Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 13.05.2025, 0:17
Dnes je utorok 13. mája 2025, meniny má Servác a zajtra Bonifác

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 257 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Ďalší
 OFF ROAD Tisovec 2009 - resume 
Autor Správa
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
A ešte poznámka.Na trati bolo šesť kameramanov,máme kopec materialov,treba ich len spracovať na DVD,na našej stránke sa dozviete kedy bude oficialne DVD v predaji.

Pon, 20.04.2009, 23:58
Profil WWW
koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Budem svina ale samému sa mi to nepaci ze su daktori blbci co si nevazia pracu usporiadateľov a takto znevažujú ich pracu Dve fronteri sa vozili veselo po trati a nikdo im nic nepovedal bez nalepiek a zaplateného štartovného este si aj ohol spojovacku a bohvie co sa mohlo stat horšie na ATckach
Obrázok

Finder: ta SPZ je tam umyselna

starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.

Uto, 21.04.2009, 1:56
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Bolo super super super :smt023 , skoda ze mi adrenalin nedovolil prejst cielom :lol:

Uto, 21.04.2009, 7:40
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
akcia opat neostala kvalitou nic dlzna svojej povesti top offroad akcie roka na slovensku. bolo poznat vela prace organizatorov a patri im za to velka vdaka. tiez patri vdaka vsetkym disciplinovanym ucastnikom.

trochu ma mrzi ta absencia avizovanych opatreni proti alkoholu na akcii. asi by bolo dobre dotiahnut to do konca zo strany organizatorov a kludne to tahat az do extremu, ze kto nafuka za rampou na ceste, pride o vodicak v sulade so zakonom. ALKOHOL ZA VOLANT NEPATRI !!!!!

v tomto by sme si asi mohli pomoct aj sami ucastnici, ze incidenty na trati (nie len alkohol) sa budu hlasit organizatorom a dotycny ucastnik a jeho auto dostane v opravnenych pripadoch distanc na dalsi rocnik (alebo navzdy). myslim, ze dopyt vysoko prevysoval ponuku, tak by to nemal byt problem vybrat tych, co sa vedia chovat. a urobit pre nich akciu este krajsiu.

a co tak zamysliet sa nad jesennou verziou a robit 2 akcie za rok? :-D
dalo by sa to organizacne zvladnut?

Uto, 21.04.2009, 8:52
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dado píše:
Konkretne toto auto pokial viem isli v tandeme s jednym zo sponzorov. Ktory mal MT a navijak a v pripade problemov mu pomohol.

Dado sorry, ale to nie je ospravedlnenie. :!:

http://www.aloha.sk/
http://www.excursion.sk/
http://picasaweb.google.sk/michi4x4

Uto, 21.04.2009, 8:55
Profil WWW
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ano, v pohode, ja viem, ani ho neospravedlnujem. Ja som sa ich pred startom pytal, ci ide tiez a povedali, to co som napisal vyssie.

Uto, 21.04.2009, 9:20
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Na uvod hned doma defekt na vozíku Tisovec good posledny výjazd v Dolinke prerazena hadicka oleja medzi prevodovkou a chladicom inak banalita :wink: .

http://picasaweb.google.com/nzjoso/OffTisovec2009#

Uto, 21.04.2009, 9:29
Profil WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Thunder este by som pridal jednu kontrolu a to pri navrate do ciela, a tam by sa ich nazbieralo co by :cry: za vodicakom!!!

Uto, 21.04.2009, 10:49
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
thunder píše:
a co tak zamysliet sa nad jesennou verziou a robit 2 akcie za rok? :-D
dalo by sa to organizacne zvladnut?

:smt128 beriem, mozno by som sa na nu konecne dostal :(

Uto, 21.04.2009, 11:18
Trvalá prekážka
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
kedysi bejvávalo, že bol Tisovec jarný a jesenný. Ale zo všelijakých dôvodov (ani gumu na trenkách nemožno naťahovať donekonečna) bol jesenný termín zrušený a je len jeden Tisovec ročne.

Uto, 21.04.2009, 15:43
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dado píše:
Vsimol som si jednu vec, par ucatnikov zmenilo znacku. S Patrolov presadli do Wranglerov. :-D
všimol som si aj ja že nejako nas wranglerakov pribuda. konkretne Števo + otec z RV prešli na wrany, dalej čo som poznal tak domaci Peťo z GR na YJ

ex: Cherokee 4,0i
ex: Cherokee 2,5TD
ex: Cherokee 4,0i závodný špeciál
ex: Grand Cherokee 4,7 WJ cestná leštenka
now: Ford Explorer

Uto, 21.04.2009, 16:28
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Martin 4 píše:
kedysi bejvávalo, že bol Tisovec jarný a jesenný. Ale zo všelijakých dôvodov (ani gumu na trenkách nemožno naťahovať donekonečna) bol jesenný termín zrušený a je len jeden Tisovec ročne.
to si pamatam, bolo to niekedy v dobach ked tisovec začinal (myslim 2004-2005) vtedy sa to ešte dalo, ale teraz si myslim že by to už organizačne nezvladli. predsa v klube je ich 7 alebo 8 chlapov a su radi že su radi že stihnu usporiadat jednu tak super akciu v roku.

Uto, 21.04.2009, 16:43
Profil ICQ
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vlado_TISOVEC píše:
Predbežne za usporiadateľov........ KOľKO JE TO PRáCE, ......v Dolinke nie je veľmi možné umiestniť viacej traktorov technicky,ani nechceme,veď potom by to nebolo to pravé tvrdé Off.A nakoniec musíte si poradiť aj sami o tom to je.

mnozstvi prace uz hranici s farjerinou ukocirovat 350 aut na trati z ktorych se vdaka mnozstvu stava lid obecny....... PROSTE KLOBUK DOLE. Ohladom techniky v dolinke som s kolegom debatovali ze ce cesta by mohla byt ... stacionarny navyjak poveseny na prihodnom strome v pruserovych castiach. O naviaky by sa mohli pochlapit sponzori zapozicanim a obsluha by mohla byt z nas co zrovna nejsme na trati ci pod autem.

Uto, 21.04.2009, 16:58
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
RENSO píše:
Martin 4 píše:
to si pamatam, bolo to niekedy v dobach ked tisovec začinal (myslim 2004-2005) vtedy sa to ešte dalo, ale teraz si myslim že by to už organizačne nezvladli. predsa v klube je ich 7 alebo 8 chlapov a su radi že su radi že stihnu usporiadat jednu tak super akciu v roku.

... a je to tak dobre, ze je iba jeden Tisovec DAKUJME aj za ten
... vsetkeho vela skodi tak si to do buducna nepo...

Uto, 21.04.2009, 17:48
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
-dano maš pravdu v každom smere,

-ja by som len navrhol pre organizatorov do buducich ročnikov jeden moj postreh ktory by možno nebol na škodu. čo keby sa aspon v nedelu (čiže v Dolinke) vyberalo pre divakov nejake menšie vstupne. ja len koli tomu že by ich tam možno nebolo až tak a predišlo by sa tlačeniciam a zmetkom sposobenym velkym hufom ludi. predsa z roka na rok sa tato akcia rozširuje neskutočnymi krokmi čo sa tyka posadok, tak aj divakov. možno by sa to zmiernilo v tomto smere. na druhej strane sme aj radi že mame tolko zastupencov a divakov ktory pridu poobdivovat naše auta, len no, každe plus ma aj svoje minus.

Uto, 21.04.2009, 18:03
Profil ICQ
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 257 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný