Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 12.05.2025, 1:00
Dnes je pondelok 12. mája 2025, meniny má Pankrác a zajtra Servác

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 117 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalší
 Jeep OR Tatry 
Autor Správa
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nejake foto. Videa mam vys 90 min, to bude neskor.
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Ned, 27.04.2008, 12:24
Profil WWW
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
PEŤO píše:
dado píše:
No fasa, este mi povedz ze zrebovali 30 min. po nasom odchode. :twisted:

Ver alebo never ale bolo to zhruba tych 30 min.
Ale najlepsie bolo na tom ze po skonceni losovania, zostal v capici iba jeden jediny listok, samozrejme moj. :evil: :evil: A tak strasne moc som chcel vyhrat tie kopie :-D :-D

Ty si kópia,toho PACA čo som poznal! :smt126 :smt126 :smt126 :smt127

Ned, 27.04.2008, 17:40
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Citácia:
Na ďaľšom ročníku to bude ešte lepšie

A preco by sa mal taka akcia uskutocnit kazdy rok ???
Mohol kludne byt dva alebo tri krat za rok. no neeeeeeeee ????
Staci ked date niekoho ktory by strhal tie konare ktore mi znicili moju lestenku.... :lol: :lol: :lol:

Obrázok

Ned, 27.04.2008, 20:01
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Takže aj ja by som chcel podakovat ,,kolegom,, z fora Dadovi,Petovi,Thunderovi ,že sme mohli spolu prehodit par slov a prijemne stravit tento super vikend.Myslim ,že každy si prišiel na svoje ,či už dospely alebo deti. Akurat by som mal viac vyhrad k organizatorom,nato že je to ,,reklamna,, akcia a pytat pomaly za každu ,,blbost,, peniaze ...neviem.... pojazdenie od 17h do cca 20 h v tehelni za 399 sk a dostat horko-tažko aspon nalepku na auto za 15 sk? v tombole vyhraje jeden človek cca 3- 4 ceny? .... :roll: ...ale všeobecne som rad,že existuje taka akcia ,nakolko tam bola aj ,,POLICIA,, so svojou technikou ,tak myslim,že to može prospiet k nejakej tolerancii medzi ,,offroad,, a ,,zelenymi,, :wink: takže Dakujem !

P.S Peto srdečna vdaka za povozenie a tie ,,kopie,, :-D nech si nechaju ,nam chlapcom z dediny jedine ,,originaly,, BFG :smt023

ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk

Ned, 27.04.2008, 22:02
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja som poctivo posielal maila ze vyhram ten notebook a nakoniec sa to cele nejak poposuvalo. zrebovalo sa asi v inom dni ako pisane. vysledky boli uvedene uz po akcii a a ja som bol v tom ze si pridem na akciu uz po vyhru kedze sa to malo preberat priamo na akcii :twisted:

Ned, 27.04.2008, 22:06
Čumil

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Martino: celá akcia bola zadarmo len offroad rodeo show bola za 399sk. Nevravím, že je to málo ale keď si porátaš prípravu a ceny tak to nepokrilo ani benzín či naftu organizátorom čo vybehávali túto akciu...Akcia sa nabetón bude opakovať o rok znova, mal by byť zvlášť offroad zraz celý deň. A možno bude niečo aj skôr len menej medializované.

Ned, 27.04.2008, 22:50
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Orech píše:
Martino: celá akcia bola zadarmo len offroad rodeo show bola za 399sk. Nevravím, že je to málo ale keď si porátaš prípravu a ceny tak to nepokrilo ani benzín či naftu organizátorom čo vybehávali túto akciu...Akcia sa nabetón bude opakovať o rok znova, mal by byť zvlášť offroad zraz celý deň. A možno bude niečo aj skôr len menej medializované.

Ok pohodička ;-) ja len naražam na to ,že aspon atrakcie pre deti mohli byt nejak bez penazi ,len myslim si ,že mnohi mame skusenosti s inymi off stretnutiami ,kde je organizator viac ustretovy a je rad ,že pridu nejaky ,,offroad,, nadšenci a nato su sponzori aby pokryli aspon čast nakladov ,vid. Tisovec kde každy za 0 ,- Sk ,dostal do ruk tašku v ktorej boli reklamne predmety,nalepky a na štarte napoj ,,ktori Vam dava kriiidla,, .... ale držim palce nech dalši ročnik bude ešte lepši a prideme opat pozriet a užit si :smt151 :smt023

P.S nechcem,aby to vyznelo ako kritika,važim si každu takuto akciu ,lebo viem ,že obnaša kopu problemov :wink:

Ned, 27.04.2008, 23:01
Čumil

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Fotky sú už na našej stránke: http://tuning4ever.sk/ nech sa páči.

Pon, 28.04.2008, 16:32
Profil WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Orech.... :smt023 :smt023 :smt023

Obrázok

Pon, 28.04.2008, 18:39
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
V menej celej mojej osadky dakujeme za pekne pojazdenie bol to pre nas pekny zažitok. 1x som videl Galoper komplet letieť vzduchom. :twisted:
Akurat sme prišli k Jeep-om dosť neskoro takže sme sa už nepovozili no vynahradili sme si to na 4-kolkach.
Inak by som sa chcel omluviť pokial som sa pred niekoho v kolonach cestou na Trať nejako pchal alebo niečo podobne.
Dakujeme a tešime sa o rok :wink:

Pon, 28.04.2008, 21:42
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ferjon Ty si ,,lietal,, s tym Patrolom s BR značkou? Dam Ti ,,letiace,, foto vydrž :wink:

Pon, 28.04.2008, 21:44
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tak tu su nejake ,,lietajuce,, ;-)

Obrázok
Obrázok
Obrázok

Pon, 28.04.2008, 22:07
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ano značka BR ale či som lietal???? určite nie ako henten na tej foto
Ja mam v predu ram a svetla a na streche taky štvorec z jaklov :lol:
Ale ten Galoper nemal CHybu ani tie Lietajuce Patroly!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
dakujem za foto....vieš Martino keby neni som taky hamblivy tak sa aj zastavim na kus reči!! :roll:

Však teraz som si spomenul asi celou cestou z Jeep OR do toho druheho arealu som ťa tesne prenasledoval!!! :wink: - tzn. že som šiel za tebou.

Pon, 28.04.2008, 22:14
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ferjon píše:
....vieš Martino keby neni som taky hamblivy tak sa aj zastavim na kus reči!! :roll:

Však teraz som si spomenul asi celou cestou z Jeep OR do toho druheho arealu som ťa tesne prenasledoval!!! :wink: - tzn. že som šiel za tebou.

:lol: a ja som celu cestu rozmyšlal,že ten Patrol mi je nejaky povedomy :smt017 vidiš,keby si bol s Ferozou tak Ta spoznam hned,nevadi,však dufam,že druhykrat si aspon ruku podame :smt023

Pon, 28.04.2008, 22:25
Odpoveď s citáciou
Poslať 
no martino to som chcel si s tebou ruku aspon podat na off roade v tisovci :-D a posli mi tie fotky uzzz plllllls :wink:

Pon, 28.04.2008, 23:18
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 117 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný