Dnes je pondelok 12. mája 2025, meniny má Pankrác a zajtra Servác
OFF ROAD Gbelce 2009 17 - 19 jul - Resume
Autor |
Správa |
konik
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 06.02.2008, 20:07 Príspevky: 743 Bydlisko: Nitra
|
tak som prisiel absolvoval a aj napriek tomu ze som musel odist uz v sobotu poobede hodnotim akciu ako velmi vydarenu.
zopar postrehov:
-areal ma velky potencial
-trasa bola vyborna aj co sa tyka znacenia aj co sa tyka organizacie a hlavne pripravy /okrem zopar plastov zostalo auto bez strat/
dan za dlhy patrol bol jeden vyves za brucho.
-dlhsie cakacky v lese by som vnimal asi ako jedine minus ale s tym sa zrejme musi ratat na masovych akciach.
-Velka vdaka Joso, Zuzka, Raider a kolektiv
-Kapovi dakujem za skvelu poziven co navaril.
coskoro sa tesim na dalsie akcie na M.O.A.
edit:rozdelené d.
_________________ GR Y60 W IM C BFG MT HiLift IM Spulka
|
Ned, 19.07.2009, 9:35 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Ned, 19.07.2009, 10:14 |
|
 |
dindaj
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 06.03.2007, 19:34 Príspevky: 1808 Bydlisko: SE
|
Perfektne a nad ocakavanie.Viac nemam co dodat.
Len podakovat .Joso,Raider,dievcata a vsetci ostatni DAKUJEM.
Jo a dakujem neznamemu ktory mi bol v noci jazdit s autom po rybniku.Rano som mal rybicky az pod strechou.Alebo ze by sa Patrol vybral sam?Vyzera ako kontajner na ryby.
_________________ Bývalý offroadak
Naposledy upravil dindaj dňa Ned, 19.07.2009, 14:44, celkovo upravené 2
|
Ned, 19.07.2009, 10:30 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
joso a spol., gratulujem k vydarenej premiére. ...s tým mikrofónom...tiež som mal v počiatkoch zovreté hrdlo a strácal niť, no teraz sa už cpem za kamerami a brblem jak starý herec.  ...takže bude to len lepšie
Mezey Offroad Area (  )má skutočne velké možnosti dalšieho vývoja, čo je velkou výhodou, lebo nehrozí žeby sa tak skoro okukala. Podložie je celkom milosrdné k hardwaru, komáre sa dali vydržať. Lutujem že sa mi nepodarilo stihnúť v piatok prejsť si trať. Bol by som v obraze do ktorých špeciálok si možem trúfnuť. Zahnalo nás to počasie...ale asi to malo tak byť...aj tak som navečer uštval svojich strážnych anjelov, týmto im dakujem. 
|
Ned, 19.07.2009, 10:31 |
|
 |
juroBSP
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 13.12.2006, 22:10 Príspevky: 356 Bydlisko: BA/SE
|

Dakujem Josovi a vsetkym dalsim, ktori sa na akcii organizacne podielali.
Moje hodnotenie:
• Areal perfektny (a to som ho vraj, nevidel cely) - rozsiahly, s dobrym zazemim (prilahly kemp), prijemnym podkladom i prostredim. Skratka, viem si predstavit, ze sem clovek pride stravit offroadovy vikend a nedopadne to tak, ze po par hodinach sa zacne nudit, lebo uz skoro vsetko presiel viackrat, z oboch stran.
Mala ilustracia terenu (dindaj vyvazuje Patrola)
• Organizaciu uplynuleho vikendu povazujem za vyborne zvladnutu - obvzlast s ohladom na to, ze to pre organizatorov bola premierova akcia. Vsetko bolo pekne oznacene, na vsetkych klucovych miestach bol niekto z organizaorov. Uplne "cool" bol napad s bufetom, umiestnenym v uprostred lesa na terase nad drahou (Si pocas jazdy smadny? Vybehnes si 50 metrov po chladenu capovanu kofolu a prezries si drahu co Ta caka... Super!).
Lesny bufet
• Co sa tyka dvoch vsimnutych nedostakov, tie boli vlastne zanedbatelne:
Prvy - zapchy na trati - tym sa pri pocte vozidiel, ktore boli na starte vyhnut neda. Auta viaznu, alebo sa kazia na roznych miestach a je jasne, ze alternativna obchadzkova trasa nemoze byt vsade - organizatori napr. na jednom mieste zvladli, operativne vytvorit novy kus trate, ktory sluzil ako obchadzka.
Druhy - nedostatocne akcne obcerstvenie v kempe, v sobotu rano. Toto tiez nemozno klast za vinu organizatorovi, ale stankarom s obcerstvenim. Na buducu akciu treba vybrat stankarov, ktori budu ochotni byt v stanku a mat pripravenu kavu a nieco na ranajky, aspon 1 hod. pred zaciatkom akcie.
_________________Nissan Patrol K260 - Biely Spaniel = BSP, kratky, 2,8TD

Naposledy upravil juroBSP dňa Pon, 20.07.2009, 9:15, celkovo upravené 2
|
Ned, 19.07.2009, 15:45 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
aha ... navrhol by som jeden malý tuning platný pre všetky hromadné, verejne prístupné akcie :
Traťmaršáli by mali byť zreteľne označený (oranžová vesta, unikátne tričká alebo aspoň čapice). Je trocha problém si narýchlo z ľudí postávajúcich vedľa trate vybrať toho, kto signalizuje organizačné pokyny. Že majú akciové tričká je bezpredmetné, keď sú tie tričká volne predajné a má ich iX ďalších okolopostávajúcich. Trebárs by aj tie tričká stačili, ale pre organizátorov by mali byť inej farby ako obchodné.
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Ned, 19.07.2009, 18:49 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
dobre vravíš Martin...tiež som niekedy niektorých okolostojacich považoval za komunikatívnejších divákov....a oni to boli funkcionári... 
|
Ned, 19.07.2009, 19:01 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
Jožko a spol, díky, na premiéru super akcia, klobúk dole;
vytrápilo nás dusno a komáre, ale priatelia a trať boli fajn
mal som menšiu obavu, aby som sa nemusel moc trápiť s nejakým vyprosťovaním (keďže som bol pred pár dňami na chirurgii), ale pohoda a bolo sa počas státí na čo dívať, vôbec sme sa nenudili
nemusíte so mnou súhlasiť, ale pár problémových stromov by som ešte vyhodil - tie riadne oškreté či zlomené; na trati je pre dlhé autá aj tak dosť prekážok, pri ktorých treba zvládnuť aj čosi viac jak v samurajoch...
utiekli sme s búrkou v pätách, ako to nakoniec dopadlo s počasím?
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Ned, 19.07.2009, 20:07 |
|
 |
pfka1
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 30.01.2008, 6:38 Príspevky: 284 Bydlisko: krupina-/nemusite sa pfkovat -staci PETER,petko atd/
|
.....bolo fajnovo,trat veeelmi dobra,vody tiez bolo akurat/hlavne v nedelu  /Kapov bufet aj slivovica na jednotku,sprchy-betonplac-elektrina v dosahu----co chciet este viac..NECH SA VYDARIA DALSIE AKCIE PS-s tymi zodpovednymi bufetarmi pre buducnost to treba hlavne pre rannu kavu a rychlojedlo riesit vsak parky vie robit kazdy...
_________________ ked to nejde silou,skus to este silnejsou silou...pripadne si precitaj navod na pouzitie...........REBELY FOREVER-AND YOU?(':smt134')
|
Ned, 19.07.2009, 20:13 |
|
 |
603
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 27.11.2008, 23:39 Príspevky: 529 Bydlisko: ba//mi
|
_________________www.khvmi.sk
|
Ned, 19.07.2009, 21:53 |
|
 |
EssoSk
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 18.03.2009, 20:11 Príspevky: 350 Bydlisko: Poprad
|

Foto foto foto  ľudia mi tu v BŠ neveria..... že to bolo tak..... Netriediť proste nič... nahádzať na picasu a dať link
a ešte !
juroBSP píše: Co sa tyka dvoch vsimnutych nedostakov, tie boli vlastne zanedbatelne: Prvy - zapchy na trati - tym sa pri pocte vozidiel, ktore boli na starte vyhnut neda. Auta viaznu, alebo sa kazia na roznych miestach a je jasne, ze alternativna obchadzkova trasa nemoze byt vsade - organizatori napr. na jednom mieste zvladli, operativne vytvorit novy kus trate, ktory sluzil ako obchadzka. Druhy - nedostatocne akcne obcerstvenie v kempe, v sobotu rano. Toto tiez nemozno klast za vinu organizatorovi, ale stankarom s obcerstvenim. Na buducu akciu treba vybrat stankarov, ktori budu ochotni byt v stanku a mat pripravenu kavu a nieco na ranajky, aspon 1 hod. pred zaciatkom akcie.
1. Zápchy boli koli ľudom z napr čierneho grand cheera ktorý mal zrejme chuť na pivo na stred traťe odstavil auto a neukázal sa 30min.....
2.Občerstvenie..... bufetári sa zbalily keď začalo liať..... takžééé
_________________ Končím........
Naposledy upravil EssoSk dňa Ned, 19.07.2009, 22:23, celkovo upravené 1
|
Ned, 19.07.2009, 21:58 |
|
 |
ivanbb
Ťažký Profík
Registrovaný: Ned, 08.10.2006, 20:07 Príspevky: 291 Bydlisko: Banska Bystrica
|
pojazbenie bolo super,osobne mi vadili len vysoko odrezané pne stromov.
Odniesol si to zadný narazníkskorej prava a potom aj ľavá strana.
Ale to už je náš osud.

_________________ offffffffffffff
|
Ned, 19.07.2009, 22:20 |
|
 |
pfka1
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 30.01.2008, 6:38 Príspevky: 284 Bydlisko: krupina-/nemusite sa pfkovat -staci PETER,petko atd/
|
603 píše: foto z akcie..
i ked verim ze budu i zaujimavejsie foto..))) vsak pfka1 ))) ..................neviem ci budu zaujimavejsie ale rozhodne budu mat sťavu/ak sa tak da nazvat voda z rybnika/az po pas......ps-a uz sa nepfka1kuj,ja som peter,petko,pertik.petrisko.....ako sa komu lubi 
_________________ ked to nejde silou,skus to este silnejsou silou...pripadne si precitaj navod na pouzitie...........REBELY FOREVER-AND YOU?(':smt134')
|
Ned, 19.07.2009, 22:36 |
|
 |
603
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 27.11.2008, 23:39 Príspevky: 529 Bydlisko: ba//mi
|
no v rybnicku som ta videl, ale baterky uz neboli... kazdopadne dakujme za peknu show... najblizsie jedna slivovicka na mna...)))
_________________www.khvmi.sk
|
Ned, 19.07.2009, 22:42 |
|
 |
pfka1
Ťažký Profík
|
[quote="603"].quote........dakujem za pozvanie kamarat,rad oplatim dalsim kolom,cavoj je za dverami,tak sa najdeme......
|
Ned, 19.07.2009, 22:55 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|