Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 12.05.2025, 0:25
Dnes je pondelok 12. mája 2025, meniny má Pankrác a zajtra Servác

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 38 ]  Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší
 Motesice 2009 - resume 
Autor Správa
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Bol som pozrieť s rodinkou ako divák a môžem povedať že som videl v kameňolome veľa zaujímavých situácií.Pajero ktoré vyšlo kopec na zadných kolesách tam kde sa iný navijákovali to bola BOMBA!!! Dúfam že to niekto točil,inak keby nemal ten zadný nárazník tak teraz fotíme asi budku! Inak Pejo musím uznať že si zachránil česť Patrolom :smt158 Inak akcia super pohodová taká rodinná,organizátori super!

Sob, 22.08.2009, 20:41
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Technicky zaujimave useky. Len pre ukazku, nahlad na cast arealu.
Obrázok

Sob, 22.08.2009, 21:18
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
zlahka zhrnute, islo z viacerych pohladov o ojedinelu akciu, aka este myslim na slovensku nebola. kombinacia offroad - kone - hudba je nieco, co k sebe nadherne patri a v ramci jednej akcie vytvori skvely mix atrakcii a programu, ktory moze plne uspokojit ucastnikov aj divakov.

z pohladu offroadu islo takisto o absolutnu novinku. trialove jazdenie v nepouzivanom lome, kde bola kompletne cela trat technicky pomerne narocna a vyzadovala si uz nejake tie skusenosti, bola asi novou skusenostou pre vacsinu, ak nie aj vsetkych ucastnikov...

to je ale z pohladu cloveka, ktory nejazdil, len bol velmi blizko...

ako to vidia ucastnici?

Sob, 22.08.2009, 21:41
Profil ICQ WWW
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
vyšlo aj počasie, skvelý zážitok!
a z pohladu RESCUE zabezpečenia tiež všetko OK, a aj fúkanie pred jazdami sa osvedčilo a väčšina vodičov to privítala! Dúfam že sa toto stane na akciách pravidlo, čím sa predíde možný neprijemnostiam.

Ned, 23.08.2009, 10:49
Profil WWW
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nemáte nikto fotky alebo video toho Pajera na zadných? :lol:

Ned, 23.08.2009, 11:46
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
a mali sme tu aj budku...

škoda len že to bolo moje auto a ja som ho nešoferoval...

Obrázok

Ned, 23.08.2009, 13:20
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
tak adrenalín bol a celkom dobrá hladina. Ja som tiež ešte nikdy nejazdil v pieskovom lome, ale celkom mi to sadlo. Ohromný zážitok bol aj pretek offroad-hiporoad (kone) v jazdiarni pomedzi sudy. Musím priznať, že kone boli o poznanie rýchlejšie, ale také drifty a jazda na troch, alebo aj dvoch kolesách sa dajú robiť asi len na takom podklade ako je v jazdiarni (náklonomer bol v oblúkoch na 40-50°).
Jediné, čo môžem organizátorom vytknúť je, že to mala byť dvojdňová akcia, ale v nedeľu zdochol pes a nikde nikoho. Tiež ma zarazilo, že reklamný partner Nissan, ktorý dal Patrola na čiernu listinu a v letákoch vychvaľuje terénne vlastnosti x-traila, navary a pathfindera sa zmohol len na statickú ukážku.

Ned, 23.08.2009, 17:26
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dobre vravis pejo, ten pretek auta vs. kone bol velmi dobry napad a tiez som si to skvele uzil a zabavil sa...

kone sice boli o poznanie rychlejsie, ale mysli na to, ze kazdy z nas piatich sutaziacich bol v niecom takom prvy krat a nemali sme moc casu si to vyskusat. mam dojem, ze lucky dokonca v tom poslednom preteku kone predbehol.
mozeme skusit niekedy tu halu vybavit na cas a poskusat, co je v takom pripade lepsie, ci stvrkola alebo dvojkola, sirsi najazd okolo barelu bez smyku, alebo ostrejsi najazd a drift...
mozno to konikom buduci rok natrieme :-D

a inak, priznajme si - tej blondavej zuzke to na koni aj tak pristalo 1000x viac, ako komukolvek z nas na aute alebo stvorkolke :-D

nechcem tym samozrejme povedat, ze je pejo v patrole skaredy :-D

Ned, 23.08.2009, 17:49
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
prenajať si halu by bola dobrá zábavka na dlhé zimné večery. Čo som si prečítal na cenníku, je to 10€/hod. cez deň a 20€/hod. s osvetlením. Myslím, že je to znesiteľné. Mohla by sa tam niekedy urobiť komorná akcia. Cez deň v lome a podvečer v hale. V tej hale to je lepšie ako na horskej dráhe.
Ja som jazdil v hale na red. 2 a 3° s vypnutými volnobežkami. Možno by to bolo rýchlejšie na 4x4, ale auto by bolo asi nedotáčivé. Takto bolo pretáčivé, ale vo výjazdoch som asi strácal. Každopádne sa teším na repete.

Ned, 23.08.2009, 18:08
Čumil

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Teda kluci.Bylo to fakt super!!!!!!!!!!!Organizace na vybornou.Offroad,kone,country hudba , dobre jídlo a pití.Krasna kombinace. :lol:

Ned, 23.08.2009, 19:54
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Uff ... dakujem za hlavneho organizatora = chlapcov okolo krytej jazdeckej haly v Motesiciach a zrebcina ... Urcite sa pri citani vasich slov potesia .
Dakujem aj za seba :-) za vsetky reakcie tu na fore , ale musim povedat ,ze tie rozblaznene ziariace oci chlapcov v lome boli k nezaplateniu ...
Dakujem aj Thunderovi ,Janke Thunderke a chlapcom okolo nasho Rescue zdruzenia a menovite Majovi za velke nasadenie a pomoc pri realizacii.

Naposledy upravil IvoLUCKY dňa Pon, 24.08.2009, 9:06, celkovo upravené 1

Ned, 23.08.2009, 20:16
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
teraz par postrehov

A) lom , bana, pieskovna (hovoria tomu rozne)
mal som trochu mrazenie kde vsade sa tam dalo pozabijat :-) , alle dopadlo to nad ocakavanie dobre (nebit tej majovej-nemajovej budky iba par oderkov)
- kombinacia trialovych zlozitych pasazi a pieskovo/strkovo/kamenneho podkladu bala (dufam) pre vsetkych prijemnou novou skusenostou

B) kone verzus OFFroady
nasadili sme do boja rozne druhy techniky (Wranik, Patrol260, Patrol GR, Jeep Wyllis (mnam 1944) a quad
teda poviem ze som sa vyblaznil ako maly chlopec !!! tie navrhy hore su dobrym napadom a urcite niecoskusime ( taky Silvester v jazdiarni :-) )

C) muzika
skoda ze tu do hry vstupilo pocasiea niektore koncerty sa museli odvolat, ale mate slovo , ze o rok to skusime opat

Ivo
PS: daajte uz niekto aj fotky , bo ja som drzal vysielacku a nie fotak

Ned, 23.08.2009, 20:23
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať .
Neviem či som to dal správne.Video toho šialenca na zadku musím skrátit http://www.youtube.com/watch?v=JJM7dCDL5v0 http://www.youtube.com/watch?v=x1WjIhrbzec
Inak zabudol som pochválit bolo to super!

Tlacitko Edit nefunguje ?!? F.

Ned, 23.08.2009, 20:30
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Skvelá akcia, trochu ma mrzí, že som si nevyskúšal aspoň niektoré pasáže z toho lomu(synko mi zaspal a boli sme odvolaní vrchým velením). Na celú trať som si netrúfal, keďže spolujazdca mi robil 2,5 ročný syn(to mám dobrú výhovorku, lebo niektoré úseky mi tam naháňali strach :shock: ).
Tak som ho aspoň trochu vytriasol na tej lúčke :-D . Koníky boli tiež super, zabavili sme sa aj pri rytieroch.
Ešte ma mrzí, že som sa tam stihol osobne zoznámiť len s Thunderom, aj to dosť na rýchlo lebo bol dosť pracovne vyťažený. S ostatnými, ktorí ste tam boli som sa nejak minul.

Takže keď to zhrniem: organizátorom vyslovujem obrovkú vďaku za túto akciu a dúfam že v započatom diele budú pokračovať.
Taktiež vyslovujem uznanie všetkým posádkam v lome - podmienky sa menili každým prejazdom a keby ste ešte počuli komentáre divákov! Asi 50x som počul "Teraz sa prevráti!" alebo "Tam odtrhne nápravu!". Potom nasledovalo len krútenie hlavy a krátky komentár "To nie je možné..."
Skrátka, divácky veľmi atraktívna akcia. Dúfam, že raz ju zhodnotím aj z pozície jazdca.

Ned, 23.08.2009, 21:53
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Velmi prijemna akcia, na lucke som sa vyhrkal pekne a potom som sa pustil do lomu kde som skoro zostal ale dopadlo to dobre. :D

Hold nemam sa tam trepat na seriovke, ale uz bude uz bude tak nabuduce to snad dopadne lepsie.

Ten utrhnuty plast tam asi nepatril ked sa odtrhol, ze? :D:D

Dakujem chalanovi co mi tam poradil co a jak, aj vdaka nemu som tam neostal na hambu. :D:D Nestihol som nejak zistit kto si, este raz dik.

Chcel som pozdravit kopec dalsich ludi ale nejak sme museli poobede uz utekat tak sa nestihlo.

Celkovo velmi prijemna akcia a radi sa zucastnime aj nabuduce.

Pon, 24.08.2009, 11:27
Profil ICQ WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 38 ]  Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný