Dnes je pondelok 12. mája 2025, meniny má Pankrác a zajtra Servác
Autor |
Správa |
dAnKa
Učeň
Registrovaný: Sob, 14.03.2009, 14:45 Príspevky: 83 Bydlisko: Bratislava
|
Zdravime vsetkych,
radi by sme upriamili vasu pozornost na novu dialkovu sutaz s nazvom SAHARA RAID, organizovanu slovenskymi organizatormi.
Termín: od 2.10. - 16.10.2009 v Maroku.
Kratka informacia:
Čo je SaharaRaid?
SaharaRaid je súťaž, ktorá je určená pre dobrodruhov, nadšencov a milovníkov púšte, pre všetkých, ktorým už mierne stredoeurópske podnebie lezie na nervy. SaharaRaid je dobrodružná expedícia, kde sa v extrémnych situáciách / a tých nebude málo /, môžeš spoľahnúť len sám na seba. Je to tvrdý, človeka a techniku skúšajúci 14-dňový maratón po európskych diaľniciach, zasneženom pohorí Atlas, piesočných a kamenných púšťach, po prašných aj močaristých cestách, v piesočných dunách, kde na Teba čakajú rôzne nebezpečenstvá.
Podrobnejsie info najdete na www.sahararaid.eu
_________________Ano, je to tak. Úspechy a peniaze sa neodpúšťajú .... ani kamarátom .... a v Bratislave OBZVLÁŠŤ
Všetko pre Váš off road .... a všetci ostatní nás môžu už LEN kopírovať ...
|
Pon, 25.05.2009, 18:40 |
|
 |
remco
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 07.03.2009, 21:15 Príspevky: 527 Bydlisko: Žilina-Bratislava
|
no toto je presne tip akcie ktory by som si raz strasne rad vyskusal. Bohuzial tento rok to este nevidim realne. Ale vyzera to strasne lakavo. Taky nice trip. Prajem pekne zazitky....
_________________F.O.R.D Bronco Fullsize 1991 V8 5.8 351 EFI LPGmade in USA/Michigan Bronchitida http://bronconamiestohotela.com/http://www.fordbronco.eu
|
Pon, 25.05.2009, 19:17 |
|
 |
Igor ZA
Ťažký Profík
Registrovaný: Štv, 05.03.2009, 10:24 Príspevky: 408 Bydlisko: ZILINA
|
Ahoj,chcel by som sa len informativne spytat,kolko asi tato akcia vyjde financne jednu osadku??Paci sa mi to len neviem ci by som mal na to financie bez sponzora.Dakujem 
|
Pon, 25.05.2009, 19:18 |
|
 |
remco
OFFROAD Expert
|
je to na tej stranke uvedene kukni si informacie....
_________________F.O.R.D Bronco Fullsize 1991 V8 5.8 351 EFI LPGmade in USA/Michigan Bronchitida http://bronconamiestohotela.com/http://www.fordbronco.eu
|
Pon, 25.05.2009, 19:20 |
|
 |
Igor ZA
Ťažký Profík
|
remco píše: je to na tej stranke uvedene kukni si informacie.... vsimol som si ze tram je nejakych 1200eu len akosi anglina nem moj jazyk  tak neviem ci to je akoze celkove naklady alebo len ako nejake startovne
|
Pon, 25.05.2009, 19:36 |
|
 |
remco
OFFROAD Expert
|
 hore mas aj moznost prepnut do slovenciny je tam nasa vlajaka potom budes mudrejsi 
|
Pon, 25.05.2009, 19:41 |
|
 |
FRANKIE222
Učeň
Registrovaný: Štv, 25.09.2008, 18:12 Príspevky: 95 Bydlisko: Komarno
|
sak ta stranka je aj v SLOVENCINE, tam hore su vlajky statov kuk 
|
Pon, 25.05.2009, 19:46 |
|
 |
Igor ZA
Ťažký Profík
|
FRANKIE222 píše: sak ta stranka je aj v SLOVENCINE, tam hore su vlajky statov kuk  naaaa sak poviiiim
Dik
|
Pon, 25.05.2009, 20:12 |
|
 |
Igor ZA
Ťažký Profík
|
tak som to presnoril,zistil ze to az tak finanncne narocne neni,len som trochu nepochopil to startovne raz je napisane nejakych 160,-e v Janove a potom som zas nasiel tych 1250,-e.ale ako celkova akcia vyzera super,len este vediet co na aute upravit do toho piesocku.a nejake podstatne vecicky co treba,lebo urcite to neni Tisovcek aj ked aj tato akcia je super ale toto je zas len o niecom inom,hmmm???Danka,hodis nejake info?
|
Pon, 25.05.2009, 20:39 |
|
 |
Igor ZA
Ťažký Profík
|
A este jedna vec,aky je rozdiel medzi PRETEKMI a DOBRODRUZSTVOM???Dakujem
|
Pon, 25.05.2009, 20:43 |
|
 |
dAnKa
Učeň
|

Tuto sutaz neorganizujeme my, ale vznikla ako odozva nespokojnych slovenskych sutaziacich.
Samozrejme cokolvek budeme vediet tak napiseme, poradime.
V casti prihlaska - je suma startovneho 1200,- - 1500,- v zavislosti od terminu platby.
Ostatne vydavky su orientacne. Samozrejme cena trajektov je v takej vyske ako je uvedena, ale ostatne vydavky su v plnej miere zavisle od posadky. Treba si uvedomit, ze naklady na pohonne hmoty, ubytovanie, strava atd sa menia v zavislosti od posadky, cize su orientacne.
Co sa tyka pretekov netreba sa obavat nejakych rychlostnych pretekov, skor je to navigacna sutaz, ale samozrejme nejake casove limity urcite budu napr. pre prijazd do bivaku. A asi nejake rychlostne sekcie, tusim boli spominane 2 - tak na spestrenie.
Dobrodruzstvo je vlastne nice trip - vylet v Maroku pre nesutazive typy
Co sa tyka auta je dobre, resp potrebnej vybavy, to by sme samozrejme zaujemcom vedeli poradit. Samozrejme je to aj v zavislosti od typu auta, atd.
Dufam, ze som zodpovedala aspon niektore otazky, samozrejme, kludne sa pytajte.
V kazdom pripade by to mohlo byt zaujimave aj pre tych, ktory nemaju potrebu ist az tak daleko ako je Mali alebo Mauretania.
Ked zistime nieco dalsie - doplnime 
_________________Ano, je to tak. Úspechy a peniaze sa neodpúšťajú .... ani kamarátom .... a v Bratislave OBZVLÁŠŤ
|
Uto, 26.05.2009, 9:45 |
|
 |
Igor ZA
Ťažký Profík
|

dAnKa píše: Tuto sutaz neorganizujeme my, ale vznikla ako odozva nespokojnych slovenskych sutaziacich. Samozrejme cokolvek budeme vediet tak napiseme, poradime. V casti prihlaska - je suma startovneho 1200,- - 1500,- v zavislosti od terminu platby. Ostatne vydavky su orientacne. Samozrejme cena trajektov je v takej vyske ako je uvedena, ale ostatne vydavky su v plnej miere zavisle od posadky. Treba si uvedomit, ze naklady na pohonne hmoty, ubytovanie, strava atd sa menia v zavislosti od posadky, cize su orientacne. Co sa tyka pretekov netreba sa obavat nejakych rychlostnych pretekov, skor je to navigacna sutaz, ale samozrejme nejake casove limity urcite budu napr. pre prijazd do bivaku. A asi nejake rychlostne sekcie, tusim boli spominane 2 - tak na spestrenie. Dobrodruzstvo je vlastne nice trip - vylet v Maroku pre nesutazive typy Co sa tyka auta je dobre, resp potrebnej vybavy, to by sme samozrejme zaujemcom vedeli poradit. Samozrejme je to aj v zavislosti od typu auta, atd. Dufam, ze som zodpovedala aspon niektore otazky, samozrejme, kludne sa pytajte. V kazdom pripade by to mohlo byt zaujimave aj pre tych, ktory nemaju potrebu ist az tak daleko ako je Mali alebo Mauretania. Ked zistime nieco dalsie - doplnime  Fajn,dakujem za ochotu,ideme nad tym podumat a este sa urcite nieco pytam.Dakujem zatial
|
Uto, 26.05.2009, 14:28 |
|
 |
ORC
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 30.05.2007, 10:04 Príspevky: 573 Bydlisko: Bratislava
|
len male upresnenie:
startovne je v pretekarskej kategorii: 1200eur (1x auto + 2 osoby)
a v dobrodruznej kategorii: 800eur (1x auto + 2 osoby).
_________________..všetko pre váš OFF ROAD. www.offroad24.sk , orc@orc.skIronman4x4, Rugged Ridge, Asfir, ARB, AEV, SafariSnorkel, BullFace, Dick Cepek, Mickey Thompson, JamesBaroud, IPF, Pro Comp, Bushranger, FoxShox, Eibach, Misutonida, Delta4x4, AVM, ...
|
Str, 27.05.2009, 10:54 |
|
 |
marcus
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 09.12.2007, 22:40 Príspevky: 1128 Bydlisko: Nové Zámky
|
Ako tak pozerám foto a čítam o akcii dosť mi to pripomýna Budapest - Bamako. Mám rád akcie takéhoto druhu a raz keď budem veľký a bohatý tak určite sa zúčastním akcie takéhoto druhu
Pravdaže budem sledovať ako prebieha celá akcia a budem rád ak niekto so Slovenských posádok (napr. Danka a Juraj ) vyhrajú  ...
Takže všetko GOOD a moooc piesku učastníkom prajem 
_________________TOYOTA 4 Runner 3.0V6 , off road club NZ, www.4x4nz.sk
|
Str, 27.05.2009, 11:43 |
|
 |
dAnKa
Učeň
|
Ano Marcus, mas pravdu je to na ten styl B-B, ale organizatori by sa chceli vyvarovat problemov (a poucit z chyb, ktore sa na B-B opakuju uz styri roky) ako su napriklad nejasne odpovede na sutazne otazky.
Malo by to byt jednoduchsie napriklad v dlzke sutaze kedze sutaz je - (pre nas s Jurkom po tych desiatkach tisic km, presnejsie 70.000 len v Afrike) "LEN TU BLIZKO"
A tiez by sa vraj nemali merat azimuty
Tymto vsetkym nechcem povedat, ze to bude lahke, pretoze ATLAS v Maroku to je zaujimava vec, minuly rok tam v januari napriklad bola snehova kalamita. Same skaly a serpentiny
Tak verim, ze komu sa podari sa zucastnit, ze bude spokojny.
A, ze nam drzis palce sa veeeelmi tesim 
|
Str, 27.05.2009, 12:08 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|