Dnes je utorok 1. júla 2025, meniny má Diana a zajtra Berta
Autor |
Správa |
andrej190
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 12.11.2011, 13:20 Príspevky: 1469 Bydlisko: B. Bystrica
|
no podľa toho čo myslí.. mohol to byť ten úsek čo sa tu už spomínal.. to si šiel krížom cez potok (tečucu vodu) pár krát a potom bolo stupanie už vedľa potoka... alebo potom ešte dálej bol podobný úsek cez potok cez koryto s kamenným podkladom v dosť dlhom úseku a furt po koryte hore hore..
_________________http://www.safeworks.sk - Výškové práce, Pilčícke práce, Elektroinštalácie
|
Uto, 14.04.2015, 20:27 |
|
 |
marisko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 19.12.2008, 21:40 Príspevky: 2030 Bydlisko: Košice
|
andrej190 píše: ... úsek cez potok cez koryto s kamenným podkladom v dosť dlhom úseku a furt po koryte hore hore.. bull tam asi nedošiel
_________________ Ford Bronco 5.8, Mercedes 300GD, EX Jeep WK2 SRT 6.4
|
Str, 15.04.2015, 8:00 |
|
 |
bull4x4
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 24.03.2008, 14:40 Príspevky: 2320 Bydlisko: Sliač
|
V doprovode 2 tratovych komisarov by som mozno aj ja zasiel dalej. To si dostal, ako VIP navsteva na tahanie lana?
_________________http://www.4x4offroad.skRasto Nissan Patrol Y60 TD 4,2T, Silverstone Extreme 35'', Ironman, 2x Superwinch EP9 ex.Nissan Patrol 3.0 DTi, Silverstone 35'', Ironman C foam cell, Superwinch Talon
|
Str, 15.04.2015, 9:21 |
|
 |
jankarol
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 12.11.2012, 15:39 Príspevky: 911 Bydlisko: Vranov nad Toplou
|

marisko píše: andrej190 píše: ... úsek cez potok cez koryto s kamenným podkladom v dosť dlhom úseku a furt po koryte hore hore.. bull tam asi nedošiel Sa mi páci ako jazdec ktorý sa motal sám po tratiach ide čosi rozprávať boli sme upozornený od viacerych posádok na bromco ktoré sa motá v piatok po trati A na margo kamenného zjazdu nevysel si tam pol minuty ale minimálne pol hodiny videl som kedy si šiel dole a za tebou nešiel nikto resp nikoho komisári nezastavili druhýkrát si sa tam objavil znova sám a mne pripadalo ze si ani len netušil kde sa nachádzaš a Češi ktorý šli pred tebou by problem pomôct nemali všetko je o prístupe a arogancia tam nemá miesto za to ze ti pomohol Lubo Adamisin si mohol aspon poďakovať miesto toho sa tu tváriš ako Master sveta pritom posádky ktoré mali tu česť vedia svoje v ročníku 2014 takisto piatok ta tiez len odprevádzali iné posádky na požiadanie tratovych komisárov vies nieje hanba si uznať neskúsenosť atd skôr je hanbou vravieť chlapom co majú svoje odjazdené ze sa tam ci tam nedostali a slúži to len na vytvorenie obrazu o tebe marisko ber to len ako môj objektívny názor Organizátorom patrí veľké poďakovanie za super akciu aj ked im to hlavne v piatok komplikovalo pár aút ktoré tam určite nemali co robit napriek tomu ze cesty boli zjazdné suché dokázali tam narobiť obrovské zápchy co viedlo samozrejme aj k nervozite
_________________ Toyota Land Cruiser LJ70
|
Str, 15.04.2015, 11:28 |
|
 |
marisko
OFFROAD Expert
|

bull4x4 píše: V doprovode 2 tratovych komisarov by som mozno aj ja zasiel dalej. To si dostal, ako VIP navsteva na tahanie lana? nech sa vyjadrí Jano z Polomky či ma na B trase ťahal, nebolo treba. Jediný raz počas soboty ma meter za ťažné potiahol Patrol z KE keď som sa potreboval dostať späť do koľají. Ale je mi jasné podľa tvojej reakcie že ti to podráždilo ego, ale ty si začal... PEACE jankarol píše: Sa mi páci ako jazdec ktorý sa motal sám po tratiach ide čosi rozprávať boli sme upozornený od viacerych posádok na bromco ktoré sa motá v piatok po trati A na margo kamenného zjazdu nevysel si tam pol minuty ale minimálne pol hodiny videl som kedy si šiel dole a za tebou nešiel nikto resp nikoho komisári nezastavili druhýkrát si sa tam objavil znova sám a mne pripadalo ze si ani len netušil kde sa nachádzaš a Češi ktorý šli pred tebou by problem pomôct nemali všetko je o prístupe a arogancia tam nemá miesto za to ze ti pomohol Lubo Adamisin si mohol aspon poďakovať miesto toho sa tu tváriš ako Master sveta pritom posádky ktoré mali tu česť vedia svoje v ročníku 2014 takisto piatok ta tiez len odprevádzali iné posádky na požiadanie tratovych komisárov vies nieje hanba si uznať neskúsenosť atd skôr je hanbou vravieť chlapom co majú svoje odjazdené ze sa tam ci tam nedostali a slúži to len na vytvorenie obrazu o tebe marisko ber to len ako môj objektívny názor
Organizátorom patrí veľké poďakovanie za super akciu aj ked im to hlavne v piatok komplikovalo pár aút ktoré tam určite nemali co robit napriek tomu ze cesty boli zjazdné suché dokázali tam narobiť obrovské zápchy co viedlo samozrejme aj k nervozite
Aké si riadil auto? lebo som ťa vôbec nezaznamenal. Za zadný diferenciál som visel pol hodiny? rozprávaš hlúposti, a Ľubovi A. som sa poďakoval, celé to trvalo aj s ťahaním tak do 5 min - bol si tam vôbec ?? Všetkým s 37" a väčšími kolesami čo som ich zdržiaval alebo si myslia že som tam nemal s 33" MT čo robiť sa ospravedlňujem za pokazený celý deň
|
Str, 15.04.2015, 13:18 |
|
 |
jankarol
OFFROAD Expert
|
Minimálne polhodiny .no bol som asi tretie auto za Špeciálom s lubom na palube ...No a osobne som ti radil ako máš ísť dole ked si sa tam zamotal druhýkrát preto viem ze druhýkrát aj keby si tam bol na streche odijdem ta a idem prec ....
|
Str, 15.04.2015, 13:28 |
|
 |
marisko
OFFROAD Expert
|
no musel si asi poradiť dobre keďže druhý krát som sa už nezasekol.... a čo si to vlastne hovoril? Škoda že nemám väčšiu kartu v kamere za čelným sklom lebo by som ťa usvedčil z toho že si vymýšľaš A kolónu za mnou kde zostal aj KE Patrol zastavili pred tým zjazdom kde po prudkom zabočení doprava sa šlo strmo dole, stála tam hore zaparkovaná toyota land cruiser 100. Ale to si asi nemohol vidieť lebo si deň trávil pri tom kamennom zjazde kde som sa zachytil za difík - čakaním na tých čo tam nemali čo robiť aby si ich mohol poučovať prípadne kritizovať za nezodpovedné správanie.... či ? Nabudúce keď ma uvidíš na nejakej akcii, tak sa mi pripomeň osobne ktorý si a na akom aute ideš, aby som ťa náhodou nepožiadal o pomoc s lanom. Ako erudovanému a zaslúžilému off-roadistovi sa ti budem snažiť uhnúť z cesty, aby som ťa náhodou nezdržal. Budeš takto spokojný ?
|
Str, 15.04.2015, 13:52 |
|
 |
jankarol
OFFROAD Expert
|
Neviem co si za človeka ale mám o tebe otvorený názor ....zjavne si trochu mimo ale to nieje moja starosť
|
Str, 15.04.2015, 13:56 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8014 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|

jankarol píše: Neviem co si za človeka ale mám o tebe otvorený názor ....zjavne si trochu mimo ale to nieje moja starosť osobne ma nic dotoho neni, ale ked uz sme pritom, zapojim sa do diskusie,, marisko je chalan, ktoreho osobne poznam  a nepatry medzi tych offroudakov  , ktorych mozno kritizovat  ,za hrubost - neslusnost pocas offroadu, pretoze nepatry do tej skupiny ludi,, teba zas nepoznam iba stadialtok z fora, takze iba tolko ze ked uz ides niekoho riesit tak treba najprv zistit okolnosti ze co a preco k tomu doslo ze on tam stal a potom vyvodzovat dosledky,,offroad neni o tom aby sme sa tu hadali,,, ale jeden druhemu pomohli aked uz niekto sa previni tak ho usmernit - pomoct a nie robyt zo seba geroja.. ja som s nim jazdil v jednej skupine onen cas aj s viaceryma kamaratmi stadialtok z fora a aj zo skusenyma ofroudakmi a mozem k nemu len tolko ze bars by bol kazdy tak fajn chalan ako marisko,,skorej by som bral na musku tych co si popraju ohnivu vodu pred jazdou  a potom ked vystrajaju.. 
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Str, 15.04.2015, 14:50 |
|
 |
StanToy
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 26.11.2011, 17:57 Príspevky: 556 Bydlisko: Cinobaňa
|
andrej190 píše: tiež som pozeral pred chvíľkou že stantoy sa už realizuje  Andrej toto je iný Stano, čo viem tak on je z Brezna, ja som okres Poltár  , ja som tento rok len fotil autá v Dolinke. 
_________________Toyota LC KDJ 125, motorová + ručná píla, sekera, BFG M/T KM2, navijak 5,4t, šnorchel, OME+5cm, ARB uzávierky = predná + zadná. http://www.youtube.com/user/StanoffroadStano
|
Str, 15.04.2015, 16:26 |
|
 |
Andy NM
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.05.2011, 19:44 Príspevky: 1066 Bydlisko: Nove Mesto n/V
|

Neda mi sa nezapojit, ale toto bol tiez jeden z dovodov, preco som tento rocnik vynechal a na velke vychyrene akcie pomaly ale isto zanevieram. Samozrejme, nie vinou organizatora ale mentalite zucastnenych, ked po kazdom rocniku sa tu rozvinie takato debata, ze keby ten mal alebo nemal to, tak by sa nestalo to a nemuselo sa to a mohlo sa hento.. Skratka kde je 250 aut, treba sa pripravit, ze nebude vsetko tak, ako si kazdy predstavuje.. Vsetko je predovsetkym o toleracii a spolupatricnosti. Sam tam chodim myslim od 2009 a az tento rocnik som vynechal a vidim, ze sa nic nezmenilo. Tiez sa mi stalo, ze som stal v zapche niektore rocniky aj 2 hodiny a nikdy ma ani nenapadlo riesit, koli comu a koli komu a ako vznikla, skratka som na offroade a nie na ceste. Sam som bol rad a dakoval a ospravedlnoval sa chalanom, ktori museli stat a cakat koli mne, ked minuly rocnik moje STT jednoducho nestihali a nemohol som vyjst hore lukou a nebolo sa ani kde zapat, tak som musel ist do protismeru nazad.. a ani necekli a cakali, ked videli, co sa deje..
Preto sa pomaly uchylujem na male akcie a nestranne vylety do neznama s ludmi, s ktorymi si rozumiem a coraz viac davam prednost akciam, ze zabodnut prst do mapy a sem ideme a neriesime, kedy tam prideme a ako tam prideme..
Akciu Tisovec ani jeho organizatorov som nikdy nehanil, ani nehanim, z ich strany to myslim ze bolo vzdy super, ktovie akoby vyzerala akcia, keby sme ju organizovali niektori z nas... V Tisovci som sa vzdy dobre zabavil a aj ked som jeden rocnik presiel koli zapcham len tusim necelych 20 km jeden den, nikdy som na to nenadaval a bol rad, ze som tam vzdy stretol super ludi, s ktorymi som doteraz kamarat a vzdy budem rad, ked sa s nimi opat stretnem. Prave pre toto mi Tisovec dal ovela viac nez len, ze kolko som toho presiel a kade som vysiel, co iny nevysiel a opacne..
Sorry za takyto dlhy elaborat ale takto je to u mna a vzdy bolo..
_________________ Nissan Patrol GR Y61 Wagon 4,2 TD intercooled Toyota Landcruiser 100, 4,2 TDi ex.: Jeep Commander 3,0 CRD ex. Mitsubishi Pajero sport 2,5 TD ex. Lada niva 1,7i r. v. 2005 ex. Lada Niva 1,7i r. v. 2002 ex. Uaz 469 ex. Praga V3S
|
Str, 15.04.2015, 16:43 |
|
 |
peto SB
Koumák
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 17:57 Príspevky: 175 Bydlisko: okr. SABINOV
|
Za náš tým poďakovanie organizátorom  .Sprejazdniť trate po veternej kalamite bola isto riadna fuška.K samotnému jazdenie Andy múdro napísané a hlavne ma zaujala tá tolerancia a spolupatričnosť.V piatok, jazdili sme žltý itik sme viac stáli ako jazdili len cca 20 km lebo na trati pred nami bolo pár áut ktoré stáli na každom ,, Krtinci" Je to možno 10% áut koli ktorým zvyšných 90% stojí.Každému sa môže na trati pokaziť auto vyzuť guma to je normálne ale keď sa niekto na Tisovec pusti bez partie s lestenkou na 31" MT tak to je odvaha potom buď tolerantný.Úroveň áut stúpa z roka na rok a nebolo by isto na škodu keby organizátori púšťali na trať autá podľa úprav a,, odvazlivcov" na koniec
_________________TODAY TOMORROW TOYOTA LJ 70 PROTO (napravy Unimog 404 ,Warn 8274 mechanika BRDM ,tlmice FOX,Optima,Tripmaster atd;-) www.terennytim.skhttp://www.youtube.com/channel/UCCvWshSIJC5DKhAwDOi4L5gPREDAJ NÁPRAV A DIELOV DO NÁPRAV Z UNIMOGU 404
|
Str, 15.04.2015, 17:30 |
|
 |
Janciak
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 05.04.2013, 17:43 Príspevky: 1579 Bydlisko: Čierny Balog (Brezno)
|
tak isto som siel v piatok Acko (zltu trasu) a odstal som si kolony ale povedal som si ze to je asi normlane pri takom pocte aut... daco je pravdy na tom co pise peto SB ze obcas je tam auto ktore to nezvlada alebo to nezvlada sofer.... ale co uz stane sa nie kazdy vie co ho caka a na co sa ma pripravit... bol som tisovec len tento rok a ako "novacik" som tak isto nevedel co to bude... ked nam rupla volnobezka tak sme tak isto za sebou mali par aut ktore sa nam ochotne odstupili pri cuvani alebo isli dole spolu snami ale nikto nam za sposobene cakanie nenadaval...a vsak co  povozili sme sa poskusali co dokazeme v kolone sme si dobre podebatovali  ja som spokojny keby tam tie kolony neboli dost ludi by som asi nespoznal
_________________ PREDAJ POUZITYCH ND NISSAN PATROL Y60 0915 526 286 Nissan Patrol GR Y61 2.8 TD troska podvihnute, Maxxis CC 37x12.5, navijaky, pevnostaky, zahradka, CB, lana, sekera a vsetko ostatne EX:Opel Frontera 2.4i, Navijak 5,5t, MT31x10,5
|
Str, 15.04.2015, 18:06 |
|
 |
qikso5
Koumák
|

oooo dovolil som si nieco povedat na nejakeho big bossa.. vcera som mal normalne dva telefonaty ohladom toho ze sa burcuje cela bb.. bohuzial niekto sa boji povedat pravdu tak mlci.. nebojte chlapci raz sa urcite niekde stretneme.. bull nevedel som ze si tam cakal dve hodiny a ze si sa pokusal to priznavam. ku mne prisla informacia ked mi kazal jeden chlapik sa odstupit ze sa otacate ze je to neprejazdne. nasledne potom sa tam otociilo tych spominanych 30-40 aut v ratane mna. ale zaroven ked sme uz boli na obchadzke tak to vysiel niekto a viem ze aj krycal na niekoho ze sa to da. a ked sme uz pri tej obchadzke tak ked sa prevesil ten patfinder na skalach pri skladke a stala za nim kolona tak nevies kto vytruboval ?? o dolinke neviem ze ta tam nepustili. viem ze tam sli auta pred tebou aj po tebe. ak ta nepustili tak ok berem spet zdeno teba som registroval a poznam z videnia aj auto. ale pri danom momente v sobotu som ta tam nikde nevidel. mozno som prehliadol. v dolinke uz ano siel si pred bull a aby mali vsetci pokoj na dusi tak sa ti ospravedlnujem bull  a dakedy sa mozeme o tom porozpravat
|
Str, 15.04.2015, 18:36 |
|
 |
andrej190
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 12.11.2011, 13:20 Príspevky: 1469 Bydlisko: B. Bystrica
|

Tak za Mariskom a spol sme šli počas B trate dosť značnú trať a nemali sme teda žiaden dôvod byť na neho nervný, išli normálnym tempom.. to petoSB za vami (SB) sme šli zase pre zmenu Ačkovú trať. a pri niektorých kolonach sme sa šli prejsť na začiatok a fotiť aspoň tak viem presne o čom hovoríš taktiež som mal nato rovnaký názor. Mna osobne by to ani nenapadlo isť medzi prvými ked viem že mam slabšie auto a brzdim zvyšok bud by som minimalne pustil ludí zamnou alebo by som startoval o hodinku neskôr a siel medzi poslednymi. Ale tak každý sme nejaký to qikso však dojdi ked budú robiť trnavú horu alebo tibiho raj a tam si to kludne vydiskutujete všetci pohromade... A ešte ma napadlo žeby nebolo odveci na takejto akcii keby organizátori si nejak vymysleli žeby pri štarte zdávali aj partiám kanal na CB. Pri takom počte ludí je dosť problém nájsť voľný kanál.. a myslím že do tých 40 kanalov by sa mohla pomestiť aspoň jedna strana trate.. Samozrejme že ked ma niekto vysielačku najlepšie odšumenú tak chytá aj taxikarov pomaly ale nám sa stalo že aj na maximalnom squelchi sme sa sem tam s niekým prebíjali.. Možno by to nešlo ale podľa mojich jedoduchých počtoch a predstavach by to šlo 
_________________http://www.safeworks.sk - Výškové práce, Pilčícke práce, Elektroinštalácie
|
Str, 15.04.2015, 18:47 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|