Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 13.05.2025, 0:44
Dnes je utorok 13. mája 2025, meniny má Servác a zajtra Bonifác

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 257 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Ďalší
 OFF ROAD Tisovec 2009 - resume 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ešte totok:

2M4: mohol som? :D
Obrázok

ta spz je naka exotická, tak snad nemusím...
Obrázok

quady nemám rád ale tento senior bol fotogenický:
Obrázok

detto:
Obrázok

škoda tej urezanej ruky
Obrázok

Pon, 20.04.2009, 20:49
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nejazdil som,iba nasaval atmosferu a bola super.Iba ma zarazila jedna vec.V dolinke o cca 14.00 doslo pivo aj kofola a po trati strasne vela ludi.Hm,ked krcmari mozu zarobit,seru na to.A ked nezarobia,sa stazuju aku malu maju trzbu.No nechapem to :smt017
A ako vybavili chalani to pekne pocasie,tiez nechapem :smt139

Pon, 20.04.2009, 21:24
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dali vybubnovať šamanom. :smt033

Pon, 20.04.2009, 21:28
Čumil
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Letos poprvé, absolutní spokojenost, takže velké díky organizátorům, akce parádní, počasí taky vyšlo parádně, škody minimální, teda kromě problémů se spojkovým válečkem žádné :D
Ještě jednou díky a doufám, že za rok znova :wink:

Pon, 20.04.2009, 21:40
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Pon, 20.04.2009, 21:52
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak aj ja vyslovujem velke DAKUJEM! usporiadatelom a chlapcom z Tisovca , znamym ludom z fora s ktorymi sme stravili paradny vikend,takisto skvelej partii terenny.tym.sk z Velkeho Slavkova a v neposlednom rade celej "Polnej kuchyni" z Myjavy s hlavnym šefkucharom Kapom ..Kapo ten gulaš bol super! :smt023 Dakujem a tešim sa o rok ;-)

P.S. Akurat som možno nepochopil bratov čechov ktory pindali do CB : Ty vole to Ty Slovaci musej furt fotit autaky a zdržujou kolonu .... "

ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk

Naposledy upravil MARTINO dňa Pon, 20.04.2009, 23:57, celkovo upravené 2

Pon, 20.04.2009, 22:07
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
finderko dobre hovoris tento vyletel medzi deti na luku, spod kolies mu lietala trava, vyoral tam dost dlhu brazdu, potom zastal a pomedzi ludi vytiahol lano z navijaku a zacal ho namotavat. Bol to "BOREC" ale od tej po papuli nemal daleko :smt093

Obrázok

Michi prepac ale nemal som jeho foto tak som pouzil tvoju.

Pon, 20.04.2009, 22:22
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Tiež som bol pozriet na Tisovci v nedelu a kedže som spravyl nejakych 300 fotiek tak vyberam aspon niečo.
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Pon, 20.04.2009, 22:39
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
A ešte niejake.
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Asi takto som to videl ja :wink:
Obrázok

Pon, 20.04.2009, 22:44
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
AKCIA, dík organizátorom !!!

S mojim pa-TROLOM som sa zučastnil prvý raz, zaujala ma hlavne dolinka.... dobrá zábava.... isto budúci rok zopakujem!
a teším sa na foto a video od TN kolegov. A tým aj DAKUJEM za povzbudzovanie v dolinke! DIK

Pon, 20.04.2009, 22:52
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pfka1 píše:
......no neda mi nereagovat-ten na orange samikovi som bol ja a to bola jedina cesta ako sa dostat dole pretoze bez moznosti tocit volantom to bola v kolajoch po rovine jedina sanca pretoze pomedzi ludi na odklonenej ceste by to bol VELMI VAZNY neriesitelny problem...a k tomu aby ma odtial usporiadatel stiahol-bol by som najstastnejsi len by ma zaujimalo ako/mozno traktor,nadvihnut predok,ja viem..../ale takeho boha tam nebolo co by toto urobil,pretoze traktorov bolo malo aj na auta na trati...tolko na vysvetlenie...PS-...a debil nie som!!!!!

A co tak pockat na koniec akcie a neohrozovat neovladatelnym autom deti?

Pon, 20.04.2009, 23:04
Profil WWW
Trvalá prekážka
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
... tak aj ja pár fotiek (všetky robila Moniq)

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

pekné jazdenie ... ako sa len za daných okolností dalo spraviť. Gratulujem usporiadateľom a dúfam, že sa im bude chcieť urobiť akciu aj budúci rok.

zopár postrehov ... :

tento rok som kupodivu ani raz nemal dôvod nadávať na štvorkolkárov . Aj keď sme nejakých stretli, správali sa korektne a bez sklonov k prúserom. Dokonca čakali v rade :shock:

pri 350 autách to proste bez zápch nepôjde.

sponzori by si mali predsa len dávať pozor, na aké auto si dajú nalepiť reklamu ... resp. kto to auto karuje. Niektorý šoféri robia propagovanej firme skôr hanbu.

a niektorý sponzori by sa nemali pokúšať robiť to, čo nevedia. Generálny spozor skoro sponzorským autom zrušil Moniku :evil: :evil: :evil: . Kurňa na cestných gumách sa po svažitej lúke jazdiť nemá a keď už, tak opatrne a ďaleko od ludí :evil: ono sa to totiž šmýka. Ak chcel pán sponzor propagovať auto, mal s ním ísť na trail. Aj tak by ma úprimne zaujímalo, ako by si Tata viedla na trase.

A furt chýbali kontroly na alkohol.... :?

Pon, 20.04.2009, 23:07
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
MARTINO píše:
znamym ludom z fora s ktorymi sme stravili paradny vikend, a v neposlednom rade celej "Polnej kuchyni" z Myjavy s hlavnym šefkucharom Kapom ..Kapo ten gulaš bol super!

"

S tym gulasom suhlasim :smt023 Martino,ja som vedel ku komu sa mam prikmotrit.I ked tam bol aj Kmoter :D

Pon, 20.04.2009, 23:13
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Bydlisko: krupina-/nemusite sa pfkovat -staci PETER,petko atd/
Odpoveď s citáciou
Poslať 
BBMiso píše:
[quote="pfka1"..tolko na vysvetlenie...PS-...a debil nie som!!!!!

A co tak pockat na koniec akcie a neohrozovat neovladatelnym autom deti?[/quote].........misko misko!s finderom sme dali rec cez pm a sme si uviedli na pravu mieru co bolo potrebne a co k tebe-auto bolo ovladatelne,tolko kolko bolo treba aby som sa odtial dostal ,co sa aj stalo mozno nie vsulade zo vsetkymi pravidlami...a k tym detom-precitaj si co mam v nejakom tom pokeci o mne v mojom logu ci ako sa to vola,a ked sa ti to pouklada ako treba viac cez pm nech to tu neza.ierame...

Pon, 20.04.2009, 23:28
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Predbežne za usporiadateľov.Ďakujeme všetkým,ktorí sa zúčastnili na akcii.Budeme sledovať všetky vaše názory.A zvlášť ďakujeme ľudom,ktorí chápu o čo v tejto akcii ide,rešpektujú pravidlá,ktoré sa snažia byť čo najmenej obmedzujúce a "ďakujeme " aj tým,ktorí vedia KOľKO JE TO PRáCE,niečo také usporiadať,popri svojich veciach a chcú nám to uľahčiť tak,že sa postarajú o to,že nám to NA ROK NEDOVOLIA.Veľmi sa mi páči myšlienka zverejniť týchto ludí a tak ich vyradiť od pravých Offroadákov. A ešte pár odpovedí v Dolinke nie je veľmi možné umiestniť viacej traktorov technicky,ani nechceme,veď potom by to nebolo to pravé tvrdé Off.A nakoniec musíte si poradiť aj sami o tom to je.

Pon, 20.04.2009, 23:53
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 257 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný