Dnes je nedela 11. mája 2025, meniny má Blažena a zajtra Pankrác
Autor |
Správa |
Milan
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 12.10.2006, 20:37 Príspevky: 3298 Bydlisko: Nitra
|
Ak mi to vide s casom tak pojdem do Tisovca uz piatok a je mi jedno kde zlozim stare kosti,prinajhorsom aj v kare.Ale neake to volne miesto na normalnej posteli sa vzdy da po okoli najst.Staci zaklopat,klop,klop,klop pani mámo,nemáte trochu pitné vody?Já bych jed az bych se u vas vyspal 
_________________ Patrol GR, kde neprejdem tam pretiahnem!!!
|
Štv, 08.02.2007, 13:15 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
MARTINO píše: Tiež rozmyšlam nad ubytovanim,ale nie je lepšie ist na internat nech Tisovčania zarobia aspon nejaku korunku?ale len sa pytam  tak ma 
Ja som rozmaznany a potrpim si na pohodlie po narocnom dni. Na internate som zil 5 rokov...nemam k nemu kladny vztah.
|
Štv, 08.02.2007, 13:39 |
|
 |
MilanBB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 22:48 Príspevky: 584 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Ja so bol v dolinke na triale so sériovým jimníkom bruchoplazom a na malých ATčkach a prešiel som. Niekde síce na viackrát ale vždy to šlo, takže sa neboj. Nemáš sa čoho !
|
Štv, 08.02.2007, 14:01 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
MilanBB píše: Ja so bol v dolinke na triale so sériovým jimníkom bruchoplazom a na malých ATčkach a prešiel som. Niekde síce na viackrát ale vždy to šlo, takže sa neboj. Nemáš sa čoho !
Milan pamatame a videli sme  akurat zaujimave bolo,že si prešiel tie tažšie useky lahko,kdežto ten vyjazd ,myslim posledny do kopca už boli problemy. 
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Štv, 08.02.2007, 14:08 |
|
 |
slovacisko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 03.02.2007, 20:57 Príspevky: 555 Bydlisko: Praha
|
MAICO píše: slovacisko píše: Itiku sa netreba bat, ja som sa tiez nebal a v celku krasne sme bludili  . Koniec koncov, v piatok urcite bude este tolko casu sa niekoho opytat ako sa orientuje podla itiku, alebo mam pripravit na strankach kratky nazorny navod? Potom sa uz urcite bez problemov zorientujete  . Nó ak budeš taký dobrý prosííím! Vydel som to iba raz a moc som s toho nevedel. Dík 
Done, kratucky navod ako itik vypada a ako ho pouzivat najdete na nasom webe. Dufam ze som nic nepoplietol a ze nepopletiem dalsich  .
|
Štv, 08.02.2007, 15:23 |
|
 |
Milan_G
Koumák
Registrovaný: Štv, 07.12.2006, 18:36 Príspevky: 184 Bydlisko: SK-Zapad
|
Je sanca ako divak nieco vidiet aj v sobotu, alebo len v nedelu trial ? Bude moznost sa dostat k nejakemu zaujimavemu a tazkemu useku na pozeranie ? Ved ak prejde po jednom bahnistom mieste 100ka aut, bude sa aj na co pozerat, aj to tam bude postupne po tolkych autach brutus.
|
Sob, 10.02.2007, 1:30 |
|
 |
Kmoter
Majster Slovenčinár
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 20:07 Príspevky: 957 Bydlisko: Nitra
|
Ja si asi poriešim ubitko na internate, kedže by som asi z nieakej vzdialenejšej oblasi mal problém dostať na námestie a tam už dakomu sadnem do auta
Je to daleko z autobusovej alebo vlakovej stanice?
_________________Ja a slovenčina
Toyota LC 61
|
Sob, 10.02.2007, 1:31 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
|
Milan_G píše: Je sanca ako divak nieco vidiet aj v sobotu, alebo len v nedelu trial ? Bude moznost sa dostat k nejakemu zaujimavemu a tazkemu useku na pozeranie ? Ved ak prejde po jednom bahnistom mieste 100ka aut, bude sa aj na co pozerat, aj to tam bude postupne po tolkych autach brutus. Je sanca aj v sobotu. Treba sa opytat organizatorov, alebo ist s miestnymi, ktory to tam poznaju. Kmoter píše: Ja si asi poriešim ubytko na internate, kedže by som asi z nejakej vzdialenejšej oblasti mal problém dostať sa na námestie a tam už niekomu sadnem do auta Je to daleko z autobusovej alebo vlakovej stanice?
Tisovec nie velke mesto a krizom ho v pohode prejdes za 30 min. Kde je internat to ti nepoviem, neviem.
Vcera som sa rozpraval z Lubosom M., trochu ma poinformoval o piatku. Jedna sa hlavne o registraciu, aby sa v piatok nezdrzovalo. Aby sa kazdy v pohode ubytoval a pod. Bude aj nejaka nocna 10 - 15 km cast, ale nic co by mohlo sposobit zdrzanie sa do hlbokeho rana.
|
Sob, 10.02.2007, 7:35 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
Slovacisko prosím Ťa niekde som čítal,že treba natankovať plné nádrže lebo tam u Vás nie je v blízkosti žiadna benzínka.Je to stále aktuálne alebo ste to nejak vyriešili.Radšej vedieť po predu. 
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Sob, 10.02.2007, 14:09 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
|
Najblizsia pumpa je v Hnusti. Je to smer RS - Tisovec. Do Hnuste je to z Tisovca 12 km  ak sa nemylim. Ja som spotreboval minuly rok 75 l LPG, vratane trialu a 60 km presunu po asfalte.
|
Sob, 10.02.2007, 15:45 |
|
 |
Hanz
Učeň
Registrovaný: Ned, 05.11.2006, 16:21 Príspevky: 66 Bydlisko: Krušné hory, CZ
|
dado píše: Vcera som sa rozpraval z Lubosom M., trochu ma poinformoval o piatku. Jedna sa hlavne o registraciu, aby sa v piatok nezdrzovalo. Aby sa kazdy v pohode ubytoval a pod. Bude aj nejaka nocna 10 - 15 km cast, ale nic co by mohlo sposobit zdrzanie sa do hlbokeho rana. ... v sobotu... Rudi píše: Slovacisko prosím Ťa niekde som čítal,že treba natankovať plné nádrže lebo tam u Vás nie je v blízkosti žiadna benzínka.Je to stále aktuálne alebo ste to nejak vyriešili.Radšej vedieť po predu.
Pokud si dobře pamatuju, tak nejbližší pumpa je v Brezně, taky jsme tam tankovali do plna... 
|
Sob, 10.02.2007, 15:46 |
|
 |
Hanz
Učeň
Registrovaný: Ned, 05.11.2006, 16:21 Príspevky: 66 Bydlisko: Krušné hory, CZ
|
dado píše: Najblizsia pumpa je v Hnusti. Je to smer RS - Tisovec. Do Hnuste je to z Tisovca 12 km  ak sa nemylim. Ja som spotreboval minuly rok 75 l LPG, vratane trialu a 60 km presunu po asfalte.
A nebo v Hnúšti... Bral jsem to ze severní strany, odkud jsme tenkrát jeli... 
|
Sob, 10.02.2007, 15:47 |
|
 |
slovacisko
OFFROAD Expert
|
Natankovat si urcite treba, pretoze Tisovec stale pumpu nema. Pumpa Hnusta 12 km, Brezno cca 28km su najblizsie cerpacie stanice. To kolko paliva bude treba sa este neda povedat, blizsie info az po urceni trate a celkoveho pohybu pocas Offroadu. Urcite budeme o tychto veciach informovat na nasich strankach vcas, tak ako vlani.
Mimochodom, internat je cca 100m od namestia, hotel CSM asi 400m, Chata v Hamri asi 1km.
|
Sob, 10.02.2007, 16:17 |
|
 |
MiroTisovec
Učeň
Registrovaný: Pon, 06.11.2006, 20:39 Príspevky: 98 Bydlisko: Tisovec
|
Tu sa dá ubytovať.Internát ,parkovisko na školskom dvore oplotené.
Chata u Macka veľký dvor oplotené majú psi
CSM hotel parkovisko vedľa hotela.Ubytovanie si dohodnite skôr , niektorý už majú zajednané
http://www.tisovec.com/view.php?cislocl ... ted_menu=2
|
Ned, 11.02.2007, 16:28 |
|
 |
slovacisko
OFFROAD Expert
|
Sledujem ze navigatorov je viac nez dost  . A ja som myslel ze offroadaci bez auta ako ja su vzacny  .
|
Uto, 13.02.2007, 14:46 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|