, ako niekto iný na MT, alebo že náprava typu IFS je v teréne lepšia ako tuhá náprava. Možno by v prihláške na akciu mal byť typ auta, ako je upravené pre jazdu v teréne, typ pneu a hľbka dezénu a tiež nejaké referencie vodiča. Podľa toho by mal poriadateľ selektovať štartovné čísla. Expertov na ATčkach, terakanistov a pod. púšťať na trať ako posledných. Verím tomu, že čakanie na trati by sa podstatne skrátilo.

Naposledy upravil pejo dňa Pon, 19.04.2010, 9:56, celkovo upravené 1

Sob, 17.04.2010, 20:02
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Zapchy boli aj budu.A podla toho co ukazovali v spravach na Markize je to vesele.Trat skor pre buldozer a zopar tych co sa na to blato pripravili uz doma.Uz sa nad tym co napisal Jimny necudujem.Ale ako nepustit karu ktora ma AT do terenu ked je VIP ? :smt017

Sob, 17.04.2010, 20:15
Učeň

Odpoveď s citáciou
Tak som doma. Trať bola náročnejšia oproti minulému roku čo je super,ALE kde boli skryté všetky traktory, ktoré mali v SOS prípadoch pomáhť, to teda neviem lebo síce prišli, ale za 6 hodín. Možno boli všetky odparkované v BB lebo ja som za dva dni žiadny nestretol a ani nevidel. Zápchy "to je dobrá vec" človek zatial stihne aspoň v piatok aj uvariť celý obed pre 10 ľudí. A výška štartovného? Vôbec sa mi nezdalo, že by sa dáko premietla do kvality podujatia. Kultúra večer? Asi založím fanklub skupiny Vodopád-ak niekto chce prihlášku určite bude mať možnosť na budúci rok. Stále sa tu omiela alkohol a čo má chúďa offák robiť v Tisovci večer. Veď vyjazdil sa dosť tak nech sedí doma. Blato to bolo jediné s čím som bol spokojný, ale naštastie toho máme aj doma dosť tak donevidenia v Tisovci možno v ďaľšom tisícročí keď sa zlepší čo sa zlepšť dá aj zadarmo.

Sob, 17.04.2010, 23:13
Učeň

Odpoveď s citáciou
Nedá mi nereagovať na ešte jeden postreh z traťe, ktorý sa tak trochu opeť týka organizátorov. Zápchy-ako ich vyrobiť je viacero druhov, ako tie relevantné napr. závada na offe, "ale keďže je po ruke traktor tak je všetko vporiadku" a teraz tie z iného súdka a to patrí hlavne na posádky z Pezinoku na bielych Defoch, keď zastane a teda aj celú kolónu len preto aby sa išiel pozriť či ten 20cm kameň v kolaji prejde alebo nie, a druhú a to ma už zdvíhalo zo sedadla, keď spomínaný "Defáci" zastali asi po desiaty krát a aj celu kolónu, keď som sa išiel pozrieť čo sa vlastne deje tak oni si nalievali víno do pohára na stopke a to sa vraj zle robí za jazdy nehovoriac o tom, že "chlastala" celá posádka vrátane šoferov a tí boli už dobre zlatučký. Ale musím uznať, že majú aspoň formu.

Sob, 17.04.2010, 23:43
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Hura, prvy odpadlik. Este 100 takychto a Tisovec sa vycisti, nebudu zapchy, bude menej aut ...

Ned, 18.04.2010, 8:12
Profil WWW
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Boaca chlapi to nema nikto ziadne fotky ci co? :)

Ned, 18.04.2010, 13:16
Profil ICQ
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
asi su vsetci este na offroade..pockaj vecer sem isto niekto nieco da :-D

Ned, 18.04.2010, 13:22
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dado, ja nie som odpadlík, ale tiež už som doma, druhý večer som to zabalil. Naozaj bola organizácia hrubo podhodnotená, na trati D sme prvý deň prešli fakt len 10km a ani raz sme nestáli preto, že by sme niečo neprešli- a to nás bolo 9 posádok. Ale stáli sme kvôli arogantným kvázi offrood šoférom, ktorí nebrali ohľad na to, že sa stojí kvôli nejakému dôvodu (porucha, navijak) a bezohľadne aj s rizikom kolízie sa narvali zboku do trasy len preto, aby tam zapadli a rozdrbali prejazd nadobro (napr. biele GR s českými značkami, ale aj ďalší) prípadne Defender, ktorý nereagoval na nič a bez váhania prešiel cez lano, ktorým sme ťahali niekoho, kto zapadol (neviem ani kto to bol, musel po vytiahnutí pokračovať, aby uvoľnil trať). Nikde žiadny organizátor, len hodiny státia a čakania. A bezohľadnosti.
Druhý deň bol o hodne lepší, tiež sa čakalo, lebo boli defekty, poruchy, a čo ja viem čo ešte, ale hlavne boli organizátori. Nakoniec im síce došli baterky vo vysielačkách aj v mobiloch, ale bolo cítiť, že sa starali. Ani tak sme neprešli úplne celú trať, ale nebol dôvod na sklamanie ako prvý deň.
Na Dolinku som nešiel, lebo nechcem ani vidieť zopár ľudí, ktorí mi na trati riadne zdvihli žlč. Tí podľa mňa patria iba do tej dolinky, na trať by som ich nepustil. Ale Zdenovi v Dolinke držím palce :twisted: dúfam, že tam s Trolom uspeje.

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Ned, 18.04.2010, 13:22
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Chlapi ja to vidím asi takto:
piatok som sa vystál tak ako všetci no proste HROZNÉ v sobotu ráno som išiel domov na krstiny, pri predstave že keď sa vrátim bude to také isté bolela ma hlava dvakrát.
ALE keď som o 15:00 vyrazil na trasu zistil som že sa naozaj oplatilo vrátiť bol som tam sám a občas nejaký zblúdilec vyvozil som sa do 18tej naozaj SUPER, nedeľa len ako divák 8-)

Ned, 18.04.2010, 16:05
Profil YIM
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tiosvec velka legendarna akcia, ktora tento rok ponukal len jej meno. Prvy den 12,5km s troma odkloneniami s trati a aj to na nasu ziadost a volanie organizatora.
Druhy den to bolo omnoho lepsie skoro az 30km a normalne sme stretli uz aj par organizatorov na trati. (Mozno po staznostiach este v prvy den.) Dokonca bolo aj par pomocnikov pri tazsich usekoch aj ked musim povedat, ze aj nezname posadky si medzi sebou pomahali viac.
Dost ma zaskocila netolerantnost par percent posadok ktore si z toho urobili svoju vlastnu akciu.
Alkohol ani tento rok nechybal dokonca som si vsimol ako jeden z vodicou po prejdeni jedneho useku sam a bez pomoci vypadol z vozidla. Co tak nechat fukat aj na trati a hlavne nahmatkovo a nie len tak, ze POZOR BUDE SA FUKAT.
Mozno by stacilo pustat vozidla na trat postupne a aj zabezpecit obchazky v pripade vecich problemov na trati. Ako aj ozaj nepustat na trat vozidla ASPON bez dobrych gum.
Snad rocnik 2011 zachrani co sa tento rok pokazilo a organizatori ako aj zucastneny sa z toho poucia.

Ned, 18.04.2010, 17:46
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 471 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný