Dnes je piatok 30. mája 2025, meniny má Ferdinand a zajtra Petronela, Petrana
Autor |
Správa |
sup.agency
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 23.03.2009, 19:28 Príspevky: 811 Bydlisko: Brezno,Banská Bystrica
|
_________________http://www.wsa.sk/ všetko pre offroad a expedície
|
Uto, 18.08.2009, 8:26 |
|
 |
Apop
Ťažký Profík
|
|
Uto, 18.08.2009, 17:55 |
|
 |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|

Tak dám aj ja, ako som to videl.
Boli sme len v sobotu a túto akciu považujem za fiasko. V mieste konania bolo cca 12-13 áut, ak nepočítam moje a Paťove. Nízku účasť možno pripísať dovolenkovej sezóne, kríze a asi aj hojnosti akcii v tomto a blízkom čase.
Treba povedať, že organizátor vynaložil nemalé úsilie na zabezpečenie akcie, ale zabudol alebo podcenil to najdôležitejšie = zaujímavú trať. Bolo totiž deklarované:
sup.agency píše: info 1kolo ma 4-5km zmiešaný pieskový terén 2bažiny borovicové porasty. miestami veľké pieskové duny. Ešte zauraduje báger a bude to akurát.
ale v skutočnosti mala trať cca 1km /môj odhad/. Prešiel som ju peši, vychádzkovým tempom zo psom za 30 minút a jej nenáročnosť bola vhodná pre akékoľvek sériové SUV ale nie upravené offroady.
O veľkých pieskových dunách ste si mohli nechať zdať.
Bažina sa stala bažinou, až keď sme odchádzali, za pomoci cisterny.
Toto považujem za zavádzajúce info a support-agency by sa takéhoto konania mala v budúcnosti vyvarovať, pretože sa môže stať, že nepríde ani tých pár áut. Mám taký pocit /ale len pocit, lebo som tam nebol/ že to bol trochu aj výsledok predchádzajúcej akcie v Brezne, kde sa tiež realita líšila od sľubov. Snáď s toho vzíde ponaučenie.
|
Uto, 18.08.2009, 22:48 |
|
 |
Kmoter
Majster Slovenčinár
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 20:07 Príspevky: 957 Bydlisko: Nitra
|
Ja som bol na akcii od piatku a celú trať sme z Mirom ZA prešli iba na zadnom náhone, celá trať bola preejazdná aj z novím a seriovím Cherokezom a nisanom paindfaider. Po dvoch kolách už nebolo čo robiť na trati.
Toť moj názor
_________________Ja a slovenčina
Toyota LC 61
|
Str, 19.08.2009, 0:15 |
|
 |
RisoBA
Koumák
Registrovaný: Pia, 12.01.2007, 19:22 Príspevky: 193 Bydlisko: Bratislava
|
Bol to vcelku fajnový výkend . Mohlo by ich biť aj trochu viac 
|
Str, 19.08.2009, 0:29 |
|
 |
marecek83
Učeň
Registrovaný: Pia, 01.02.2008, 17:12 Príspevky: 58 Bydlisko: Bratislava
|
Zucastnil som sa a pripajam sa ku michimu a kmotrov
Bol som tam v sobotu a odisiel som po obede lebo som bol mrte nasrany ze to bolo uplne zle
|
Str, 19.08.2009, 7:00 |
|
 |
hardoff
Učeň
|

Bolo to trošku zle prezentované,prišli účastníci rozneho charakteru.Ten kto čakal náročný terén,pieskové duny bol sklamaný.Spokojní boli tí,ktorí prišli relaxovať , kempovať a trošku si zajazdiť a zasúťažiť v miernom rovinatom teréne.Bolo to skorej stretnutie s pojazdením niečo na sposob Bukovej.Bola to škoda.Keby usporiadateľ,respektíve organizátor napísal konkrétnejšie a objektívnejšie o akú akciu sa bude jednať,mal by určite viac a aj spokojných účastníkov!Neprehnali by sa zbytočne náročnejší off-roadáci ktorí vyhľadávajú tvrdší terén a nehnali by zbytočne techniku ktorá bola naozaj nevyužitá.Takže nespokojnosť určitých ľudí bola na mieste.Snáď si organizátor zoberie ponaučenie a do budúcna rozpíše podrobne a objektívne akú akciu chystá.Pomože tým hlavne sebe tým že získa viac účastníkov ktorí prídu na akciu,ktorú očakávajú.
Samozrejmosťou v každom kempe by mala byť aj pitná a úžitková voda.V tomto smere to malo najbližšie k tej očakávanej Sahare.
Ináč treba pochváliť organizátorov že zachraňovali situáciu a nevzdali to.Videli že účasť je slabšia,terén inakší ako si predstavovali a snažili sa spestriť akciu a zabaviť prítomných čo sa im aj podarilo.Takže záverečný verdikt-objasnite v programe dopredu ľudí o akú akciu pojde a účasť bude vyššia a spokojnosť zúčastnených tiež.Myslím že ludia čo vyhľadávajú akcie tohto typu možu banovať,lebo takýchto akcii nebýva moc.Akcia bola skor rodinného charakteru na sposob kempovania,stanovania,zábavy,opekania a spoločného stretnutia priaznivcov off-roadov doplnená súťažami a jazdenia na rovinatom ,piesočnatom teréne v lese.Takže kto hľadal voľačo na tento sposob bol myslím si spokojný.Netreba hádzať flintu do žita ,verím že budúci rok sa akcia tiež bude konať,a zúčastnia sa naozaj priaznivci ktorú hľadajú práve túto formu zábavy.
|
Str, 19.08.2009, 8:02 |
|
 |
Patrol
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 17.12.2007, 21:19 Príspevky: 495 Bydlisko: Trnavá Hora
|
_________________www.strechyzh.sk
Kto druhému jamu kope, zarobí a potom slope.
Kto druhému jamu kope, je u mňa na brigáde.
|
Str, 19.08.2009, 18:50 |
|
 |
baho 73
Učeň
Registrovaný: Str, 19.11.2008, 10:12 Príspevky: 25 Bydlisko: Prievidza
|
Tiež nas zlákala možnost pojazdit v pieskovych dunach,ktore sme si v tej
oblasti predstavovali vo väčšich tonach,ale ked nebolo viac-kašlat na to.
Pre mna je off hlavne relax- niekedy vo väčšom terene, niekedy len na luke pri ohni a takto to bolo aj v Malackach.
Ked si chce niekto zajazdit tak nesmie z akcie odist,ani ju zavrhovat hned na začiatku....
Mne sa pačili aj RZ,aj ta jama, gulaš atd...
Lukáš-DAKUJEME.
|
Str, 19.08.2009, 21:13 |
|
 |
sup.agency
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 23.03.2009, 19:28 Príspevky: 811 Bydlisko: Brezno,Banská Bystrica
|

K akcii malcky sa uz vyjadrovat nebudem ale neodpustim si poslednych par viet 1,este raz dakujem vsetkym zucastnenym dakujem za pozitivne hodnotenia ale taktiez aj za negativne ktore nam pomahaju pri pripravovani dalsich projektov
2,Michi nahodil temu Brezna (kde ani nebol) support-agency bol jediny organizator a akcia mala kopec pozitivnych hodnoteni a uz teraz sa nam prihlasuju posadky na dalsi rocnik(jar 2010) staci pozret temu na fore a fotky a (v malackach bol 20min)
3, Nebudem reagovat na KMOTRA ktory prisiel na pozicanom ford Ka cely vecer sedel pri nas a vtieral sa a teraz bude pisat mudrosti sveta KMOTOR si Frajer
4, Support-agency je korektna agentura ktora organizuje mnoho akcii od pretekov motoriek cez tuning zrazy offroad zrazy az po koncerty a stale sa snazime aby bol spokojny kazdy ucastnik, kto ale dakedy nieco organizoval vie ze sa to nie vzdy podari
5, sup.agency@azet.sk je moja email adresa a kazdy co sa citi ukrivdeny dostane zlavu na offroad zraz v BR a zaroven sa uprimne ospravedlnujem ze sme nesplnili predstavy
6, ked uz piseme aka mala byt dlha trat tak 1km je dost zly odhad, ale berem ho, ale bolo si treba vsimnut aj pripomienku ze trat je vhodna pre menej upravene offroady
7, v dobe ked sa vsetky zrazy orientuju na extrem a narocnost sme chceli prist s niecim co je vhodne nie len pre offroad profikov ale aj pre tych co hladaju oddych a nemaju peniaze na to aby stale mohli demolovat
myslim ze zraz je o ludoch nie o extreme
Tymto chcem veci vysvetlit a poskytnut pohlad na akciu z vnutra, celu akciu som platil z vlastneho vrecka a startovne pokrylo akurat naftu , tym padlo to ze sme si uz nemohli dovolit platit bagre a techniku ktora bola objednana ale sa musela zrusit
|
Str, 19.08.2009, 21:19 |
|
 |
sup.agency
OFFROAD Expert
|
Baho Dakujem aj ja presne pre takychto ludi tie akcie robim Pozdravujem Prievidzu 
|
Str, 19.08.2009, 21:25 |
|
 |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
sup.agency píše: ale taktiez aj za negativne ktore nam pomahaju pri pripravovani dalsich projektov
Lukáš, presne tak som to aj myslel.
|
Štv, 20.08.2009, 0:02 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
Minulosť sa už nikdy nevráti. Akcií bolo tak málo, že každá mala šancu na velkú účasť. Aj vďaka novým zákonom sa akcie namnožili...zároveň kríza núti rodinné rozpočty tiediť(kam áno, kam nie), tak by organizátori mali rátať aj s katastrofickou variantou nízkej účasti. O to viac si treba dať pozor na "dobré meno"...a "zákazníka"(kedže už začala tvrdá komercia) nalákať neodolatelnou kvalitou...náčúvať jeho požiadavkám(ja som na mažoretky  )...a trpezlivo stráviť kritiku. Velkosť koláča(počet offroudákov) je daná, tak si nás rozumne podelte. 
|
Štv, 20.08.2009, 6:25 |
|
 |
hardoff
Učeň
|
Vidím že pribúdajú kladné ohlasy a šanca na usporiadanie ďaľšej Off Road Manie Malacky sa zvyšuje,čo ma teší.Preto kto bol s akciou spokojný,alebo vyhľadáva podobné akcie tohoto typu nech sa vyjadrí,predsa akcie sa robia pre ľudí čo majú záujem sa akcii zúčastnt a nie pre tých ktorí to mienia len odsudzovať a kritizovať.Takže ešte raz ďakujem organizátorom, a verím v ďaľšiu úspešnú akciu vo večšej a spokojnejšej účasti.
|
Štv, 20.08.2009, 7:32 |
|
 |
Kmoter
Majster Slovenčinár
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 20:07 Príspevky: 957 Bydlisko: Nitra
|
Máme tu aj jedno videjko z Malaciek, hlavným aktétom je sup.agenci a ospravedlnujem sa za kvalitu ale bolo to točené mobilom
http://www.mojevideo.sk/video/48a0/stav ... bahna.html
_________________Ja a slovenčina
Toyota LC 61
|
Pia, 21.08.2009, 18:46 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|