Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 11.07.2025, 10:33
Dnes je piatok 11. júla 2025, meniny má Milota a zajtra Nina

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 276 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Ďalší
 Tisovec 2007 - Rezumé 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
cico píše:
Serus, chlopy!!! :smt128 Aľe aj Lady´s :smt127 Ja zatial ľen kratko. Dnes sme doražili domu z Tisovca o 01.00 ZULU u noci :roll: Sice na gurtni, :smt017 ale :smt131 Mam ešči krvou podľate oči, aľe celu kožu! Akurat Patrolek kľeknul :roll: :smt139 No ne vlastnou vinou. ani ňe zato, žeby Patrol nebul super auto :smt134 Furt je a aj budze jednotka!!! :smt023 Rano idze na rozborku, po obedze je tu nova spojka a pojutre /streda/fičime! :smt148 Takže, Tisovec- :smt023 nad moje očakavaňa :smt023 bars krasne tereny, poklona :smt147 organizatorom,super partia :smt125 ,super organizacia :smt148 ,prekrasne trate, krasne krajina,...Viem že je tu veľa "borcoch","frajeroch namyšlenych" nebudzem ich menovac, co povedzia:" taka normalna akcia" ale pre mňe to bula prva taka akcia a mušim povedac ešče raz:" super, super, super" :smt125 . A žeby ich -tych akcii bulo častejši a čim vecej! Auta še poopravuju a idzeme daľej!!! Som veľmi, bars, rad, že som v Tisovci stretnul veľo ľudzi z teho fora osobne /nebudzem vas teraz šickych menovac, bo to budze bars dluhy prispevok/, aľe myšlel som, že vas tam stretnem osobne šickych. Možno sme še aj štretli, ale sme še nespoznali, abo minuli. Nevadzi :smt134 budu ďalše akcie, stretnutia, a my še raz určite osobne spozname :smt023 Už teraz še na vas tešim!!!
Ja zatiaľ teľo. :smt131 Ja še ešče rozpišem, aj fotečky aj videa dajake pripojime s Tinom, len teraz nemam bars čas. Ešči raz, bulo to ozaj bars krasne! Ta še trimce a opravujce motore!!! OFF. :smt125 :smt023

Čo to počujem?? Patrol išiel domov na Gurtni Cico?? Ta čo si to zakríkol asi čo? že Patrol je Patrol, jój.
:wink:

Pon, 16.04.2007, 19:35
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
KAKTUS píše:
Nemate niekto foto jak som jazdil na triale??? :-D

Ale ano to vieš cez den nestíham

Obrázok Obrázok Obrázok

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Pon, 16.04.2007, 19:48
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Martin 4 píše:
To Paťo ZV .... aby si sa nemýlil... išiel s nami jeden mládenec z NR na sériovej Nive (tej polovníckej s takým monštróznym rámom/nosičom na čumáku) na origo kolách a držal sa velmi statočne. Srdnato preskákal aj kamenný potok.... normálne som čumel :shock:

Tak ten potok bol fakt super, Vitara ho celkom zvládla, podvozok to schytal tuším asi len raz. :smt023

Pon, 16.04.2007, 20:05
Legenda Offroadu

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Od víkendu hltám informace z Tisovce, zřejmě šlo o super akci, stejně jako loni. V Tisovci jsem byl vloni poprvé a byla to ta nejlepší akce, které jsem se zůčastnil. A nějaké ty drobnosti které se někomu nelíbí? Vždyť není člověk ten aby se zavděčil všem. Nechci nikoho shazovat, ale tak monstrózní akci s trasou cca 80 km ve volné přírodě by zřejmě v Česku uspořádat nešla.
Nezbývá než pořadatelům poděkovat a popřát jim mnoho úspěchů při pořádání dalších akcí.
I když měto letos nevyšlo se zůčastnit, těším se již teď na Tisovec 2008.

PS:Dubnové /aprílové/ číslo OFF ROAD REVUE je momentálně v tisku a mělo by vyjít v pátek 20.4.2007.

Pon, 16.04.2007, 20:15
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No konecne sa usadzujem k pc. Haldirko hodim dake foto , len okolo siestej som dosiel do Prahy a predsa len, boli ine veci a nestihal som...
Tak len tak obecne, itik bol v poriadku a presny, pripomenky ako mapa znacenie cislami a tak.. Hehe chlapciii ale o tom to je, sofer soferuje spolujazdes naviguje a znaci pricom sa treba drzat metraze, potom nie je len tak mozne zabludit. Co k organizacii, stal eje co vylepsovat, to je jasne, ale pozor, nemyslitte si z eje to len tak udrzat na uzde taky pocet ludi , aut atd. Pani 218 regnutych posadiok, pricom mimo reg bolo niekolko stvorkoliek, motorky a aj par aut. Cize celkovo to bolo veeelmi slusne cislo. Nepamatam co vsetko ma tu oslovilo, ste toho popisali aaaz az :-D . ALle chlapci, poviem to tak, vacinu vyhrad som videl od ludi co su na takej akcii prvy krat, treba si odjazdit toho viac, doporucujem RS a Toernalu. Potom pochopite ako to funguje atd. Obecne sa velmi tesim reakciam, dufam ze sa mi podari este dnes dat neake fotos...

Pon, 16.04.2007, 21:26
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
slovacisko píše:
... ALle chlapci, poviem to tak, vacinu vyhrad som videl od ludi co su na takej akcii prvy krat, treba si odjazdit toho viac, doporucujem RS a Toernalu. Potom pochopite ako to funguje atd. Obecne sa velmi tesim reakciam, dufam ze sa mi podari este dnes dat neake fotos...

Tvoj prispevok nepotrebuje komentar nakolko je na 110% pravdivy.

Pon, 16.04.2007, 21:36
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
DanoDEF píše:
slovacisko píše:
... ALle chlapci, poviem to tak, vacinu vyhrad som videl od ludi co su na takej akcii prvy krat, treba si odjazdit toho viac, doporucujem RS a Toernalu. Potom pochopite ako to funguje atd. Obecne sa velmi tesim reakciam, dufam ze sa mi podari este dnes dat neake fotos...

S týmto sa nedá nič iné len súhlasiť.A to bola len moja druhá akcia. :smt023

Pon, 16.04.2007, 21:45
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Rudi píše:
DanoDEF píše:
slovacisko píše:

vymen blatnik...a sup ho do Rimavskej alebo Tornale popripade skor do Cavoja...

Pon, 16.04.2007, 21:47
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
DanoDEF píše:
Rudi píše:
DanoDEF píše:
slovacisko píše:

vymen blatnik...a sup ho do Rimavskej alebo Tornale popripade skor do Cavoja...
Určite prídem všade kde sa bude dať ak mi to okolnosti len trochu dovolia.Nato som si to auto staval,len musím ešte aj doladiť motor.

Pon, 16.04.2007, 21:57
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak aspon trosku spestrim, zatim mam len foto z Dolinky, tak dodam potom na nas web toho viac ked sa mi pdari najst si cas...

Obrázok Obrázok Obrázok

Tu k predchadzajucej fotke len jeden vyrok: A PREJDEM! :lol:
Obrázok Obrázok Obrázok

Pon, 16.04.2007, 21:57
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Martin 4 píše:
To Paťo ZV .... aby si sa nemýlil... išiel s nami jeden mládenec z NR na sériovej Nive (tej polovníckej s takým monštróznym rámom/nosičom na čumáku) na origo kolách a držal sa velmi statočne. Srdnato preskákal aj kamenný potok.... normálne som čumel :shock:

Ahoj,

Pripúšťam, a ono je to dosť aj o schopnostiach a šikovnosti vodiča. Ja som usudzoval na základe skúseností na trati čo som postrehol v našom okolí. Jasné, že sa nedalo byť všade, ale teší ma, že vzhľadom k nive máš aj pozitívny postreh.

Ex. Lada Niva 1.6

Pon, 16.04.2007, 22:12
Profil ICQ
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Už raz som to tu písal: BOLO SUPER! Dnes sme s manželkoui po obede kecali a ona len tak z čista jasna že" víkend bol perfektný"- toto hovorí za všetko a netreba to komentovať.

Pár reakcií na vaše príspevky:
-po viacerých debatách som nadobudol pocit že nebol veľký rozdiel v náročnosti medzi A-čkom a B-čkom - to nech nám objasnia organizátori.
-po predchádzajúcich akciách a aj tejto v Tisovci nám je lepšie keď trophy jazdíme sami ako v nejakej veľkej partií pretože ak ide skupina itinerár číta prvá posádka a ostatní sa len vezú a frflú keď sa zablúdi.
-nemám pocit že trať bola postavená len pre veľkoobjemové motory a silné autá. My sme jazdili s nivou a nemali sme pocit že by sme to nevedeli zvládnuť a ak za nami išli rýchlejšie autá hneď ako to bolo možné sme ich púštali dopredu.
-ja osobne sa trochu čudujem človeku ktorý na takúto akciu príde s At-čkami. Nechcem nikoho súdiť ale tí čo mali obuté At-čka mali štastie od Boha že trať bola prevažne suchá.
-itinerár bol v pohode a trať bola označená dobre. Pásky boli iba pomocné a vôbec tam nemuseli byť /na mnohých akciách je ich oveľa menej/
-potok z kameňmi dokonale preveril schopnosti,odhad a výdrž vodičov.

Pon, 16.04.2007, 22:28
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Este dodam, ze je rozdiel ist trat napr v prvej polovici startujucich alebo v druhej polovici, kde je uz trat znacne "rozmrdkana" ... Co ku kolonam, ano stava sa to, obcas sa to upcha, na ten pocet aut a vozidiel obecne to bolo aj tak v pohode. K trati A a B, boli relativne podobne, ale vzhladom na pocasie mam pocit ze Bcko bolo na specialkach narocnejsie...

Pon, 16.04.2007, 22:34
Profil WWW
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
...ja by som po prečítaní množstva týchto príspevkov rád ešte raz zdôraznil a už sa k tomu nevracal, že pripomienky tu uvedené treba brať ako diskusiu a prezentáciu názorov a pohľadov účastníkov, v žiadnom prípade však nie ako kritiku
...a nápad troška "roztriediť účastníkov podľa výbavy či výkonnosti nie je o rozdeľovaní ľudí na lepších a horších, je to o ohľaduplnosti a jazdení v "svojej" kategórii - ale to je podnet na zamyslenie a nie kritika...

...dúfam že aj tento rok bude DVD, môj mladý sa naň§ nesmierne teší, bude to mať miesto rozprávky :wink:

Naposledy upravil Jano JP dňa Pon, 16.04.2007, 22:48, celkovo upravené 1

Pon, 16.04.2007, 22:46
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Lubos BA píše:
Vážení všetko bolo super :smt023 :smt023 a teraz pozor príde jedno číslo :lol: 219 to je počet oficiálne registrovaných posádok .

waw ... Kolko bude na buduci rok ? :shock:

Pon, 16.04.2007, 22:48
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 276 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný