Dnes je pondelok 12. mája 2025, meniny má Pankrác a zajtra Servác
Autor |
Správa |
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
|
Ned, 27.04.2008, 12:24 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
PEŤO píše: dado píše: No fasa, este mi povedz ze zrebovali 30 min. po nasom odchode. Ver alebo never ale bolo to zhruba tych 30 min. Ale najlepsie bolo na tom ze po skonceni losovania, zostal v capici iba jeden jediny listok, samozrejme moj.  A tak strasne moc som chcel vyhrat tie kopie 
Ty si kópia,toho PACA čo som poznal! 
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Ned, 27.04.2008, 17:40 |
|
 |
Hlias
Učeň
Registrovaný: Str, 14.03.2007, 19:04 Príspevky: 31 Bydlisko: L. Mikulas
|
Citácia: Na ďaľšom ročníku to bude ešte lepšie
A preco by sa mal taka akcia uskutocnit kazdy rok ???
Mohol kludne byt dva alebo tri krat za rok. no neeeeeeeee ????
Staci ked date niekoho ktory by strhal tie konare ktore mi znicili moju lestenku....

|
Ned, 27.04.2008, 20:01 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
Takže aj ja by som chcel podakovat ,,kolegom,, z fora Dadovi,Petovi,Thunderovi ,že sme mohli spolu prehodit par slov a prijemne stravit tento super vikend.Myslim ,že každy si prišiel na svoje ,či už dospely alebo deti. Akurat by som mal viac vyhrad k organizatorom,nato že je to ,,reklamna,, akcia a pytat pomaly za každu ,,blbost,, peniaze ...neviem.... pojazdenie od 17h do cca 20 h v tehelni za 399 sk a dostat horko-tažko aspon nalepku na auto za 15 sk? v tombole vyhraje jeden človek cca 3- 4 ceny? ....  ...ale všeobecne som rad,že existuje taka akcia ,nakolko tam bola aj ,,POLICIA,, so svojou technikou ,tak myslim,že to može prospiet k nejakej tolerancii medzi ,,offroad,, a ,,zelenymi,,  takže Dakujem !
P.S Peto srdečna vdaka za povozenie a tie ,,kopie,,  nech si nechaju ,nam chlapcom z dediny jedine ,,originaly,, BFG 
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Ned, 27.04.2008, 22:02 |
|
 |
Milos
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 21:15 Príspevky: 2565 Bydlisko: Handlová
|
ja som poctivo posielal maila ze vyhram ten notebook a nakoniec sa to cele nejak poposuvalo. zrebovalo sa asi v inom dni ako pisane. vysledky boli uvedene uz po akcii a a ja som bol v tom ze si pridem na akciu uz po vyhru kedze sa to malo preberat priamo na akcii 
_________________ Jeep Grand Cherokee 4,7 V8 - zatial sa zoznamujeme
|
Ned, 27.04.2008, 22:06 |
|
 |
Orech
Čumil
Registrovaný: Ned, 27.04.2008, 10:22 Príspevky: 3 Bydlisko: Liptovský Hrádok
|
Martino: celá akcia bola zadarmo len offroad rodeo show bola za 399sk. Nevravím, že je to málo ale keď si porátaš prípravu a ceny tak to nepokrilo ani benzín či naftu organizátorom čo vybehávali túto akciu...Akcia sa nabetón bude opakovať o rok znova, mal by byť zvlášť offroad zraz celý deň. A možno bude niečo aj skôr len menej medializované.
|
Ned, 27.04.2008, 22:50 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
|
Orech píše: Martino: celá akcia bola zadarmo len offroad rodeo show bola za 399sk. Nevravím, že je to málo ale keď si porátaš prípravu a ceny tak to nepokrilo ani benzín či naftu organizátorom čo vybehávali túto akciu...Akcia sa nabetón bude opakovať o rok znova, mal by byť zvlášť offroad zraz celý deň. A možno bude niečo aj skôr len menej medializované.
Ok pohodička  ja len naražam na to ,že aspon atrakcie pre deti mohli byt nejak bez penazi ,len myslim si ,že mnohi mame skusenosti s inymi off stretnutiami ,kde je organizator viac ustretovy a je rad ,že pridu nejaky ,,offroad,, nadšenci a nato su sponzori aby pokryli aspon čast nakladov ,vid. Tisovec kde každy za 0 ,- Sk ,dostal do ruk tašku v ktorej boli reklamne predmety,nalepky a na štarte napoj ,,ktori Vam dava kriiidla,, .... ale držim palce nech dalši ročnik bude ešte lepši a prideme opat pozriet a užit si
P.S nechcem,aby to vyznelo ako kritika,važim si každu takuto akciu ,lebo viem ,že obnaša kopu problemov 
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Ned, 27.04.2008, 23:01 |
|
 |
Orech
Čumil
Registrovaný: Ned, 27.04.2008, 10:22 Príspevky: 3 Bydlisko: Liptovský Hrádok
|
Fotky sú už na našej stránke: http://tuning4ever.sk/ nech sa páči.
|
Pon, 28.04.2008, 16:32 |
|
 |
Hlias
Učeň
Registrovaný: Str, 14.03.2007, 19:04 Príspevky: 31 Bydlisko: L. Mikulas
|
|
Pon, 28.04.2008, 18:39 |
|
 |
ferjon
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 20:24 Príspevky: 604 Bydlisko: Polomka - okr. BR
|
V menej celej mojej osadky dakujeme za pekne pojazdenie bol to pre nas pekny zažitok. 1x som videl Galoper komplet letieť vzduchom.
Akurat sme prišli k Jeep-om dosť neskoro takže sme sa už nepovozili no vynahradili sme si to na 4-kolkach.
Inak by som sa chcel omluviť pokial som sa pred niekoho v kolonach cestou na Trať nejako pchal alebo niečo podobne.
Dakujeme a tešime sa o rok 
|
Pon, 28.04.2008, 21:42 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
|
Ferjon Ty si ,,lietal,, s tym Patrolom s BR značkou? Dam Ti ,,letiace,, foto vydrž 
|
Pon, 28.04.2008, 21:44 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
|
|
Pon, 28.04.2008, 22:07 |
|
 |
ferjon
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 20:24 Príspevky: 604 Bydlisko: Polomka - okr. BR
|
Ano značka BR ale či som lietal???? určite nie ako henten na tej foto
Ja mam v predu ram a svetla a na streche taky štvorec z jaklov
Ale ten Galoper nemal CHybu ani tie Lietajuce Patroly!!!
dakujem za foto....vieš Martino keby neni som taky hamblivy tak sa aj zastavim na kus reči!!
Však teraz som si spomenul asi celou cestou z Jeep OR do toho druheho arealu som ťa tesne prenasledoval!!!  - tzn. že som šiel za tebou.
|
Pon, 28.04.2008, 22:14 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
|
ferjon píše: ....vieš Martino keby neni som taky hamblivy tak sa aj zastavim na kus reči!!  Však teraz som si spomenul asi celou cestou z Jeep OR do toho druheho arealu som ťa tesne prenasledoval!!!  - tzn. že som šiel za tebou.
 a ja som celu cestu rozmyšlal,že ten Patrol mi je nejaky povedomy  vidiš,keby si bol s Ferozou tak Ta spoznam hned,nevadi,však dufam,že druhykrat si aspon ruku podame 
|
Pon, 28.04.2008, 22:25 |
|
 |
Panda4x4
|
no martino to som chcel si s tebou ruku aspon podat na off roade v tisovci a posli mi tie fotky uzzz plllllls
|
Pon, 28.04.2008, 23:18 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|