Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 06.07.2025, 15:58
Dnes je nedela 6. júla 2025, meniny má Patrik, Patrícia a zajtra Oliver

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 115 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalší
 SAIGON 4x4 2009 
Autor Správa
Čumil

cau kaktus ked to vidis takto ja dojdem na tom mojom gaziku a ked ty prides na patrole je mi to jedno aj tak budem rad ked prides a ci budes zavodit alebo nie necham na teba a zuz moja gramatika je sice nic moc ale to necham na teba a ton ked sa ti to neluby tak necitaj mne sa neluby ze niekto odcudzuje nieco co nikdy nevyskusal

Pon, 18.05.2009, 15:21
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

fliper4x4 píše:
cau kaktus ked to vidis takto ja dojdem na tom mojom gaziku a ked ty prides na patrole je mi to jedno aj tak budem rad ked prides a ci budes zavodit alebo nie necham na teba a zuz moja gramatika je sice nic moc ale to necham na teba a ton ked sa ti to neluby tak necitaj mne sa neluby ze niekto odcudzuje nieco co nikdy nevyskusal
Počuj, Dano tá tvoja gramatika je hrozná aj ten delfín by to napísal lepšie, daj to nabudúce po sebe skontrlovať prosím Ťa Irenke.
S pozdravom Michal T. :smt155

Pon, 18.05.2009, 17:07
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Poslať 
Kuuuuvaaa lidi vy tu mate ine problemy,co sme v Z D Š ??????sak majte rozum,ake natahovanice sak sme eneeem z jedneeeeho jajka,ci neeee???????? :lol: :lol: :lol: :shock:

Pon, 18.05.2009, 18:45
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Poslať 
cau Karle,tak ako stretko na Saigone budzeee??? :D

Pon, 18.05.2009, 18:49
Profil WWW
Čumil

cau misko hold ja viev ze pisem hrozne ale som milo prekvapeny ze ty chdis na taketo stranky a co prides na saigon ?

Pon, 18.05.2009, 20:08
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Poslať 
omega600 píše:
....sak sme eneeem z jedneeeeho jajka,ci neeee?.....

Možno u vás v dzedzine. My sme mali iného poštára. :roll:

Pon, 18.05.2009, 21:48
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Chcem sa spytat, ake su podmienky na zavodne vozidla, a ze ci zasadne aj nejaka technicka komisia. Budu aj nejake kategorie? Alebo je to hurasystem?
Alebo staci, ked bude vozidlo vlastnit triazveho sofera?

Uto, 19.05.2009, 11:23
Profil ICQ
Mitsubishi Woman
Obrázok užívateľa

Poslať 
omega600 píše:
Kuuuuvaaa lidi vy tu mate ine problemy,co sme v Z D Š ??????sak majte rozum,ake natahovanice sak sme eneeem z jedneeeeho jajka,ci neeee???????? :lol: :lol: :lol: :shock:

len na vysvetlenie - nezamienaj si prosim toto forum s chatovanim na azete a podobne, kde plati "cim horsie, tym lepsie". 4x4club.sk je primarne odborne forum zamerane na pomoc a rady suvisiace s offroadom, organizovanie akcii a sprostredkovanie roznych skusenosti a zazitkov. toto nie je zoznamka ani inzercia. preto sa snazime, aby si forum zachovalo urcitu uroven. skus si precitat pravidla, mozno skor pochopis, ako je forum stavane a ladene.

dobre hovorim, nacelniku (=finder)?

PS: sorry thunderko, ze ti zasierame temu takymito nesuvisiacimi nezmyslami.

Uto, 19.05.2009, 12:47
Profil WWW
Frajer
Obrázok užívateľa

Poslať 
:smt158
Ale zmen si ten nápis pri obrázku na Don Kichot(Don Quiote de la Mancha),ten tiež bojoval márny boj. :-)

Uto, 19.05.2009, 17:57
Profil WWW
Mitsubishi Woman
Obrázok užívateľa

Poslať 
Jozef Joski píše:
:smt158
Ale zmen si ten nápis pri obrázku na Don Kichot(Don Quiote de la Mancha),ten tiež bojoval márny boj. :-)

:lol: jozko, ako raz JankoJP pekne napisal - najprv citaj, potom pytaj! tak snad si to niektori vezmu k srdcu, inak bude za chvilu z tohto fora slepicaren :roll: pls diesel mozes vymazat vsetko, co nesuvisi so saigonom? inak nas thunder zastreli.... :?

...aj by som...ale ked to samotný autor vlákna nepovazuje za potrebné...musím sa prekalibrovať na "drobné zasieranie" :wink: :D
navyse niektoré Tvoje slová by si skutocne mohli vsimnút viacerí..ze pandik a spol.
d.

Uto, 19.05.2009, 18:02
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
gramatiku mam uuuuplne na haku, aj ked sam sa snazim kolko vladzem, len nie vzdy mi to ide...
tiez obdivujem kazdeho, co mu to pise gramaticky spravne, je tu takych malo...

drobne zasieranie tomuto vlaknu neublizi, mozno naopak trochu osviezi...

pneukaktusovi som uz sice odpovedal osobne, ale pre vsetkych:
startovat maju povolene auta - bez dalsej specifikacie, s triezvym soferom za volantom.

este jedno upresnenie: kedze sa nam ekologovia seru uz uplne do vsetkeho a badame poslednou dobou snahu o zakazanie cinnosti v nasom areale, odporucam kazdemu mat auto v takom stave, aby nadmerne neznecistovalo prirodu. areal je prirodny a nema ziadnu povrchovu upravu, ktora by branila prieniku ropnych produktov do pody a spodnych vod. vozidlo z ktoreho napr. viditelne tecie olej, alebo ine prirode nechutiace hnusoby moze byt vykazane z arealu, bez akejkolvek kompenzacie nakladov...

emisne kvoty mame nakupene vo velkom mnozstve za mimoriadne vyhodnu cenu, tam to nie je take kriticke :-D

Uto, 19.05.2009, 18:14
Profil ICQ WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Poslať 
Thunderko, chcem vidieť maníka čo bude kontrolovať trebárs olej...

Sú len dve možnosti - autá s platnou STKáčkou= tretina preč...
Alebo to nechať len tak levitovať, kým ozaj niekto kompetentný nezavrie ventil .

Uto, 19.05.2009, 20:51
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
:lol: ale ved ja to nenariadujem, len odporucam...
akcia je riadne nahlasena na vsetkych uradoch, vratane zivotneho prostredia, tak sa nebudeme moct cudovat, ked sa tam objavi typek, co mu na tom bude moc zalezat...
mne osobne by to bolo dost sproste, ist niekde do prirody s vedomim, ze mi z auta leje olej...
niekto s tym mozno problem nema... ale musi byt pripraveny aj niest nasledky...

Uto, 19.05.2009, 21:08
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
Kamarati

cely ton okolo SAIGONU sa nesie v nejakej divnej atmosfere = a to ma trochen trapi

uvolnite sa PROSIM

ak sa niekto pozriet do kina na film zaplati a necuduje sa (mozno si este prikupi pukance a kolu) , tak ak sa idete zabavat na nejaku akciu necudujte sa , ze treba platit (inak v kine som tricko este nedostal)

ak chcem jazdit po prirode tak ju predsa nebudem nicit (viac ako je sama schopna regenerovat) = na asfaltke sa tomu nikto nedivi ...
vsetci tu popisujeme upravy a opravy a myslim , ze tesnost systemu je NORMALNA vec , tak aky strach ???

gramatika je otrasna vec , ale bez jej znalosti niektori vyznievaju ako NEANDRTALCI a pritom su to fajni ludkovia = ucte sa rodny jazyk aj vo vyssom veku :-)

a neazabudnite

ked nejde o zivot ide O HOVNOOO

Str, 20.05.2009, 8:50
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Poslať 
Jo, Ivko. Dakujeme za uvolnujúcu terapiu. Faktúru pošli poštou. :lol:

A ozaj, už keď chodíš tolko do kina, už ťa tam doštípali komáre? :wink:

Str, 20.05.2009, 17:03
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.   [ Príspevkov: 115 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný