Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 20.05.2025, 0:40
Dnes je utorok 20. mája 2025, meniny má Bernard a zajtra Zina

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 310 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Ďalší
 Tisovec 2011 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Už som si začínal myslieť že tomu rozumiem...a teraz Tibor si ma tak domotal, že neviem už ani kolko je hodin. Znamená to snáď že okrem klubov(ktorých je tuším tri a pol na celom SK) bol nejaký počet registrácií rozdaný/ponúknutý členom tohoto fóra?(asi aktívnym členom)

Str, 02.02.2011, 21:11
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Diesel,najprv sa to predalo znamim,kamaratom,rodine,bratovi,svagrovi aspon 10 a co ostalo sa spravila oficialne registracia.Co je na tom nepochopitelne.
Ja skor ocakavam ze sa zacnu predavat listky na aukcii za najvyssiu ponuku.
Na druhej strane je malo miest na sedenie a vela zaujemcov. :smt017 Ak sa clovek nad tym zamysli,je to dilema.

Str, 02.02.2011, 21:30
Frajer

Odpoveď s citáciou
Poslať 
diesel píše:
Už som si začínal myslieť že tomu rozumiem...a teraz Tibor si ma tak domotal, že neviem už ani kolko je hodin. Znamená to snáď že okrem klubov(ktorých je tuším tri a pol na celom SK) bol nejaký počet registrácií rozdaný/ponúknutý členom tohoto fóra?(asi aktívnym členom)

Vpravo dole na obrazovce. :D

Str, 02.02.2011, 21:36
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No teraz som domotany ja :-D

1. Urcite padli nejake registracie roznym VIP osobam a ludom okolo.
2. Zvysok bol urceny pre registraciu offroad verejnosti (povodne som si myslel, ze budu preferovane organizovane komunity).
3. Diesel (aj dalsi), nerieste prosim ziadne kluby, v zmysle nejakeho clenstva. Pisal som o organizovanej komunite (a potom ti dalsi jednotlivci).

Neviem ako to bolo presne namyslene a zrealizovane v praxi, ale myslim, ze idea bola oslovit primarne "organizovanu" komunitu, z dovodov ako som popisal vyssie (lahsi priebeh akcie).

Apop - vidis, to je podla mna dalsi dovod, preco preferovat komunity, pred volnym pristupom hocikomu. Som presvedceny, ze pokial clovek ma zaujem o offroad (v mojom ponimani sa zapaja do tohoto diania napr. prave cez forum /jedno ktore/), nemoze spravit takuto prasarnu ... Proste mu to charakter nedovoli ... (mam na mysli ludi, ktory aj prispievaju, nie len citaju).

Str, 02.02.2011, 21:45
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
...a zároveň nechápem ako možno patrika považovať za nevypočítatelného neznámeho individualistu, keď sa už zúčastnil tuším troch tisovcov a "358" iných offroad akcií a nikde nevyrobil najmenší prúser...na rozdiel od mnohých iných(takzvane organizovaných)

...alebo som to zase zle pochopil? :shock:

Str, 02.02.2011, 21:46
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pravdepodobne kazdy oficialny off road klub dostal ponuku na počet ks startujucich z daneho clubu. Napr. Off Road Club RS dostal ponuku 6 miest, mali sme nadiktovat mena, EC atd. Ja napr. nejdem tzn. ze off road club RS pravdepodbne, ak nikoho dalsieho nenasli idu v pocte ks 5. Robi sa to prave kvoli tomu, ze clenovia off road clubov nemaju ani sajnu ze existuje nejaka stranka Tisoveckeho clubu kde je registracia. Kedze stretnutia organizuju v drvivej vacsine kluby, je poslanie pozvanky druhemu klubu prejavom ucty atd. Cize Tisovec posla pozvanky RS clubu, mi zase poslemu pozvanku Tisoveckemu klubu atd.

Dufam som to vysvetlil zrozumitelne. nehladajte v tom ziadne bratrickovanie, protekciu alebo nieco podobne, je to len o slusnosti. Nejedna sa o ziadne vyselektovanie urcitych asocialov v komunite off roadu ako nazancuje Finder, aspon z pohladu nasho klubu RS urcite nie.

Takze. Ak Patrik nie je clenom ziadneho klubu, tak teoreticky moze poziadat o clenstvov v RS klube. My ho prijmeme a 20. 1.2011 by som mu telefonoval ze nam ponukli 6 miest do Tisovca. Ides - nejdes ?

Je to jasne ?

Naposledy upravil dado dňa Str, 02.02.2011, 22:04, celkovo upravené 1

Str, 02.02.2011, 22:00
Profil WWW
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ale to sa tak otituloval on, tak v com je problem ? Ja som ho na zaklade osobnych poznatkov pretituloval inam ...

Dado - aha, no vidis, zase som mudrejsi aj ja ...

Ale stale si nemyslim (moj nazor), ze Vam tam budu chybat rozne individua, ktore tejto akci spravia akurat zle meno a potom sa po nich zlahne zem ... :evil:

Naposledy upravil finder dňa Str, 02.02.2011, 22:05, celkovo upravené 1

Str, 02.02.2011, 22:01
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
takze ako to tu bolo uz spomenute najprv sa oslovili cluby pockali kolko ich bude.a potom ostatne bolo spustene pre verejnost.a vip si organizatori sami urcili kolko vip budu mat.nie kazdemu sa to paci ale tiez by sa nikomu nepacilo keby bol pocet neobmedzeni a bol by to jeden velky chaos.

Str, 02.02.2011, 22:03
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
A bol by problem poverit pomocnikov organizatora este cca 50 posadok ktori by kontrolovali ostatnych?Samozrejme ze by si nezajazdili tolko ako platiaci,ale na trati by sa nerobilo tolko chujovin.Oranzova oznacena vesta,oznacit auto aby ho bolo vidiet dodaleka a rozmiestnit ich na trat.Fotak ma v dnesnej dobe kazdy.Odfotit priestupok,dat organizatorovi.
Ale ci by to tak aj fungovalo,neviem :smt017

Str, 02.02.2011, 22:05
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Prva skupina:
finder píše:
Individualisti (nech mi odpustia ti, ktorychj sa to netyka, ale tipujem, ze ti toto necitaju) sa k nikomu nehlasia, idu si svojou cestou, nic o nom nevies, mozes mu dat po papuli, ale nevies co je to za cvoka.

Druha skupina:
finder píše:
Organizovana skupina to ma horsie - nezriedka sa navzajom vela ludi pozna, ci uz osobne, tipne si podla auta, a takemuto das po papuli lahsie :-D

patrik píše:
Podla toho čo tu pišeš som ja druha skupina ....

finder píše:
Podla toho ako ta poznam si prva skupina ....

-------Pardon. Mas pravdu Andrej. :-D F.

Str, 02.02.2011, 22:09
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milan píše:
A bol by problem poverit pomocnikov organizatora este cca 50 posadok ktori by kontrolovali ostatnych?Samozrejme ze by si nezajazdili tolko ako platiaci,ale na trati by sa nerobilo tolko chujovin.Oranzova oznacena vesta,oznacit auto aby ho bolo vidiet dodaleka a rozmiestnit ich na trat.Fotak ma v dnesnej dobe kazdy.Odfotit priestupok,dat organizatorovi.
Ale ci by to tak aj fungovalo,neviem :smt017

Napr. opilcov z RS 2010 mam zmapovanych (9 ks). Priamo na trati som ich ani neupozornoval, naco , takto budu nemilo prekvapeny. V RS si tento rok nezajazdia.

Str, 02.02.2011, 22:14
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
finder píše:
Ale to sa tak otituloval on, tak v com je problem ? Ja som ho na zaklade osobnych poznatkov pretituloval inam ...

Dado - aha, no vidis, zase som mudrejsi aj ja ...

Ale stale si nemyslim (moj nazor), ze Vam tam budu chybat rozne individua, ktore tejto akci spravia akurat zle meno a potom sa po nich zlahne zem ... :evil:

ano ja som sa tak tituloval - lebo niesom v ziadnej komunite alebo klube . 4x4club tam neratam -to je forum . Jazdim pre radost a a pre prijemne stravenie cas s ludmi podobneho zaujmu .

Str, 02.02.2011, 22:16
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mal by som si zistit či v Brezne mame daky club možno club dôchodcov ale to s offroadom nema nič spoločne a ani vo vekovej kategorii nie som :( Lukaš (sup agency)nechistaš sa vytvorit daky Club nech nie sme ukrateny o akcie?

Str, 02.02.2011, 22:17
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ludia uz je to tak ako to je a teraz to uz asi nik nezmeni.
Ty co su v hre nech jazdia podla pokynov a vlastneho svedomia a vedomia a uvidime ci sa tato taktika organizatorom osvedci.
Ty co to nestihli tak len, ze nabuduce to budu snad oni co budu mat stastie alebo kamaratov sediacich pri PC. Ale verim, ze bude este dost akcii na ktorych si to budu moct vynahradit.

Str, 02.02.2011, 22:17
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
a mozno administrator mal prist na stretnutie organizator a zalobovat pre clenou tochto fora to by mohlo byt tiez jedno z rieseni.

Str, 02.02.2011, 22:18
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 310 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný