Dnes je nedela 6. júla 2025, meniny má Patrik, Patrícia a zajtra Oliver
Autor |
Správa |
fliper4x4
Čumil
Registrovaný: Sob, 21.02.2009, 3:40 Príspevky: 6 Bydlisko: bratislava
|
cau kaktus ked to vidis takto ja dojdem na tom mojom gaziku a ked ty prides na patrole je mi to jedno aj tak budem rad ked prides a ci budes zavodit alebo nie necham na teba a zuz moja gramatika je sice nic moc ale to necham na teba a ton ked sa ti to neluby tak necitaj mne sa neluby ze niekto odcudzuje nieco co nikdy nevyskusal
|
Pon, 18.05.2009, 15:21 |
|
 |
Michal
Začínajúci koumák
Registrovaný: Štv, 06.11.2008, 12:24 Príspevky: 132 Bydlisko: Dúbravka-BA
|
fliper4x4 píše: cau kaktus ked to vidis takto ja dojdem na tom mojom gaziku a ked ty prides na patrole je mi to jedno aj tak budem rad ked prides a ci budes zavodit alebo nie necham na teba a zuz moja gramatika je sice nic moc ale to necham na teba a ton ked sa ti to neluby tak necitaj mne sa neluby ze niekto odcudzuje nieco co nikdy nevyskusal Počuj, Dano tá tvoja gramatika je hrozná aj ten delfín by to napísal lepšie, daj to nabudúce po sebe skontrlovať prosím Ťa Irenke.
S pozdravom Michal T. 
|
Pon, 18.05.2009, 17:07 |
|
 |
Igor ZA
Ťažký Profík
Registrovaný: Štv, 05.03.2009, 10:24 Príspevky: 408 Bydlisko: ZILINA
|
|
Pon, 18.05.2009, 18:45 |
|
 |
Igor ZA
Ťažký Profík
Registrovaný: Štv, 05.03.2009, 10:24 Príspevky: 408 Bydlisko: ZILINA
|
cau Karle,tak ako stretko na Saigone budzeee??? 
|
Pon, 18.05.2009, 18:49 |
|
 |
fliper4x4
Čumil
Registrovaný: Sob, 21.02.2009, 3:40 Príspevky: 6 Bydlisko: bratislava
|
cau misko hold ja viev ze pisem hrozne ale som milo prekvapeny ze ty chdis na taketo stranky a co prides na saigon ?
|
Pon, 18.05.2009, 20:08 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
omega600 píše: ....sak sme eneeem z jedneeeeho jajka,ci neeee?.....
Možno u vás v dzedzine. My sme mali iného poštára. 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Pon, 18.05.2009, 21:48 |
|
 |
pneukaktus
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 31.12.2006, 21:52 Príspevky: 561 Bydlisko: Myjava
|
Chcem sa spytat, ake su podmienky na zavodne vozidla, a ze ci zasadne aj nejaka technicka komisia. Budu aj nejake kategorie? Alebo je to hurasystem?
Alebo staci, ked bude vozidlo vlastnit triazveho sofera?
_________________1. Moje pravopisne chyby kludne opravte, slovenčina nebola nikdy moj kobylka
2. Nerobim kvalitne, ale pomaly!
|
Uto, 19.05.2009, 11:23 |
|
 |
zuz
Mitsubishi Woman
Registrovaný: Uto, 29.05.2007, 11:34 Príspevky: 1204 Bydlisko: BA
|
len na vysvetlenie - nezamienaj si prosim toto forum s chatovanim na azete a podobne, kde plati "cim horsie, tym lepsie". 4x4club.sk je primarne odborne forum zamerane na pomoc a rady suvisiace s offroadom, organizovanie akcii a sprostredkovanie roznych skusenosti a zazitkov. toto nie je zoznamka ani inzercia. preto sa snazime, aby si forum zachovalo urcitu uroven. skus si precitat pravidla, mozno skor pochopis, ako je forum stavane a ladene.
dobre hovorim, nacelniku (=finder)?
PS: sorry thunderko, ze ti zasierame temu takymito nesuvisiacimi nezmyslami.
_________________ 4x4 za každých okolností
|
Uto, 19.05.2009, 12:47 |
|
 |
Jozef Joski
Frajer
Registrovaný: Ned, 14.01.2007, 11:04 Príspevky: 208 Bydlisko: Trnava
|
Ale zmen si ten nápis pri obrázku na Don Kichot(Don Quiote de la Mancha),ten tiež bojoval márny boj. 
|
Uto, 19.05.2009, 17:57 |
|
 |
zuz
Mitsubishi Woman
Registrovaný: Uto, 29.05.2007, 11:34 Príspevky: 1204 Bydlisko: BA
|
_________________ 4x4 za každých okolností
|
Uto, 19.05.2009, 18:02 |
|
 |
thunder
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.05.2007, 22:16 Príspevky: 1999 Bydlisko: Trencin
|
gramatiku mam uuuuplne na haku, aj ked sam sa snazim kolko vladzem, len nie vzdy mi to ide...
tiez obdivujem kazdeho, co mu to pise gramaticky spravne, je tu takych malo...
drobne zasieranie tomuto vlaknu neublizi, mozno naopak trochu osviezi...
pneukaktusovi som uz sice odpovedal osobne, ale pre vsetkych:
startovat maju povolene auta - bez dalsej specifikacie, s triezvym soferom za volantom.
este jedno upresnenie: kedze sa nam ekologovia seru uz uplne do vsetkeho a badame poslednou dobou snahu o zakazanie cinnosti v nasom areale, odporucam kazdemu mat auto v takom stave, aby nadmerne neznecistovalo prirodu. areal je prirodny a nema ziadnu povrchovu upravu, ktora by branila prieniku ropnych produktov do pody a spodnych vod. vozidlo z ktoreho napr. viditelne tecie olej, alebo ine prirode nechutiace hnusoby moze byt vykazane z arealu, bez akejkolvek kompenzacie nakladov...
emisne kvoty mame nakupene vo velkom mnozstve za mimoriadne vyhodnu cenu, tam to nie je take kriticke 
|
Uto, 19.05.2009, 18:14 |
|
 |
tono
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 05.02.2007, 18:46 Príspevky: 422 Bydlisko: Ilava
|
Thunderko, chcem vidieť maníka čo bude kontrolovať trebárs olej...
Sú len dve možnosti - autá s platnou STKáčkou= tretina preč...
Alebo to nechať len tak levitovať, kým ozaj niekto kompetentný nezavrie ventil .
_________________ Wrangler Unlimited Rubicon,bol...
...aj z najširšieho chodníka Ti slúži len toľko, čo sa chodidla dotýka...
|
Uto, 19.05.2009, 20:51 |
|
 |
thunder
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.05.2007, 22:16 Príspevky: 1999 Bydlisko: Trencin
|
 ale ved ja to nenariadujem, len odporucam...
akcia je riadne nahlasena na vsetkych uradoch, vratane zivotneho prostredia, tak sa nebudeme moct cudovat, ked sa tam objavi typek, co mu na tom bude moc zalezat...
mne osobne by to bolo dost sproste, ist niekde do prirody s vedomim, ze mi z auta leje olej...
niekto s tym mozno problem nema... ale musi byt pripraveny aj niest nasledky...
|
Uto, 19.05.2009, 21:08 |
|
 |
IvoLUCKY
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 16:02 Príspevky: 968 Bydlisko: Trenčín
|
Kamarati
cely ton okolo SAIGONU sa nesie v nejakej divnej atmosfere = a to ma trochen trapi
uvolnite sa PROSIM
ak sa niekto pozriet do kina na film zaplati a necuduje sa (mozno si este prikupi pukance a kolu) , tak ak sa idete zabavat na nejaku akciu necudujte sa , ze treba platit (inak v kine som tricko este nedostal)
ak chcem jazdit po prirode tak ju predsa nebudem nicit (viac ako je sama schopna regenerovat) = na asfaltke sa tomu nikto nedivi ...
vsetci tu popisujeme upravy a opravy a myslim , ze tesnost systemu je NORMALNA vec , tak aky strach ???
gramatika je otrasna vec , ale bez jej znalosti niektori vyznievaju ako NEANDRTALCI a pritom su to fajni ludkovia = ucte sa rodny jazyk aj vo vyssom veku
a neazabudnite
ked nejde o zivot ide O HOVNOOO
_________________ OFF the ROAD
|
Str, 20.05.2009, 8:50 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Jo, Ivko. Dakujeme za uvolnujúcu terapiu. Faktúru pošli poštou.
A ozaj, už keď chodíš tolko do kina, už ťa tam doštípali komáre? 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Str, 20.05.2009, 17:03 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|