Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Str, 14.05.2025, 0:47
Dnes je streda 14. mája 2025, meniny má Bonifác a zajtra Žofia

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 259 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Ďalší
 Tisovec 2008 - resume 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Po dvoch hektických dňoch, ked som (sme) sa prepracovali k trialovej časti som skoro nedobrovolne skončil. Predjazdci zablokovali hornú časť trate a prišiel príkaz zhora nepúšťať do trialu autá bez navijáka. Pretože naviják je zatiaľ v ponku, vznikol pre mňa takmer neriešiteľný problém.
Po krátkom presvedčovaní na štarte a dlhom hore (u Sablu?, sorry ak som to skomolil) ma na trať pustili a myslím, že neľutovali.
Z môjho pohľadu to bola super akcia, na ktorú sa teším celý rok.
Mám len malú pripomienku, že trial sa mohol bodovať. Zvládnuť by sa to dalo, ved trial absolvovala len asi 1/5 ? posádok.
Dalšia pripomienka sa týka generálneho sponzora a konkrétne vystaveného spektra vozidiel Nissan. Ani jedno z nich sa nehodí do ťažkého terénu, aj ked to jedno malo napísané na boku. Skoda, že nás o tom nepresvedčili. Vlani nás na korejcoch aj povozili.

Pon, 14.04.2008, 9:00
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
velka vdaka tisoveckej partii za super zorganizovanu akciu a vsetkym spoluucastnikom za skvely zazitok. bol to fantasticky vikend a ked pozeram tie fotky a videa, vracaju sa mi prijemne zimomriavky. mame sa na co tesit cely dalsi rok :wink:

Pon, 14.04.2008, 9:16
Profil ICQ WWW
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
thunder píše:
velka vdaka tisoveckej partii za super zorganizovanu akciu a vsetkym spoluucastnikom za skvely zazitok. bol to fantasticky vikend a ked pozeram tie fotky a videa, vracaju sa mi prijemne zimomriavky. mame sa na co tesit cely dalsi rok :wink:

Môj názor je taký istý SKVELÁ AKCIA CHALANI BOHOVÉ Díky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! škoda že na triale nám vyplivol motor.V lani sucho teraz mokro na rok akurát už sa tešíme :smt125 :smt129 a toho :smt146 :smt123 :smt131

Pon, 14.04.2008, 9:21
Profil WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
to no píše:
A prosím Vás, má niekto správy o Dindajovi ? Odchádzali sme skôr, a rozprávali sme sa naposledy ako uzatváral rad na trial, viac neviem...Ďakujeme , ďakujem .

Dindaj je OK.
V prvom rade chcem podakovat organizatorom za skvelu akciu.Podla mna bola organizacne zvladnuta na 100%.Trat nadherna no proste super.Prvy krat sa nam ju podarilo prejst celu hoci boli s nami aj auta s nizsou vyskou cim chcem povedat ze sa myslelo aj na obchadzky.Znacenie trate skvele a itik v pohode.Proste zvladnute organizatormi po kazdej stranke.Bohuzial zrovna ja som vyskusal aj zachranny system ale mozem len pochvalit aj ten.Hodili sme budu s tromi otackami pricom dostal Dindaj mladsi hupcukom do boku.(chyba-hupcuk ma byt prichyteny)K tomu šok a vyzeralo to na chrbticu.PO telefonate organizatorom prisla sanitka do 10 minut az na kopec.Mladeho odviezli na vysetrenie ale nez sme tu kopu nahradnych dielov dostali na vozik bol spät.Takze aj ked sa nic vazne nestalo, zachranari zafungovali perfektne. VDAKA.No a co sa tyka budky tak na sobotnajsej trophy som urval tlmic riadenia a pri miernom zjazde mi predne kolo zachytilo zboku o svah a napriek minimalnej rychlosti mi ta tazka kara vytrhla volant z ruk a uz sme isli.Velka vdaka aj posadkam aut ktore nas prisli ratovat a pomohli s nalozenim a dokonca nam robili doprovod az domov.Tento Tisovec mi ukazal perfektnych organizatorov a fugujucu solidaritu medzi offroudakmi. Co viac si mozeme zelat?

Naposledy upravil dindaj dňa Pon, 14.04.2008, 9:31, celkovo upravené 1

Pon, 14.04.2008, 9:26
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Naposledy upravil lada dňa Pon, 14.04.2008, 21:32, celkovo upravené 1

Pon, 14.04.2008, 9:27
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ahojte
:smt038 :smt038
nie je co dodat, snad len D A K U J E M vsetkym ucastnikom zrazu

Pon, 14.04.2008, 10:11
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
SUUUUPER AKCIA..... SUUUUUPER ORGANIZACIA.......

DAKUJEM VSETKJ ktore som prisli na moi stand

SOM RAD LEBO MAM VELA NOVE KAMARATI......

DAKUJEM....

FILIPPO

Dovazame a distrubujeme nove a kvalitne produkty pre terenne auta.

Pon, 14.04.2008, 11:02
Profil WWW
Legenda Offroadu

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Joooj, :smt041 ta fajne bulo ! :smt023 Super akcia, super organizacia, super trate, super ľudze, super partia, super počko, PARADA! :wink: Skoda len, ze som nevyhral v tombole ten navijak. :roll: Ale inac to nemalo chybu :smt148

Pon, 14.04.2008, 11:08
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Taktiez by som velmi rad pochvalil organizatorov za velmi pekne pripravenu a organizovanu trat. Specialne S8 sa mi zapisla do pamate ako jedna z najkrasich casti trate! Nebyt Dindajovho akcidentu, odnasam si domov iba krasne dojmy! Ale ako sa vravi, vsetko zle je na nieco dobre, ktovie co by sa nam este prihodilo v dolinke :)

Pon, 14.04.2008, 11:15
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
aj ja by som sa rad podakoval organizatorom aj rakuskemu spoluobcanovi, kery ma potahol aj Tunkymu, ktory sa aspon pokusil :-D

Pon, 14.04.2008, 11:34
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pal píše:
Taktiez by som velmi rad pochvalil organizatorov za velmi pekne pripravenu a organizovanu trat. Specialne S8 sa mi zapisla do pamate ako jedna z najkrasich casti trate! Nebyt Dindajovho akcidentu, odnasam si domov iba krasne dojmy! Ale ako sa vravi, vsetko zle je na nieco dobre, ktovie co by sa nam este prihodilo v dolinke :)

S8? to ste presli? my sme to vzdali po odtrhnutom zadnom tlmici na radovej postarskej dodavke, na takom peknom velkom kameni v strede strmej cesty v lese...
teda ja osobne som mal problem sa vydriapat uz cez tu lucku pod lesom a to este bola v slusnom stave, pred najazdom PD skupiny, ktora tam dorazila, ked sme odchadzali :D

Pon, 14.04.2008, 11:45
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
thunder píše:
S8? to ste presli? my sme to vzdali po odtrhnutom zadnom tlmici na radovej postarskej dodavke, na takom peknom velkom kameni v strede strmej cesty v lese...
teda ja osobne som mal problem sa vydriapat uz cez tu lucku pod lesom a to este bola v slusnom stave, pred najazdom PD skupiny, ktora tam dorazila, ked sme odchadzali :D

No jasne;) No problem! Aj Ferdik na svojej Jeepke to dal. A to sme sli na klasika MT!

Pon, 14.04.2008, 11:54
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pal píše:
No jasne;) No problem! Aj Ferdik na svojej Jeepke to dal. A to sme sli na klasika MT!

no super :D
kedy ste tam boli? my v sobotu podvecer a podla stop tam nebol pred nami este nikto...

Pon, 14.04.2008, 12:04
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať S8
No jasne;) No problem! Aj Ferdik na svojej Jeepke to dal. A to sme sli na klasika MT![/quote]

ak ste dali S8 bez navijáka, tak širák dole. My sme to vzdali a vylámali si zuby aj zábavkári.

Pon, 14.04.2008, 12:18
Trvalá prekážka
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
... ešte nejaké obrázky... :

naša ubytovacia základňa
Obrázok

piatkový hrdina z druhej strany
Obrázok

aby ste si nemysleli, že to bola len tak drnkačka...
Obrázok

na trase... (ono to nie je vidno, ale práve si z pupka vyoperovávam kliešťa...teraz čakám, či ma navštíví borelióza...)
Obrázok

Pon, 14.04.2008, 12:29
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 259 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný