Dnes je piatok 11. júla 2025, meniny má Milota a zajtra Nina
Autor |
Správa |
GaboSB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 11.10.2006, 22:19 Príspevky: 885 Bydlisko: Šoma - východ SR
|

cico píše: Serus, chlopy!!!  Aľe aj Lady´s  Ja zatial ľen kratko. Dnes sme doražili domu z Tisovca o 01.00 ZULU u noci  Sice na gurtni,  ale  Mam ešči krvou podľate oči, aľe celu kožu! Akurat Patrolek kľeknul  No ne vlastnou vinou. ani ňe zato, žeby Patrol nebul super auto  Furt je a aj budze jednotka!!!  Rano idze na rozborku, po obedze je tu nova spojka a pojutre /streda/fičime!  Takže, Tisovec-  nad moje očakavaňa  bars krasne tereny, poklona  organizatorom,super partia  ,super organizacia  ,prekrasne trate, krasne krajina,...Viem že je tu veľa "borcoch","frajeroch namyšlenych" nebudzem ich menovac, co povedzia:" taka normalna akcia" ale pre mňe to bula prva taka akcia a mušim povedac ešče raz:" super, super, super"  . A žeby ich -tych akcii bulo častejši a čim vecej! Auta še poopravuju a idzeme daľej!!! Som veľmi, bars, rad, že som v Tisovci stretnul veľo ľudzi z teho fora osobne /nebudzem vas teraz šickych menovac, bo to budze bars dluhy prispevok/, aľe myšlel som, že vas tam stretnem osobne šickych. Možno sme še aj štretli, ale sme še nespoznali, abo minuli. Nevadzi  budu ďalše akcie, stretnutia, a my še raz určite osobne spozname  Už teraz še na vas tešim!!! Ja zatiaľ teľo.  Ja še ešče rozpišem, aj fotečky aj videa dajake pripojime s Tinom, len teraz nemam bars čas. Ešči raz, bulo to ozaj bars krasne! Ta še trimce a opravujce motore!!! OFF. 
Čo to počujem?? Patrol išiel domov na Gurtni Cico?? Ta čo si to zakríkol asi čo? že Patrol je Patrol, jój.

_________________"Každý z nás je len taký človek, ako vníma a posudzuje iných ľudí okolo seba." https://www.youtube.com/channel/UCI80j8 ... y0FyRKt0Xg
|
Pon, 16.04.2007, 19:35 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
KAKTUS píše: Nemate niekto foto jak som jazdil na triale??? 
Ale ano to vieš cez den nestíham

_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Pon, 16.04.2007, 19:48 |
|
 |
GaboSB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 11.10.2006, 22:19 Príspevky: 885 Bydlisko: Šoma - východ SR
|
Martin 4 píše: To Paťo ZV .... aby si sa nemýlil... išiel s nami jeden mládenec z NR na sériovej Nive (tej polovníckej s takým monštróznym rámom/nosičom na čumáku) na origo kolách a držal sa velmi statočne. Srdnato preskákal aj kamenný potok.... normálne som čumel
Tak ten potok bol fakt super, Vitara ho celkom zvládla, podvozok to schytal tuším asi len raz. 
_________________"Každý z nás je len taký človek, ako vníma a posudzuje iných ľudí okolo seba." https://www.youtube.com/channel/UCI80j8 ... y0FyRKt0Xg
|
Pon, 16.04.2007, 20:05 |
|
 |
offroadmen
Legenda Offroadu
Registrovaný: Str, 17.01.2007, 14:33 Príspevky: 75 Bydlisko: VLACHOVICE
|
Od víkendu hltám informace z Tisovce, zřejmě šlo o super akci, stejně jako loni. V Tisovci jsem byl vloni poprvé a byla to ta nejlepší akce, které jsem se zůčastnil. A nějaké ty drobnosti které se někomu nelíbí? Vždyť není člověk ten aby se zavděčil všem. Nechci nikoho shazovat, ale tak monstrózní akci s trasou cca 80 km ve volné přírodě by zřejmě v Česku uspořádat nešla.
Nezbývá než pořadatelům poděkovat a popřát jim mnoho úspěchů při pořádání dalších akcí.
I když měto letos nevyšlo se zůčastnit, těším se již teď na Tisovec 2008.
PS:Dubnové /aprílové/ číslo OFF ROAD REVUE je momentálně v tisku a mělo by vyjít v pátek 20.4.2007.
_________________ KDE OSTATNÍ KONČÍ...
|
Pon, 16.04.2007, 20:15 |
|
 |
slovacisko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 03.02.2007, 20:57 Príspevky: 555 Bydlisko: Praha
|
No konecne sa usadzujem k pc. Haldirko hodim dake foto , len okolo siestej som dosiel do Prahy a predsa len, boli ine veci a nestihal som...
Tak len tak obecne, itik bol v poriadku a presny, pripomenky ako mapa znacenie cislami a tak.. Hehe chlapciii ale o tom to je, sofer soferuje spolujazdes naviguje a znaci pricom sa treba drzat metraze, potom nie je len tak mozne zabludit. Co k organizacii, stal eje co vylepsovat, to je jasne, ale pozor, nemyslitte si z eje to len tak udrzat na uzde taky pocet ludi , aut atd. Pani 218 regnutych posadiok, pricom mimo reg bolo niekolko stvorkoliek, motorky a aj par aut. Cize celkovo to bolo veeelmi slusne cislo. Nepamatam co vsetko ma tu oslovilo, ste toho popisali aaaz az  . ALle chlapci, poviem to tak, vacinu vyhrad som videl od ludi co su na takej akcii prvy krat, treba si odjazdit toho viac, doporucujem RS a Toernalu. Potom pochopite ako to funguje atd. Obecne sa velmi tesim reakciam, dufam ze sa mi podari este dnes dat neake fotos...
|
Pon, 16.04.2007, 21:26 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
slovacisko píše: ... ALle chlapci, poviem to tak, vacinu vyhrad som videl od ludi co su na takej akcii prvy krat, treba si odjazdit toho viac, doporucujem RS a Toernalu. Potom pochopite ako to funguje atd. Obecne sa velmi tesim reakciam, dufam ze sa mi podari este dnes dat neake fotos...
Tvoj prispevok nepotrebuje komentar nakolko je na 110% pravdivy.
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Pon, 16.04.2007, 21:36 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
DanoDEF píše: slovacisko píše: ... ALle chlapci, poviem to tak, vacinu vyhrad som videl od ludi co su na takej akcii prvy krat, treba si odjazdit toho viac, doporucujem RS a Toernalu. Potom pochopite ako to funguje atd. Obecne sa velmi tesim reakciam, dufam ze sa mi podari este dnes dat neake fotos... Tvoj prispevok nepotrebuje komentar nakolko je na 110% pravdivy. S týmto sa nedá nič iné len súhlasiť.A to bola len moja druhá akcia. 
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Pon, 16.04.2007, 21:45 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
Rudi píše: DanoDEF píše: slovacisko píše: ... ALle chlapci, poviem to tak, vacinu vyhrad som videl od ludi co su na takej akcii prvy krat, treba si odjazdit toho viac, doporucujem RS a Toernalu. Potom pochopite ako to funguje atd. Obecne sa velmi tesim reakciam, dufam ze sa mi podari este dnes dat neake fotos... Tvoj prispevok nepotrebuje komentar nakolko je na 110% pravdivy. S týmto sa nedá nič iné len súhlasiť.A to bola len moja druhá akcia. 
vymen blatnik...a sup ho do Rimavskej alebo Tornale popripade skor do Cavoja...
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Pon, 16.04.2007, 21:47 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
DanoDEF píše: Rudi píše: DanoDEF píše: slovacisko píše: ... ALle chlapci, poviem to tak, vacinu vyhrad som videl od ludi co su na takej akcii prvy krat, treba si odjazdit toho viac, doporucujem RS a Toernalu. Potom pochopite ako to funguje atd. Obecne sa velmi tesim reakciam, dufam ze sa mi podari este dnes dat neake fotos... Tvoj prispevok nepotrebuje komentar nakolko je na 110% pravdivy. S týmto sa nedá nič iné len súhlasiť.A to bola len moja druhá akcia.  vymen blatnik...a sup ho do Rimavskej alebo Tornale popripade skor do Cavoja... Určite prídem všade kde sa bude dať ak mi to okolnosti len trochu dovolia.Nato som si to auto staval,len musím ešte aj doladiť motor.
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Pon, 16.04.2007, 21:57 |
|
 |
slovacisko
OFFROAD Expert
|
|
Pon, 16.04.2007, 21:57 |
|
 |
Pato Zvolen
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 28.12.2006, 18:59 Príspevky: 586 Bydlisko: Zvolen
|
Martin 4 píše: To Paťo ZV .... aby si sa nemýlil... išiel s nami jeden mládenec z NR na sériovej Nive (tej polovníckej s takým monštróznym rámom/nosičom na čumáku) na origo kolách a držal sa velmi statočne. Srdnato preskákal aj kamenný potok.... normálne som čumel
Ahoj,
Pripúšťam, a ono je to dosť aj o schopnostiach a šikovnosti vodiča. Ja som usudzoval na základe skúseností na trati čo som postrehol v našom okolí. Jasné, že sa nedalo byť všade, ale teší ma, že vzhľadom k nive máš aj pozitívny postreh.
_________________Nikdy nesúťažte s debilom! Stiahne vás na jeho úroveň a tam vás prevalcuje svojimi skúsenosťami!  Ex. Lada Niva 1.6
|
Pon, 16.04.2007, 22:12 |
|
 |
PetoK
Začínajúci koumák
Registrovaný: Pon, 20.11.2006, 23:54 Príspevky: 132 Bydlisko: Piešťany
|

Už raz som to tu písal: BOLO SUPER! Dnes sme s manželkoui po obede kecali a ona len tak z čista jasna že" víkend bol perfektný"- toto hovorí za všetko a netreba to komentovať.
Pár reakcií na vaše príspevky:
-po viacerých debatách som nadobudol pocit že nebol veľký rozdiel v náročnosti medzi A-čkom a B-čkom - to nech nám objasnia organizátori.
-po predchádzajúcich akciách a aj tejto v Tisovci nám je lepšie keď trophy jazdíme sami ako v nejakej veľkej partií pretože ak ide skupina itinerár číta prvá posádka a ostatní sa len vezú a frflú keď sa zablúdi.
-nemám pocit že trať bola postavená len pre veľkoobjemové motory a silné autá. My sme jazdili s nivou a nemali sme pocit že by sme to nevedeli zvládnuť a ak za nami išli rýchlejšie autá hneď ako to bolo možné sme ich púštali dopredu.
-ja osobne sa trochu čudujem človeku ktorý na takúto akciu príde s At-čkami. Nechcem nikoho súdiť ale tí čo mali obuté At-čka mali štastie od Boha že trať bola prevažne suchá.
-itinerár bol v pohode a trať bola označená dobre. Pásky boli iba pomocné a vôbec tam nemuseli byť /na mnohých akciách je ich oveľa menej/
-potok z kameňmi dokonale preveril schopnosti,odhad a výdrž vodičov.
_________________ Toyota Land Cruiser Hj 60, hladký diesel 4l zatial pred úpravou.
|
Pon, 16.04.2007, 22:28 |
|
 |
slovacisko
OFFROAD Expert
|
Este dodam, ze je rozdiel ist trat napr v prvej polovici startujucich alebo v druhej polovici, kde je uz trat znacne "rozmrdkana" ... Co ku kolonam, ano stava sa to, obcas sa to upcha, na ten pocet aut a vozidiel obecne to bolo aj tak v pohode. K trati A a B, boli relativne podobne, ale vzhladom na pocasie mam pocit ze Bcko bolo na specialkach narocnejsie...
|
Pon, 16.04.2007, 22:34 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
...ja by som po prečítaní množstva týchto príspevkov rád ešte raz zdôraznil a už sa k tomu nevracal, že pripomienky tu uvedené treba brať ako diskusiu a prezentáciu názorov a pohľadov účastníkov, v žiadnom prípade však nie ako kritiku
...a nápad troška "roztriediť účastníkov podľa výbavy či výkonnosti nie je o rozdeľovaní ľudí na lepších a horších, je to o ohľaduplnosti a jazdení v "svojej" kategórii - ale to je podnet na zamyslenie a nie kritika...
...dúfam že aj tento rok bude DVD, môj mladý sa naň§ nesmierne teší, bude to mať miesto rozprávky 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
Naposledy upravil Jano JP dňa Pon, 16.04.2007, 22:48, celkovo upravené 1
|
Pon, 16.04.2007, 22:46 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
Lubos BA píše: Vážení všetko bolo super  a teraz pozor príde jedno číslo  219 to je počet oficiálne registrovaných posádok .
waw ... Kolko bude na buduci rok ? 
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Pon, 16.04.2007, 22:48 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|