Dnes je pondelok 12. mája 2025, meniny má Pankrác a zajtra Servác
Autor |
Správa |
thunder
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.05.2007, 22:16 Príspevky: 1999 Bydlisko: Trencin
|
saigon sa nam blizi a tak na poziadanie organizatorov akcie pripominam zakladne informacie:
termin akcie: 22. - 24. 5. 2009
miesto: LaugoFAN Trencin, prijazd a depo ako minuly rok (bude oznacene z hlavnej cesty)
vstupne pre divakov: bezplatne
vstupne pre ucastnikov: 4€
startovne: 25€
harmonogram:
22.5.09 od 14:00 prijazd, volna zabava a jazdenie
23.5.09 od 9:00 do 20:00 sutaze a program
24.5.09 od 9:00 do 13:00 trial a vyhodnotenie
ak bude neskor dalsie info od organizatorov, uverejnim postupne vo vlakne, aj tu, v prvom prispevku.
otazky a pripomienky z tohto vlakna budem samozrejme operativne tlmocit organizatorom.
doplnkove informacie:
- pre divakov parkujucich mimo areal a v areali pohybujucich sa bez vozidla je vstup bezplatny. parkovisko pre divakov bude k dispozicii v tesnej blizkosti kempoviska a teda aj startu/ciela a hlavnych atrakcii
- vstupne do kempoviska pre ucastnikov bude 4€ a umoznuje pobyt pocas trvania akcie, pohyb po areale vozidlom (avsak vylucne mimo casu sutaze)
- startovne pre pretekarov bude uz spominanych 25€. vztahuje sa na sutaziace auto, bez ohladu na pocet clenov posadky. v cene je 1x gulas a napoj (pivo/kofola), tricko saigon 2009, tricko laugofan offroad, samolepka, moznost jazdenia v areale, v pripade umiestnenia sa na prvych troch miestach v jednotlivych disciplinach cena, a samozrejme velka vdaka organizatorov za podielanie sa na financovani tejto akcie. ucastnik platiaci startovne samozrejme uz neplati 4€ vstupne a kempovne...
ucastnici bez zaplateneho startovneho (ale so zaplatenym vstupnym) sa budu moct zapojit do fun disciplin v ramci programu po skonceni oficialnej sutaze v sobotu popoludni.
pojde pravdepodobne o double sprint na kratku vzdialenost v extremnych podmienkach (mokro/blato), pretahovanie na blate a prejazd blatovou jamou.
bazina, ako ju pozname z minuleho roka, nebude zaradena v oficialnom programe, ale bude individualne pristupna v ramci volneho jazdenia mimo sutaze.
podmienkou pre akekolvek jazdenie bude vsak nulova hladina alkoholu v krvi.
na tento bod dorazne upozornujem, pretoze ktorykolvek sofer bude moct byt pocas akcie kontrolovany statnou policiou a v pripade pritomnosti alkoholu v krvi budu vyvodene rovnake dosledky, ako pri kontrole na ceste.
- moznosti ubytovania v trencine a okoli: http://www.trencin.sk/12291
- ucast stvorkoliek v preteku nie je povolena
- kadial na saigon:

Naposledy upravil thunder dňa Pia, 22.05.2009, 11:08, celkovo upravené 5
|
Pon, 11.05.2009, 11:55 |
|
 |
Igor ZA
Ťažký Profík
Registrovaný: Štv, 05.03.2009, 10:24 Príspevky: 408 Bydlisko: ZILINA
|
hmmm,super neda sa prelozit o tyzden,kuva prave budem het,jak vam zavidim.
|
Pon, 11.05.2009, 21:12 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Co možno očakávať za to štartovné?
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Pon, 11.05.2009, 21:17 |
|
 |
pejo
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 02.01.2007, 7:21 Príspevky: 1810 Bydlisko: Lúky
|
možno by sa mal pri takom množstve akcii vytvoriť tabuľka, kde bude uvedený počet km v teréne/1€. Vlani by vyhral Tisovec (cca 120km/0€) a tento rok (3,4km/1€) asi tiež.
Možno som povedal blbosť, len ma to tak napadlo.
_________________ Nissan Patrol K260 2,8d, mierne ,,vylepšený" a to isté z motorom RB30 v štádiu skúmania. Seat Arosa na ľahké presuny. Múdrejšiemu neraď, silnejšiemu nezdvíhaj!
|
Pon, 11.05.2009, 22:01 |
|
 |
Majod
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 25.12.2007, 15:32 Príspevky: 647 Bydlisko: Ko PD
|
Pejo a čo vaša lokalita?Vydrná bola tuším 650m za 25 euro 
_________________ UAZ,,Wrangler CRD
|
Pon, 11.05.2009, 22:16 |
|
 |
thunder
OFFROAD Expert
|
startovne = prispevok na cinnost klubu, ktory udrziava drahu funkcnu celorocne, nie len jediny den v roku. zatial je draha dokonca celorocne k dispozicii bezplatne (mimo akcii), staci sa len nahlasit niekomu z vedenia, aj ked vecne to tak urcite nebude.
co dostane ucastnik v cene prispevku specifikujem v priebehu dna, musim zistit u organizatora.
plny okruh ma 4 km a mimo casu sutaze bude kompletne k dispozicii.
saigon sa nechce porovnavat s tisovcom ani ziadnou inou trophy alebo trial akciou a ani im v ziadnom pripade konkurovat. ide charakterom o uplne odlisnu akciu, kde prioritou je stretnutie rovnako ladenych ludi, relax a pohoda.
jazdenie v nenarocnom terene, brody, sutaze a program su len doplnkovym bonusom...
|
Uto, 12.05.2009, 7:34 |
|
 |
fajer
Proviantak
Registrovaný: Pon, 30.07.2007, 20:32 Príspevky: 887 Bydlisko: trencin
|
thunder píše: jazdenie v nenarocnom terene, brody, sutaze a program su len doplnkovym bonusom...
 priemer prevratenych aut voci prejdenym km je u nas urcite vacsi ako v tisovci... 
_________________ KAVA - strkova, nesca, bezkofeinova,
Varic - PB, el. konvica, ohnisko,
|
Uto, 12.05.2009, 8:31 |
|
 |
thunder
OFFROAD Expert
|
co vsetko bude v startovnom mi organizator upresni vo stvrtok (pozajtra) vecer. zatial je iste: tricko laugofan offroad, gulas a areal k dispozicii.
|
Uto, 12.05.2009, 9:38 |
|
 |
thunder
OFFROAD Expert
|
pejo píše: možno by sa mal pri takom množstve akcii vytvoriť tabuľka, kde bude uvedený počet km v teréne/1€. Vlani by vyhral Tisovec (cca 120km/0€) a tento rok (3,4km/1€) asi tiež.
aku vypovednu hodnotu by mala takato tabulka?
ake by tam mali byt kategorie? (napr. trophy, trial, stretnutie, opekacka)
pre tych, ktorych by taka tabulka mohla zaujimat navrhujem takyto zjednoduseny algoritmus, ktory funguje aj bez tabulky:
1.) ak niekam chces ist a mas na to, IDES...
2.) ak niekam chces ist a nemas na to, NEJDES...
3.) ak niekam nechces ist, je jedno ci mas na to a NERIESIS...
|
Uto, 12.05.2009, 9:48 |
|
 |
603
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 27.11.2008, 23:39 Príspevky: 529 Bydlisko: ba//mi
|
alebo akurat aj chces ist, ale ides sestrenici na svadbu... (((
_________________www.khvmi.sk
|
Uto, 12.05.2009, 12:17 |
|
 |
chrust
Koumák
Registrovaný: Ned, 04.02.2007, 23:56 Príspevky: 152 Bydlisko: Vydrna
|
Majod píše: Pejo a čo vaša lokalita?Vydrná bola tuším 650m za 25 euro 
1.) Toto je presne ten dôvod pre ktorý váham robiť Vydrnú presne pre takýchto s prepáčením idiotov .
2.) Len tak pre tvoju informáciu bolo nachystaných na 1 deň 6 trialov v 2 kolách tak by si jazdil 12 úsekov .
3.)Kto tam bol tak vie aké sme mali počasie ( tak 2 roky u nás nepršalo ako vtedy ) . Mne bolo skoro do plaču keď som vedel že mesiace prace vyšli na zmar . ťažký terén bol už v depe a nie tak na trati keď sa auta ledva dostali do par úsekov .
4.) Jedna dôležitá vec ktorá je nemôžeš porovnávať trial s prológom .
5.) len tak pre zaujímavosť štartovné mi nepokorilo ani polovicu nákladov . a to mam šťastie že mam takých kamarátov ktorý mi bez nároku na odmenu pomáhali .
6.) Neľúby sa mi keď niekto niekam príde nikdy nič oficiálne nespravil a bude hodnotiť niečo o čom nemá ani šajnu čo to odnáša . skús napchať do akcie 4000 až 5000eur zo svojho vrecka a nemáš ani šajnu čí sa ti to vráti . (za minuli rok som bol v strate 1100eur ale to je moja vec .)
7.) keď nechceš tak tam nelez .
_________________www.expertmoto.sk
SUZUKI SAMURAI SJ413i , NISSAN PATROL GR Y60
Veľky odvezie malého - malý potiahne veľkého
|
Uto, 12.05.2009, 14:59 |
|
 |
patrikovia
Ťažký Profík
|
registracia na mieste 
_________________Suzuki Vitara 1.6,lano,kladka,gurtňa,naviak,Bf goodrich MT,... Múdrejši ustúpi,povedal rozum a opustil ma 
|
Uto, 12.05.2009, 15:19 |
|
 |
janwayz
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 01.01.2007, 23:33 Príspevky: 459 Bydlisko: BA/MY
|
Chrust, nejeduj sa
Veľmi dobre to Thunder vyjadril:
1.) ak niekam chces ist a mas na to, IDES...
2.) ak niekam chces ist a nemas na to, NEJDES...
3.) ak niekam nechces ist, je jedno ci mas na to a NERIESIS...
Ak sa dopredu vie, aké je štartovné - každý má šancu si to prepočítať, či ísť alebo nie. A kecálkov, ktorí nič nezorganizovali bude vždy viac, ako tých, čo vsadia čas, prachy, nervy a najmä svoje meno na zorganizovanie niečoho pre druhých.
Každému, kto sa do toho pustí držím palce 
_________________GAZ 69M, Nissan Patrol a niečo medzi tým. Výbava? Kapo.
|
Uto, 12.05.2009, 16:03 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
janwayz pekne si to napísala,a chrust nejeduj sa Já za seba vždy rád do Vydrnej prídem keď teda bude a rád Ti aj pomôžem a myslím že všetci oklo Teba to tak berú.A je to presne tak ako píše Thunder.Ak tam budem chcieť byť a ak mi to časovo vyjde tak tam pôjdem,viem koľko je štartovné a ostatné je už na každom ako sa rozhodne!Neviem prečo Pejo zas do toho ťaháš €.Keď na to nebudem mať tak tam nepôjdem bohužiaľ je to ľahká matematika!!! 
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Uto, 12.05.2009, 16:25 |
|
 |
thunder
OFFROAD Expert
|
chrust:
tu majodovu poznamku som pochopil skor ako ironicku reakciu na pejov napad. nemyslim si, ze by tu chcel niekto kritizovat pracu organizatorov ktorejkolvek akcie a vydrna skutocne nicim nezaostava za akoukolvek inou akciou.
|
Uto, 12.05.2009, 21:19 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|