Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 12.05.2025, 0:15
Dnes je pondelok 12. mája 2025, meniny má Pankrác a zajtra Servác

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 46 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší
 Off Road Festival Beša - resume 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Tak pište a přehánejte... :wink:

pre tých čo neboli pre predstavu o prostredí areálu...:
Obrázok

Obrázok

Obrázok

vodca celého biznisu(najväčší traktor)...miestami bol aj na troch miestach súčasne:
Obrázok

jeho podriadení mali právo už len na menšie traktoríky a museli ich riadne vyťažiť:
Obrázok

víťazná posádka zo šedého defendra:
Obrázok

úsmev pre fotografa:
Obrázok

toto som asi pri manipulácii nedopatrením zavadil o spúšť:
Obrázok

spokojné výrazy tváre niektorých účastníkov počas vypĺňania útrob podvozku hmotou spĺňajúcou špecifikácie brúsnej pasty, som síce celkom nechápal, ale fotilo sa to dobre:
Obrázok

Obrázok

Obrázok

Ned, 28.06.2009, 8:41
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Zas jeden velmi prijemne straveny vikend vdaka Lacipartii a vsetkym ucastnikom ,je to super ked sa raz za cas stretneme a zabavime my rovnako "nakazeny" :D :smt023

+421905264896, nkdisco@gmail.com

Ned, 28.06.2009, 12:16
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Bydlisko: krupina-/nemusite sa pfkovat -staci PETER,petko atd/
Odpoveď s citáciou
Poslať 
.....velmi dobre pripravena akcia,vsetko slapalo perfektne,usporiadatelia sa sucastnu problemovu dobu predviedli v tom najnaj svetle.....takze dik a na buduce krupina pride stopercetne.....

Ned, 28.06.2009, 12:36
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Super akcia aj trat vyborna len ten dazd na konci a ty co isli s nami medzi poslednymi nechali daco zo svojho auta aj na trati :lol: vsak Pd
A tu je trosku foriek

http://picasaweb.google.com/Kajo.Mitsub ... directlink

Ale inak bolo super :twisted:

Ned, 28.06.2009, 12:51
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nuž bol som som,videl som,nezvíťazil som :(
Divácky veľmi atraktívna hard kategória.Naozaj sa bolo na čo pozerať.Trať poriadne preverila techniku a hlavne posádky vozidiel.Žial soft kategória bola až príliš soft
Obrázok
Najťažší úsek trate bol štart.Tu si chúďa predvádzacia navara urobila riadnu hanbu,keď ani nevyšla na štart odrapiac nejaké plastíky :) .Hádam dakto dá lepšiu fotku.
Ináč celú trať prešiel trojkový bavorák /bol 4x4/ :shock: :shock: :shock:
Obrázok
Teslo v akcii
Obrázok
Majod v akcii
Obrázok
Obrázok
super mašinka Majod-ovu obludu vytiahla z jamy bez zaváhania.podľa slov mašinistu váži asi 2,5 tony
Obrázok
hviezdy dňa
Obrázok
trošku som bol sklamaný z chaotickej organizácie a slabej informovanosti.veľa som si nezajazdil,hard bol príliš hard a soft bol až príliš soft.

Ned, 28.06.2009, 13:25
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať re
Vďaka za dobrú akciu, bolo sa na čo pozerať, bolo kde jazdiť, bolo kde kecať aj keď na to na začiatku bolo až príliš veľa času. Výhrady k trati a to som ti Laci vravel už pred touto akciou-soft je príliš soft tak na Š120 a pod. no a hard bol by bol na jazdenie aj pre nás menej tvrdších, nezdvihnutých, ale dobre vybavených off keby a to chcem zdôrazniť keby sa ten veľký brod na trati dal obísť popri a to by mohla byť tá zlatá stredná cesta-pred akciou spomínaná ako trať B....možno o rok...alebo niekedy inokedy- pouvažuj o tom. Ináč super.

Ned, 28.06.2009, 14:49
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak isto sa chcem podakovat za SUPER sobotu ale neda mi nepovedat, ze informovanost bola slaba a na otazky k usporiadatelom som dostal len najasne informacie. Spomenuta chaoticka organicacia akcie si vyziadala aj maly tukanec medzi dvomi ucastnikmi. (vyjazd z brodu a pristupova cesta k startu).

Ned, 28.06.2009, 15:07
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dakujem vsetkym co prisli a z tych negativov sa urcite poucime.Nestihali sme na trati nejake veci dohnat k dokonalosti lebo nas trápili dazde ale sa to bude stale priebezne upravovat pocas celeho roka.
NA ORGANIZACII POPRACUJEME...
Este raz dakujem vsetkym... :smt006

Ned, 28.06.2009, 18:57
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Laci, za seba(asi aj viacerých) jedinú vec prosím...bypass hardcore miest so zodpovedajúcou penalizáciou. Bez šnorchla by som si v tej vaničke na trati akurát omočil čumák, zadymoval okolie, a skončil...a išiel kupiť wranglera

Inak musím velmi pochváliť "zázemie"...kapacitne aj kvalitou...jednička s hviezdičkou...až sa mi nechce veriť že sa to zaplatilo.

Ned, 28.06.2009, 19:19
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dakujem organizacnemu vyboru za super akciu.
Super som sa zabavil. Zazemie bolo naozaj skvele pripravene( urcite jedno z najlepsich). Hlavne piatkovy prichod a vecer hodnotim velmi kladne( ciganska kapela bola super).
Trat( hard) bola naozaj velmi poctivo pripravena. Pre mna osobne obtiaznostou akurat, ale trosku kratka. Specialky boli narocne, ale nie nebezpecne( akurat musim vywapkovat bahnom zatopeny interier :) ). Jedine co ma mrzi je, ze mi praskla mosadzna trubka na expanznej nadobke a zacalo mi prehrievat motor. Musel som na "chvilu" odstavit nabok a dokoncit trosku neskor.
Mam jedinu vyhradu. Asi to bolo tym, ze sme si nepozreli program, ale v sobotu sme na moj vkus prilis dlho cakali na start. ( "museli" sme sediet v bufete a tlacit sa vynikajucim jedlom :) ).

Pon, 29.06.2009, 10:22
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
vdaka organizatorom za peknu akciu. bolo fajn, som sa povozil, pokukal, napapal .....

ten soft bol na suchu vela soft, zabava zacala ked zacalo poprchat a zacalo sa to smykat. vyborne som sa poklzal! :-D

este raz dik

Pon, 29.06.2009, 10:57
Čumil

Odpoveď s citáciou
Poslať 
...ale no tak akú hanbu...videl si gumy?to sú cestné!!!keď si offroaďák mohol by si vedieť že neupravená tam výsť určite nemohla......

edit:M4 dobre vraví, radšej nequotuj ked nie si ochotný si to editnúť...resp naučiť sa to. nabuduce to pojde cele do perdele
d.

Pon, 29.06.2009, 13:27
Trvalá prekážka
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
B12 ... pán kolega, trocha si preštuduj problematiku citácií, než ťa za to sprdne admin
ad2 - neviem ako pred tým, ale povedzme od obeda ďalej než začalo pršať to v pohode bolo aj na cestné gumy a keď už tam nemal liezť, tak najmä kvoli nájazdovým uhlom a prekročivosti. Štartovací kopček a prvý zjazd a výjazd za ním príliš neprajú nízkym a dlhým autám (ako napr. Sériová Navara/Pathfinder). Ničmenej o tom to práve je - vidieť a vedieť kam sa s ktorým autom dá a kam už radšej nie.

Pon, 29.06.2009, 14:06
Profil WWW
koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Martin4: Pekne si to napisal alebo este Lestenky nechat doma alebo pred Tescom :-D

starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.

Pon, 29.06.2009, 20:57
Profil ICQ
Trvalá prekážka
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
akože oné ... šak to boli firemný bratia a Nissany (aspoň poniektoré) sú aj do terénu súce ... ale v tom stave továrnom ako tam stáli chudiatka radšej moc ee :? Ale ktoré auto je hneď z továrne do blata narichtované ? Každému načim aspoň gumy vymeniť...

Pon, 29.06.2009, 23:32
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 46 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný