Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 12.05.2025, 0:15
Dnes je pondelok 12. mája 2025, meniny má Pankrác a zajtra Servác

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 115 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Ďalší
 SAIGON 4x4 2009 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

saigon sa nam blizi a tak na poziadanie organizatorov akcie pripominam zakladne informacie:

termin akcie: 22. - 24. 5. 2009

miesto: LaugoFAN Trencin, prijazd a depo ako minuly rok (bude oznacene z hlavnej cesty)

vstupne pre divakov: bezplatne
vstupne pre ucastnikov: 4€
startovne: 25€

harmonogram:
22.5.09 od 14:00 prijazd, volna zabava a jazdenie
23.5.09 od 9:00 do 20:00 sutaze a program
24.5.09 od 9:00 do 13:00 trial a vyhodnotenie

ak bude neskor dalsie info od organizatorov, uverejnim postupne vo vlakne, aj tu, v prvom prispevku.
otazky a pripomienky z tohto vlakna budem samozrejme operativne tlmocit organizatorom.

doplnkove informacie:

- pre divakov parkujucich mimo areal a v areali pohybujucich sa bez vozidla je vstup bezplatny. parkovisko pre divakov bude k dispozicii v tesnej blizkosti kempoviska a teda aj startu/ciela a hlavnych atrakcii

- vstupne do kempoviska pre ucastnikov bude 4€ a umoznuje pobyt pocas trvania akcie, pohyb po areale vozidlom (avsak vylucne mimo casu sutaze)

- startovne pre pretekarov bude uz spominanych 25€. vztahuje sa na sutaziace auto, bez ohladu na pocet clenov posadky. v cene je 1x gulas a napoj (pivo/kofola), tricko saigon 2009, tricko laugofan offroad, samolepka, moznost jazdenia v areale, v pripade umiestnenia sa na prvych troch miestach v jednotlivych disciplinach cena, a samozrejme velka vdaka organizatorov za podielanie sa na financovani tejto akcie. ucastnik platiaci startovne samozrejme uz neplati 4€ vstupne a kempovne...

ucastnici bez zaplateneho startovneho (ale so zaplatenym vstupnym) sa budu moct zapojit do fun disciplin v ramci programu po skonceni oficialnej sutaze v sobotu popoludni.
pojde pravdepodobne o double sprint na kratku vzdialenost v extremnych podmienkach (mokro/blato), pretahovanie na blate a prejazd blatovou jamou.
bazina, ako ju pozname z minuleho roka, nebude zaradena v oficialnom programe, ale bude individualne pristupna v ramci volneho jazdenia mimo sutaze.
podmienkou pre akekolvek jazdenie bude vsak nulova hladina alkoholu v krvi.
na tento bod dorazne upozornujem, pretoze ktorykolvek sofer bude moct byt pocas akcie kontrolovany statnou policiou a v pripade pritomnosti alkoholu v krvi budu vyvodene rovnake dosledky, ako pri kontrole na ceste.

- moznosti ubytovania v trencine a okoli: http://www.trencin.sk/12291

- ucast stvorkoliek v preteku nie je povolena

- kadial na saigon:

Obrázok

Naposledy upravil thunder dňa Pia, 22.05.2009, 11:08, celkovo upravené 5

Pon, 11.05.2009, 11:55
Profil ICQ WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

hmmm,super neda sa prelozit o tyzden,kuva prave budem het,jak vam zavidim.

Pon, 11.05.2009, 21:12
Profil WWW
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Poslať 
Co možno očakávať za to štartovné?

Pon, 11.05.2009, 21:17
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

možno by sa mal pri takom množstve akcii vytvoriť tabuľka, kde bude uvedený počet km v teréne/1€. Vlani by vyhral Tisovec (cca 120km/0€) a tento rok (3,4km/1€) asi tiež.
Možno som povedal blbosť, len ma to tak napadlo.

Pon, 11.05.2009, 22:01
OFFROAD Expert

Poslať re
Pejo a čo vaša lokalita?Vydrná bola tuším 650m za 25 euro :D

Pon, 11.05.2009, 22:16
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
startovne = prispevok na cinnost klubu, ktory udrziava drahu funkcnu celorocne, nie len jediny den v roku. zatial je draha dokonca celorocne k dispozicii bezplatne (mimo akcii), staci sa len nahlasit niekomu z vedenia, aj ked vecne to tak urcite nebude.

co dostane ucastnik v cene prispevku specifikujem v priebehu dna, musim zistit u organizatora.

plny okruh ma 4 km a mimo casu sutaze bude kompletne k dispozicii.

saigon sa nechce porovnavat s tisovcom ani ziadnou inou trophy alebo trial akciou a ani im v ziadnom pripade konkurovat. ide charakterom o uplne odlisnu akciu, kde prioritou je stretnutie rovnako ladenych ludi, relax a pohoda.
jazdenie v nenarocnom terene, brody, sutaze a program su len doplnkovym bonusom...

Uto, 12.05.2009, 7:34
Profil ICQ WWW
Proviantak
Obrázok užívateľa

Poslať 
thunder píše:
jazdenie v nenarocnom terene, brody, sutaze a program su len doplnkovym bonusom...

:smt044 priemer prevratenych aut voci prejdenym km je u nas urcite vacsi ako v tisovci... :-D

Uto, 12.05.2009, 8:31
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
co vsetko bude v startovnom mi organizator upresni vo stvrtok (pozajtra) vecer. zatial je iste: tricko laugofan offroad, gulas a areal k dispozicii.

Uto, 12.05.2009, 9:38
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

pejo píše:
možno by sa mal pri takom množstve akcii vytvoriť tabuľka, kde bude uvedený počet km v teréne/1€. Vlani by vyhral Tisovec (cca 120km/0€) a tento rok (3,4km/1€) asi tiež.

aku vypovednu hodnotu by mala takato tabulka?
ake by tam mali byt kategorie? (napr. trophy, trial, stretnutie, opekacka)
:-D

pre tych, ktorych by taka tabulka mohla zaujimat navrhujem takyto zjednoduseny algoritmus, ktory funguje aj bez tabulky:

1.) ak niekam chces ist a mas na to, IDES...
2.) ak niekam chces ist a nemas na to, NEJDES...
3.) ak niekam nechces ist, je jedno ci mas na to a NERIESIS...

Uto, 12.05.2009, 9:48
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
alebo akurat aj chces ist, ale ides sestrenici na svadbu... (((

Uto, 12.05.2009, 12:17
Profil WWW
Koumák
Obrázok užívateľa

Majod píše:
Pejo a čo vaša lokalita?Vydrná bola tuším 650m za 25 euro :D

1.) Toto je presne ten dôvod pre ktorý váham robiť Vydrnú presne pre takýchto s prepáčením idiotov .

2.) Len tak pre tvoju informáciu bolo nachystaných na 1 deň 6 trialov v 2 kolách tak by si jazdil 12 úsekov .

3.)Kto tam bol tak vie aké sme mali počasie ( tak 2 roky u nás nepršalo ako vtedy ) . Mne bolo skoro do plaču keď som vedel že mesiace prace vyšli na zmar . ťažký terén bol už v depe a nie tak na trati keď sa auta ledva dostali do par úsekov .

4.) Jedna dôležitá vec ktorá je nemôžeš porovnávať trial s prológom .

5.) len tak pre zaujímavosť štartovné mi nepokorilo ani polovicu nákladov . a to mam šťastie že mam takých kamarátov ktorý mi bez nároku na odmenu pomáhali .

6.) Neľúby sa mi keď niekto niekam príde nikdy nič oficiálne nespravil a bude hodnotiť niečo o čom nemá ani šajnu čo to odnáša . skús napchať do akcie 4000 až 5000eur zo svojho vrecka a nemáš ani šajnu čí sa ti to vráti . (za minuli rok som bol v strate 1100eur ale to je moja vec .)

7.) keď nechceš tak tam nelez .

Uto, 12.05.2009, 14:59
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Poslať 
registracia na mieste :roll:

Múdrejši ustúpi,povedal rozum a opustil ma :-)

Uto, 12.05.2009, 15:19
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Poslať 
Chrust, nejeduj sa :-)
Veľmi dobre to Thunder vyjadril:

1.) ak niekam chces ist a mas na to, IDES...
2.) ak niekam chces ist a nemas na to, NEJDES...
3.) ak niekam nechces ist, je jedno ci mas na to a NERIESIS...

Ak sa dopredu vie, aké je štartovné - každý má šancu si to prepočítať, či ísť alebo nie. A kecálkov, ktorí nič nezorganizovali bude vždy viac, ako tých, čo vsadia čas, prachy, nervy a najmä svoje meno na zorganizovanie niečoho pre druhých.

Každému, kto sa do toho pustí držím palce :-)

Uto, 12.05.2009, 16:03
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Poslať 
janwayz pekne si to napísala,a chrust nejeduj sa Já za seba vždy rád do Vydrnej prídem keď teda bude a rád Ti aj pomôžem a myslím že všetci oklo Teba to tak berú.A je to presne tak ako píše Thunder.Ak tam budem chcieť byť a ak mi to časovo vyjde tak tam pôjdem,viem koľko je štartovné a ostatné je už na každom ako sa rozhodne!Neviem prečo Pejo zas do toho ťaháš €.Keď na to nebudem mať tak tam nepôjdem bohužiaľ je to ľahká matematika!!! :shock:

Uto, 12.05.2009, 16:25
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
chrust:
tu majodovu poznamku som pochopil skor ako ironicku reakciu na pejov napad. nemyslim si, ze by tu chcel niekto kritizovat pracu organizatorov ktorejkolvek akcie a vydrna skutocne nicim nezaostava za akoukolvek inou akciou.

Uto, 12.05.2009, 21:19
Profil ICQ WWW
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.   [ Príspevkov: 115 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný