Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 12.05.2025, 0:06
Dnes je pondelok 12. mája 2025, meniny má Pankrác a zajtra Servác

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 20 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
 OFFROADMEN SETKÁNÍ II 11-12.7.2009 -resume 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Tak poďme, všetci kto ste tam boli píšte svoje zážitky a komentáre :-D :-D :-D

Ned, 12.07.2009, 22:05
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Bolo perfetne-aspoň tym čo si prišli spomenuť na offrouďakov ktory už nie su s nami a zučastnili sa super akcie.Organizacia,jazdenie,občerstvenie,zabava,počasie,stretnutie-podľa mňa vyborne,veľmi pekne ĎAKUJEME organizatorom a spoluzučastnenym za pekny vikend straveny s dobrou partiou rovnako offroad-postihnutych ludi.A ty čo neprišli-môžu banovať.
par fotiek
MAICO
Obrázok
PEJO
Obrázok
ja ĽUBO
Obrázok

takto som dokončil-nedokončil jezdu pravidelnosti,VELKA VĎAKA organizatorom a panovi v servise-neviem meno,ktory mi bol ochotny v sobotu poobede vyrobiť a povyrovnavať utrhnute držiaky z napravy aby som si mohol vychutnať ešte LAUGOFANOVE blatá a kaluže.
Obrázok

Ned, 12.07.2009, 23:40
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tiež som najprv nechápal nízky počet účastníkov. vyzeralo to pomaly ako bojkot ale pripísal by som to skôr kríze a blízkosti MOA akcie, takže rodinné rady asi robili škrty. čisto sebecky to malo aj výhody...žiadne tlačenice, dlhé čakačky, dostatok priestoru atd...samozrejme chápem sklamanie organizátorov. napokon sa to ale celkom rozbehlo....si myslím. za seba...bol to pre mňa velmi príjemný deň, ďakujem.

na fotenie som rezignoval takže fotky nemám

Pon, 13.07.2009, 6:49
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
bojkot - to je asi zbytocna paranoja. ci?

skor by som to pripisal dovolenkam, alebo ako pisal diesel, krize v kombinacii s buducotyzdnovou akciou a skrtaniu rodinnych rozpoctov.

na tejto akcii sa ukazala potreba zauzivania noveho pravidla slusnosti, ze ak sa verejne - oficialne prihlasim na nejaku akciu a nemozem sa zucastnit, dostatocne dopredu sa odhlasim - ospravedlnim, aby mal organizator realny prehlad o tom, pre kolko ludi musi zabezpecit vsetko potrebne. aj ked nemam pocit, ze by v pripade tejto akcie na fore islo o nejake oficialne prihlasovanie.

nemozem moc hodnotit priebeh akcie, lebo som prevaznu cast dna strazil cestu cez areal, aby tam niekto nevosiel pretekarom do drahy. ale v tom case, ked som bol pritomny v centre diania, vladla vsade dobra nalada a spokojnost.
vzhladom na skutocne nizku ucast bola atmosfera skor komorna, ale ti co prisli, si to myslim o to viac uzili.

som zvedavy na hodnotenia a fotky ucastnikov. ja mam len par videi z "ludvovho haja", skusim to v dohladnej dobe postrihat a niekam umiestnit...

Pon, 13.07.2009, 9:31
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ja som do poslednej chvíle nebol rozhodnutý ísť-neísť, aj vzhľadom na to, že sme mali miestne MTB preteky, ale potom som neľutoval. Piatkové vytrvalé dažde ustali a sobota s nedeľou boli nad očakávanie. Akcia bola organizačne výborne pripravená. Za štartovné sme mali viac, ako adekvátnu protihodnotu. Občerstvenie na úrovni, sedenie pod prístreškami, vatra, coutry kapela. Trate boli skvele pripravené a zvlášť trial, ktorý staval Majster Miro Hudeček. Myslím, že medzi nami nebol nespokojný človek. Uctili sme si pamiatku Vlastíka a Romana aj sme si dobre zajazdili. Čo dodať, kto sa prihlásil a nebol, môže ľutovať.
Cesta domov sa nám trochu skomplikovala, lebo chladice boli obalené blatom a 6valcom bolo horúco. Naštastie sa našli dobrý ľudia, ktorý nám požičali hadicu s vodou na očistenie chladičov.
-po prvom dni Obrázok
-pinz to nedal (ani ja)Obrázok
-zjavný nepomerObrázok

Pon, 13.07.2009, 10:46
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
thunder píše:
.... na tejto akcii sa ukazala potreba zauzivania noveho pravidla slusnosti, ze ak sa verejne - oficialne prihlasim na nejaku akciu a nemozem sa zucastnit, dostatocne dopredu sa odhlasim - ospravedlnim, aby mal organizator realny prehlad o tom, pre kolko ludi musi zabezpecit vsetko potrebne...

Súhlasím s Tebou, len by som možno trošku sformalizovala pojmy (aj pre stranu organizátorov):
- oznámenie o tom, že akcia bude a zistenie predbežného záujmu
- záväzné prihlásenie účasti - zistenie počtu účastníkov (tak týždeň pred akciou)

Tu bol termín prihlásenia naozaj skoro, pred 3 mesiacmi. Je mi ľúto, že napriek tomu, že nás Kapo prihlásil tak sme nešli a ani sme sa neozvali (a to ma mrzí viac). Kapo celý víkend chystal poľnú kuchyňu a ťažné, nech ju vie potiahnuť do Gbeliec a nejak to človeka nenapadlo...

Dodatočne prijmite omluvu, beriem si to k srdcu.

Pon, 13.07.2009, 13:44
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
mozno vela ludi len jednoducho zabudlo alebo prehliadlo termin...

Pon, 13.07.2009, 16:39
Profil ICQ WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja za divákov, myslím že môžem len pochváliť organizátorov a všetkých tých ktorý sa podieľali na príprave za ozaj skvele pripravenú akciu.
Dostatočný prehľad o všetkom dianí vďaka moderátorom.
Výborne pripravený trialik- na tak malom priestore veľa muziky...
Pochvalu zaslúžia aj hasiči, ktorý si plnili svoje povinnosti na jednotku. Priebežne udržiavali blaťúlko, aby náhodou nevyschlo, pretože bez neho by to určite nebolo ono.
Stánky- bez akéhokoľvek čakania, dostatok miesta na sedenie pod prístreškami...
Kapela, výborný moderátori a samozrejme chuť a vysoká aktivita i keď len pár zúčastnených vozidiel, jazdiť a poriadne prevetrať svojich miláčikov a premeniť ich na nepoznanie obalených blatom.
Samozrejme nemôžem zabudnúť aj na pripravenú vatru, ktorá dotvárala sobotnú večernú atmosféru.
Proste s pohľadu diváka bolo na čo pozerať.
Vydarená akcia- nebanujeme že sme boli. Len tak ďalej!!!!
Pripájam zo pár foto.
Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Aj prostredníctvom offroadingu robme svet krajší a zaujímavejší.

Pon, 13.07.2009, 21:08
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Tymto sa chcem ospravedlnit ze som neprisiel aj ked som bol prihlaseny,bolo to z viacerych dvovodov jeden moje narodky,druhy choroba ale ten naj nebudem rozoberat.PREPACTE.Dakujem.A ked kukam foto aj lutujem a dost.Urcite by tam mi bolo lepsie ako tam kde som bol. :cry: :cry:

Pon, 13.07.2009, 22:22
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Teraz už je neskoro na ospravedlnenia tak to nechajme radšej tak a kochajme sa fotkami a písaniami od tých čo tam boli a zažili tú atmosféru.

Za seba môžem len povedať že to bola perfektne pripravená akcia, všetko bolo na 1* :wink: veľmi vydarená akcia, škoda len malej účasti ale o to viacej sme si ostatný zajazdili :-D

P.S. foto tiež hodím len to je ešte stále vo foťáku :smt024

Pon, 13.07.2009, 23:43
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tak sľúbené foto :D

http://picasaweb.google.com/OFFMAN.01/OFFROADMEN2009#

Str, 15.07.2009, 1:03
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Paráda Kubik, hodne dobrých fotiek...napr:
:smt007 :smt077
Obrázok

Str, 15.07.2009, 7:02
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tymto chcem oficialne vyjadrit svoju lutost , ze som nebol ... Sedel som na canoe s detickami a opat raz som splavoval Hron = proste som im nemohol odmietnut ( poznate to - priority ...).
Ach ako rad by som bol byval s vami
Ale myslim si , ze sa zacina zaujimave obdobie Slovenskeho offroadu = oficialne offenie = uz ziadne nedelne jazdenie po miestnom chotari raz tam a raz onam ... Pekne organizovane ,v uzatvorenych specializovanych arealoch so sponzormi, muzikou, hromadnou ucastou , konkurenciou a vsetkym co s tymx suvisi...A s tym bude suvisiet tento weekend overena rovnica :

malo pritomnych = SPOKOJNI ucastnici (vela priestoru, ziadne prestoje a cakania ...) = SMUTNI organizatori

a samozrejme opacne

velaaa pritomnych = USMIATI organizatori ( uz len ten bufet kolko hodí ...) = uhundrani ucastnici

Co dodat ? Pri akcii typu memorial asi jedine = Roman a Vlastik chybate nam ( Romana som poznal osobne a dodnes ho naozaj casto spominam, lebo som sa od neho vela naucil )

Str, 15.07.2009, 7:22
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pekne fotečky :D ja mam nejake video len to treba dat na dvd

Str, 15.07.2009, 15:22
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Lubec ak bude dvd daj vediet a ak mas aj z minulych akciii.Dik

Str, 15.07.2009, 16:13
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 20 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný