Dnes je nedela 6. júla 2025, meniny má Patrik, Patrícia a zajtra Oliver
Autor |
Správa |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
MiroTisovec píše: Ďakujem vam za zaskočenie ale dostal som sa k netu až teraz.Takže Nocľah je zabespečený treba sa kuknuť na našu stranku ako si ho zaistiť. Čo sa týka piatku je to tak ako pisal LUBOS ,potrebujeme odburať papierovanie a oficiality zo soboty, aby ste mohli v kľude jazdiť celý deň a vychutnať si to,bude toho hodne.Preto sme vám pripravili program na piatok aby to bolo zaujímavé. Väčšina už u nás cez deň jazdila takže čo spestriť to tmou.Čo sa týka prológu ,je to zhruba 15-20km dlhá trať kde sa trošku zahrejete a zamažete.Bude to s itikom pekné výjazdy a zjazdy + blato,nie je to škoda vynechať,keď si už s tým dáme toľko práce.Po návrate na námestie si pri dobrej muzičke a záberoch s minulých ročníkov pochutnáme na pečenom prasiatku.Internát je 200 metrov od námestia a dá sa v areáli školy aj parkovať.Ozaj stravovať sa dá priamo v reštaurácii na námestí. Tak sa na vás tešíme už PIATOK 13-teho 
No tak to je parada  kua ,len ked ja som nikdy v živote ,,itik,, nevidel nie ešte sa podla neho orientovat 
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Str, 07.02.2007, 0:10 |
|
 |
MiroTisovec
Učeň
Registrovaný: Pon, 06.11.2006, 20:39 Príspevky: 98 Bydlisko: Tisovec
|
MARTINO píše: MiroTisovec píše: Ďakujem vam za zaskočenie ale dostal som sa k netu až teraz.Takže Nocľah je zabespečený treba sa kuknuť na našu stranku ako si ho zaistiť. Čo sa týka piatku je to tak ako pisal LUBOS ,potrebujeme odburať papierovanie a oficiality zo soboty, aby ste mohli v kľude jazdiť celý deň a vychutnať si to,bude toho hodne.Preto sme vám pripravili program na piatok aby to bolo zaujímavé. Väčšina už u nás cez deň jazdila takže čo spestriť to tmou.Čo sa týka prológu ,je to zhruba 15-20km dlhá trať kde sa trošku zahrejete a zamažete.Bude to s itikom pekné výjazdy a zjazdy + blato,nie je to škoda vynechať,keď si už s tým dáme toľko práce.Po návrate na námestie si pri dobrej muzičke a záberoch s minulých ročníkov pochutnáme na pečenom prasiatku.Internát je 200 metrov od námestia a dá sa v areáli školy aj parkovať.Ozaj stravovať sa dá priamo v reštaurácii na námestí. Tak sa na vás tešíme už PIATOK 13-teho  No tak to je parada  kua ,len ked ja som nikdy v živote ,,itik,, nevidel nie ešte sa podla neho orientovat 
neboj nebudeš sám všetko je raz prvý raz
|
Str, 07.02.2007, 0:15 |
|
 |
Kmoter
Majster Slovenčinár
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 20:07 Príspevky: 957 Bydlisko: Nitra
|
MARTINO píše: MiroTisovec píše: Ďakujem vam za zaskočenie ale dostal som sa k netu až teraz.Takže Nocľah je zabespečený treba sa kuknuť na našu stranku ako si ho zaistiť. Čo sa týka piatku je to tak ako pisal LUBOS ,potrebujeme odburať papierovanie a oficiality zo soboty, aby ste mohli v kľude jazdiť celý deň a vychutnať si to,bude toho hodne.Preto sme vám pripravili program na piatok aby to bolo zaujímavé. Väčšina už u nás cez deň jazdila takže čo spestriť to tmou.Čo sa týka prológu ,je to zhruba 15-20km dlhá trať kde sa trošku zahrejete a zamažete.Bude to s itikom pekné výjazdy a zjazdy + blato,nie je to škoda vynechať,keď si už s tým dáme toľko práce.Po návrate na námestie si pri dobrej muzičke a záberoch s minulých ročníkov pochutnáme na pečenom prasiatku.Internát je 200 metrov od námestia a dá sa v areáli školy aj parkovať.Ozaj stravovať sa dá priamo v reštaurácii na námestí. Tak sa na vás tešíme už PIATOK 13-teho  No tak to je parada  kua ,len ked ja som nikdy v živote ,,itik,, nevidel nie ešte sa podla neho orientovat 
Chce to dobrého navigatora do auta 
_________________Ja a slovenčina
Toyota LC 61
|
Str, 07.02.2007, 0:17 |
|
 |
Hanz
Učeň
Registrovaný: Ned, 05.11.2006, 16:21 Príspevky: 66 Bydlisko: Krušné hory, CZ
|
Tak to nejsi sám...  Takových nás tu bude víc...  Já ho aspoň i viděl...
Tak to bude důležité dorazit v odpoledních hodinách, to abychom vyrazili někdy brzo ráno, spíš ve čtvrtek v noci... 
|
Str, 07.02.2007, 0:19 |
|
 |
MiroTisovec
Učeň
|
Hanz píše: Tak to nejsi sám...  Takových nás tu bude víc...  Já ho aspoň i viděl... Tak to bude důležité dorazit v odpoledních hodinách, to abychom vyrazili někdy brzo ráno, spíš ve čtvrtek v noci... 
Už sa na vás tešíme dúfam že dojdete
|
Str, 07.02.2007, 0:22 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
|
MiroTisovec píše: Hanz píše: Tak to nejsi sám...  Takových nás tu bude víc...  Já ho aspoň i viděl... Tak to bude důležité dorazit v odpoledních hodinách, to abychom vyrazili někdy brzo ráno, spíš ve čtvrtek v noci...  Už sa na vás tešíme dúfam že dojdete
Jasne ,že prideme  365 dni je dlha doba čakania,ale chvalabohu meter už cely strihat netreba  Len tak mimo tema by ma zaujimalo či sa chystaju viaceri zostat až do nedele.Minuly rok myslim,že v sobotu vačšia čast odišla.Ja určite ostanem do nedele,ale trial bude nad moje sily,tak skor ako divak 
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Str, 07.02.2007, 0:30 |
|
 |
MiroTisovec
Učeň
|
trialu sa netreba báť ,kde inde si vyskúšaš taký terén keď nie tu kde sú k dispozícii traktory a má ťa kto bez problému vytiahnuť
|
Str, 07.02.2007, 0:40 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
slovacisko píše: Netreba sa toho bat a hned stresovat. DanoDEF nebudes tam predsa sam, sak vacsinou sa chodi v skupinkach, po dalsie, co nechces neabsolvujes, je to len na tebe, nikto ta predsa do toho nebude nutit. Ze v RS to bol vlani problem? Hmmm, podla mna to len zatraktivnilo podujatie, jediny problem som tam videl v tom ze chudaci organizatori na polednu chvilu museli menit itik a tiez sa nam podarilo zabludit. Offroad nie je o tom vozit sa po polnych cestach a ukazovat kamaratom aky pekny je ten novy navijak. Predvlani sme v RS fajne v noci zapadli a bol to v celku vopruz dostat sa s toho, s nami tam vtedy visela kolona niekolkych aut a da sa povedat ze skoro kazdy podal pomocnu ruku k dielu, prisli sme do ciela rano o stvrtej myslim, ale bolo sa o com rozpravat este mesiac. Inac ten niocny prolog som nepochopil ani ja  , idem zistit co to akoze ma byt... Akože chceš povedať že minulý rok som pekne nezapadol v RS?Dve autá ste mali čo robiť.  Dúfam že u Vás,vás už toľko nepotrápim.
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Str, 07.02.2007, 0:43 |
|
 |
Hanz
Učeň
Registrovaný: Ned, 05.11.2006, 16:21 Príspevky: 66 Bydlisko: Krušné hory, CZ
|
MiroTisovec píše: Hanz píše: Tak to nejsi sám...  Takových nás tu bude víc...  Já ho aspoň i viděl... Tak to bude důležité dorazit v odpoledních hodinách, to abychom vyrazili někdy brzo ráno, spíš ve čtvrtek v noci...  Už sa na vás tešíme dúfam že dojdete
Samozřejmě...  Zítra máme takovou menší schůzi a budeme v klubu projednávat právě tuto akci... 
|
Str, 07.02.2007, 0:49 |
|
 |
slovacisko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 03.02.2007, 20:57 Príspevky: 555 Bydlisko: Praha
|
Itiku sa netreba bat, ja som sa tiez nebal a v celku krasne sme bludili  . Koniec koncov, v piatok urcite bude este tolko casu sa niekoho opytat ako sa orientuje podla itiku, alebo mam pripravit na strankach kratky nazorny navod? Potom sa uz urcite bez problemov zorientujete  .
|
Str, 07.02.2007, 11:02 |
|
 |
MAICO
Ťažký Profík
Registrovaný: Pia, 01.12.2006, 16:44 Príspevky: 402 Bydlisko: Púchov
|
slovacisko píše: Itiku sa netreba bat, ja som sa tiez nebal a v celku krasne sme bludili  . Koniec koncov, v piatok urcite bude este tolko casu sa niekoho opytat ako sa orientuje podla itiku, alebo mam pripravit na strankach kratky nazorny navod? Potom sa uz urcite bez problemov zorientujete  .
Nó ak budeš taký dobrý prosííím! Vydel som to iba raz a moc som s toho nevedel. Dík 
|
Str, 07.02.2007, 11:05 |
|
 |
slovacisko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 03.02.2007, 20:57 Príspevky: 555 Bydlisko: Praha
|
MAICO píše: slovacisko píše: Itiku sa netreba bat, ja som sa tiez nebal a v celku krasne sme bludili  . Koniec koncov, v piatok urcite bude este tolko casu sa niekoho opytat ako sa orientuje podla itiku, alebo mam pripravit na strankach kratky nazorny navod? Potom sa uz urcite bez problemov zorientujete  . Nó ak budeš taký dobrý prosííím! Vydel som to iba raz a moc som s toho nevedel. Dík 
Pokusim sa nieco skomolit, spojim sa s tisovcom aby som zistil ako bud eitik strukturovany a hodim na web...
|
Str, 07.02.2007, 19:48 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Prave som si rezervoval ubytovanie na Chata u Macka.
http://www.tisovec.com/view.php?cisloclanku=2006110801&selected_menu=2
Cena na 1 noc, 120 Sk / 1 osoba. Soc zariadenia na chodbe. Moznost stravovania.
Hotel CSM. Cena na noc 1 osoba 350 SK. 2 pojstelova izba zo soc. zariadenim 600 SK / noc.
|
Štv, 08.02.2007, 11:48 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
ja budem tu www.kokava-haj.sk Je to o dve doliny južne.
|
Štv, 08.02.2007, 11:49 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
|
Tiež rozmyšlam nad ubytovanim,ale nie je lepšie ist na internat nech Tisovčania zarobia aspon nejaku korunku?ale len sa pytam  tak ma 
|
Štv, 08.02.2007, 13:00 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|